November 2008

Bange for Mørket
Frygt og Mørke

 

Fra Steve:

Vi er på flyet og på vej hjem efter en rejse til vores andet hjem, Holland. Vi tilbragte to vidunderlige og travle uger sammen med familien der. Det var meget følelsesladet for både Barbara og jeg. Alle disse uddannelsesforløb er følelsesladede, men dette var Metafysikernes Ordination, og vi blev meget tæt knyttet til denne vidunderlige gruppe af dedikerede Lysarbejdere. Det var en meget speciel og følelsesmæssig tid. Jeg har lagt mærke til, at én af største virkninger af ’gen-installationen’, er forstærkede følelser, og vi har begge oplevet dette. Vi har opdaget, at vi har brug for en dag til at ”gøre ingenting” og til at få jordforbindelse før vi går ombord på et fly, for at vende hjem. Denne gang havde vi en dag i Amsterdam, sammen med vores datter Elke, før vi tog af sted. Mange af jer kender hende eller har set hende i programmet. Hun er født og lever i Belgien, men alle, der har set os sammen, kan se at hun er vores datter, og kærligheden er så dyb at det nogle gange gør ondt. Som lærer i Engelsk, har Elke spurgt os ud om almindelige talemåder, som vi bruger på Engelsk og som hun kan dele med sin klasse. Så, det var nok til at sætte Barbara i gang med at finde en talemåde for hver eneste ting, vi så. (Det gør hun også med sange.) På et tidspunkt i samtalen spurgte jeg hende, hvordan hun havde det, og hun sagde, at hun havde det fint. Jeg vandt endda over Barbara, da jeg tilbød ’erhvervslivets standard’ akronym af ordet ’fint’.

Fucked up –
Insecure –
Neurotic –
Emotional –
Kaos
Ustabil,
Neurotisk,
Nærtagende

Jeg ved ikke med resten af jer, men de følelsesmæssige niveauer, som jeg nu oplever, er til tider overvældende, men det virker også som om de gør mit eget lys mere strålende. Det er et tveægget sværd. Den storartede part af det er, at jeg meget hurtigt kan se meget dybt ind i andres sjæle. Dette betyder, at jeg kan genspejle dem, så længe de lader mig gøre det, og jeg kan nå dybt ind og genspejle deres sjæl på en bemyndiget måde. Jeg ville kalde det en ’gave’, men det er en gave, vi alle har; vi har bare brug for at lære at anvende den.

Jeg har lagt mærke til nogle mærkelige hændelser, der sker i min egen ‘gen-installation’, som jeg håber på at gruppen snart vil tage fat på, men jeg vil dele dem med jer her. Jeg tror på at både Barbara og jeg er gået igennem forstærkede følelsesmæssige tilstande, hvilket gruppen siger fører til opnåelse af Dyb Kontakt med andre sjæle. På grund af vores arbejde og den verden vi lever i, bliver vi udsat for bemyndigede væsner over hele jorden, og vi lever i nogen grad en livsstil, der er langt forud for sin tid. Gruppen har vist mig, hvordan jeg meget hurtigt kan nå det Dybe Kontaktniveau med mennesker.

Nu, omkring mig personligt, den bedste måde jeg kan beskrive dette på, er ved at fortælle, at det virker som om jeg går i en bevidst tilstand af Dyb Kontakt med mennesker, særlig på vores seminarer. Den personlige kontakt bliver mere intens, som en følge af at undervise i den, diskutere den og ved hele tiden at leve i denne verden. Grundlæggende lever Barbara og jeg i det bemyndigede selskab, som gruppen siger vi bevæger os hen imod, og det påvirker os begge. Forstærkede følelser er et af de mange tegn på fremskridt i denne ’gen-installationsproces’, og vi er tilsyneladende ingen undtagelse. Barbara udtrykker det på hendes måde, og jeg på min. Selv om dette er en fremadrettet bevægelse, er det stadigvæk meget forvirrende. I løbet af denne tid har det været nyttigt for mig at huske at det, jeg føler, ikke altid er mit eget. Med forstærkede følelser kommer forstærket sensitivitet. Det kommer an på de tilknytninger, vi holder fast ved. Efterhånden som denne bølge af bemyndigelse strømmer gennem os, kommer vi tydeligt til at se vores tilknytninger. Kontrakter, overbevisninger og formål er de normale tilknytninger. Spørgsmålet er: kan jeres manuskripter justeres, eller sidder vi fast i en eneste historie? Hver eneste af os vil snart blive stillet disse samme spørgsmål, hvis ikke de allerede er lige foran.

