Juli 2007

Den Mørke Side af Lyset
Den Fem-Dimensionale Vision

 

Fra Steve:

Et af de mest forvirrende emner, som Gruppen har præsenteret, er det der med Mørke og Mørk Energi. De skrev meget om det i den første bog ”At Gen-Huske” (”Re-member”), men har sagt meget lidt om det siden.

Nu er der en ny relevans og påtrængende nødvendighed for os at forstå andre synspunkter, særligt når det kommer til Mørke. De siger, at vi er på et punkt i vores evolution, hvor vi ikke længere behøver at være bange for mørket.
Nyd turen.

Steve Rother

 

Hilsner fra Home

Vi fortæller jer på denne dag at Home ikke det samme, som det engang var. Vi har holdt øje med og hjulpet de små fugle med at prøve på at finde vejen tilbage til Home, hvor de kom fra. Vi har med stor kærlighed og medfølelse iagttaget, når I lader som om I er mennesker, da I i virkeligheden er spirits/sjæle, der lader som om I er mennesker.

At tage Menneske-Dragten på

I udfører et vidunderligt stykke arbejde, men til tider er det så svært. Alt det I ser foran jer, er indenfor det vibrationelle råderum som fortæller jer, at dette er alt der er. Det var meget vigtigt for jer at leve inden i et felt af dualitet, så I kunne se kontrasten. Det har givet jer et overblik, som I ikke kunne have oplevet på nogen som helst anden måde. Hvis I kan, så forestil jer at jeres højeste intention med at spille spillet er at tage denne menneske-dragt på, som I elsker at bære. At leve i denne kontrast, vil give jer den eneste mulighed, hvorpå I kan se og definere gud. Det er det hele spillet handler om. I er her for at søge efter gud.

Vi fortæller jer, at når I ser ind i en anden persons øjne og I smiler, så ser I gud. I begynder at samle data fra dette øjeblik og videre. Fra en sjæls højere formål, var det jeres hensigt at gøre dette, og det var kun muligt gennem et felt af polaritet, hvilket gav jer den kontrast I havde brug for.

Mennesket har et problem med virkelighed – I tror, at det er virkeligt. Det er det ikke. Det, som I tror er virkelighed, er den storslåede illusion. Feltet af dualitet er i sig selv en illusion. I lever jeres liv ved at beregne tiden. Det vigtigste arbejde i jeres hjernes venstre halvdel er at afmærke tiden. Vi fortæller jer, at tiden i sig selv er en illusion. Vi fortæller jer også, at den kun kan opleves inden i et felt af dualitet.

På grund af denne illusion omkring dualitet, var det således muligt for jer at komme ned og lade som om I har en begyndelse og en slutning, når I i virkeligheden er ubegrænsede væsner uden nogen begyndelse og uden en afslutning. I ejer ganske enkelt en lille boble af biologi, som huser jeres spirit/ånd længe nok til at I kan se ting i et felt af dualitet. Det I ikke ser, er at mennesker nu kæmper med feltet af dualitet. Kollektivt er menneskeheden ved et punkt, hvor illusionen omkring dualitet er ved at blive en større hindring end en hjælp. I skaber nu en meget stærkere forbindelse til jeres højere selv, og dette ændrer spillet drastisk. Kæreste, i virkeligheden har I allerede vundet spillet.

At give slip på “Rigtigt og Forkert”

Sammen med disse fremskridt i egenkraft kommer der også niveauer af ansvar, der må accepteres for at kunne aktivere kraften. Vi vil tale om dette i dag. Vi vil også tale om det faktum at I flytter jer ud af et felt af dualitet. I behøver, som mennesker, ikke længere den samme motivation som I før havde brug for. Dette vil komme til at ændre alting i jeres opfattelse. I det øjeblik I stopper med at forestille jer dualitet, kan I opdage, at I har tendens til at miste jeres balance i starten. I er så vant til at se ting på denne måde, at denne forandring vil ramme selve hjertet af jeres komfort, som et menneske. I et felt af dualitet ser I kun modsætninger. I ser ikke det mellemliggende område. I angiver alt i jeres virkelighed som modsætninger, gennem de udvendige afslutninger. Vi fortæller jer, at efterhånden som I flytter jer videre, må dette nu ændre sig.

