August 2007

Nul-Punkt
Den Nye Energi

 

Fra Steve:

Gruppen har i nogen tid talt om at (af)balancere vores energi. Hvad betyder det helt præcist? Her giver de os et overblik over, hvad der ligger forude og hvordan vi kan forberede os til det i dag.

II midten af hvilken som helst tornado eller orkan, er der en magisk energi, hvor alle ting er i balance. Denne energi er kendt som Nul-Punkts Energi, og vi blev for første gang gjort opmærksom på den gennem Albert Einstein. Nul-Punktet er den naturlige hviletilstand for alting. Men Gruppen fortæller at det er meget mere; det er denne energi vi vil komme til at leve i i hverdagen. Det er energien i den Nye Energi.

Velkommen til Nul-Punktet.

Store knus og blide puf.

Steve Rother

 

Hilsner fra Home

Skabelse i 2te Dimension

Kæreste, I er på kanten af endnu et vidunderligt spring i evolutionen. Alligevel er der mange af jer som føler, at I sidder fast.  Det er som om I gør alting rigtigt, alligevel ser det ud til at der kun er en lille smule bevægelse fremad. Denne følelse af at sidde fast forværres, når I ser alle omkring jer bevæge sig meget hurtigt. Lad os i dag give jer en ny opfattelse af denne situation. Efterhånden som alle mennesker udvikler sig, vil I opdage, at et af de mest bemyndigende punkter omkring det at være multi-dimensional er, at de vil tilbyde jer adskillige synsvinkler. Dette mangeartede overblik over en hvilken som helst situation, er det vi har kaldt for den 12te dimension. Eftersom jeres virkelighed er skabt af den synsvinkel, hvorfra I ser den, kan det siges at i den nye energi, starter alle ting i den 12te dimension. Der er nu nye genveje for skabelse, der er mulige, og de vil blive populære gennem de næste få år. Disse genveje starter skabelsesprocessen ved at hjælpe jer med at placere jeres skabelse i den 12te dimension; vi vil hjælpe jer med at opleve det i selve dette budskab.

For at betragte en begivenhed fra adskillige synsvinkler i 12te dimension, må man have adgang til alle punkterne på tidslinien. Den menneskelige race udvikler sig med en hurtigere fart en nogen, nogensinde forventede. Jeres fremadgående bevægelse er i dag igen ved at tage endnu et kæmpe spring fremad. Mange begynder endda at tilegne sig den højere energi, og igen føle sig veltilpasse i deres kroppe. Ja, og som mange af jer nu tænker, er der er stadigvæk en del som kæmper. Vid venligst, at der ikke er noget kapløb om at være de første, og tidspunktet er perfekt i et hvert givet øjeblik. For bedre at forstå, hvad der er foran jer på denne dag, så lad os gentage de nyeste evolutionære forandringer, som menneskeheden i øjeblikket har med at gøre:
Menneskehedens om-justering er begyndt, og de to halvdele af jeres hjerne bliver nu om-justeret for at give plads til et tyndere slør, end I nogen sinde før har haft. Dette er en fysisk forandring, som ikke vil blive fuldt ´opdaget´ før om adskillige år. Kort sagt, boblen af biologi bliver om-justeret til at rumme en højtudviklet menneskelig form. Eftersom om-justeringen er i det fysiske vibrationsniveau, påvirkes også andre fysiske aspekter.

Genstarten (The Re-boot) er et af områderne, som har reageret, idet computere svigter overalt. Særligt dataopbevaringsapparater, som I kalder for hard drive, er de mest sensitive og de mindst sandsynlige til at tilpasse sig til højere energi. I har allerede set det, og I vil fortsætte med at opleve uforklarlige sammenbrud på dette område, særligt i omfattende/store systemer. Krystallerne om-justerer dem selv til at have plads til højere energi, lige som den fysiske krop gør det. Dette sker i virkeligheden på alle spillets niveauer.