Det Dybe Kommunikations Kontaktniveau er her og rede til alle, som bliver gode til at bruge det. Det er en måde, hvorpå vi kan kommunikere sammen på sjæleniveauet, ved at bruge ord. Når dette sker, kommer I meget hurtigt til at se andres sjæle. Hvis I kan forestille jer, hvordan det ville være at gå omkring og blive forelsket i størstedelen af de mennesker I møder, og have kontakt med dem, vil I i nogen grad forstå den måde, jeg lever på hver eneste dag. I bedste fald forvirrende, nogle gange udmattende og, har jeg en mistanke om, uomstødeligt. Oven på dette har det allerede dybe forhold, som det jeg har sammen med Barbara, nye muligheder for at nå endda højere planer. På en måde er vi velsignede, eftersom vi begge går igennem det og kan støtte hinanden.

Nu beskæftiger jeg mig med skiftende dimensioner på flyveturen hjem. I går aftes, da Elke kørte tilbage til Belgien, ringede hun til os på vejen for at sige godnat og for at give os et nyt akronym for ordet ’fint’ i et bemyndiget selskab:

Feeling –
Incredibly –
Nurtured and –
Empowered –
Føler (mig)
Ufattelig,
Næret (og)
Bemyndiget

Det er min pige!

Store Knus og blide puf indtil næste måned…

 

Hilsner fra Home

FRYGT

Kæreste, I sidder på skrænten, I sidder på kanten af en mægtig begivenhed. Dette er meget fremmedartede tider på planeten Jorden. I har specifikt anbragt jer selv her, for at være her i dette øjeblik, og mange af jer ved dette dybt inde i jeres hjerter. Et eller andet sted ved I at der er én ting, frem for alt andet, I kom her for at udføre. Vi fortæller jer, at I nu får muligheden for at udføre dette. Det sker lige nu! Det udfolder sig, og meget af det vi har talt om i de foregående 11 år, begynder nu at blive afdækket. Jo, der er vanskelige tider forude, imens I går gennem disse forandringer, delvist på grund af jeres egne opfattelser af det I tror er vanskeligt, og hvad I opfatter som mangel på støtte. Vi ønsker at tale med jer om dette, fordi det er på sådanne tidspunkter frygten begynder.

Vi har iagttaget mange af jer, og I har udvist utrolig styrke i jeres villighed til at frigive gamle trossystemer. Alligevel, første gang I bliver bange, springer I tilbage i de gamle trossystemer. Der er ikke noget galt i dette, det er ganske enkelt den menneskelige måde med at tage 3 skridt frem, efterfulgt af 1 skridt tilbage. Så længe I ikke dømmer jer selv, er der ingen problemer, for det er jeres opfattelse af jer selv, der skaber jeres virkelighed.

Hvordan Ønsker I at Se Jeres Verden?

I vil se mørke. I vil også se frygt. Ikke desto mindre behøver det ikke at være en del af jeres virkelighed, med mindre I vælger det. Lad os for et øjeblik tale om frygt og mørke… og ondskab. Vi synes det er så morsomt, at selv nogle af jeres verdens ledere har brugt ordet ’ondskab’. Hvilken skør ting at gøre, for de ser ind i spejlet, når de gør dette. Kan jeres højre hånd kalde jeres venstre hånd for ond? Det fungerer ikke. Så, hvad er ondskab? Hvad er mørke, og hvad er frygt? Det er det, vi ønsker at tage fat på i dag, for efterhånden som I bevæger jer fremad og ind i jeres egen evolution, vil I begynde at opfatte mørke, frygt, ensomhed og mangel på støtte anderledes end I nogensinde før har gjort. Det er der, I står i dag – lige på kanten af denne dør, der åbner sig. Det er blevet forudsagt.

