avgust 2003

Sivo Območje
Rojstvo Duh-Telesa

 

Od Steva:

Po telefonu opravim veliko osebnih » Re-member Sessions«, v katerih ljudje lahko pogledajo nase s perspektive Grupe. Zadnje čase ljudje v teh seansah govorijo o premiku energije, ki ga je čutiti po vsej zemeljski obli. Najpogostejše pritožbe so pojav jeze in frustracij ter vrnitev starih težav, s katerimi so se ukvarjali že dolgo nazaj. To so znamenja napredka, pravi Grupa, ki je o tem govorila tudi v sporočilu prejšnjega meseca. A tudi vedenje o tem ne zadošča, da nas ne bi občasno vse skupaj preplavilo. Tu nam ponujajo praktičen nasvet o naslednjem koraku naprej. Opazujejo nas z ljubeznijo, ko se zapletamo v naše drame. Pravijo, enostavno, uživajte v dramah, a ne jemljite jih preresno. Dobra novica je, da je to lahko čas, ko bodo naša fizična telesa dohitela spremembe in se prenehala upirati premiku. Za mnoge bo v tem času lažje zmanjšati telesno težo.

» Beacons« prejšnjega meseca so govorili  le o Fantomski smrti planeta Zemlje. Sedaj smo v procesu premikanja v višje stanje, kar smo že dlje časa pričakovali. Večini od nas je jasno, da še nismo čisto tam, kje točno torej smo? Kaj so vrata, ki so pred nami in kako naj jih odpremo? Da bi odgovorila na to, me je Grupa spomnila na besede   Roda Serlinga na začetku vsakega dela » Twilight Zone« TV epizode: „Ta vrata odkleneš s ključem domišljije. Za njimi je druga razsežnost, razsežnost zvoka, razsežnost vida, razsežnost uma. Vstopaš v deželo senc in snovi, stvari in idej. Ravnokar si prestopil v »Sivo območje«.”

 

Pozdravi z Doma

Pozdravljamo vas z ljubeznijo Doma, kajti to je tista energija, ki jo vsa bitja povsod prepoznajo in čutijo globoko v svojem bitju. Dragi naši, vaš pogum duhov v človeški preobleki je ponovno na najvišji točki vseh časov. Energija, ki sedaj vstopa v vaš svet, daleč presega vse, kar ste kdajkoli prej izkusili. Naslednjih nekaj mesecev bo čas sprememb in introspekcije, ko boste na novo urvnali svoja energetska polja.

Prilagoditev Matrice

Prosim razumite, da ko vstopate v višjo dimenzijo, se mora vaša lastna energijska matrica prilagoditi, da lahko sprejme višjo energijo, ki jo nosite. Ta prilagoditev vam povzroča velik stres v tem času. Naj vas spomnimo, da je z višje perspektive vaše delo duhov v človeški preobleki, da definirate nedefinirano, da daste obliko neoblikovanemu in da opredelite čisto bistvo Boga. To delate tako, da svojo neomejeno obliko zamaskirate v omejeno bitje. To je že samo po sebi frustrirajoča izkušnja, ko pa dodate še dogovor, ki ste ga sprejeli, da preko svojih oči postavite tančice, ki vam preprečujejo videti Dom, pa ste ustvarili okolje polno notranjih frustracij. Tukaj vaše srce ve, da obstaja višja resnica, a je kljub trudu ne morete videti.

Mnogi od vas ste se zbudili v fizični obliki in si rekli: „V kaj sem se zapletel/la?” Po določenem času se je večina od vas pomirila in prilagodila omejujoči obliki fizičnega telesa. Sedaj se uresničujejo vaše največje sanje. Spreminjate fizično telo in energijsko matrico. Da, vemo, da to ni tisto, kar ste pričakovali. Bodite potrpežljivi, dragi naši, kajti zgodovina nas je naučila, da bo to napredovanje vidno le, ko bo že mimo. Vaše fizične spremembe so v zadnjih 10 letih hitro napredovale. Ko se boste ozrli nazaj na ta čas v evoluciji človeštva, se vam bo zdelo, kot da so se te spremembe zgodile v trenutku. Vendar pa se večina od vas sprašuje, kdaj se bo kaj spremenilo. Ozrite se nazaj, dragi naši, na obseg vašega napredovanja in zlahka boste videli, da ste se premaknili dlje v zadnjih 6 letih kot se je večina od vas v zadnjih 6 življenjih.

