April 2008

Spektrum Syn
Åbn jeres øjne

 

Fra Steve:

I denne måneds budskab giver gruppen os et blik fremad, i forhold til det vi kommer til at forstå, efterhånden som vi begynder at opleve Multidimen-sionalitet. Dette fører os til et nyt redskab, som de kalder for Spektrum Syn, og hvordan vi udvider vores syn, for at se det meget større billede, hvilket inkluderer vores multidimensionelle selv.
Store Knus og blide puf…

 

Hilsner fra Home

At Gå med Jeres Øjne Åbne

Kæreste, I har flyttet jer så hurtigt at I ikke engang kan se jeres skygge længere. Menneskehedens evolution bevæger sig så hurtigt at, på det tidspunkt I har formuleret jeres regler, så forandrer de sig. Dette er forvirrende for de fleste af jer. I vågner op og fokuserer på jeres daglige rutine, og der er ingen rutine omkring det at være et menneske. Kæreste, åben jeres øjne og vær bevidste hvert eneste sekund, I tænker på det. Hvert eneste øjeblik I tænker på om I er ved at kede jer, når I ikke er engageret i eller spændte på livet. Åben jeres øjne og se på den fysiske krop, som I er i. Lige som babyen, der prøver på at fokusere på sin egen hånd – spekulere på, om det virkelig er dets egen hånd — virkeligheden er, at I vil spekulere på de samme ting, fordi I ikke er denne fysiske krop (alene). I er så store, så umådelige at I omfatter enorme områder af den fysiske Jord. Det vil I opdage i den nærmeste fremtid, for hele menneskeheden er parat til at tage et mægtigt spring i evolutionen, hvor mange ting vil begynde at ske endda endnu hurtigere.

I har et valg, I forhold til hvordan I oplever det, der ligger foran jer. Der er ikke noget rigtigt eller forkert valg. Idet I flytter jer ind på dette højere vibrationelle plan, vil I erkende at begreberne omkring rigtigt og forkert ikke eksisterer på samme måde, som I troede de gjorde. Der er ingen sorte eller hvide regler. I stedet for er der bare valg, og I har masser af muligheder at arbejde med. I har spurgt om ”Hvordan går jeg fremad med mine øjne åbne? Hvordan kan jeg arbejde i dette område, så jeg kan se hvad der sker på denne planet?” I når hurtigt et trigger punkt, og der begynder at ske besynderlige ting, idet mangfoldige dimensioner begynder at åbne sig for hele menneskeheden. Vi har talt om multidimensionalitet. Det er ikke fordi I nu er ved at blive multidimensionelle; I har altid været multidimensionelle. I er på vej til at nå et kollektivt vibrationsplan, hvor I vil begynde at se ting, der er blevet skjult for jer indtil dette tidspunkt. Dette er sløret, der bliver tyndere.

Den Centrale Sol er et Prisme, som Deler Lyset i
11 (Lys)Stråler

En af de ting som vi vil dele med jer, er hvis I forestiller jer en smuk krystal. I kan kalde den for en prisme, fordi alle krystaller deler og bryder lys. Så forestil jer dette: En enkelt stråle af lys starter en rejse fra Home. Dette er en stråle af energi, fra Alt Der Er. Idet denne stråle af lys starter sin rejse er den allerførste kontakt, som den har, med denne krystal. Denne krystal vil vi betegne som den Centrale Sol. Det er det første opholdssted efter Home. Den Centrale Sol er det sted, hvor ubegrænset energi bliver givet illusionen om at være begrænset. Nu, forestil jer at lyset på dette tidspunkt bliver til et menneskeligt væsen og starter på et menneskeligt liv. I denne verden, når lyset rammer denne krystal, spreder den sig ud til elleve forskellige lysstråler. Der er én sjæl, som har 11 oplevelser af at være et menneske i hver eneste af jer. Der er i virkeligheden 12 dimensioner, fordi I har et opfattelsespunkt – som også er én dimension – og 11 forskellige sjæle oplevelser.