Mange af jer har en part af historien at fortælle, hvilken I bragte med tilbage fra Home, bare for en sikkerheds skyld. Det bliver afdækket mere klart, efterhånden som jeres hellige kontrakter bliver sat i gang. Det er derfor så mange af jer nu flytter jer med lysets hastighed, og for de fleste er det et skræmmende forslag. Mange af jer vil se mørke. Vi håber, at I følger jeres egen opfattelse af det, fordi et bemyndiget menneske ser mørket på en anderledes måde. De ser frygt på en anderledes måde. Det er ikke rigtigt. Det er ikke forkert. Det er ikke sort. Det er ikke hvidt. Det er ikke godt. Det er ikke dårligt. Dette er polariteterne, som har forvirret menneskene indtil dette tidspunkt. Det vi ønsker at spørge jer om i dag er: hvordan ønsker I at se jeres verden? Dette samme mørke kan blive opfattet som muligheder for lys. Disse samme mørke udfordringer kan blive opfattet som døren, der åbner sig for en hel ny arena for jer. Dette er mulighederne for Lysarbejderne til at udstråle deres lys på nye energetiske måder.

Mørke er Alene Manglen på Lys

Mørke er alene mangel på lys… hvis I blokerer for solen med jeres hænder, resulterer det i en skygge på jorden. Kunstnere ser på disse skygger og siger, ”Ooooh, jeg kan gøre alt muligt med disse skygger!” Fotografer ser på skyggerne og siger, ”Ville det ikke være fascinerende at indfange dette?” Mange af jer ser på skyggerne og siger, ”Oh, Dette er mørke, og jeg vælger kun at have lys i mit liv”. Der er endda tidspunkter, hvor I vender jer væk og løber fra mørket, som faktisk er der for at nære jeres spirit. Kæreste, mørke giver jer en mulighed for at udstråle jeres lys, jeres selvtillid, jeres viden, jeres del fra Home på en måde, som I aldrig før har gjort det. Jo, første gang vil det være skræmmende, men husk at I ikke er alene. Se jer omkring, kæreste. Der er en mægtig familie, som i denne tid vågner op til denne energi. Dette findes ikke længere i udkanten af samfundene. Mange af jeres trossystemer omfatter det, at finde dem, der kanaliserer entiteter den anden side af sløret. For nogle mennesker er dette en meget mørk og skræmmende ting at gøre, på grund af deres opfattelse af det. Hellere end at tro på at ingen har kontrol over dem, med mindre de vælger det, og ganske enkelt lytter til mulighederne, vælger de i stedet at indtage den modsatte holdning eller vælger frygt. Vi fortæller jer, at disse muligheder ikke længere bare bliver bragt ind gennem kanaliseringer, eller alene gennem inspirerede skrifter eller visionære personer. De viser sig i det daglige liv over alt, og det er der, magien vil ske.

I kommer ikke til at opdage, at alle lige pludselig en dag er vågnet op af drømmen, eller ser en forsidehistorie i nyhederne om, hvordan lyset kom til Jorden. Det vil være en meget gradvis proces, der ganske roligt siver ind i menneskeheden gennem adskillige kilder, for at nå den afgørende mængde, hvorefter det derpå naturligt kan nå det almindelige bevidsthedsplan. Denne gang er det anderledes, og hvis I holder øje med disse muligheder for lys, vil I opdage ting I aldrig har drømt om var mulige i jeres egen verden i dag. Det er det, der er grunden til at vi har givet jer healingsmetoder; der kommer mange flere healingsmetoder til Jorden i denne tid. De gode nyheder er, at de alle sammen virker. De dårlige nyheder er, at I er nødt til at finde ud af, hvilken metode, der fungerer bedst for jer. Ingen kan gøre dette, bortset fra jer selv. Så, hvorfor overhovedet healing? For at I kan bære det lys I har brug for, for at kunne udføre I jeres arbejde, er det vigtigt at frigive jeres egne begrænsninger i forhold til dette lys. Læg mærke til det vi har fokuseret på, sammen med vores arbejde, indtil nu. Det er healingen og rensningen af de energetiske strukturer indeni, så I kan forankre jer fuldstændigt som spirits i den fysiske krop. Det er vanskeligt, for spirits er ikke i de fysiske kroppe. Jeres spirits lader som om de lige nu har en menneskelig oplevelse, og det er det, vi i sidste ende ønsker at give jer på denne dag – denne menneskelige oplevelse. Det inkluderer lys og mørke. Det inkluderer tristhed. Det inkluderer at finde skønheden i mørket.

