Marts 2007

Genstarten (The REBOOT)
Planeten Jordens ´monterings´ knap (The Reset Button)

Fra Steve:

Når Gruppen taler om en genstart (reboot), mener de det bogstaveligt. Som mange af jer ved, gik espavo.org siden ned, lige før dette budskab blev givet. Det var en fejl i vores hard drive, der var så bizar, at det var vanskeligt at beskrive selv for de mennesker, der er involveret. Kun espavo.org siden blev slettet, selv om vi har mange sider i Lightworker familien og på vores server. Over 60.000 html sider blev slettet sammen med alle databaser og alt back up. Det tog dage bare for at finde ud af, hvad der var skyld i hard drive fejlen. Vi er meget opmærksomme på, at mange spirituelle sider for nylig har haft lignende problemer. Denne kanalisering tager fat på, hvorfor dette sker og hvad vi kan gøre ved det.

Dette budskab blev givet live som VirtualLight Transmission, fire dage efter vores webside gik ned. Den følgende dag begyndte jeg at arbejde med arkivet for at gøre det tilgængeligt på VirtualLight Transmissions webside. Jeg fandt ud af at denne fil, som havde optaget udsendelsen og denne kanalisering, på mystisk vis var forsvundet fra transmissions computeren. Jeg gennemgik forløbet, for at se om jeg ved en fejltagelse kunne have slettet filen. Jeg tilbragte dagen med at loade og bruge forskellige hard drive software til genoprettelse, i et forsøg på at genoprette dataene fra transmissionen. At genoprette en slettet fil er en ret enkel proces, hvis man hurtigt får fat i den, hvilket jeg havde gjort. Filen, der er produceret fra en tre timers transmission, er meget stor, sædvanligvis mellem 35 og 50 gigabytes, og skulle have været let at finde selv hvis den var blevet slettet. Efter adskillige timer uden resultat, gav jeg op og tog den digitale lyd båndoptager som vi bruger til at lave en back up af lyden, bare i tilfælde af at noget der ligner dette skulle ske. I vil ikke blive overraskede over, at jeg opdagede at det, der var på denne optagelse næsten ikke kunne høres og ikke kunne bruges. Vi oplevede en fuldkommen genstart (reboot).

Jeg stoppede med det, jeg var i gang med og gik i gang med, som gruppen foreslog, at arbejde med krystallerne i alle vores computere på Lightworker kontorerne. Derefter satte jeg mig ned for at skrive denne kanalisering fra den dårlige lyd optagelse, som jeg havde.

Hvis I har været tilmeldt modtagelsen af the Beacons of Light, er I nødt til at tilmelde jer igen, eftersom vi mistede hele databasen i vores genstart (reboot). I vil se en særlig notits med instruktioner på forsiden af espavo.org.

Vi har nu espavo.org siden på fuld kraft, og jeg er glad for at sige, at alle krystallerne i Lightworker nu igen arbejder sammen. Vi gik bare igennem en genstart (reboot), og nu fortsætter vi bedre egnet end nogen sinde!

Store knus og blide puf

Steve Rother
Gruppens talsmand

 

Hilsner fra Home

Det ´rum´ som I har skabt her på denne smukke planet, udvikler sig hver dag mere som Home. Når det ses fra vores side af sløret, skaber jeres spil med sjæle/spirits, der lader som om de er mennesker, en hel del postyr. Alles øjne ser på jer, imens I går gennem jeres daglige liv. Kærligheden og energien fra Home er vinden i ryggen på jer, og den er med jer hver eneste dag.

Menneskehedens Opgradering

Vi har talt om den opgradering, som hele menneskeheden nu oplever. Denne begivenhed er meget større, end I måske først har forestillet jer. Det menneskelige dyr udvikler sig, og denne evolution vil tillade jer at bære mere af jeres sjæl/spirit inden i strukturen af jeres fysiske boble af biologi. I dag vil vi uddybe dette en smule mere, så I vil være i stand til at se, hvor dette er på vej hen.