Vi har delt disse ideer med jer før, så I kunne begynde at få fat i begreberne. Sciense Fiction forfattere har allerede grebet denne ide og har draget slutninger omkring alle mulige slags vidunderlige materialer til deres publikum. Men i fremtiden vil dette blive en virkelighed, som alle og enhver håndterer i dagligdagen. Så jeres spørgsmål bliver nu: ”Hvordan bruger jeg det? Hvordan virker det i mit daglige liv?”. Lad os give jer nogle af billederne af det vi ser, som ligger til jer forude. Forstå venligst, at vi giver jer et overblik fra toppen af bussen – dobbeltdækker bussen. Vi sidder på toppen af bussen og deler det vi ser, lidt længere ned ad gaden, med jer. Vi kan se længere end jer, på grund af jeres opfattelse, men vi kan ikke fortælle hvorvidt jeres bus vil vende eller ikke. Dette er jeres valg i hvert eneste øjeblik. Lad os antage at bussen ikke vender og dette er, hvad der ligger forude.

De Hundrede Lysarbejdere

En morgen vil I vågne op, og alting vil føles en smule anderledes. En morgen vil det være det mærkeligste scenarium, fordi alle de tossede ideer, som I har været bange for at snakke om, pludseligt vil være kendt af alle og enhver, overalt. Alle de ting I troede, var uden for æsken er nu kendt. Det vil være lige som de Hundrede Aber (teorien), men vi vil kalde det for de Hundrede Lysarbejdere. Så snart denne afgørende mængde er nået, vil det trigge en opvågningsproces, som meget hurtigt går gennem hele menneskeheden, spreder sig simultant gennem alle elleve dimensioner af tid og rum. Når de hundrede Lysarbejdere oplever mangfoldige dimensioner, har hele menneskeheden pludselig lært en ny funktion: hvordan man fungerer som et multidimensionelt væsen. Med dette nye område besidder I evner, selv om I måske endnu ikke ved, hvordan I kan bruge dem. I starten vil det føles mærkeligt.  Det vil være skræmmende, men med denne afgørende mængde,  når alle opnår denne lærdom på én gang, vil Det vil tage noget tid at lære at kunne bruge det fuldt ud og at komme ud over frygten. I vil også begynde at udvikle trossystemer der er tilstrækkeligt store til at indeholde denne sandhed. Dette er den væsentligste grund til at vi har bedt jer om at begynde at udvikle et fleksibelt trossystem. Det vil være skræmmende, men med denne afgørende mængde, når alle opnår denne lærdom på én gang, vil det være en del af jeres almindelige viden. At opleve multidimensioner vil ikke alene findes i den metafysiske arena, det vil også blive indarbejdet så dybt, at alle og enhver vil kende til det.

Fra dette tidspunkt vil den måde I lever livet på forandre sig. Jeres normale måde at lære noget som helst på er at anbringe jer selv i situationer, hvor I står ansigt til ansigt med det problem, som I ønsker at mestre. Udfordringen er at, for det meste vender I jer om og løber, snarere end at mestre situationen. Dette får jer til at genskabe det samme sæt af omstændigheder, så I kan tiltrække det samme problem i en anden forbindelse og få endnu en chance for at mestre det. Kan I forestille jer hvor værdifuldt det ville være at springe helt ud af dette liv, bare for et øjeblik, og springe ind i en anden virkelighed, hvor den samme lektion udspillede sig på en anderledes måde? I dette ´alternative´ liv har I et andet navn, en anden familie, sædvanligvis et andet arbejde osv. Selv om det er den samme sjæl, er det en anderledes virkelighed, der udspiller sig, på grund af de valg, der er blevet taget. Der er venner omkring jer, og I kender dem ganske godt, men de findes ikke i jeres hverdag. I går på arbejde om morgenen, og I har et anderledes arbejde. I opdager jer selv i en fuldstændig anderledes virkelighed. Kan I nu se, hvor værdifuldt det kan være at springe ind i dette liv for at få et nyt perspektiv på de mønstre, der gentager sig i jeres liv? Ser I, begge liv deler den samme sjæl, og derfor den samme livslektion. Her kan I observere de samme ensformige mønstre, der finder sted i en ´alternativ´ virkelighed.

