November 2005

Atlantis’ Anden Måne
Gen-aktivering af Krystallernes Kraft

 

Fra Steve

I denne meddelelse fandt the Group nogle kapitler fra historien om Amor som de har fortalt for adskillige år siden. Denne specielle kanalisering var en fortsættelse af historien som de fortalte for næsten fem år siden. Men blev aldrig publiceret eller frigivet. I redigeringen af denne kanalisering fik jeg lejlighed til at tilføje nogle dele af kanaliseringen til denne historie som afklaring.  Derfor vil I bemærke forskelligheder mellem den afspillede kanalisering og denne redigerede teksts version hvor denne historie er blevet forlænget.

Om nogle få dage tager Barbara og jeg på et krydstogt som vi præsentere sammen med Ronna Herman. Efter afgangen fra Houston, Texas vil vi vove os ud på Atlanterhavet og styre direkte mod Bermuda Trekanten hvor the Group siger de Atlantiske Krafts Krystaller er blevet opmagasineret dybt ned i oceanet. Den 23. november ca. klokken 11:15am Eastern Standard tid vil vi lave en ceremoni med kanalisering hvor vi vil gen-aktivere Hjertet og Krafts Krystallerne fra Atlantis. Vi vil være sammen med en venlig kæmpe som går under navnet Tyberonn. Vi inviterer dig til at være sammen med os når vi fuldender en cyklus af begivenheder og en destination som har ventet på os i meget lang tid.

Denne gang vil vi forventet et mirakel!

Store kram og blide puf

Steve Rother
Talsmand for the Group

 

Greetings from Home.

Den Anden Planet med Frie Valg og den Tredje Jord 

Denne dag er I samlet for at bringe energierne igennem jer, for at skabe Home på Jorden og skabe jeres højeste version af hvor I ønsker at leve. Vi ønsker at minde jer om at I har skabt noget unikt ved at have modet til at sætte sløret op og glemme hvem I var, at komme for at støde ind i hinanden og spille Spillet af Ånden forestillende at være Menneske. I har åbnet døren for at alle ting, overalt kan bevæge sig til det næste niveau af evolutionen. Selv i begyndelsen, mens Spillet af Frie Valg tog sin første form, var der megen skepticisme. Der var mange som sagde, “Åh dette vil aldrig fungere. I må give en form for forudbestemmelse, noget lys for enden af tunnelen til vejledning, ellers vil alting blive håbløst fortabt.”  Men her er I og finder jeres vej gennem mørket, åbner døren mere end nogensinde før og lader Lyset slippe ind for alle. Som et resultat af jeres succes i dette Spil af frie valg, er et andet Spil begyndt mens I bogstaveligt har åbnet døren for den Anden Planet af Frie Valg og noget vi kalder den Tredje Jord. Den Anden Planet er ganske enkelt et andet Spil af Frie Valg som nu er begyndt, og den Tredje Jord er der hvor I – som skabere forestillende at være mennesker – fokuserer jeres tanker af det I ønsker at skabe i denne nye verden mens I fortsætter med at udvikle jer. Der vil komme en tid hvor hologrammet af den Tredje Jord lægger sig over det oprindelige hologram af det I nu kalder Jorden. Dette hologram bliver forstærket endnu mere lige nu, for mange af jer sender bevidst Lys dertil.

Den Anden Planet af Frie Valg er nu godt på vej med de samme mangler af indskrænkninger som på den første planet Jorden. I har åbnet døren for at denne begivenheds udfoldelse. Den Anden Planet er på en anden tidslinje end jeres i den evolutionære cyklus og det er ikke på det samme sted i Universet som jeres Spil. Dog eksisterer den indenfor jeres egen tid og rum, ganske enkelt på et  spinklere anderledes vibrationsniveau og en anden tidsramme. Med andre ord, et af jeres år kan ikke sammenlignes med et år på den Anden Planet af Frie Valg. For blot kort tid siden bestod den Anden Planet af nogle få amøber som legede i en sø med vand, men den befinder sig for øjeblikket på et hurtigt udviklingsstadie, vejledt med de samme mangler på restriktioner som har bragt jer både glæde og frustration. Den Anden Planet vil også have manglerne af restriktioner som I har glæder jer over og mange gange været frustreret af.