Den boble af biologi, som I opholder jer i til spillet, som I spiller, har et kemisk-elektrisk fundament. I er i virkeligheden ubegrænsede væsner, som spiller et spil gennem en begrænset beholder, som vi kalder for boblen af biologi. Det begrænsede og det ubegrænsede repræsenterer de to halvdele af jeres hjerner. De elektriske impulser, som bevæger sig mellem dem, tillader jer at spille spillet på den måde som I gør. De er det fysiske udtryk for sløret. Nu, hvor I ændrer spillet, må jeres egen boble af biologi ændre sig, for at hjælpe jer med at rumme den højere vibrationelle status, som I har opnået. Den første af disse ændringer er gået i gang med opgraderingen, som ændrer sig, og som vil gøre det muligt for de to halvdele af jeres hjerne at kommunikere på måder, som de aldrig før har været i stand til. Dette er ikke kun et lightworker fænomen; det vil ændre ethvert menneskeligt væsen på planeten.

Den Kemiske – Elektriske Krop

De elektriske stier, som tillader jeres krop at fungere, er kemiske og elektriske; stierne er den menneskelige biologis elektriske kredsløb. I tænker sædvanligvis på et elektrisk kredsløb, som en elektrisk ledende sløjfe/løkke. Imidlertid er det elektriske kredsløb i jeres biologi kemisk, og det leder ikke bare elektricitet men det skaber også strømme/retninger inden i kroppen. Jeres krop ændrer den kemiske struktur – og dermed dette kredsløb – hver gang I har en følelse eller får en tanke. Hver gang I udfordrer jer selv, skaber I nye synapse stier, som åbner jer op for at tage imod kommunikation gennem jeres eget højere selv. Nu, hvor kroppen bliver opgraderet, vil skabelsen af nye stier blive en meget mere naturlig proces.

Genstarten (The Reboot) – Afgørende Mængde

Hele menneskeheden løfter den kollektive vibration, og imens det sker, ændres Jordens magnetiske opbygning. Dette startede for flere år siden, med indførslen af krystalenergi fra solen til jeres planet. Der er indretninger, der blev bygget i de lavere niveauer, som vil få en vanskelig tid med at tilpasse sig de højere niveauer af vibration. Nogle af dem er jeres egne computere. I øjeblikket oplever I det som computerproblemer tværs over hele planeten. I udvikler Jordens krystallinske struktur, og som resultat heraf må alle krystaller tilpasse sig til den højere vibration. Opgraderingen af den menneskelige biologi har nu nået en afgørende mængde, hvorfor alle de krystallinske strukturer omkring jer også må opgraderes. At opnå dette, er næsten som hvis nogen rammer Jordens genstarts (reboot) knap. Der vil komme fem af denne slags genstarter (reboots), som vil fuldende disse forandringer. Hver gang vil genstarten (the reboot) blive mindre vanskelig; denne er den første og den mest vanskelige. Vi fortæller jer, at der er flere hard drive sammenbrud på denne planet en nogen sinde før, især på de steder, hvor computere bruges til spirituelle formål.

Forstå venligst, at computere er krystallinsk baseret, og at det er derfor I ser så mange vanskeligheder med dem i denne tid. Krystallerne i computerne er dem, der udgør selve hjertet af computeren. Silicium (krystal) dioder er fundamentet for alle computere. I kalder disse for halvledere (semiconductors). Vi fortæller jer, at de ikke er anderledes end de krystaller, som I elsker at have omkring jer i jeres huse, og som I tager med jer til spirituelle arrangementer. Krystaller har den højeste vibration i mineralriget, og de er lige så levende som enhver af jer. Krystaller er levende, åndende entiteter, som bærer vibrationer, og eftersom de udgør selve hjertet af jeres computere, kunne det nemt siges, at jeres computere er levende. De går også gennem en evolutionær proces, som et følge af jeres fremskridt.