Sprostite fizično

Čeprav niste vsi v istih ciklusih, se bomo vseeno omenili premike, ki vplivajo na večino izmed vas v tm času. Tudi če ti atributi ne vplivajo direktno na vas, vplivajo na veliko tistih, ki jim pomagate. V tem času vašega gibanja se premikate ven iz polja dvojnosti. Vaša prva reakcija na to je bila fizična. V večini primerov se je fizično telo čutilo ogroženo zaradi te spremembe in je poskušalo stabilizirati to rast s povečevanjem gostote. Na tej stopnji evolucije se fizično telo trenutno stabilizira. Ko se vaše čustveno telo razteza, da lahko sprejme te višje energije, fizično telo lahko na novo nastavi svojo matrico. Naslednjih nekaj mesecev bo za večino od vas dober čas za izvršitev sprememb v fizični obliki. Prosim razumite, da vi niste vaše fizično bitje, zato preoblikovanje telesa v manjšo ali po vaših kriterijih bolj privlačno obliko, ne bo nujno olajšalo vašega bivanja v fizični obliki. Za sedaj se pritisk na vaše fizično bitje zmanjšuje, ker se začenja pojavljati duh-telo. Torej se vašemu fizičnemu telesu ni potrebno več braniti s povečevnjem gostote. Povemo vam, da boste ob vrnitvi Domov videli, kako popolna shramba je bilo vaše fizično telo za vašo energijo. Videli boste tudi, kako včasih vaša sodba o tem istem telesu ustvarja pogoje, v katerih mislite, da se morate spremeniti. Ljudje ste tako iznajdljivi; mi se nikoli ne bi spomili tega dela igre.

Nova čustvena postavitev

Čustvena šablona se sedaj drastično premika za mnoge od vas, ki kažete pot v tej novi energiji. To prinaša na površje čustvene frustracije, ki ste jih shranjevali v svoji čustveni matrici od rojstva naprej. Neizražene frustracije bodo povzročile sproščanje jeze. Mnogi od vas boste te napade jeze usmerili proti varnim, a ponavadi neprimernim tarčam. Prosimo vas le, da se v teh časih odmaknete od sodbe, kajti to je iluzija dvojnosti, ki vas bo učinkovito zadržala v stari energiji. Ko se bodo dvignila vaša čustva, boste začutili potrebo po drugačnih čustvenih spodbudah. To je nova postavitev čustvene energijske matrice, v kateri bivate v fizični obliki. Drznite si seči dlje in poskusiti nove stvari, kajti ti razponi lahko pripeljejo do novih čustvenih razsežnosti vaše duše. Sprejetje svoje temne strani v teh časih lahko oljaša frustacije, ki jih mnogi od vas doživljate od rojstva. Mnogim med vami se je že zgodilo, da ste izbruhnili v intenzivnih napadih žalosti in solz. To je izraz vaše temne strani, ki je lepa preko vašega razumevanja. Ali se zavedate, da tudi ko se čutite popolnoma same v vaših solzah, stojimo tik ob vas in ljubkujemo čisto bistvo vašega bitja, ko delate te prilagodivtve vaše čustvene energijske matrice. To je proces uravnoteženja moško-ženske energije znotraj vas, o katerem smo tako pogosto govorili. Nova postavitev čustvene strukture bo omogočila pojav duh-telesa, kajti čustva so vez med duhom in fizičnim bitjem.

Poteg v Svetlobo

Ko boste uravnavali novo čustveno matrico, boste začeli svojo osnovo premikati ven iz dvojnosti. Sprejeli boste mišljenje, da ne obstaja resnično dobro ali slabo, pravilno ali narobe, zgoraj ali spodaj, belo ali črno. Iluzije začenjajo bledeti in pojavljati se začenja nova prespektiva uravnoteženih čutvenih bitij. To se lahko dogaja le v zelo posebnem prostoru, ki ste ga ustvarili. Vaše navdušenje nad Svetlobo bo kmalu prineslo novo razumevanje realnosti, v kateri živite. Semena svetlobe, ki ste jih posejali, so kalila zadnjih dvajset let. Vaše navdušenje nad Svetlobo je prineslo »lahki« krompirček, lučke v vaših čevljih in celo »lahko« pivo. To vam je dobro služilo v privabljanju vaše kolektivne pozornosti, da sežete po Svetlobi. Vaša dolžnost »svetlobnih delavcev« je, da na nek način širite Svetlobo po vašem planetu. To vam je služilo bolj, kot se zavedate, ker vas je motiviralo, da definirate svetlobo. In ta definicija Svetlobe vas bo pripeljala, da definirate to, kar imenujete Bog.