Aktivering af LysNetværket

Mennesker er almindeligvis på denne planet for at forsøge på at undgå tristhed, vanskeligheder og mørke energier. Det meste af den skønhed, I finder, kommer i virkeligheden fra skyggerne, som rammer lyset på en bestemt måde. At finde skønheden i mørket vil blive en hovedrolle som bemyndigede væsner og Lysarbejdere. At finde disse muligheder for lys er nu lige ved hånden for alle mennesker. I har placeret jer selv i nøglepositioner over hele verden, for at være der på det rigtige tidspunkt og med den rigtige energi. I har klaret det. I er her! Tiden er rigtig, og nu beder vi jer om at se på mørket, med al den skønhed, som det indeholder. Hold øje med disse begrænsninger, disse negativiteter, de frygtelige ting, der kommer i jeres nyheder. Opfat dem som muligheder for lys, for det er disse ting, der vil være katalysatorer for jeres næste inkarnation her i denne (samme) fysiske krop. I er ved at blive genfødt lige nu. På mange niveauer er det det, ’gen-installationsprocessen’ handler om.

Husk på, imens I gør dette, at I i det hele taget ikke er den fysiske krop. Mange af jer skubber disse fysiske dele væk, og fornægter disse dele af jer selv, for at kunne være spirits. Vi fortæller jer dog, at I i virkeligheden ikke har problemer med at være spirits. Det er det at være mennesker, der er problemet. I er her som spirits, for at have en menneskelig oplevelse, og dette omfatter lys og mørke, fiasko og succes. Dette er bare mærkater, der er anbragt på jeres rejse, efterhånden som I går fremad, men de betyder ingenting, når I kommer tilbage til Home. De dele I vil huske er, hvordan I fandt skønhed i mørket – hvordan I fandt ud af at dele jeres part af jeres verden. Det er denne del I kom her for at udføre, og vi fortæller jer, at tiden er inde nu.

Tredje Hologram af Jorden

Der sker en fuldstændig om-bearbejdning af mange begivenheder, som vil forekomme over de næste syv til ti år. Som følge heraf, ’over-præger’ dette lyshologram Jordens oprindelige hologram. Den Tredje Jord, som I har skabt gennem jeres egne tanker og jeres egne processer, har skabt et hologram som nu vil ’over-præge’ Jordens oprindelige hologram. Som dette går i gang med at ske, vi organisationer og samlinger af sjæle, som ikke er i harmoni med dette avancerede stadie, begynde at smuldre og falde fra hinanden. Nogle systemer vil ikke klare det fra det ene niveau til det næste, alligevel medfører det ikke et sammenbrud. Meget på samme måde, som vi har vist jer at, som det ene system forsvinder, så kommer der et nyt lige ind for at overtage denne plads og lige sådan det vil være med jeres økonomiske systemer. I behøver bare at holde jeres øjne åbne for mulighederne, for det er dem, der vil skabe dette. Når I forventer et mirakel, så sker det.

Vi fortæller jer, at det er sværere at gøre, fordi jeres ideer og begreber omkring mirakler lægger begrænsninger på jeres spirits opfyldelse af dem. Mange gange, når I siger: ”Jeg ønsker dette, så jeg er nødt til at være specifik. Jeg er nødt til at fortælle nøjagtigt, hvad det er, jeg ønsker. Jeg er nødt til at nævne farven, hvor meget det kommer til at koste og alle detaljerne”. Men detaljer er fra den gamle energi. I begrænser i virkeligheden spirits opfyldelse af jeres drømme, når I er specifikke. Grib essensen fra jeres hjerteenergi omkring denne skabelse, og lad spirit opfylde det for jer, fordi den vil opfylde det på måder, som vil vokse sammen med jer, og ikke begrænse jer til jeres trossystemer. Det er disse muligheder, der begynder at finde sted lige nu.

