Maj 2008

Kærligheds Hologram
At Blive Forelsket I Jer Selv

 

Fra Steve:

Dette måneds budskab handler om hologrammer og Kærlighed. Gruppen fortalte, at selve Jorden startede som et hologram, og at vi vil lære mere omkring dem i den nærmeste fremtid. Når tre eller flere lysstråler krydser hinanden, kan de forme en tredimensional genstand, som kaldes for et hologram. I dette budskab fortæller gruppen at de samme principper kan bruges, sammen med andre lysformer. Her viser de os, at gennem at finde og bruge mangfoldige vinkler på kærlighed, kan man skabe et meget magisk kærligheds hologram. Hvis en tredimensionel genstand kan skabes af tre lysstråler, hvad kan så skabes af tre stråler af Kærlighed?

Store Knus og blive puf.

 

Hilsner fra Home

Hold Fast I Jeres Krystaller… Så Går Vi I Gang!

Kæreste, dette er en særlig dag. Dette er aktiveringen af en proces som I startede på for nogen tid siden. Den indpasser sig nu dagligt i den menneskelige oplevelse. Denne aktivering hjælper med at vække et nyt menneskeligt niveau. Dette er krystal opvågningen på Planeten Jorden.

[Som en anmærkende forklaring har gruppen ofte brugt ordet ”krystal” hvorigennem de beskriver den nye energi og de højere vibrationer, som vi hastigt bevæger os hen imod på denne vilde rejse. De fortæller at mennesker og krystaller har en naturlig resonans. Krystaller er det højeste niveau i mineral (Jord) riget og menneskeheden er det højeste niveau i dyreriget; de har derfor en naturlig forståelse og harmoni.]

Den hastige evolution i menneskeheden har for nyligt nået en vibrationel resonans. Dette ligner et energiloft, hvor evolution møder en naturlig modstand. Det handler om at bryde fri. Her vil nye ting vise sig i jeres hverdag, næsten som om de hele tiden havde været der. Disse er frø, som blev plantet og nu spirer i den kollektive menneskehed. Ideer og begreber, som man engang troede var på kanten, bliver nu en del af jeres daglige virkelighed. De fører jer ind i det bemyndigede menneskes tidsalder. Vi tilbyder jer ideer og begreber for at hjælpe jer med at udvide nogle af jeres trossystemer, så I lettere kan tilpasse jer og anvende denne energi. Ved at gøre dette, vil I opdage hvordan dette kan passe ind i jeres liv på en eller anden måde, og hvor det kan anvendes dagligt. Vores hensigt er at tilbyde jer muligheder for at se tingene fra et anderledes perspektiv.

Denne dag ønsker vi at tale om en form for energi, der eksisterer i jeres virkelighed, kendt som lys. Det lys vi har talt om er fuldstændigt misforstået blandt menneskeheden – særligt i jeres videnskabelige verden. Det, som I har kaldt for det elektromagnetiske spektrum er i virkeligheden kun en lille del af hele lys spektret. Mere væsentligt, lad os tale med jer om, hvordan det ser ud og hvordan det er blevet anvendt i fortiden, så I kan se hvad der kommer til at ske i fremtiden.

Parat, Start, Skab!

Tingene bevæger sig meget hurtigt nu, og mange af inddelingerne på tidslinjen og nogle af de datoer som I har sat for jer selv, som 2012, er alle blevet rykket frem. I oplever ting, som aldrig var tænkt skulle opleves af menneskene i dette spil. Det er derfor alles øjne nu er på jer, når I foretager jeres valg. Det var ikke meningen at I skulle fortsætte spillet i så lang tid; alligevel er I her og foretager tilpasninger for at bære mere af lyset fra Home.