~Historien om Amor~
Tyberonn’s Drøm

Vi vil igen besøge Amor idag mens vi deler det andet kapitel af historien om Amor med jer.

Amor var en ung mand som opvoksede i de Lemuriske dage og som rejste til Atlantis for at fuldende seks grundlæggende kontrakter. Der var et tidspunkt hvor Amor forlod Lemurien på et enormt skib på hvilket han var eneste passager. Mange dage passerede mens han rejste over tidernes vande på et meget stort skib med ingen andre ombord. Skibet var faktisk en interdimensional tids portal, for han blev nødt til at bevæge sig gennem mange dimensioner af tid og rum for at placere sig selv i de sidste dage af Atlantis hvor han skulle fuldende sine kontrakter. I dag vil vi tale om en af disse kontrakter.

Amor havde en ren hjerte forbindelse i Atlantis. Han var en samler af tanker og blev acceptere blandt Atlantikerne som en mægtig ambassadør. Han blev hilst med varme, respekteret og budt velkommen overalt, selv på de mest hellige steder.  Amor var kendt som en Ambassadør af Lyset, han elskede denne titel og den frihed den gav ham. Amor talte sjældent om sine seks hellige kontrakter, for de fleste ville ikke kunne forstå det. Han var endog ikke sikker på om han selv rigtig forstod dem, da han kun vidste at der var seks vigtige forbindelser der skulle laves, og hvis han fulgte sit hjerte ville han blive ført til dem. Han var ikke på Atlantis med en agenda, ej heller ønskede han noget til gengæld. Han var simpelthen der for at lave forbindelser og følge sin vejledning. Døre blev åbnet for ham overalt når menneskene bød ham velkommen. Han var magisk på en måde, for han tillod folk at se ind i hans hjerte som fik andre til øjeblikkelig til at føle sig tilfredse med den han var og hans formål for at være der.

I løbet af hans rejser følte han sig trukket hen mod kraft gitrene på Atlantis. Krystal kraften, som blev brugt på disse tider, var en energi kilde som meget få egentlig forstod. For lægmanden havde det magiske besiddelser og de fleste tog det for givet. Amor begyndte at arbejde med kraft gitrene i sin søgen efter viden. Det var denne søgen som bragte Amor i forbindelsen med en mand kaldet Tyberonn som havde kommandoen over alle kraft gitrene på Atlantis. Amor lavede en direkte forbindelse til denne venlige kæmpe. Han forbandt sig med ham på sådan en storslået måde og i nogen tid fortsatte disse to med at prøve på at regne ud hvad det næste skridt skulle være og hvad de var bestemt til at gøre sammen. Amor og Tyberonn blev de bedste venner. Tyberonns største drøm var at tilslutte energien af hjertet med teknologien til det han arbejdede med; det var hans drøm at tilslutte energien fra hjertet til gitterets.

Smaragd Byen

Nu vidste Amor hvordan man kunne rejse i tid, for hans syn over det store udstrakte, kaldet oceanet på denne tids portal, tillod ham at bevæge sig fremad og bagud i tid. På dette punkt besluttede Amor at dele sit syn på fremtid med Tyberonn for han havde allerede set Tyberonns drøm udfolde sig uplettet. Amor beskrev det smukkeste syn af en by med grønne krystaller kendt som Smaragd Byen. Han sagde, “Tyberonn, forestil dig skyerne svævende over byen af grøn hjerte energi. Den grønne reflektion fra hjerte krystallerne glødende blidt på undersiden af skyerne giver smaragd byen et magisk udseende selv i dagtimerne.”  Amor fortalte Tyberonn at dette syn af smaragd byen var manifestationen af en drøm som Tyberonn havde indeholdt i meget lang tid. Ved dette fældede Tyberonn en tåre og delte med Amor ideen som havde jagtet ham i årevis. Tyberonn fortalte Amor den skønneste historie om teknologien, som udgjorde kraften af gitteret, havde bevidsthed. Tyberonn sagde at hans største drøm var at blande hans hjerte energi ind i kraften af gitteret på Atlantis. Tyberonn vidste i sin sjæl at dette ville kunne balancere teknologien med hjerte energi og ændre retningen af en teknologi, som var ubalanceret på Atlantis, til en meget lys fremtid.