I er ikke vant til at se den daglige negativitet i nyhederne, som muligheder for at sprede lys, så dette budskab kan være svært for nogle. Hvis I ganske enkelt ville gå i den retning og holde øje med disse potentialer og muligheder, vil I opdage at himlen bliver skabt på Jorden, samtidig med I taler. Dette er Jordens nye hologram, og det er der, I bevæger jer hen. I vil også se mange, som vil komme i forgrunden under vanskelige tider, som specifikt anmoder om at blive de nye healere med ’svarene’. Forstå venligt, at efterhånden som I bevæger jer videre, behøver I ikke at have ledere, der viser jer vejen, som de engang gjorde. Det er ikke længere nødvendigt at have samme type ledere, som I har haft på denne planet. Tiden er inde til at I først selv griber kraften/magten i jeres egen virkelighed, og derefter vil jeres ledere se, hvilken støtte I har brug for. Dette er potentialerne og den retning, som menneskeheden i øjeblikket har sat kursen hen imod.

Et Overblik

Efterhånden som I alle forandrer jeres evolutionære sammensætning, vil I gå et skridt videre ind i det, I kom her for at udføre, og I hæver menneskehedens kollektive vibrationer på alle planer. Det er det, der er ved at ske lige nu. Vi fortæller jer det, vi iagttager jer. Vi ser de gange, hvor I græder, fordi I længes efter sjælefamilie, og I har få der forstår jer og bemyndiger jer. Vi ser de tidspunkter, hvor I ikke mener at I har noget at skulle have sagt, og alle drømmene I har omkring noget vigtigt, som I kom her for at udføre. I kan endnu ikke se forklaringen på det; I kan ikke se den støtte, der er her for jer. Vi ser alle de gange, hvor I ikke kan tro på jer selv, og vi tænker hvilken vidunderlig menneskelig oplevelse, I har. Vi håber at I nyder jeres menneskelige oplevelse, men I skal vide, at en sjæl aldrig dør. I er udødelige, og hver eneste af jer kan fungere på sjæleplanet i en bevidst tilstand.

I kan ikke blive skadet på de måder, som I tror I kan. For os er det som at sende jer ud i Jordens baghave for at lege. Der er visse slags legetøj, som I kan skade jer selv med, men alligevel afgrænser vi jer ikke fra den slags legetøj. I går ud og finder jer selv. I går ud og leger. I finder jeres lys. I finder jeres arbejdsscene – eftersom I er fuldstændig grundlagte i jeres egne fysiske væren, betyder det at spirit er forankret i den fysiske væren. Dette er svært at gøre, for I er ikke født på denne måde. I virkeligheden blev I aldrig født. I udviklede jer ganske enkelt fra én energi til den næste og tog en anden form, fordi som I forlader én form, træder I ind i en anden, fordi der ikke er sådan en ting som tid på den anden side af sløret. Illusionen omkring tid eksisterer kun her, så det er muligt for jer at flette mange stier, som en sjæl der lader som om den er et menneske. Vores eneste bekymring for jer er, at jeres overbevisninger og domme kan fortælle jer, at noget er galt, og at I ville sætte et rigtig eller forkert polaritetsmærkat på dette. I kunne ikke falde, selv om I prøvede, og vi ville værdsætte det, hvis I ville holde op med at forsøge så hårdt!

Kæreste, latteren vil altid bringe jer tilbage til centeret. Det er englenes sprog. Det er den måde vi taler til jer på, gennem jeres egne hjerter. Gen-husk os, når I ser mørket. Smil og le. Spring ind i det, fordi det er en mulighed for lys.

I kommer her for at sidde i disse rum. I kommer her for at ændre jeres liv på en eller anden måde, for at gen-huske hvem I er. Lige så meget, som I føler under disse sessioner i vores tid sammen, kan vi ikke finde ord eller energi, der kan udtrykke for jer, hvor meget det betyder for os, at I er der for at lytte. Dette er aldrig før sket. I er de bemyndigede mennesker, som bevæger jer videre, og vi ærer jer mere end I nogen sinde vil vide. Vær stolte over det. I er de udvalgte. I har valgt at lade som om I er mennesker. Nyd turen.

Det er med den største ære vi forlader jer med tre enkle påmindelser. Behandl hinanden med den største respekt. Nær hinanden ved hver mulighed og spil godt sammen.