At Beherske Tankerne – At Lede Lyset

I har besluttet jer for at træde ind i en meget ny virkelighed og at skabe denne efterhånden, som I bevæger jer videre, at skabe vejen under jeres fødder, før jeres fod rammer jorden. I gør selvfølgelig dette på en meget magisk måde. I ser ikke den magi der forekommer, idet jeres fødder rammer jorden. I har ingen anelse om, at I selv skabet denne vej. Jeres forventninger er det, der skaber den; det er det videnskaben er begyndt at forstå. Eksperimentets hensigt forudser eksperimentets udfald. Menneskehedens skabelsesevner vokser meget hurtigere end nogen sinde før. Før var der altid en tidsforsinkelse på plads, som holdt jer i sikkerhed fra jeres manglende evne til at beherske jeres tanker. Uden tidsforsinkelsens beskyttelse, blev hver eneste af jeres tanker øjeblikkeligt til skabelse, og det var nemt at sidde fast i en endeløs sløjfe, der ikke kom nogen vegne.  Så, i begyndelsen af spillet anbragte I en tidsforsinkelse der, hvor I ville have en tanke, og det ville vare en tid før den ville manifesteres sig i virkeligheden. Dette brød sløjfen og så ud til at fungere for en tid, men med den vedvarende stigning i menneskehedens vibration, tjener selv dette jer ikke længere på den samme måde, som det engang gjorde. Denne tidsforsinkelse er meget hurtigt på vej væk. Hver eneste tanke, som I har nu og som I har holdt fast i mere end 7 sekunder, starter manifestations processen op. Meget af jeres energi vil i overgangsperioden forude blive brugt til at forsøge på at udviske skabelser, som I i virkeligheden ikke ønsker, men tilfældigvis bare kom til at tænke på i det øjeblik.

Tilbagevirkende Relation Mellem Årsag og Virkning

Vi beder jer om at kaste et blik på jeres egne mentale processer, fordi beherskelse af tanker ikke kun handler om at fastholde perfekte tanker i jeres sind. Det er ikke muligt for jer kun at have perfekte eller energetisk positive tanker hele tiden. I har anbragt jer selv i et spil, hvor I er nødt til at opleve negativ energi for overhovedet at forstå, hvad positiv energi er. Som et følge heraf, må der være en vedvarende modsætning hele vejen gennem jeres oplevelse. Der må være en rytme i livet. Der vil altid være negative tanker, som kan komme ind i jeres sind. Hvis I gør krav på dem eller knytter jer selv til dem, bliver de øjeblikkeligt jeres virkelighed. Hvis I imidlertid Ganske enkelt lader dem flyde gennem jeres sind og siger, ”Det der er virkelig en negativ tanke. Jeg ønsker ikke at hænge fast ved denne tanke” og lader den strømme gennem jer, vil der være en anden tanke meget tæt bag efter den. Gen-husk at I er en del af en Universel Energi og et Universelt Underbevidst sind, og at alle tanker går igennem jeres hjerne. Alle følelser rejser gennem jeres følelsesmæssige krop; alle tanker rejser gennem jeres hjerne. I har et valg omkring hvilke tanker og følelser I vil kalde for jeres egne. I kan vælge hvilke tanker der nærer jer, hvilke der dræner jeres energi og hvilke I ønsker at beholde og optage i jeres felt. At lære, hvordan I lader energien strømme gennem jeres felt gør det muligt for jer at blive aktive deltagere omkring det, at foretage valg. Det er det mennesker gør bedst, og det I kom her for at arbejde med. Nøglen er her at følge jeres hjerte, for det kender den virkelige forskel mellem ting som nærer jer og ting som dræner jer. Lyt til denne stemme i det indre.

Lad os give jer en praktisk illustration. Vi går tilbage til Jordens begyndelse. Vi vil fortælle jer nogle ting som skete før the big bang, fordi det er stadigvæk uklart hvad the big bang var i første omgang. Nøjagtigt hvad var det, der eksploderede for at alting kunne ske? (Her laver gruppen en direkte henvisning til vores kollektive menneskelige skabende evner. De fortæller, at vi stadigvæk ikke har skrevet vores fortid ned, så langt tilbage som til the big bang.) Nu begynder videnskaben at stille spørgsmål og at forstå at der er en tidsforbindelse, som ikke er reel.  De begynder at forstå, at de kan gå tilbage til begyndelsen og ændre på ting som the big bang, som til på den anden side ændrer alle jeres oplevelser op til dette tidspunkt. Det er muligt at gå tilbage, til det I kalder for jeres historie og ændre eller forandre den. Dette vil blive en stor del af den fremtid, som I skaber. Jorden, lige som alle andre ting, begyndte som en tanke fra gud. Hvis vi bringer dette begreb en lille smule videre, er det nemt for menneskene at forstå, for I troede at gud var den almægtige, den mægtigste. Hver eneste tanke gud har, manifesteres øjeblikkeligt. Er det ikke det vi lige har fortalt jer skete for menneskene? Ser I lighederne her? Vi håber I begynder at se et spejl, for det er det der sker. Spejlet begynder at blive klart; I begynder at se bag om sløret.  I vil se jeres egne manifestationer starte op gennem jeres tankeprocesser. Så lad os give jer nogle ideer om, hvordan I kan arbejde med dette, ideer om ting, som I kan foretage jer, for at arbejde med denne energi, som en positiv tilstand for jer selv.