“Din drøm er allerede manifesteret Tyberonn, for jeg har set den i fremtiden,” sagde Amor. “Dette er smaragd byen som jeg taler om. Hjerte energien på Jorden er indeholdt dybt inde i disse kostbare grønne krystaller. Dette syn er manifestationen af din drøm og vil tillade dig at anbringe din hjerte energi og hjerte-energien af alle på Atlantis ind i gitteret, min ven. Dit næste trin vil være at samle og forbinde denne hjerte energi fra menneskene på Atlantis og fra selve Jorden. For dette vil du rejse rundt på Atlantis for at finde ud af hvordan hjerte energien bliver brugt og hvordan den fungerer. Derefter vil du finde energi stederne på Planeten Jorden hvor disse grønne krystaller er indeholdt. Disse er magiske steder som du vil blive draget til. Dette vil fuldende din skæbne som Jordens Holder og vil udstikke din retning for æoner af tid og mange fremtidige livstider. Du vil faktisk bære denne drøm og denne energi fra een livstid til den næste når du vender tilbage for at blande hjerte energi med teknologi.”  Amor smilede ved synet af den blive grædende kæmpe som sad foran ham og slugte hvert eneste ord. For første gang i lang tid følte Tyberonn sig fuldkommen idet han tog en dybt indånding og smilede tilbage. Amor vidste på en eller anden måde at han lige havde fuldendt en af af de seks hellige kontrakter og for et øjeblik fik han et glimt af hvor vigtig hans kontrakt ville være for hele menneskeheden.

Balance mellem hjerte energi og teknologi

Vi holder en pause i historien for et øjeblik for at afdække en vigtig forbindelse mellem teknologi og hjerte energi. Som vi har sagt tidligere, teknologi er en reflektion af vibrations stadiet af det livsforløb det tjener. Derfor, er det hjerte energi som må balancere teknologien i ethvert livsforløb af væsener.  Hvis teknologien går for langt foran, forbi hjerte energien, vil det forårsage en ubalance. Når hjerte energi løfter sig, vil den trække teknologien op for at matche den. Det er grunden til at I, i jeres tid, har haft så store teknologiske forbedringer i løbet af de sidste 50 år. Det har været ubeskriveligt for os at iagttage. Det er fordi jeres hjerte energi har udviklet sig for at tjene teknologi og få det til at løfte sig. I dagene på Atlantis gik den teknologiske energi faktisk foran hjerte energi og hjerte energien tøvede i bestræbelse på at følge med. Tyberonns drøm og skæbne var at finde måder til at bringe dette i balance. Så han prøvede at forbinde sig med Jorden for at jordfæste det og anbringe sin hjerte energi og samle den med alle og enhver over hele Jorden. Dette satte ham i stor berøring med Jordens energier medens hans arbejde som chef tekniker med de almindelige krystal kraft gitre på Atlantis og gav ham den perfekte mulighed for at blande denne hjerte energi ind i selve kraft gitrene. Dette var Amors syn om smaragd byen hvor hjerte energi kom igennem de grønne krystaller for at finde deres veje frem til de største kraft gitre der nogensinde er skabt.