Naslednji korak je, da sprejmete vse skupaj. Ne, ne prosimo vas, da sedaj zanihate v temo, kajti to je bil star način in izraz polarnosti. Sedaj vas prosimo, da združite svetlobo in temo, kajti tu leži prava lepota. Sprejmite oba dela sebe, kajti tu boste našli resnico. Le ko boste sprejeli temo, boste lahko videli pravo lepoto Svetlobe.

Sivo območje

Med Nebesi in Zemljo obstaja čaroben prostor. Med Svetlobo in temo leži resničnost, ki se je ne da opisati z vašimi trenutnimi izrazi. Imenovali jo bomo Sivo območje. Slišati je dolgočasno, ali ne? Verjemite nam, ko pravimo, da je Sivo območje najbolj čudovita mešanica vseh barv in vseh kombinacij Svetlobe in teme. Je mešanica Nebes in Zemlje. Oh ja, vidimo, da sedaj vidite tisto, kar si vi predstavljate kot Nebesa. Imate podobe lepote, kjer kamorkoli pogledate, ni nobenega upora kakršnemukoli gibanju, kjer le pomislite in vse se izrazi v trenutku, ko misel dojamete. Predstavljate si prostor, kjer so vsi v popolnem sožitju v vsakem trenutku. Oprostite, ampak to niso Nebesa, le vaša iluzija le-teh. V resnici bi to bilo zelo dolgočasno za vas. V vašem polju dvojnosti normalno verjamete, da greste proti boljšemu prostoru, kjer obstaja le namen in nista potrebna smisel ali delovanje. Vi ste razsvetljeni iskalci in v vaši naravi je, da iščete nekaj boljšega. Mnogi od vas živite z največjim upanjem, da se vrnete Domov. Povemo vam tudi, da vas je v tem času na Zemlji več, ki razmišljate o tem, kot kdajkoli prej. Prosim, bodite potrpežljivi, dragi naši, kajti vaša perspektiva se bo spremenila. Kaj če bi vam povedali, da ko se boste vrnili Domov, boste na te dni sedaj gledali kot na najčudovitejše dele Igre, ki ste jo igrali? Kaj če bi vam povedali, da bo po vrnitvi Domov prišel čas, ko boste hrepeneli po preprosti lepoti lista na drevesu ali sijočem nasmehu ljubljene osebe ali po udobni energiji vašega priljubljenega stola? Ne poskušamo vam zbuditi razočaranja glede Doma, dragi naši. Je vse, kar se spominjate in še več, a tisto, česar se ne zavedate, je, da vam tančica, ki vam preprečuje videti svojo lastno veličastnost, hkrati preprečuje, da bi videli, da se Dom gradi vse okoli vas prav v tem trenutku. Ta uvid lahko dosežete le z božanskim namenom, aktiviranim preko božanskega smisla.

Božansko služenje je združitev božanskega namena z božanskim smislom

Eden najtežjih delov biti človek je tančica, ki jo nosite. Točno na vašem tretjem očesu je temna pega, ki vam preprečuje, da bi videli vašo pravo naravo. Do sedaj vam je dobro služila pri človeški izkušnji, a zdaj bo v pomoč, če boste začeli razumeti tančico in njene lastnosti. Na tej strani tančice ste eno z vsem, kar obstaja in to je tisto, kar vi imenujete božansko. Ravno tančica je tista, ki vam preprečuje videti božanskost v sebi, kajti to bi vas v trenutku povezalo z vsemi bitji povsod. To je tisto, kar imenujete enotna zavest. Zaenkrat naj enostavno rečemo, da je božanskost enaka enotnosti. Na tej točki vaše evolucije ni mogoče, da bi izkusili resnično enost, kajti to bi pomenilo popolno odstranitev tančice, kar bi hitro končalo igro. En način za hitro stanjšanje tančice je vključitev v božanski namen. Zaupati si, da uporabite božanskost v sebi, pomeni bolj polno vključitev v enotno zavest. To pomeni biti eno z vsem in slediti naravnemu toku energije, ki vas vleče v ravnotežje z vsem. Že prej smo govorili o tem kot o vleku Univerzalne energije.