I Begyndelsen

I begyndelsen sendte en tanke fra gud en stråle, af det vi kalder for lys, ud. Lys strålen føles som kærlighed i jeres fysiske væren. I mærker den som følelsen af kærlighed, så det er derfor muligt for os at sige, at kærlighed er lysets basisenergi. Vi vil bruge dette udtryk for et øjeblik. Godt, hvordan fungerer dette så? Det er meget enkelt, fordi i det øjeblik en person eller en hvilken som helst guddommelig væren rummer en tanke, kommer der en stråle af energi fra dem, den træder ind i deres eget energifelt og kommunikerer med verden og den Universelle Energi omkring dem. Feltet er magnetiseret for at tiltrække skabelsen. Hvad, hvis I derpå havde en anden tanke fra gud, som var en anden måde at se på den samme skabelse på? Forestil jer nu denne skabelser fra mange opfattelsespunkter. I har derpå mangfoldige lys stråler, der kommer fra forskellige vinkler og mødes som én stråle. Dette giver illusionen af en fysisk tredimensionel genstand. I jeres virkelighed kender I det som et hologram. Mangfoldige lys stråler der krydser hinanden på ét punkt skaber illusionen om reelle tredimensionale genstande. Det er alt, hvad der behøves, for hele livet er ikke andet end en illusion.

Jorden startede som et lys hologram, lige som universet gjorde det. Det var begyndelsen, og fra dette punkt blev der skabet et univers omkring det, inklusiv et big bang, for at sætte det i bevægelse. Jorden blev forsætligt skabt sammen med to søstre, Venus og Mars. De tre søstre delte balancen i det, som I kalder for kuldioxid/kultveilte og skabte liv på alle tre planeter. Der kom et tidspunkt, hvor kun én planet var i stand til at balancere tilstrækkeligt kuldioxid/kultveilte, for at kunne opretholdes, så de to søstre anbragte deres energi i den ene søster i midten og åndede liv ind i en planet, som startede som et lys hologram. På nogle måder er det som om de tre lys skabte et ekstra hologram, der genoptrykte Jorden.

At Danne et Kærligheds Hologram

Godt, lad os tale om kærlighed. Kærlighed forvirrer mange Lysarbejdere, kæreste. Lad os tale om kærlighedens energi. Vi ser kærligheden som den grundlæggende energi i alt liv. Sammenlign dette med den menneskelige definition på kærlighed, og I vil se, hvor de varierer. Vi fortæller jer at kærlighed er en form for energi inden i det spektrum, som vi kalder for lys. Et hologram, der kan skabes med lys, kan derfor også skabes med kærlighed. Vi ønsker at dele med jer, hvordan man laver et kærligheds hologram.