Vakuumet af FRYGT

Efter dette møde med Amor bevægede Tyberonn sig fremad og begyndte at rejse rundt i lande på Atlantis. Han begynde at skabe lysets familie for at bringe en samlet hjerte energi med intentionen om at sammenblande den ind i kraft gitret. Det var meget forstyrrende for ham, da han følte reaktionen fra menneskene han kom i forbindelse med. Da han forsøgte at prøve på at samle denne hjerte energi, kom der i stedet en bølge af frygt fra de fleste mennesker han mødte. Selvom de fleste af dem var indforstået med hans intention frygtede de det ukendte resultat af Tyberonns drøm. Snart gik snakken om den venlige kæmpe som havde samlet hjerte energi og nyhederne havde en bølgende effekt ud over hele Atlantis. Han blev betragtet som  værende hjernen af teknologiens storhed  som var gået til det aller dybeste. Tyberonn fandt snart ud af at de fleste mennesker troede på at teknologi var menneske skabt og at hjerte energi var guddommelig og at de to aldrig kunne kombineres. Denne overbevisning var baseret på deres frygt. Dog vidste han i det aller dybeste af sin sjæl at disse to måtte balancere for at Atlantis kunne være i stand til at gå videre. Det var her at Tyberonn begyndte at trække sig tilbage med at samle menneskets hjerte energi og i stedet begyndte hans dybe forbindelse med selve Jorden. Jorden bar også hjerte energi og det var identisk med den hjerte energi som menneskene delte. Tyberonn opdagede snart at Jorden indeholdt den samme hjerte energi som han havde samlet i særlige krystaller. Jorden var meget nemmere at arbejde med end menneskene, da hun villigt gav sit hjerte og aldrig udviste frygt. Da var det at Tyberonn fandt ud af at disse hjerte energi krystaller samledes i bestemte område af Jorden som han kaldte Hot Spots. Ofte var disse spirituelle portaler hvor mennesker samledes for at fornemme forbindelse med Jorden. Disse blev de spirituelle steder på Jorden.

Med tiden samlede Tyberonn Jordens grønne hjerte krystaller på et sted hvor han grundlagde smaragd byen på Atlantis. På grund af frygten som han oplevede udefra, gemte han byen for offentlighedens syn og fortalte ikke mange om dens eksistens med undtagelse af dem som arbejdede der. Alligevel varede det ikke længe før ordene spredtes om det såkaldte ‘dystre’ arbejde i smaragd byen. Tyberonn var meget bekymret over hvordan dette ville indvirke på hans samlede plan. Mange gange når en ny energi bliver fremsat på denne måde er frygten en af dens reaktioner, for mennesker er almindeligvis bange for det ukendte. Frygt kan kun eksistere når man ikke forstår. Snart var det tydeligt at der var en enorm mængde af frygt omkring dette at samle hjerte energi. En bølge af frygt blev følt overalt, og fordi teknologien skred så hurtigt frem havde hjerte energien vanskeligt ved at følge med. Alle vidste at noget stort var ved at ske, men meget få kunne se det i et positivt lys. I stedet for at forvente et mirakel, tog frygten til og Tyberonn blev trukket længere ind i ensomhed med sit arbejde. Et af de største anliggender nu, var hvordan hans projekt ville blive modtaget når den grønne hjerte energi begyndte at flyde ind i gitteret. Det blev endog talt om ‘et hemmeligt selskab’ som ville infiltrere menneskene med grøn energi. Tyberonns hjerte var helt nedbrudt da arbejdet som han havde beskæftiget sig med nu nåede et kritisk punkt. Den grønne energi som Tyberonn havde samlet var nu nået til et kritisk niveau og måtte enten anvendes på gitteret eller frigives ind til atmosfæren hvor den ville forsvinde og vende tilbage til Jorden. Tyberonn og hans stab kendte de store potentielle farer ved at frigive denne energi til atmosfæren, da det ville påvirke ionosfæren og skabe store vejr forandringer inklusiv jordskælv, vulkanudbrud og voldsomme orkaner.

Den Anden Måne

Det var her at en af smaragd byens chef teknikere henvendte sig til Tyberonn med ideen om at omdirigere hjerte energi og opmagasinere den på en af de to måner som cirklede rundt om planeten. Tilbage i dagene om Lemurien og Atlantis var der to måner omkring Jorden, ikke kun een. Begge måner spillede en rolle i Lemurien og Atlantis’ kultur og blev æret som hellige steder. Den største af de to var kendt som den anden måne fra et gammelt Lemuriransk folkeeventyr, om hvordan Jorden var ude af balance i de tidligste dage og blev givet en anden måne for at holde den i balance. En af månerne var altid synlig og det udgjorde en form for stabilitet for alle, som historierne blev fortalt,  og at så længe een måne kunne ses på himlen… var alt godt. Den ene måne var større end den anden og det var den som Tyberonn besluttede at bruge til at opmagasinere hjerte energien i, indtil det var passende at blande den sammen med kraft gitteret. Dette var et vidunderligt alternativ for projektet og alle mente det ville blive en sikker plan.