Den Seksuelle Energi Tilførsel er en af de andre forandringer, der er i gang. Sammen med jeres nye ´justering´, har I et nyt forhold til jeres egne fysiske kroppe. Det er en højere spirit/ånd, som bevæger sig ind i et nyt befordringsmiddel. Dette vil begejstre det fysiske idet aldringsprocessen, der langsomt dræner den fysiske krop, sætter farten ned og standser, vil opdage en strøm af energi. Da dette vil blive følt af de fleste mennesker som en stigning i seksuel, livs-kraft energi, har vi kaldt dette for den Seksuelle Energi Tilførsel. Den er nu i fremgang og vil blive følt meget kraftigt over de næste to år.

De Menneskelige Engle træder ind

Alle disse begivenheder forsager betydelig stress for dem af jer, der har valgt at tage de første skridt og lede vejen for andre. I er den nye slægt af Menneskelige Engle, der er rede til at blive opfordret til handling. Vores foregående formulering var trompetkaldet: ”Og nu træder den Menneskelige Engel ind”. Besvarelsen på vores kald er, at I modtager dette budskab lige nu. Det er ikke os, der skal fortælle jer, at I er en Menneskelig Engel, for det er en udvalgt titel, men vi taler oftere om dem nu, idet deres tilstedeværelse er begyndt at blive følt på Spillebordet med Fri Vilje. Disse særlige væsners rolle vil forkynde den dimensionelle forandring der ligger umiddelbart forude.

At Fjerne Jer Selv fra Tidslinien

I har haft jeres menneskelige oplevelse inden i et felt af dualitet, som en nødvendig del af spillet. I den tredje dimension havde I brug for dualitet som kontrast, på samme måde, som I havde brug for en tidslinie der repræsenterer begrænsning. Ser I, i virkeligheden er der intet, der er begrænset. Det var ganske enkelt en nødvendig illusion, der gjorde livet i den tredje dimension lettere. Hele menneskeheden sidder nu godt fast inden i et felt af Trialitet, i hvilket lyset og mørket er (af)balanceret gennem en stærkere forbindelse til jeres eget højere selv. I har ikke længere brug for illusionen om det I kalder for ´tid´. Jeres sjæle kender ingen tid. Selv om de har oplevelser om at spille det menneskelige spil sammen med illusionen om tid, er det i virkeligheden tidløs. Se tingene i nuet og illusionen om tid er forsvundet.

Forstå venligst, kæreste, at dette vil blive en forandring over en tid. Se hvor nemt det var for jer at gå dertil lige nu! At lære at leve uden behovet for at sætte alting på en tidslinie, vil blive af største vigtighed. Det er meget vanskeligt for et væsen, der er bragt ind i en virkelighed baseret på tid, at skifte til en virkelighed baseret på ubegrænsethed. Størstedelen af jeres tankeproces er baseret på tid; størstedelen af alle jeres tanker er baseret på fortiden eller fremtiden. Det eneste, der er virkeligt er det nuværende eller nuet.

Se, hvis I ser på den menneskelige masse, vil I se to halvdele af hjernen. Den højre halvdel af hjernen er ubegrænset, og den venstre var designet til at give jer illusionen om tid, eller af at være begrænsede.

Den venstre del af hjernen har kun ét vigtigt job, som består i at anbringe alting i jeres oplevelse i en tidsramme. Den venstre hjernehalvdel måler tid; den højre hjernehalvdel er den ene forbindelse I har til Home. Den er ubegrænset og repræsenterer den kreative del af den menneskelige biologi. Hele om-justeringen, som hele menneskeheden går igennem, finder sted for at oprette nye forbindelser mellem fligene af de to hjernehalvdele. Dette er nødvendigt for at tilpasse den fysiske krop, så den kan bruges sammen med de højere vibrationelle væsner, som I hastigt er ved at blive til. Det der i sidste ende vil ske er, at I vil genoptræne det, som I kender som den venstre del af hjernen til at skabe en Nul-Punkts balance. Dette vil blive gjort gennem en aktivering af en del af jeres biologi, som findes både i de begrænsede og de ubegrænsede verdener. Denne aktivering, og hele om-justeringen i sig selv, vil hjælpe med at skabe en meget stærkere forbindelse mellem hjernens to halvdele.