Måden, hvorpå vi ser udtrykket af menneskelig kærlighed, er i handlingen omkring balancering. Hver eneste af jer er lidt ude af ligevægt, med hensyn til dele af jeres energi. Find en person, der kan hjælpe jer med at balancere denne energi, og I har et mægtigt potentiale for et dybt og vedvarende forholdsskifte. Forholdsskift er grundlæggende et spejl. I ser jer selv gennem deres øjne og I genspejler dem. Når to mennesker finder sammen og danner en forbindelse, og den ene person ser ind i den andens øjne og ser sig selv gennem disse øjne, er dette hjertets sande genspejling. Hvis I kan lide den person, som I ser gennem deres øjne, bliver I en ven. Hvis I elsker den person, som I ser gennem deres øjne, danner I et kærligheds forhold. Ordet kærlighed har betydet så meget, og alligevel så lidt. Det er blevet begrænset til små områder, inklusiv de små områder omkring seksualitet og forhold. Menneskene har udviklet vaner med at fungere med betinget kærlighed. Betinget kærlighed har fungeret rigtig godt i de lavere vibrationer af jeres eksistens. Efterhånden som I bevæger jer videre, er det ingen hemmelighed at I vil bevæge jer ud af betinget kærlighed og ind i ubetinget kærlighed. I vil opdage at betinget kærlighed er en temmelig unik menneskelig opfindelse. Det er derfor ikke muligt at lave et hologram af betinget kærlighed.

Ubetinget Lys

Lad os give jer et specifikt eksempel. Lad os sige, at I har et forhold der betyder en masse for jer. Denne person og dette forhold betyder virkelig meget for jer. Vi ser i virkeligheden tre vibrationer her: jer to og den tredje vibration, som er harmonien af jer begge. Når de to vibrationer mødes og støtter hinanden, skaber de en tredje vibration, som vi kalder for forholdet. Mange af jer er knyttet til selve forholdet, ikke til den kærlighed som I ser genspejlet. Det har at gøre med jeres tilknytning til ideen eller begrebet omkring kærlighed. Efterhånden som I fortsætter med at udvikle jer, vil I begynde at frigive jeres tilknytning til kærlighed. Dette er den første bevægelse ind i ubetinget kærlighed. Det er ikke nemt at gøre dette, for jeres succeshistorie er i høj grad baseret på betinget kærlighed.

Det der sker, er at I ser på jer selv gennem denne persons øjne og I elsker den genspejling, som I ser, så I begynder at bygge noget op sammen med dem. Over en tid, bygger I et forhold op. På et tidspunkt begynder en af jer eller jer begge at vokse meget hurtigt, og forholdet begynder at vokse fra hinanden. Hvis I kan sætte kærlighedens hologram i gang, kan det bevæge sig ind på et multidimensionelt niveau, som vil gøre alle disse overgange lettere. Lad os give jer nogle praktiske eksempler for, hvordan I kan gøre dette. Lad os begynde med et kærligheds forhold. Lad os sige at I forelsker jer i den måde, som en eller anden får jer til at føle jer på. Fokuser på dette og find derpå en anden egenskab at blive forelsket i. Ja, find noget andet ved dem, som I kan forelske jer i. Forestil jer, at dette er en lys stråle, der rammer målet fra en anderledes vinkel. Gør det til noget nyt og byg det så stærkt, som I kan. Find derefter mindst endnu en egenskab, som I kan forelske jer i, og gør jeres bedste for at fokusere på og opbygge dem alle. I har netop skabt et Kærligheds Hologram. Dette er nu et energi mærke, som forbliver i æterne. Hvis mærket bliver efterladt uden indblanding, vil det blive til den form, som energi naturligt vil samles om. Kærligheds hologrammet kan benyttes til at forstærke mange andre ting, inklusiv forretninger, projekter og mange niveauer af forhold. Det er alt sammen baseret på ubetinget kærlighed. Det vil ikke skabe et forhold, fordi forhold bliver bygget op, snarere end skabt. Men det vil skabe rum for de bedst mulige genspejlinger, inden i et forhold, og i høj grad omkring kommunikation.

Forstå, at dette er jeres genspejling i hver eneste af de måder, som I forelsker jer i dem på. I skaber på en måde hologrammet ved at forelske jer i jeres eget spejlbillede.

Multifacetteret Kærlighed

Hver eneste person er multifacetteret. Der er forskellige dele af jer inden i hver eneste dimensionel virkelighed. Hvis I er i stand til at forelske jer i kunstneren og i healeren i en eller anden – forskellige dimensioner af denne person – så er I i stand til at erkende forskellige aspekter af den samme person. Dette kan også benyttes til at skabe et kærligheds hologram, som er meget magisk. Det gør det muligt for jer at se jer selv på en meget unik måde – en måde som kun vil blive stærkere, efterhånden som I bevæger jer fra et niveau til et andet. Men det betyder at holde øje med mulighederne. Det betyder at søge efter disse forskellige dele i denne person, som I kan blive forelsket i. Det betyder også at frigive begrænsningen. Det betyder at give slip på frygten for at blive forelsket, og frygten for at blive såret. Vil I blive såret igen? Ja, det kan vi næsten garantere for. Ja, i det mindste én gang, og måske flere, hvis I er heldige.