Spektrum Overblik

Frøene til dette skifte er allerede plantet. Det eneste I behøver at gøre, er at tænde for jeres fjernsyn eller at se en film for at opleve dette. Det er disse frø, som i sidste ende vil vokse ind i jeres virkelighed og trigge en afgørende mængde. Ved at være i stand til at tage en brik fra ét liv og gå over i et andet, vil I være i stand til at se de samme ensformige mønstre fra en fuldstændig anderledes vinkel. Dette vil være et mægtigt fremskridt for hvert enkelt individ, og for menneskeheden i almindelighed. Dette vil sætte farten for den menneskelige evolution op, mere end noget som helst andet, der er gået forud. Det styrer imod jer som et godstog, der bevæger sig meget, meget hurtigt. Det er derfor vi så ofte taler om multimensionalitet nu. Når først det kommer, vil det skabe forvirring og frygt på jeres planet. De af jer, som allerede har denne viden, vil naturligt blive slynget ind i undervisning. I vil være dem, som lindrer frygten. I vil være dem, som ganske enkelt holder energien og leger med den, snarere end at være bange eller tro, at I er ved at blive vanvittige.

Der er et andet redskab, som I kan begynde med at bruge I dag. Det kaldes for Spektrum Overblik, idet det tillader jer at udvikle den bredeste vinkel, hvorfra I kan betragte alting. Forestil jer, at I tager jer selv ud af en situation og derefter finder et sted inden i den samme sjæl. Indeni ved I, hvem I i sandhed er, selv om de kalder jer for et andet navn. Det er stadigvæk jer. Hvis I kan iagttage jeres oplevelser der og komme tilbage, vil det give jer et meget større overblik over jeres virkelighed, og et meget større perspektiv. Det er det vi kalder for Spektrum Overblik. Det er en begivenhed der sker naturligt og som vil ske for jer alle, efterhånden som I begynder at hæve jeres vibration og opdager at I ganske let bliver skubbet ind i andre dimensioner af virkelighed. Spektrum Overblik udvikler vanen med at se alting fra den bredest mulige vinkel.

Multidimensionelle Drømme

Mange af jer forbereder jer allerede til spektrum overblik i jeres drømme. I ved hvordan drømme er, og drømme har fortolkninger og forestillinger. Mange af jeres drømme har faktisk dele, der er beregnet på at trigge noget inden i jer. I har endda drømme I kan vælge af, imens I falder i søvn, og så vil én af dem være, at I nu bogstavelig talt kan trække jer selv ud af én virkelighed og anbringe jer selv i en anden. Selv om det vil ske i bevidstheden i den nærmeste fremtid, vil I foreløbigt  oftere og oftere opleve dette i jeres drømme. I vil vågne op midt i en sætning og kan måske ikke huske, hvad I var ved at sige eller hvem I sagde det til. Alligevel vil I komme tilbage med alle erindringerne og begreberne om, hvordan tingene er anderledes. Især når I ser på jeres egen vækst, karakter, personlighed og sjælens udvikling fra de mangfoldige perspektiver der er, når I begynder at set det større billede.

Hvilken som helst af jer kan tage de sidste ti år i jeres liv og sige: ”Hvis bare jeg vidste hvordan det ville ende, ville det være okay”. I går gennem en vanskelig situation, som f.eks. tabet af en elsket person, en ændring i jeres arbejde eller begyndelsen på eller slutningen på et forhold. På det tidspunkt kan I tænke, at det er en forfærdelig ting, der sker for jer, eller det er en vanskelig situation, og I mærker kampen der er knyttet til den. Det der foregår, er at I modtager en gave som følge af oplevelsen. Hvis vi spurgte jer om I ville gå tilbage gennem de sidste ti år og ændre noget, ville I ændre det? I ville ikke ændre det, fordi I ved at der var et eller andet, som I ville få ud af det; I ville aldrig forandre energien af det I har lært, på grund af disse gaver. Hvis I kunne vide dette før tiden, ville det være meget lettere at spille spillet med at være et menneske. Det er det, Spektrum Overblik handler om. Det handler om at se det store billede, hvor I kan se store potentialer i alt det, som I kalder for negativt. I vil opnå mægtige ting af hver eneste oplevelse, som I har, men sædvanligvis er det eneste I ser; en negativ oplevelse. Der er utrolige gaver, som kommer med det samme, som en følge af disse negative oplevelser. Dette er Spektrum Overblik– det er en indstilling og en gave, som I kan udvikle i dag. I behøver ikke at vente på det.