At lære at leve i nuet uden behovet for illusionen om tid, ligger foran hele menneskeheden. Når I vænner jer til disse tanker, kan I skabe det, som I tænker på. Anerkend dette ansvar og praktiser kunsten af ubegrænset skabelse, ved at tage jeres oplevelser væk fra en tidslinie.

At Begynde på et Multidimensionalt Liv

Et af de betydeligste resultater af jeres avancement er, at I vil åbne døren til de andre dimensioner af tid og rum. I lærer at blive et multidimensionalt væsen; at blive multidimensional, vil aktivere et nyt forhold til tid og rum. På den anden side kan denne forandring i begyndelsen skabe forvirring og frustration. Når jeres forhold til tid forandres, får I en opfattelse af, at tiden er ved at løbe ud og at I på én eller anden måde sidder fast i tiden. Denne faktor – kombineret med det vi vil fortælle jer, som det næste – er det der forårsager fornemmelsen af at sidde fast i tiden, hvilket de fleste af jer kæmper med.

Hvirvlernes Beskyttere

Udfordringen er, at mange Lysarbejdere føler at de sidder fast eller mangler fremadrettet bevægelse. De fleste af jer fornemmer den fremadrettede bevægelse, I tror bare ikke, at den har kontakt med jeres liv. En hvirvels natur er ganske enkelt energi, der bevæger sig rundt i en cirkel. Fra vores perspektiv er en hvirvel dog så meget mere end det. En hvirvel er på mange måder som et barn. Hver hvirvel har deres egen personlighed og særpræg. Nogle hvirvler har et specielt formål og andre har ikke.

En hvirvel kan udvikle sig til at blive en portal, hvis den bliver næret. De af jer, der har kontrakter som forbinder jer stærkt med det område I lever i, er højst sandsynligt hvirvel beskyttere; dette er Hvirvel Beskytternes kontrakter. Disse mennesker kan føle en bestemt tiltrækning til der, hvor de bor. Der er dog tidspunkter, hvor disse kontrakter er fuldførte. Det er når hvirvlen begynder sin egen udvikling til at blive en portal. Forestil jer lige nu en portal, som en dør mellem det begrænsede og det ubegrænsede. Portalen bliver aktiv, når hvirvlen bliver fuldkommen (af)balanceret, og dette er beskytterens sande arbejde. Stort set på samme måde som vi arbejder med jer på, for at (af)balancere jeres mandlige og kvindelige energi, forsøger hvirvlen også på denne samme balanceakt.

Las Vegas, Nevada er en stor hvirvel. Den har været i balance og i ubalance igen og igen, og den har skiftet mellem at være portal og hvirvel. I dens naturlige energitilstand (se nul-punkt nedenunder), er det en skabelsesportal. Selv den fysiske indretning af Las Vegas er i virkeligheden en flad by omgivet af bjerge. Når vinden trænger ind i denne store ´bowle´, snurrer den rundt og skaber en hvirvel. Denne hvirvel har et formål til hjælp for skabelse, og den er i nogen tid blevet brugt af hoteller og kasinoejere til selv samme formål. I øjeblikket sker der en (af)balancering af denne energi; som i sig selv opfordrer menneskene til at tage de næste skridt for at stabilisere den til en skabelses portal. Mennesker er blevet draget af Las Vegas, fordi de er tiltrukket af drømmen. Når alt kommer til alt er dette drømmenes by.

Nul-Punkt

Når en hvirvel opnår en (af)balancering af energi, er der en nul-punkts energi i midten af hvirvlen. På selve dette tidspunkt udvikler hvirvlen sig til en portal. Dette er en del af alle naturlige evolutions cyklusser. Nul-punkt energi er den perfekte balance af alle energier og er blevet anvendt på jorden siden begyndelsen. Selv mens vi udtaler disse ord, tror mange at der er negativ energi og positiv energi, der ophæver hinanden for at skabe en nul-punkts energi. Dette er ikke sandt. Nul-punkts energi er alle tings sande natur. Husk på at energi er ubegrænset, så den eksisterer i mange dimensioner. Nul-punkts energi er en målbar energi, som repræsenterer den Universelle Energis naturlige hviletilstand, i hvilken som helst form den indtager i øjeblikket.