Espavo

gruppen

Hollands Skønhed

Steve og jeg er netop vendt tilbage efter to uger i Holland. Vi tog til Amsterdam for at nyde byen, for at få et hvil efter vores flyvetur og for at kommer os over vores jetlag. Det plejede at være sådan, at vi efter en oversøisk flyvetur ville være udmattede og have brug for at gå direkte i seng, for at tilpasse os den nye tidszone og for at forberede os til den travle tidsplan foran os. Vi er måske ved at blive vant til det, for vi tager disse lange flyveture hver måned. At rejse på denne måde, føles som at gå ind i en anden dimension. Efter et kort hvil var vi parate til at se byen. Hver gang vi er i Holland, føler vi, at vi er hjemme igen. Dette land har så meget at byde på. Gennem de sidste ti år, hvor vi er kommet her, har vi set så mange smukke steder og mødt så mange vidunderlige mennesker. Vi ved, at der altid er nye steder at opleve, og nye mennesker at møde.

Denne rejse var på en måde trist. Henning og Mariana, som har været vores værter i Holland i de sidste fem år, har besluttet sig for at gå ind i deres eget arbejde på fuld tid. Vi takker dem for alt det, de har udført. Selvom vi siger farvel til dem, som vores værter, vil vi altid være forbundne som familie og venner. Vi ønsker dem fortsat succes og passion i deres eget arbejde. Dette skete også for mange år siden, da Ingrid Kramer besluttede sig for at gå ind i sit eget arbejde efter at have været vores vært. Vi vil for altid være taknemmelige fordi hun åbnede op for dette land og for at tro på Lightworker. Dette er tilsyneladende et mønster med mennesker, som forbinder sig med vores arbejde. Vi forsøger at bemyndige dem til at være alt det, de kan være, så når de indser deres potentiale, glider de væk fra os med deres eget arbejde. Det gør os lykkelige at se, at de vokser i deres egen retning. Vores nye vært, Sanne, er allerede i gang med ren entusiasme. Jeg er sikker på, at hun vil føre Lightworker i Holland til det næste niveau. Jeg ønsker også at sige særlig tak til dig, Saskia, som styrer Lichtworker.com. Hun hjælper os med at sprede lyset på en speciel måde, ved at forbinde det Hollandske folk. Vi er heldige, at vi har dem med i Lightworker staben.

Vi præsenterede et endags arrangement: “Oversigt fra Toppen af Bussen” i Hooglanderveen. Vi var henrykte over at møde så mange mennesker, som var der for første gang, for at se os, lige så vel som familiære venner, som vi har mødt gennem årene. Den næste dag var vi glade for igen at vende tilbage til et Paravise arrangement, denne gang holdt i Den Haag. Dette arrangement introducerede os for mennesker, som aldrig før havde hørt om Lightworker, lige så vel som mange familiære venner. Det er så morsomt at forbinde hjerterne med så mange ligesindede mennesker. Efter dette, kørte vi til Elspeet og nød de farverige efterårsblade langs vejen. Centeret, hvor vi holder vores arrangementer, hedder Menerode. Det er et meget indbydende sted, hvor alle føler sig hjemme, når de ankommer. Vi vil komme tilbage dertil næste maj til den første ”Seksuel Energi Aktivering”. Denne gang var vi der for at præsentere Ordinationsseminaret. Dette var en meget speciel begivenhed med at bringe omkring halvtreds Lysarbejdere ind på det næste niveau på deres vej. Efter fem magiske dage sammen, blev de præsenteret på scenen som Lightworker Metafysikere. Hvor de fører deres arbejde hen herfra, er fyldt med muligheder. Steve og jeg føler os som stolte forældre, som ser deres børn vokse og række efter stjernerne.

Vi er hjemme for en kort tid, før vi rejser til San Diego for at være sammen med vores familie. Vi vil fejre vores Thanksgiving helligdage, hvor vi finder sammen med vores elskede og udtrykker, hvad vi er taknemlige for dette år. Der er så meget at være taknemlig for, at jeg ikke ved, hvor jeg skal begynde. Jer er taknemlig for at Steve er min partner i Kærlighed og i Lysarbejde. Jeg er taknemlig for vores familie og venner, og alle jer, som forbinder jer med os, gennem jeres hjerter. Jeg ønsker jer glæde og anerkendelse af det, I har i jeres liv, og det som I vil skabe i jeres fremtid.

Al min kærlighed og lys,

Barbara

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!