Snart blev ideen sat i funktion og en stor stråle af grønt lys blev sendt fra de grønne hjerte krystaller fra smaragd byen mod den anden måne. Så var det at Tyberonn befandt sig i udkanten af byen og kiggede ind i skyerne på nattehimlen. Skyerne over smaragd byen glødede med grønt lys og gav et smukt anstrøg af hjerte energi og kærlighed til dette specielle sted. Han tænkte på sin kære ven Amor og indså at det som han så foran sig var nøjagtig det samme syn som Amor havde delt med ham den skæbnesvangre aften da hans rejse begyndte. Et smil kom frem på hans ansigt og han forestillede sig Amor stående foran ham, fortællende ham hvilket smukt arbejde han havde gjort.

Der var een begivenhed der imidlertid var uventet. De samme skyer som gav smaragd byen den smukke grønne glød denne aften, blev også bemærket af mange mennesker i de omliggende landsbyer. Tyberonn fandt at det var i orden at alle mennesker kunne føle hjerte energien som hans hensigt var, da den blev mixed med kraften og anbragt på gitteret. Dog, da de så  det grønne lys strålende ud i rummet mod den anden måne, kom en anden bølge af frygt over dem. Det var denne bølge af frygt som inficerede energien som blev overført. Rygter begyndte snart at svirre, om de grønne djævle og energier, hvor onde de var, og hvordan regeringen gjort noget undergravende. På grund af denne frygt blev den grønne hjerte energi fyldt med frygt som det ikke oprindeligt var hensigten og blev en del af det den anden måne modtog.

Det var ikke længe derefter at den anden måne begyndte at slingre i sin omdrejning. Denne slingren i den anden måne blev følt af alle mennesker på Jorden. På det tidspunkt blev jeres egne emotioner drastisk forandret. I kunne føle trækket på den anden måne da den elliptiske omdrejning startede og strakte sig endnu længere ud i rummet. Den største frygt på dette punkt var, at denne slingren af den anden måne, ville få Jorden til at slinge i hendes egen omdrejning. Forskellige stedet på Jorden begyndte man at opleve enorme vejr mønster skift og frygten tog til for hver dag. Tyberonn vidste hvad der var sket og var klar over at den anden måne ville genvinde sin naturlige omdrejning efter den havde assimileret energien. Dog, de Atlantiske embedsmænd havde ikke tillid til hans vurdering og gav ordrer til at tage energien fra det regelmæssige kraft gitter for at hjælpe med at trække månen tilbage på sin plads ud af dens elliptiske omdrejning for at stabilisere den. De troede at alt andet kunne genvinde dens egen omdrejning og at Jorden ville holde op med at slingre som et resultat. Det var på dette tidspunkt at teknologien fra Atlantisk gik forud for hjerte energien, så meget at en kritisk ubalance blev nået. Endskønt Tyberonn forhandlede med rådet blev han ordret til at skaffe den anden måne tilbage ind i sin omdrejning. Det var en af den sidste fejltagelser på Atlantis.

Krystal energien tilbagevenden 

Skønt det tog mange måneder af begivenheder som førte Atlantis fald, var dette det endelige stød. Det begyndte for alvor da Jordens anden måne eksploderedeen dag, og som alle på Atlantis iagttog. Det blev fortalt at “Vi skød månen ned.”  Trækket af hjerte energien var ud over al beskrivelse og det føles stadigvæk denne dag. Dette er det triste omkring hjerte energien som stadigvæk føles, mens vi fortæller denne historie. Det er denne tristhed som har  afholdt jer fra at anvende krystal energien i jeres nuværende liv for at skabe fremgang i jeres teknologi, endskønt det er langt hævet over noget som helst I har på denne tid. I stedet for at anvende krystal energien bruger I elektricitet og fossilt brændstof til at opfylde jeres teknologi. Det ændres nu på Jorden og det vil ikke vare længe før krystal energien fra Atlantis vender tilbage. I bliver motiveret nu til at kigge efter alternative energi kilder. Krystal energien vil snart vende tilbage for Atlantikerne sidder nu her, læsende og lyttende til dette. I er tilbage, I er her alle sammen. Dagene på Lemurien og Atlantis er tilbage og I har overgået dette vibrations stadie, for jeres hjerte energi er nu gået forud og trækker teknologien bagved denne frem, sådan som det skal være, for balancen arbejder bedre sammen nu end den gjorde selv i hine magiske dage.  I ser mulighederne til at anvende energi på nye måder. Vi fortæller jer, at så længe der er en balance af hjerte energi og teknologi sammen, vil det fungere godt