I er bare ved at blive vant til at leve i nul-punkts energi. I begyndelsen føles det som om I bliver holdt tilbage, en anden grund til at nogle føler at de sidder fast. I tolker manglen på fremadgående bevægelse som at sidde fast, når I i virkeligheden kan have nået en nul-punkts energi i jeres liv. Dette er faktisk det mest kraftfulde punkt en person kan opnå; meditation og mange spirituelle fremgangsmåder er alle beregnet på at opnå øjeblikke af nul-punkts energi. I er tættere på end I tror.

Husker I, at I som børn elskede at snurre rundt? I skabte faktisk en personlig hvirvel for jer selv, og forsøgte at gen-huske nul-punkts energien som I opholder jer i, når I er Home. Det er den samme hemmelighed som førte til dannelsen af Dervisherne fra Mevlevi, som I kender som de snurrende Dervisher – den hellige øvelse med at forme en portal gennem en hvirvel. Nu er processen meget hurtigere. En personlig hvirvel kan nemt skabes bare med en tanke. Det er nu muligt for alle at leve hvert øjeblik af det daglige liv i nul-punkts energi.

De, der Trådte til Side

Der var mange der trådte til side, da det så ud som om der kunne være en mulighed for at tage spillet til et nyt niveau. De trådte til side, så de bedste af de bedste kunne træde ind og være her for at få miraklet til at ske. Der var en tid, ikke så langt tilbage, hvor kun dem med et særligt formål kunne træde ind i spillet. Det var nødvendigt for at ændre retningen af den menneskelige oplevelse; det blev fejret gennem alt, der er. I dag fejrer vi denne samme begivenhed. Disse spirits/sjæle, der trådte til side, venter nu på at gøre deres del og de vil med glæde hjælpe dem, de trådte til side for. Alt hvad disse væsner behøver at gøre, er at åbne op for det og tage imod det.

Kæreste, I er dem de trådte til side for. I er dem som havde den største chance for at forandre menneskehedens retning. I er de udvalgte, der vil være forløbere for en ny alder (new age). Lige nu kan I tro, at I har meget lidt at tilbyde i denne store forandring. Alligevel fortæller vi jer uden undtagelse at der ikke er nogen væsner på jorden, som ikke har en særlig unik gave at give til hele menneskeheden. Vi beder jer nu om at tage jeres plads. Små skridt i retningen af jeres passion vil hjælpe jer med at forblive i nuet, indtil i gen-husker beherskelsen af nul-punkts energi.

Vi forlader jer med kun tre enkle påmindelser:
Behandl hinanden med respekt,
Nær hinanden og
Spil godt sammen.

Espavo

Gruppen

 

Realitet og Jeres Synsvinkel

 

Sidste år i november lavede CNN en opfølgningsserie på orkanen Katrina. De interviewede en ung mand på 20 år fra New Orleans. Han har en voldsom form for leukæmi og var på ventelisten for en rygmarvstransplantation. Hans læger i New Orleans havde fundet en donor, men dagen før orkanen ramte, gik transplantationen i vasken og han flygtede til Hartford, Connecticut sammen med sin far for at undgå det kommende katastrofale vejr.

Da intervieweren satte sig ned sammen med denne unge mand, var han forbløffet over det han sagde: ”Jeg er taknemlig over jeg ikke fik transplantationen, for så ville jeg have været på hospitalet, da orkanen ramte, og jeg ville havde været for syg til at de kunne flytte mig”. Han følte at han var blevet reddet. De fleste af os ville have været så skuffede over at miste chancen for at få en transplantation, der kunne redde vores liv, men denne unge mand så gaven i denne situation. Han var så håbefuld og sikker på at de ville finde en anden donor. Men så talte intervieweren med hans læge, der fortalte hende at selv med transplantationen havde denne mand kun 10 til 20 procents chance for at overleve. Denne meddelelse lød så ubarmhjertig, at det var svært at forstå, hvordan han kunne forblive så optimistisk. Denne unge mand så hver dag han var i live som en velsignelse, og han var besluttet på at leve det helt og fuldt. Denne mand er en inspiration for os alle. Hans virkelighed var blevet skabt gennem hans synsvinkel.