Hold øje med det den højeste opfattelse. Vi kan se kameraerne i rummet. Hvis I kan forestille jer, at jeres liv er bag et af disse kameraer, kan I så ikke se at det er muligt for jer at samle kameraet op og opleve synet fra en anderledes vinkel? I er ikke vant til at gøre dette. I er ikke vant til at sige; ”Dette er min virkelighed. Hvordan håndterer jeg den? Godt, lad os se på den fra en anderledes vinkel”. Det er det, der vil starte Spektrum Overblikket; ved at se på tingene fra mangfoldige vinkler. Fordi i sidste ende vil I være i stand til at se på det fra adskillige af jeres egne oplevelser, og fra mangfoldige dimensioner i jeres eget liv. I har nu adgang til dette, I ved bare ikke, hvordan I kommer der til.

At Nå en Afgørende Mængde

Når hvilken som helst slags ny ting sker for menneskene, kommer det ikke ind I jeres verden før en vis procentdel når en afgørende mængde. Det sker når det kommer gennem al energien fra hver og en og går ind i den kollektive superbevidsthed, eller hvad I ellers ønsker at kalde det. Det går igennem hjerterne og sindene på hver eneste person på planeten. Dette er ved at ske. Det er begyndt, for der er allerede en blanding i den fysiske og metafysiske videnskab. Der er forbindelsespunkter, som aldrig før har været der. Sløret bliver tyndere, nøjagtig på den måde, som I har bedt om at det skulle blive tyndere. I er parate til det. Det der vil ske er, at de af jer der først åbner døren og træder ind igennem vil holde døren åben for de andre, og I vil forklare, hvad det er der sker og hvad der skal holdes øje med. Vi vil ikke give jer alle disse redskaber eller alle svarene, fordi I besidder allerede disse svar. Gen-husk at I er lærerne. Vi håber på at vi gør mere end at trigge jeres spørgsmål og jeres opmærksomhed om at der lige nu forekommer et energiskifte på denne planet, der vil ændre hele menneskeheden i løbet af et øjeblik. Det interessante er, at det aldrig vil blive vist på CNN. I kommer aldrig til at høre: ”Dette er dagen, hvor Jorden forandrede sig”. Det vil ske så på en så magisk måde, at I automatisk vil antage, at I altid har haft det. I vil ikke være i stand til at erindre en tid, hvor I ikke havde det, fordi det er denne måde, virkelighed fungerer på.

Virkelighed – I Tror, det er Virkeligt

Virkelighed er lidt af en joke for os, fordi vi elsker at se den menneskelige opfattelse af virkelighed. Det har givet jer flere udfordringer end noget som helst andet. Problemet er, at menneskene bliver ved med at tro, at virkeligheden er virkelig. Det er den ikke, men I er ved at nå dertil. I er begyndt at titte frem bag sløret, I er begyndt at se ting, og I tænker at det er magisk, I tænker at det er inde i andre dimensioner, og det er det, men det er også praksis/faktisk. Dette er hvem, I med sandhed er, og den magi, som I fornemmer, er jeres egen refleksion. I er begyndt at se jeres egen sande natur. I opdager mangfoldige facetter af jeres egen sjæls kerne personlighed, og dette er smukt. Dette gør det muligt for jer at stå i jeres egen energi. Dette gør det muligt for jer at finde jeres sande passion. Dette gør det muligt for jer at finde jeres formål med at være på denne planet. I vil leve og gå ind i jeres kald i jeres dagligdag, mere end I vil stå på en prædikestol, eller mere end I vil stå på en scene og tale. Det handler om jeres daglige liv, som nu vil antage disse egenskaber. Dette er meget spændende. Vi kan ikke vente med at se, hvad der sker.