Som Lysarbejdere er I tiltrukket af lyset. Det er det I alt sammen handler om. Vi fortæller jer, at det ikke er muligt for jer at flytte til det næste niveau, før I også omfavner jeres mørke side. I er altid løbet fra det og troede at lyset indeholder alle svarene. Lys det ene – lys det andet. På et tidspunkt anbragte vi the Keeper i et rum, og vi gav ham et hvidt lærred hvorpå han kunne male sine største oplevelser. Alle kunstens mestre var der for at guide hans penselstrøg. Det rum vi anbragte ham i, var hvidt og vi gav ham hvid maling. Han var meget frustreret, for lige meget hvor meget han forsøgte, var det ikke muligt for ham at definere noget som helst på dette lærred, for der var ikke nogen kontrast… så kontrasten er en velsignelse i sig selv.  Udfordringen har været, at I har rubriceret noget som rigtigt og noget som forkert. Så det er herfra jeres forestillinger omkring rigtigt og forkert begyndte at finde ind i alle andre områder i jeres liv. Vi fortæller jer nu, at I er lige ved at tage et kvantespring i udvikling, endda forbi det, som I har været i gang med indtil dette punkt. Det er afgørende for jer at tage dette næste skridt med at frigive de begrænsende trossystemer, som I altid har haft. Der er ikke noget rigtigt eller forkert. Det har der aldrig været. Det var en illusion omkring polaritet på Spillebordet, som gav jer muligheden for at spille spillet på en sådan måde. Nu har I ikke længere brug for denne illusion på samme måde.

Ideen om at kassere begreberne omkring rigtigt og forkert, vil skræmme mange.  De vil tænke, at uden ”REGLERNE” vil alt blive kaos. Vi fortæller jer nu, at de regler som I har sat op for jer selv, vil holde jer tilbage når I tager dette næste skridt fremad. Vi sagde ikke, at der ikke følger ansvar med. Vi minder jer om, at for hver aktion, er der en lige så stor og modsatrettet reaktion, og dog er dette ganske anderledes end rigtigt og forkert. At betegne noget som dårligt, knytter et bånd mellem jer og dette, og lige meget hvor meget i forsøger, kan I ikke frigøre jer selv. I har båret disse forbindelser med jer i meget lang tid i jeres historie, som mennesker. I de lavere vibrationer, hvorfra I udvikler jer, tjente dette jer godt; dog når I flytter jer ind på det næste niveau af egenkraft, vil disse forbindelser stoppe jeres vækst.

Trialitet og At være Bange for Mørket

Så er der ting, som I har betegnet som onde. Kæreste, når I betegner noget som helst som ondt, vil dette holde jer fast i den laveste mulige vibration som I kan være i som menneske. Hele ideen omkring ondskab får mennesker ind i alvorlige problemer, og det har det altid gjort. I vokser nu forbi behovet for at være bange for mørket. Vi vil tilbyde jer en anderledes opfattelse, for I flytter jer meget hurtigt ud af et felt af dualitet og ind i et felt, som vi kalder for trialitet. Trialitet er meget enkelt. I flytter jer til det næste vibrationelle niveau, hvor I stadigvæk har lyset, I har stadigvæk mørket, men I har også et balanceret overblik fra det højere selv, som I ikke før har haft. I har nye forbindelser med jeres eget højere selv, hvilket I oplever hver dag. Det er derfor mange af jer, er ved at vågne op til jeres passion. Det er derfor mange af jer begynder at vågne af drømmen, samtidig med at I stadigvæk er i den fysiske boble af biologi. Hvilken spændende ting for os at iagttage. I begynder at gribe jeres egen kraft som skabere, endogså der hvor I er på denne dag. Dette forandrer alting i jeres felt. I er ikke de samme mennesker, som I var for 2 dage siden. I udvikler jer så hurtigt, at det næsten er som om vi arbejder med et mål, der bevæger sig. Det plejede at være så nemt at give jer ideer til at flytte jer til det næste trin. Nu må vi endogså udvide råderummet mere, for at give jer muligheder for at flytte jer, fordi I bevæger jer så hurtigt.