Det vi foreslår, er at I behandler jeres computere med den samme kærlighed og hengivenhed, som I ville behandle et barn der går gennem en vanskelig vækstfase. Tag jer tid til at forbinde jer med krystallerne i jeres computere, og til at være ét med dem. Giv dem jeres styrke og kærlighed. Læg jeres hænder på tastaturet og lad krystallerne i jeres computere trække kærlighedsenergien fra jeres hænder. Det vil afholde dem fra at blive skadet gennem disse tider. Computere, der regelmæssigt bliver brugt til at sprede kærlighed og højvibrationelle budskaber er særligt sårbare i disse tider. Enkle ceremonier sammen med jeres computere, som tillader dem at transportere den højeste energi, vil være nok til at gøre forvandlingen ubesværet. (Se Steves notits ovenfor).

Ny Teknologi er Umiddelbart Forude

I tænker på teknologi som hurtigere processorer og mere hukommelse. Teknologi handler  dog om at udvikle jer på en multidimensional facon, og det vil skabe fremskridt som I ikke engang har forestillet jer i jeres mægtigste drømme. I stedet for at tænke på disse fremskridt på en lineær måde, så tag i betragtning at de nu kan bevæge sig skråt/skævt. Der er altid dem, der vil frygte teknologi og se den som skadelig. Lad ikke jeres egne skygger skræmme jer, kæreste. I er på vej til at gå gennem et teknologisk fremskridt der er uden lige på denne planet, og det vil hjælpe jer kolossalt, eftersom det vil hjælpe jer med at kommunikere mere effektivt end nogen sinde før.

Vi taler om de elektriske stier i kroppen af en særlig årsag. I behøver kun at se tilbage på menneskehedens nyeste historie, for at se den rolle som teknologien har spillet i forhold til at styrke mennesker. Der var tider, hvor større fremskridt i teknologien gjorde det svært for mange at følge med, og I er nu i endnu et af disse specielle vejkryds. Menneskeheden er på vej til at skabe store fremskridt i teknologien; det vil starte med computerne, men det vil hurtigt sprede sig. Fremskridtene bliver afdækket, fordi forskerne opdager metoder til at bruge det samme kemiske-elektriske system, som jeres kroppe bruger. Dette vil gøre det muligt at producere biologiske computer chips, der vil have evnen til at lære og udvikle (sig). Mange af disse ideer, som for mange år siden blev lanceret af et krystal barn med navnet Nikola Tesla, vil nu blive udviklet til forretning. Faktisk bringer de samme væsner, som gav Tesla hans viden, nu den samme viden igennem mange særskilte kanaler for at sikre, at den ikke vil gå tabt.

Udviklingen af teknologi er nu rede til at folde sig ud, og den vil for altid ændre det menneskelige spils udseende. Vi minder jer om at teknologien er en direkte refleksion af spirituel fremskridt, og det ene kan ikke eksistere uden det andet. Hvis menneskeheden ikke opretholdt en tilstrækkelig høj kollektiv spirituel vibration, ville denne nye teknologi ikke virke, og den ville snart visne bort. Vi fortæller jer, at den vil finde fodfæste, og menneskeheden vil igen opleve et stort skifte i teknologien, som vil hjælpe jer med at leve  en mere bemyndiget livsstil.