Vaš božanski smisel je ponavadi tako preprost, da ga redko jasno vidite. Če bi vsakemu izmed vas posebej povedali, kaj je vaš oseben božanski smisel, bi odgovorili: „Ali ne velja to za vse?” Ljudje morate ponavadi zakomplicirati stvari, da jih lahko razumete. Božanski smisel predstavlja širši pogled, ker odraža vaše mesto v enotni zavesti. Je vaše mesto v celotnem dogajanju.

Čarovnija se zgodi, ko združite božanski namen z božanskim smislom. To vas pripelje do božanskega služenja in to je tisto, kar je prišla sem narediti vaša duša. V časih ponovnega prilagajanja, ki jih doživljate sedaj, vam božanski namen skupaj z božanskim smislim lahko pomaga, da jasno vidite svoj naslednji korak za vas kot osebo. Naj vas ne skrbi, če ne boste takoj prepoznali svojega najvišjega dobrega ali če ni jasno, kako boste božansko služili. Že majhni koraki v to smer lahko olajšajo izzive biti človek in dajo vašemu življenju smisel. Tu vam ponujamo tri enostavna orodja za združitev božanskega namena z božanskim smislom, da boste v božanskem služenju.

Čaščenje Duh-Telesa

Vi niste le telo in niste le duh v obliki, v kateri trenutno prebivate. Stare navade v polju dvojnosti so vas naučile verjeti, da je potrebno ločiti fizično obliko od duhovnega, da bi lahko napredovali. V doseganju duhovnosti vam je pomagalo, če ste zanikali fizične želje telesa. To je bila vaša resnica v nižjih vibracijah in je dobro delovala. Razumite, da je resnica razvojni proces in ko se premikate na višje nivoje obstoja, pomaga, če posežete po višjih resnicah, ki bodo popirale vaše višje vibracije. Z evolucijo človeštva, ki se sedaj dogaja, boste opazili pojav tega, čemur bomo mi rekli Duh-Telo. V nižjih vibracijah, iz katerih izhajate, je bilo potrebna delna ločitev med Telesom in Dušo. Ko se sedaj premikate bližje Domu, ta ločitev bledi. V tem času boste opazili nov pomen v obravnavanju duh-telesa kot enega. Čaščenje duh-telesa kot popolnega nosilca za vašo energijo je področje ozemljitve, ki bo postalo bolj pomembno, ko se vaša evolucija nadaljuje. To lahko dosežemo s čaščenjem duhovnih želja telesa in telesnih želja duha. To delovanje bo pomagalo uravnotežiti vaš moški in ženski del, vaš jin and jang, ter vašo Svetlobo in temne strani. To je razlog, da boste sedaj našli drugačno povezavo s tistim, kar je bilo nekoč vaš fizični mehurček biologije. Ozemljitev je bila vedno pomembna, odkar hodite v fizični obliki. Sedaj vam bo pomagalo, če boste ozemljili duh-telo kot eno. Pojav duh-telesa je razlog, da bodo spremembe v teži in obsegu bolj učinkovite kot še pred kratkim. To je tudi razlog, da vas prosimo, da se zadovoljite s seksom kot fizičnim izrazom duha. Duh-telo je nov nosilec, ki vas bo ponesel na nov novi obstoja in se sedaj začenja pojavljati med tistimi, ki vodijo na poti evoljucijskega procesa. Častite svoje duh-telo kot združitev fizičnega in duhovnega. Le poslušati morate in povedlo vam bo, kaj potrebuje. Sedaj vam govori skozi vašega duha. To so nove povezave, ki vam jih bomo pomagali odkriti v prihajajočih sporočilih. To združevanje fizičnega in duhovnega jaza posnema tudi združevanje Univerzalne enrgije. To je naslednji korak na poti do Svetlobnega telesa in vam je sedaj na voljo.

Najdite poti za služenje

Božanski cilj najlažje sprejmemo, ko sledimo svojemu srcu in tako sprožimo naslednji korak evolucije. Da, vemo, vi ne zaupate svojemu srcu in to je najtežji del našega dela z vami kot angeli. A vseeno, posadili ste pomembna semena svojega božanskega cilja globoko v svoje celične spomine. Če si dovolite, da to izkusite, boste ugotovili, da bo vaše iskanje stvari zunaj vas prenehalo. Že od začeka naših sporočilo kot »Re-minders from Home« vam vedno znova govorimo, da vaše srce pozna pot. Najdite vaše strasti in stopite v njih na kakršenkoli način lahko.