Skønheden som hver af jer indeholder, er skønheden fra Home, alligevel er I bange for det. Mange af jer ved ikke hvordan I skal se ind i en eller andens øjne, eller at beundre deres sande skønhed. Mange af jer er bange for at sige til nogen ”Du er en utrolig smuk person. Ved du det? Jeg nød virkeligt dit smil i dag”. Hvilken gave at være i stand til ærligt at fremsige dette fra ét menneskevæsen til et andet uden at være bange for hvad de tænker, at være ligeglade med om de tænker, at det var en forkert eller uønsket seksuel tilnærmelse. Bare ganske enkelt at kunne opfatte og at være en der søger efter skønhed, for den er der inden i alle og enhver af jer. I har alle en unik skønhed, som I kom her for at udstråle, som I kom her for at bruge og nu kan I bruge den, især fordi I ikke længere oplever ting som sorte eller hvide. Så, der er en lys side til mørket. Det er en mørk side til lyset, for den ene eksisterer ikke uden den anden, og nu hvor I begynder at have en balance med det højere selv, for at være i stand til at se i alle retninger, vil I ikke længere være bange for mørket.

Reflekser fra Lyset

Mange af jer helt pakket ind i jeres egne personlige dramaer i jeres liv. Forstå venligst at vi ikke bruger ordet drama, som et negativt ord. I spiller alle sammen et spil. I er nødt til at have et drama på scenen, for at kunne fortælle jeres historie, så I vil gå gennem jeres personlige dramaer lige som alle andre gør det. Fra tid til anden bliver I fanget i det personlige og tror at det kun handler om jer. Det gør det ikke. Når I begynder at se ting fra det højere selv, vil I begynde at se at I er et spejlbillede af alting og alle, som I har anbragt rundt om jer. Mange gange er I der ikke for at udstråle jeres egen skønhed. Mange gange er I der for at genspejle andres skønhed. Dette er Reflekser fra Lyset, som vi har talt om – mennesker der har påtaget sig dette som en tjeneste; at være der, at være spejlet, at være en genspejling af andre menneskers lys. I vil opdage mange stier, som I har valgt at tage, men når I er i dette drama og I ikke kan lide hvor det er på vej hen eller I ikke er tilfredse, eller I opdager vanskeligheder er det fordi I er for investeret i jeres eget drama. Træd ud af det. Tag et skridt til siden, ind i lyset. Træd ud af jer selv længe nok til at forsøge på at fokusere på en anden, som I måske vil være i stand til at give en vision til. Når I så træder tilbage i jeres eget drama, jeres selv og jeres personlighed, vil I derefter have en ny vision som I bærer med jer udefra. Så hvis I bare vil tage dette skridt til siden og ind i lyset når I føler jer alene, når I føler at ingen forstår jer. Træd forbi denne dybe rodfæstede følelse af, at I har været på planeten for at prøve på at bære en energi som ingen i virkeligheden forstår med jer, I er ikke alene. Dette var en del af sløret, som var nødvendigt for at I kunne spille spillet på den måde I har spillet det på, fordi nu begynder I at vågne af drømmen. I begynder at se i spejlet og faktisk se gud i jeres eget spejlbillede. Kan I forestille jer tusinder af engle de hopper op og ned, når noget som dette sker? Forestil jer det, for det er nøjagtigt, hvad der sker.

144 Primære Farver og det Lysets Fulde Spektrum

Vi er her ikke for at fortælle jer, hvilken vej I skal gå; vi er her ikke for at fortælle jer at I gør det godt eller dårligt eller at I er nødt til at gøre dette eller hint, for det er et budskab der i evolutionens lange løb vil afmonterer jeres egenkraft. Vi er her for at opmuntre jer til at være de smukkeste mennesker, som I kan være, og til at nyde hvert skridt på turen, at nyde at være fysiske, at nyde at være følelsesmæssige, at nyde alle polaritetsdelene, medvidende om at det er et smukt spil, og at ting eksisterer udenfor dette råderum af lys eller mørke. Vi fortæller jer, at det menneskelige syn kun kan behandle farver i et begrænset omfang af vibration. I har 4 primære farver, der skaber alt hvad I ser, men vi fortæller jer, at der er ikke mindre end 144 primære farver helt igennem Alt Der Er. Vi har før vist dette til the Keeper. Han blev faktisk taget med på en rejse, hvor han så mange af disse farver. Hans kæbe faldt ned, og han sagde ”Oh! Dette her er vidunderligt”. Så indså han, at han aldrig ville være i stand til at dele det med nogen som helst, og det vendte sig til at blive lidt af en frustration, men han vil komme over det.