De måder, hvorpå teknologien kan styrke jer, er ud over enhver beskrivelse. Egenkraft/styrke er direkte relateret til kommunikation. Tænk på hvilken vidunderlig tid det var, tilbage i oldtidens Grækenland, hvor et bud blev udpeget til at bære budskaber fra én landsby til en anden. Dette fremskridt i kommunikation var mere styrkende/bemyndigende for hele menneskeheden end det oprindeligt blev forstået. Dette meddelelsessystem udviklede sig snart til ryttere, der vandrede og endda bar pakker mellem landsbyerne. Selv ponyekspressen skabte umådelige evolutionære skridt for menneskeheden, eftersom det øgede kommunikationen mellem mennesker. Senere blev telegraflinier udviklet og kommunikation blev tilgængelig for alle. Dette forvandlede sig til et net af telegrafledninger, som udviklede sig til telefonledninger og som drastisk øgede kommunikationen mere end nogen sinde før. Så kom Internettet, hvorigennem to mennesker kunne tale med hinanden fra lande langt borte, som om de sad lige ved siden af hinanden. Det næste skridt findes i lys teknologi; det er allerede gået i gang og snart vil I være i stand til at kommunikere med hinanden gennem en stråle af lys. Alt dette vil forøge jeres egenkraft/bemyndigelse som mennesker. De teknologiske forandringer forude vil i høj grad øge kommunikation, og dette er meget spændende. Når den slags kommunikation bliver tilgængelig, vil der ikke længere være hemmeligheder på planeten jorden. Dette er direkte foran jer lige nu.

Afgangstidspunkt for Mange – Indigo og Krystal Børn

Kæreste, der vil være mange, der vælger at gå bort på dette tidspunkt, hellere end at foretage det næste skifte. Ær dem, for de har udført det arbejde, der var nødvendigt for at menneskeheden kunne komme til punktet, hvor dette mirakel kan ske. Der er mange, der nu bliver kaldt hjem for at modtage en meget vigtig plads i himlen. Vi fortæller jer, at der er meget at gøre på denne side af sløret efterhånden som I flytter jer fremad. Mange opdager, at de hurtigt er tilbage i fysisk form som Indigo og Krystal Børn. I vil nu mere end nogen sinde før se en større procentdel at børn, der kommer ind med Indigo og Krystal Børnenes højtstående egenskaber. Den nye menneskehed bliver nu etableret, og den vil være forløber for et nyt paradigme/en ny skabelon for menneskeheden.

Krystal Børn har en naturlig udfordring med den form for elektricitet, der kendt som vekselstrøm. Dette er grunden til at de fleste Krystal Børn brænder elektriske indretninger af ved almindelig brug. Vekselstrøm er en menneskeskabt form for elektricitet, den eksisterer ikke i naturen og den er derfor ikke fuldstændigt forstået af dem, der bærer Krystalvibration. Når Krystal Børn ikke har nogen reference til en energiform, reflekterer de den naturligt tilbage, hvorved de forstærker den. Hvis elektricitet bliver sendt forstærket tilbage til den indretning, hvor den kom fra, kan I sagtens forstå, hvorfor elektriske indretninger mange gange er tilbøjelige til at eksplodere i nærheden af disse magiske mennesker. Her er det interessant at bemærke, at den vekselstrøm, som bruges i dag, blev udviklet af det samme Krystal Barn, som vi netop omtalte, Nikola Tesla. Vær forvisset om, at han smiler nu. Der er forskellige inkarnationer af hans sjæl/spirit, som alle er på Jorden på denne tid for at hjælpe med dette skifte. Mange vil føle hans vejledning og hans nærvær over deres skuldre.

Kæreste, I har udført forandringer på planeten Jorden, som vil bringe Himlen til Jorden. Selv om det er en ukompliceret proces, har ingen sagt at det vil være nemt. Lige så vanskelig som denne opgave er, lige så sikre er vi på, at de rigtige mennesker er på de helt rigtige steder for at få dette til at ske. I er de største engle som nogen sinde har levet. I er de menneskelige engle, der vil deltage i den nye virkelighed med en ny egenkraft, der aldrig før er set på planeten Jorden. Gå stolt med hvert skridt I tager. Vid at der bliver heppet på jer med fuld kraft i Himlen, på grund af det arbejde I udfører.

Imedens I går igennem denne genstart (reboot) på planeten Jorden, så gør det med et smil på jeres ansigter og kærlighed i jeres hjerter, for I er spillebordets mestre. Det er med den største ære, at vi minder jer om tre enkle punkter: at behandle hinanden med respekt, at nære hinanden ved hver mulighed og at spille godt sammen.

Espavo

Gruppen

 

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!