Tisti, ki najdejo in delujejo po svojem božanskem cilju, doživijo globok notranji mir. Najdite poti za služanje. To je delovanje, ki lahko sproži energije, ki vas bodo postavile v popolno enotno zavest. Vaše služenje spremeni vaše doživljanje samega sebe in s tem spremeni vašo realnost. Služenje vas bo samo po sebi premaknilo na višji nivo obstoja. To so ponavadi v začetku majhni koraki, ki pa božanski namen združijo z delovanjem in vas pripeljejo do božanskega cilja. Če niste sigurni, kaj je vaša strast, začnite le s služenjem in opazujte, kako se bo pojavila vaša strast.

Spominjanje

Dragi naši, tu se igrate veliko igro vaše lastne kreacije. Največji izziv je, da sami sebe jemljete veliko preveč resno. Ali se zavedate, da se vsa lakota, vojne, žalost, jeza, osamljenost in obup lahko razpršijo z enim samim smehom, ki ga bo slišati okoli vašega sveta? Ali se zavedate, da lahko spremenite svoj svet in pomagate drugim spremeniti njihovega samo z nasmehom? Ko hrepenite po Domu, se počutite popolnoma same ali ujete v svoje lastne drame, ali lahko stopite korak nazaj in vidite, da ste igralec v najbolj čudoviti igri? To preprosto dejstvo je skrivnost življenja, kot ga vi poznate. Spominjanje, kdo ste v resnici, je tako preprosto kot nasmeh ali smeh. Ko dovolite vašemu duhu, da se izrazi, postane čarobno. Sedaj dovolite temu duhu, da vam v nečem služi in čarobnost bo dobila obliko. To je razlog, da ste tu sedaj. To je tako preprosto, da vas rotimo, da ne razmišljate o tem; rajši čutite to v vašem srcu… in se nasmehnite.

Naša največja čast je, da vam lahko ljubeče služimo z dotikanjem vašega srca in ponovnim zbujanjem vaših spominov o Domu. Dali ste nam priložnost, da se vas dotaknemo z vibracijami Doma in nam s tem dovolili, da božansko sližimo. Prosimo vas le, da drug z drugim ravnate kot Bogovi, ki ste, da negujete drug drugega in se lepo igrate skupaj.

 

ESPAVO

the Grupa

 

Povezovanje srca

Telo Um in Duša

Od Barbara

Steve in Grupa so govorili o tem, kako popolno nam ustrezajo naša telesa in da ko se bomo vrnili Domov, bomo znali ceniti nosilce, ki so nam bili dani, da izkusimo »biti človek«. Preizkušnja je ceniti, kdo smo sedaj, telo, um in duša. Ko bomo Doma, bomo dejansko videli našo veličino. To popolnoma razumem, ko se ozrem v svojo preteklost. Vidim toliko trenutkov, ko sem obsojala svoje telo ter bila zato nemirna. Gledam stare fotografije in vidim, kako čudovito sem izgledala, a ko so bile posnete, sem bila precej kritična do sebe. Nisem bila povezana s svojim bitjem in sem zato blokirala svojo dušo oziroma svoj duhovni jaz. Ko sem bila otrok, sem bila prepričana, da sem prevelika in presuha. Ko sem bila najstnica, sem cenila svojo velikost, a sem se spraševala, ali se mi bodo sploh kdaj razvile obline. Bilo je obdobje, od poznih najstniških pa do začetka tridesetih let, ko sem zares cenila svoje telo. Spomnim se, da je bilo to obdobje radosti, ko sem bila zadovoljna s svojim telesom in vsemi področji svojega življenja. Nato pa sem od sredine tridesetih pa do današnjega dne igrala igro pridobivanja in izgubljanja kilogramov oziroma tako imenovani jo-jo sindrom. Po merilni skali tehtnice in ogledalu sem ocenjevala, kako zadovoljna sem s svojim telesom in mučila svoj um s tem, da moram biti bolj »popolna«.