Sandheden er, at I er tæt på at se skønhed på områder, hvor I ikke før har set det. Vi fortæller jer, at I er i sådant et utroligt ´rum´. Vi ved, at I bliver helt opslugt af jeres daglige ”sager”. Vi ved, at I føler jer alene og ikke er fuldbyrdede. Vi fortæller jer også, at det meste af tiden vil alt hvad I behøver, være et lille skub på de grænser, som I troede, var kanten af lyset eller kanten af mørket. Skub til disse grænser, fordi der er så meget mere, som I er på vej til at opdage. Der er så meget mere, at vi ikke engang kan begynde at beskrive, hvad der ligger foran jer.

5 Dimensionalt Liv
At leve uden Tidsforsinkelse

Ascension processen, som I opsøger, handler ikke om at forlade denne Jord for at leve på et nyt vibrationelt niveau og starte et nyt spil, det handler om at bringe Home hertil – her, lige nu. I er allerede ascenderet/steget op til den 5te dimension. Det skete for flere år siden. Udfordringen er, at den 5te dimension er en øget tilstand af skabelse. Alle de tanker I har, har skabt jeres virkelighed. Har I lagt mærke til at tidsforskellen er forsvundet? Den blev kortere, men nu er den borte. Enhver tanke I har, sætter øjeblikkeligt manifestationer i gang. Dette er fordi I ikke længere behøver beskyttelsen fra tidsforsinkelsen. I er på vej til at blive mestre af jeres egne tanker. I er begyndt at lære, hvordan I frembringer ting og tiltrækker ting i den Universelle Energi, fordi I altid tiltrækker det, I fokuserer på. Dette er en del af grunden til, at vi beder jer om at give slip på noget af det negative. Hvis I frygter den mørke side, vil I gennem jeres egne tanker skabe illusionen om ondskab i jeres egne liv.

Mennesker frygter den mørke side, fordi den er ukendt. Vi fortæller jer, at den mørke side kan være smuk, for den vil virkelig lade jer se hele spektret af lys. Mørket er ikke noget i selve sin egen natur; det er udelukkende en mangel på lys. Ved at være en mangel på lys, skaber det et vakuum/tomt rum for lys. Hvis I ganske enkelt ser på mørket som en mulighed for lys, vil I se ting en smule anderledes, for hele jeres opfattelse af mørke og ondskab vil forandre sig til højere tanker. Vi fortæller jer, at der vil komme en tid hvor I vil danse gennem mørket og nyde ethvert øjeblik af det, fordi det er en del af lysets cirkel. Lyset kunne ikke eksistere uden mørket. Begynd at omfavne noget af jeres egen mørke side, og I vil begynde at omfavne noget af den sande skønhed af jeres menneskelighed, af jeres evne til at se lys og mørke. Dette vil balancere jer tilstrækkeligt til at træde op og ind på det næste niveau af Trialitet og af visionen, set fra det højere selvs perspektiv. I er på vej til at balancere menneskehedens Lys.

Der er mange af jer, der er gået ombord i det I kalder for Metafysik; I har forsøgt at gå ad stien fra de mestre, der er på vej til at ascendere. Vi fortæller jer at hvis I når den, vil det være utroligt kedeligt. Vi beder jer i stedet om at være mennesker. Forsøg ikke alt det I kan på at være i perfekt form, så I kommer til at leve til I er 165 år gamle. I stedet ville vi hellere se jer aflevere denne krop når I er færdige med den, godt brugt og forslået med en samling af skrammer, fra de gange I har haft det sjovt. Det er i virkeligheden det, I kom for at gøre. Når I begynder at forstå hele denne ide omkring lys og mørke og balancen i det, er det der skønheden er, for det får alle trossystemerne til at falde væk og tillader jer at se hinandens sande unikke skønhed – den del som I bragte med jer fra Home, for at give den til resten af menneskeheden. Hver af jer bærer en nøgle til Home, som er helt unik. Når tilstrækkeligt mange af jer finder sammen, kan I skabe Home. Så her er I, og I lever i den 5te dimension. Enhver tanke bliver en realitet i det øjeblik i har den. I besidder nye muligheder, som vi har talt om i æoner af tid, og alligevel tror I stadigvæk ikke på det, fordi dette ikke har været jeres erfaring. Jeres oplevelse er ganske enkel. I vågner op hver morgen i den 5te dimension. I tager et bad, I ordner jeres hår, I går ind i jeres bil og kører til arbejde, forventer en 3 dimensional virkelighed, så I ender derfor med at skabe en 3 dimensional virkelighed inden i den 5te dimension. Dette er en storartet skabelse. Dette tænkte vi ikke på, da spillet først startede. Vi er stadigvæk ikke helt sikre på, hvordan I gør det, men I har manøvreret det så godt. Det vi foreslår, er at I forbereder jer til det næste kvantespring, som allerede er begyndt at teste de grænser, som I har sat op for jer selv. Skub en lille smule til dem, for at gå i gang med at se hvad der er udenfor det I kalder for lys og mørke; for at gå i gang med at se fra det højere selvs 5 dimensionale position, for at gå i gang med at forstå, at I er en del af helheden.