Blinde Mennesker Ser Kun Variationer af Lys

I er ved at trække sløret til side. I er begyndt at se ting fra et fuldstændigt anderledes perspektiv, fra dette bredere Spektrum Syn, som tillader jer at se det større billede. I må indse, at i den menneskelige form, har I øjne der opsamler vibrationer og variationer af lys. Det er sådan I forarbejder ting, som jeres syn. Det er kun ´forskellighederne´ i lyset, der gør det synligt for jer; det er derfor vi siger variationer af lyset. Idet I bringer denne energi igennem, idet I begynder at se ting og forarbejde dem derinde, vil disse variationer af lys begynde at udvide sig. Gennem jeres videnskab tror I i øjeblikket, at der er et elektromagnetisk spektrum. Inden i dette felt er der kun en meget lille procentdel, der er kendt for at være synligt lys. Det I oplever som synligt lys er mindre end 1 % af det, der i virkeligheden er synligt for jer, med de øjne I har for øjeblikket. For at sige det lige ud, Menneskene er strengt taget blinde. Denne blindhed er en del af sløret, som tillader jer at spille spillet. Nu hvor sløret bliver tyndere, vil jeres syn begynde at udvide sig. Sløret har anbragt skyklapper på jer, hvilket kun har tilladt jer at se inden i visse vibrationel områder. Det er sløret, der har holdt jer adskilt fra jeres forskellige udtryk af sjælen. Det er også denne del, der begynder at forandre sig, fordi efterhånden som I udvikler jer vibrationelt vil disse skyklapper begynde at udvide sig. I den allerførste start, er det bare mærkelige og sære ting, der sker. Stol på os. Der vil mere end nogen sinde før komme bøger fyldt med underlige ting, som er sket. Skeptikere vil sige, at I simpelthen har fundet på det. Vi fortæller jer at, på en måde så var det det I gjorde; fordi I ser efter det, og når I ser efter det, vil I få øje på det. Det eneste vi foreslår jer er, at I åbner jeres øjne og går bevidst med et smil på jeres ansigt. Gå med de største muligheder om at forvente et mirakel ved det næste hjørne, fordi I vil skabe det ene efter det andet, efter det tredje. Det I ser efter, vil I få øje på, for når I ser efter det, så skaber I det. Det vil begynde at udvikle sig nøjagtigt på denne måde, og hvis I forventer den højest mulige vision – hvis I forventer at se hver eneste del af dette – vil det begynde at udvikle sig hos jer denne eftermiddag.

En 24 Timers Udfordring

Vi udfordrer jer til at bevise dette for jer selv. De af jer, der ser denne udsendelse eller læser dette, tillad jer selv at have en oplevelse af Spektrum Syn i dag. På et eller andet tidspunkt, i løbet af denne 24 timers periode, vil I blive vist noget, hvis I beder om det og sætter jeres hensigt. Bevis det for jer selv i dag. Åben jeres øjne og nyd den skønhed, som vi ser. Forstå, at I lever i en have, en universel have, som rummer skønheden af Home på en meget unik måde. Nyd den skønhed I har skabt lige foran jer. Dette vil eksistere i alle elleve dimensioner af tid og rum. Spillebordet er det samme, for det er kun de spinkle vibrationelle områder, der holder jer adskilt fra jer selv. Nu begynder det. Må I have den højeste vision, så I er i stand til at se jer selv fra mange aspekter, fordi dette vil give jer sjæle fortrolighed. Dette vil give jer den viden, at I med jeres sjæl går gennem den højest mulige vibration, og I vil nyde rejsen.

Det er med den største ære vi beder jer om ganske enkelt at behandle hinanden med respekt. Nær hinanden ved hver lejlighed I får. Vid at dette er et spil, og spil godt sammen.

Espavo

gruppen

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!