Hvis der for få år tilbage skete noget i mit liv, der lignede en katastrofe, havde jeg en vanskelig tid med at tage mig af situationen, og havde tendens til at have ondt af mig selv og i en tid forblive i en tilstand af depression. Efterhånden som jeg er vokset, på min spirituelle vej i disse sidste tolv år, er jeg stolt af at sige, at jeg er kommet langt med hensyn til at mestre mine tanker i de fleste situationer. Det betyder ikke, at jeg ikke har ”dårlige” dage, når intet ser ud til at gå den rigtige vej, men nu er jeg i stand til at ´hoppe tilbage´ og vide, at jeg bare behøver at ændre min synsvinkel og give mig selv lidt tid til at rette på min indstilling. Sjovt nok, lige så snart jeg gør dette, begynder livet på magisk vis at forvandle sig til mere behagelige omstændigheder.

For år tilbage blev jeg prøvet i, hvordan jeg tog mig af en sådan situation. Steve og jeg nød en dejlig dag med at shoppe og se Amsterdam, Holland. Vi havde mindre end en time, før vi skulle nå et tog for at tage til et sted, hvor vi skulle præsentere et seminar den aften. Jeg rakte efter min pung for at købe en sidste souvenir, da jeg opdagede at pungen manglede. Jeg kom i tanke om at kun få øjeblikke tidligere var to unge mænd bumpet groft ind i mig. Jeg vidste derfor at de havde stjålet min pung fra min taske. Jeg var så chokeret, at jeg fik tårer i øjnene. Jeg følte mig overfaldet. Vi havde ikke tid til at rapportere dette til politiet, eftersom vi var nødt til at nå toget. Det var en lang og tavs togrejse til stedet, hvor vi skulle præsentere vores arrangement. Steve forsøgte at trøste mig, men jeg havde brug for selv at finde ud af dette.

Da vi ankom og startede på vores tale, følte jeg en forandring i min indstilling. Jeg havde besluttet at give slip på situationen. Det var bare en pung. Steve og jeg var i sikkerhed. Jeg gav slip på tilknytningen. Jeg delte denne oplevelse med de mennesker, der deltog i vores seminar. Én speciel dame kom op til mig i pausen og sagde at hun var politibetjent i Amsterdam og at hun arbejdede i afdelingen for indbrudstyveri. Hun lovede mig at hun ville lokalisere min pung. Jeg sagde tak, men i baghovedet tænkte jeg at hvad er oddsene for at hun i virkeligheden var i stand til dette. Da jeg så ind i hendes øjne, vidste jeg at hun på én eller anden måde ville finde den. En dag før vi skulle flyve tilbage, modtog jeg et opkald fra denne kvindelige politibetjent. Hun fortalte at hun havde fundet min pung! Hun og hendes partner havde opdaget en spand fyldt med punge. Jeg havde fortalt hende, at min pung var rød. Hun samlede den eneste røde pung i gruppen op. Alle mine kreditkort og mine penge var væk, der var kun mit kørekort til at identificere, at det var min pung. Jeg beholdt pungen i mange år som en påmindelse om at ændre min indstilling omkring situationer og at frigive mine tilknytninger til udfaldet. Den dag i dag har jeg altid en rød pung i min taske.

Jeg ønsker at dele dette digt af Collin McCarty, som Steve gav mig for år tilbage:

Reaching for Rainbows

If we can take a chance now and then, seek and search, discover and dream, grow and go through each day
with the knowledge that we can only
take as much as we can give
and we can only get as much out of life as we allow ourselves to live…
then we can be truly happy.
We can realize a dream or two and
we can make a habit of reaching out for rainbows and colouring our lives with wonderful days.

 

At Række efter Regnbuer

Hvis vi nu og da kan tage en chance og lede og søge, opdage og drømme,
vokse og gå igennem hver dag
med viden om, at vi kun kan
tage så meget som vi kan give,
og vi kan kun få så meget ud af livet
som vi tillader os selv at leve det…
så kan vi i sandhed være glade.
Vi kan realisere en drøm eller to, og
vi kan gøre det til en vane at række efter regnbuer og farvelægge vores liv med vidunderlige dage.

 

Kærlighed og Lys,

Barbara

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!