Nyd Turen

I kom her med et formål. I kom her med en vibrationel ´tone´ som er unik inden i jer, og som I bragte med fra Home, med den mest fremragende mulighed for at dele den med andre. Find denne ´tone´. Lad være med at bekymre jer om, hvordan jeres venner vil komme til at godtage den. Lad være med at bekymre jer om mennesker, der vil kalde jer for ”woo-woo”, hvilket er et af the Keepers ynglings ord. Se efter en måde, som I kan udtrykke den på, for I vil derpå blive guds spejl. I vil derpå begynde at se langt forbi begrænsningerne fra feltet af dualitet og feltet af polaritet. I vil begynde at opleve ting, som de er i virkeligheden, begynde at omfavne hvert aspekt af livet. Hvis I havde én sætning som beskrev livets mening på Jorden, ville det være: ”Nyd Turen”. Hvad hvis vi fortalte jer, at I var her for at have det sjovt, at le og lege? Hvad hvis vi fortalte jer, at I var her for at nyde rejsen, hvert skridt på vejen? Godt, det fortæller vi jer nu igen. Det er her I bliver af den højeste nytte for universet, som I kan blive. Når I smiler, når I ler bliver I samme vibration som englene. Latter er englenes sprog. Det er den måde vi kommunikerer på. Den er den måde vi kommunikerer med jer på, når I lægger mærke til at alle jeres trossystemer midlertidigt forsvinder, når I ler og kommer ind til det, der er virkeligt. Virkeligheden er smuk.

Se dette inde i hinanden. Find måder at dele dette med hinanden på. Find måder hvorpå I kan udtrykke dette gennem jeres historier, gennem jeres musik, gennem jeres illustrationer, gennem hver del af jeres vibration. Vov at skubbe jer selv forbi lysets og mørkets begrænsninger, og se den absolut utrolige skønhed i sandheden af guds ´liv/farve´.

Det er med den dybeste ære vi rører jer i disse dage. Vi ser jer, I er os. I har skrevet takkebreve for hjælpen til at ændre jeres liv. I har fortalt os, hvor meget vi betyder for jer, men det I ikke ser, er at I påvirker os på samme måde, for det er en fælles gave af lys, og når I genspejler vores lys, skinner vi lige så vel af glæde. Det er med den største ære vi forlader jer med 3 enkle påmindelser. Behandl hinanden med den største respekt, for I ser ind i guds øjne. Nær hinanden ved hver mulighed. Gen-husk at det er et smukt spil, og spil godt sammen.

Espavo

The group

 

Forbindelse med Hjertet
Ørnen som ´hævede sig´ sammen med hønsene

 

Af Barbara Rother.