Jo mere ubetinget kærlighed I kan bringe ind fra forskellige vinkler i hvert forhold, jo dybere og lettere vil kommunikationen være, og tilbøjeligheden til at vokse fra hinanden vil ikke være noget problem. Dette vil gøre det muligt for jer at opleve et meget unik og speciel opfattelse af jer selv, og til sidst forelsker I jer i jer selv. Når dette sker, vil I begynde at frigive behovet for kærlighed udenfor jer selv. Der faktisk det bedste punkt, hvorfra I kan opbygge et forhold, hvor to meget stærke individer kan gå side om side og ubetinget støtte hinanden. Jo mere ubetinget kærlighed I kan bringe ind i hvilket som helst forhold – uanset om det er et kærligheds forhold, med jeres børn derhjemme eller jeres chef på arbejdet, så find de dele, som genspejler jer godt og forstærk disse dele. I kan spørge, ”Hvordan kan jeg blive mere fuldstændigt forelsket i denne person? Hvordan kan jeg værdsætte hvert aspekt af denne person? Hvordan kan jeg finde nye ting, som jeg ikke er tiltrukket af, men som jeg kan elske fordi jeg ser mit eget spejlbillede i dem?” I er nu på et vibrationsniveau, hvor I kan skabe denne energi og gå videre med en ny form for kærlighed, som nemt vil bevæge sig fra ét niveau til det næste. Vi har ingen betingelser. Det er vores forventning til jer: ingen. Vi elsker jer fordi I er dem, I er.

Overtid

I har haft modet til at forlade Home, til at forlade jeres arv, til at komme ned og spille dette spil, til at anbringe et slør og ikke engang kunne huske, at I er magiske. I har modet til at komme her ned, bumpe ind i hinanden og skabe smerte og vanskeligheder, så I kunne have sjælens menneskelig oplevelse, og det kræver mod. I er nogle af de største healere, der nogen sinde har levet, selv om nogle af jer ikke anser jer selv for at være healere. I gør en forskel, ikke kun i jeres virkelighed og ikke kun i jeres verden, men hele vejen gennem Alt Der Er. Aldrig før har der været en race af væsner, som gik forbi slutningen for at bringe spillet ind i overtid. Det var det, der skete med menneskeheden, og I skaber spillet efterhånden som I går videre. Der er ikke nogen mægtig plan på plads, og I gør det usædvanligt godt.

I begynder at afdække hemmelighederne, som har fastholdt sløret foran jeres ansigter. Jo mere i kan lege med kærlighed, jo mere kan I opleve, hvordan I kan se gennem en andens øjne og elske jer selv ubetinget, uden forventninger. I har muligheden for at være lykkelige på denne planet. Det er ikke nemt. Hvis det var nemt, ville alle sammen være et menneske. Som det er, er kun de højeststående blevet til mennesker, og vi takker jer for at I deler jeres lys med os. I har ingen ide om, hvad dette ser ud som, virkeligt. Alle dimensionelle virkeligheder finder sammen, der er en stråle af lys som kommer ud fra alting og det er planeten Jorden – og det er menneskene der bringer dette til et helt andet niveau. I vil gå med jeres vinger på, og vi håber at I har det sjovt med at skabe mange lys hologrammer for at kunne opleve jeres spejlbilleder på forskellige måder.

Det er med den største ære vi hilser jer og holder jer i vores arme. Vi håber at vi genspejler dem, I i virkeligheden er og hjælper jer med at gen-huske det I allerede ved dybt indeni. Vi forlader jer med tre enkle påmindelser: at behandle hinanden med den største respekt, for I er ikke alene på denne vej. Åbn døren når som helst det er muligt og nær hinanden ved hver mulighed. Gen-husk at dette er et spil, og spil godt sammen.

Espavo

gruppen

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!