Odkar hodim po svoji duhovni poti, še posebno zadnjih osem let, nisem posvečala prevelike pozornosti mojemu fizičnemu bitju ker vem, da sem popolna taka, kakršna sem. Razumevanje tega mi daje občutek miru. To mi daje samozavest, ki se kaže v in se pojavi pred vsem, kar delam. Tudi če je tehtnica pokazal več, kot sem si želela videti, sem dobivala komplimente, kako čudovito izgledam. Pred kratkim sem opravila popolni telesni pregled in vsi testi, ki jih je opravil moj zdravnik, so dali dobre rezultate. Hvaležna sem za obilje zdravja in to mi je dalo novo zavest o mojem telesu. Vem, da svojo realnost oblikujemo s svojimi mislimi. Moj nov pogled na to, kdo sem, je sprožil spremembe v načinu, kako skrbim za svoje fizično telo. Svojemu telesu želim dati najboljše, kar si zasluži. Posledica tega je, da sem se začela drugače prehrajevati, da telovadim in vsakodnevno cenim samo sebe. Zanimivo je, da s tem novim načinom mišljenja moje telo spontano izgublja težo. A tudi če bi ostala enaka, vem da bi bila pomirjena sama s sabo. Vse je odvisno od perspektive, s katere se opazujemo.

Preden sem vstopila v »Lightwork« energijo, sem postala maserka. Vedela sem, da se v mojem življenju pripravljajo nekakšne spremembe, zato sem šla na tečaj in čutila, da je to naslednji korak zame. Izkazalo se je, da to ne bo moj poklic, ampak odskočna deska za mojo prihodnost. To učenje mi je dalo ogromno čudovitih daril, najpomembnejša lekcija pa je bila, da se vzdržim sodbe o sebi in drugih. Spoznala sem, da so vsa telesa popolna točno taka, kakršna so. Ali ne bi bilo dolgpčasno na svetu, če bi vsi izgledali enako? Masirala sem velike, visoke, majhne, suhe, vse vrste ljudi. Mi nismo naša telesa. Naše duše začasno uporabljajo ta telesa, da izkusijo naš čas na zamlji. Grupa jih imenuje mehurčki biologije.

Telesno zdravje gre z roko v roki mirnostjo uma. Ko je to dvoje kot eno, je lahko povezati svoj duhovni jaz svojo dušo. Svoje zmožnosti fizičnega zdravja ne morete doseči, če niste tudi umsko in duhovno v dobem stanju. Biti resnično zdrav ne pomeni samo telesno zdrav, ampak tudi čustveno, umsko in duhovno. Če eden od teh vidikov manjka, je kot manjkajoči del sestavljanjke, smo nedovršeni.

Vsak večer se zavedajte svojih blagoslovov. Ko se sproščate pred spanjem, pomislite na tri stvari, za katere ste hvaležni, eno za telo, eno za um in eno za dušo. Zaspali boste z občutkom pomirjenosti in pozitivnosti. Ko se boste zbudili, se bo to stanje miru nadaljevalo skozi ves nov dan in se odražalo na vašem fizičnem telesu

Opomnite se, da boste sproščeni s svojim umom in telesom. To bo hranilo vašo dušo. Naši dnevi so tako polni hrupa, stresa, rokov in urnikov. Ukvarjajte se z umetnostjo globokega sproščanja, kot so meditacija, joga in globoko dihanje. To vam bo pomagalo povezati vse tri dele sebe. Vsak dan si vzemite nekaj časa zase, pa četudi le pol ure. Uživajte v svoji družbi in cenite svojo čudovitost. Naj bo to vaš poseben čas. Ko smo zadovoljni s svojimi telesi, je naš um pomirjen in duša izpolni svojo trojnost. Takrat lahko resnično uživamo našo človeško izkušnjo.

Z ljubeznijo in svetlobo,
Barbara

 

Obvestilo avtorja:
Prosimo, vključite ta del, ko uporabljate to gradivo.

Avtorska pravica 1998-2013 Steve Rother. To informacijo lahko prosto, delno ali v celoti brezplačno posredujete. Kadar uporabljate samo del tega gradiva, prosimo poudarite, da gre za skrajšano verzijo in priporočite bralcu originalno celotno verzijo na: http://www.espavo.org/beacons/ V publikacijah je dovoljeno objavljati to gradivo, za kar ni potrebno dovoljenje, prosimo le, da nas o tem seznanite na: Ke****@es****.org Vse nadaljne informacije o »The Beacons of Light~Re.minders from Home~« lahko poiščete na: http://www.espavo.org/ ali preko Lightworker na (858) 748 5837.