Jeg vil fortælle jer en historie. Der var denne her baby ørn, helt ny i denne verden, så spændt på at være her og lære, hvad de store eventyr foran ham alle sammen handlede om. Moder ørnen tog ham og resten af hans brødre og søstre ørne med ud på deres første store flyvetur. Dette var deres første udflugt for at sprede deres vinger. I kan forestille jer, at de træder ud af reden, tager dette første spring ud af sikkerheden – følelsen af ængstelse men også spænding på samme tid. Se denne ørn lige nu, hvor han flyver med resten af de unge ørne og moderen, så der så stolt opmuntrer dem ved at sige ”Flyv den vej. Spred jeres vinger og flyv. Se hvad denne verden indeholder og hvor stærke I kan blive”. Men denne baby ørn; hans vinger var ikke så stærke som de andres. Han var næsten bagerst i gruppen og forsøgte så hårdt på at holde trit. Da han spredte sine vinger, begyndte han at snuble. Han vidste ikke, hvorfor han ikke kunne være lige så stærk som resten. De andre unge ørne kiggede sammen med moderen fremad og opdagede ikke, at han var ved at miste sin styrke og han begyndte at hvirvle ned mod jorden. Han var så svimmel at han ikke vidste, hvor han var på vej hen. Inge lagde mærke til, at han ikke længere var med i gruppen.

Baby ørnen landede på en kyllingefarm og sagde “Hvor er jeg? Jeg føler mig så mærkelig…”. Han var slået ud for et øjeblik og vidste i virkeligheden ikke, hvad der nu var hans virkelighed. Han kiggede op og så moder ørnen og de andre baby ørne flyve videre. Han følte sig forladt, som om de var ligeglade. Han besluttede sig til at samle sig selv op og opdagede, at hans vinger var blevet skadet, og han helt sikkert ikke kunne flyve nu. Han så op og fandt ud af, at han var omgivet af alle de små kyllinger på denne farm, der også var nye i denne verden. Da de kom hen til ham, sammen med hønemoderen og en hane, så de på ham og sagde ”Godt, du er en fugl, men du er meget anderledes end os. Men vi vil tage dig under vores vinger, acceptere dig og give dig ubetinget kærlighed. Føl den kærlighed, som vi har for dig. Vi er ligeglade med, at du ser anderledes ud. Vi er ligeglade med, at du har de der klodsede vinger, der er brækkede. Vi ved ikke, hvor du kom fra, men for os, kom du ned fra himlen, så vær en del af vores familie og vi vil nære dig og elske dig indtil du igen er klar til at flyve, og finde ud af, hvor du vil være”.

Ørnen følte sig så elsket. Han var ligeglad med, hvad der var sket og at det var meningen at han skulle have været på en anden vej, fordi han havde denne ubetingede kærlighed og en følelse af at blive understøttet. Han begyndte at være en kylling, selv om det ikke var hans sande natur. Dag efter dag voksede han og begyndte at blive stærkere og at teste sine vinger. Han begyndte at tage korte flyveture, men vidste, at han endnu ikke kunne komme højt nok op til der, hvor han kunne finde sin oprindelige familie. Dagen kom, hvor hans rigtige moder søgte efter ham. Alle de andre ørne var draget bort, fordi de var stærke og kunne klare sig selv, men deres moder fandt endelig denne baby ørn, som hun havde savnet så inderligt. Hun samlede ham op og sagde ”Sig farvel til din adoptivfamilie, for det er meningen at du skal tilbage nu, så jeg kan vise dig, hvem du i virkeligheden er”. Så med tårer i hans øjne sagde baby ørnen farvel og sagde ”Jeg elsker alle sammen ubetinget. Tak fordi I tog jer af mig og viste mig at livet kan være et eventyr, selv hvis jeg tog en sidevej”.

Hvor end livet bringer dig hen, kan du finde glæde, endda sammen med andre, som du ikke troede, var en del af din familie. Moder ørnen hjalp baby ørnen op. Hun sagde ”Flyv og spred dine vinger!” Og det gjorde han. Han vidste, at de tidligere problemer kun havde gjort ham stærkere. Da han fløj bort, steg han endnu engang ned for at sige farvel til dem, der gav ham så meget. Han sagde ”Jeg kommer tilbage på besøg. Jeg føler mig sikker. Jeg føler mig stærk. I vil altid være i mit hjerte og i mit sind. Jeg vil aldrig glemme alt det I gav mig”. Idet han fløj af sted, for at holde øje med de næste eventyr, der lå foran ham, sagde han ”Tak fordi I viste mig, at der er mange forskellige måder, som man kan leve sit liv på. Nu er det tid for mig til at sprede mine vinger og flyve”.

Spred jeres egne vinger. Se, hvor stærke I er. Nyd flyveturen. Og sådan er det.

Kærlighed og lys,

Barbara

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!