Frøet af Frygt

Da den grønne krystal energi blev fokuseret på den anden måne fik det den kun til at falde længere ud af omdrejning. Til sidst ødelagde månen sig selv. Det blev kendt af alle over hele Atlantis, at den grønne hjerte energi skød månen ned. Frygt havde bragt tingene så langt ud af balance at alle gled længere ind i frygten på dette punkt. I det store og hele var det frygten som sænkede Atlantis, forsynet med hjerte energiens ubalance. Disse hændelser er printet i de cellulære erindringer i menneskelige væsener overalt endog op til i dag. Dette var årsagen til nogle af de største Frø af Frygt som noget menneske nogensinde har båret. Hvis I bærer disse Frø af Frygt, når I træder ind i jeres lysarbejde, når I træder ind i hjerte energi, vil der være en frygt for at noget er galt, noget foregår. Der er et energi stempel dybt inden i jer som I har båret på livstid efter livstid. At ændre dette energi stempel er blevet en af de mest udfordrende ting for alle mennesker at gøre og til skabe fred med Portens Vogter, at forstå at det er en del af jer som skulle trække jer fremad, i stedet for at holde jer tilbage.  På den tid hvor den anden måne forsvandt og I nedskød månen, som det blev kendt som, forårsagede det at Jorden begyndte at slingre. Jorden skabte et anderledes spind om sin egen akse, og ændringer skete for at afbalancere energien med de kontinentale inddelinger. Da var det at kontinenterne begyndte at ændre sig for at skabe den nye balance omkring aksen som havde ændret sig. Det er ikke første gang Jorden har ændret sin akse. Det er sket fem gange hidtil og ville ske en sjette  og sidste gang omkring året 2000. I har ændret denne plan. I har ændret hvad der oprindelig var skrevet og her er I. Atlantikerne er vågnet!

Dagene på Atlantis er tilbage. I har nu muligheder for at blande denne hjerte energi ind i gitteret. I har nu mulighederne til at arbejde fra hjertet. I har nu mulighederne til at se blandingen af hjerte energi og teknologi sammen, for det er faktisk sammenblandingen af sindet og hjertet som var ude af balance i dagene på Atlantis. Frygt faktoren var den største del. Der vil komme en tid på Jorden hvor kærlighed vil tale højere end frygt. Det er imidlertid ikke sagen i dag, for i dette øjeblikket bliver frygt hørt tydeligere på planeten Jorden end kærlighed gør. I er dem som vil ændre denne energi. I er forløberne for Lyset. I er dem som opsætter hjerte energien først for at overvinde frygten før noget at dette sker, og vi er iagttagende med den største deltagelse, for I har allerede taget Spillet forbi det højeste udkomme af hvad der overhovedet kunne være sket. Nu opsamler i delene fra dagene på Atlantis og korrigerer dem ind i jeres eget hjerte.

Genaktivering af Krystal Kraften ind til Kærlighedens Net

Amor var i stand til vise det hele for Tyberonn denne dag. Han viste ham hvad mulighederne var og han viste ham hvordan Jorden ændrede sig og tristheden hos disse sidste begivenheder udfoldede sig. Mange mennesker som styrtede mod bjergene, mod de højeste steder, da de så vandene strakte sig ind mod land. Tyberonn stod bag ved Amor på grund af en meget vigtig kontrakt der var ved at finde sted, men det er et andet kapitel. Vi kan fortælle jer, at det var vigtigt at anbringe disse grønne og klare kraft krystaller fra Atlantis på en meget helligt og sikkert sted. Det var hvad Tyberonn og Amor gjorde. Krystallerne er blevet skjult indtil denne dag. De har været en del af hvad I vil kalde Atlanterhavet og de er blevet genaktiveret allerede ved hjælp af jeres deltagelse og jeres hjerte energi. Det er dette som har voldt al forvirringen i dette område og vejr mønster ændringerne som Jorden har oplevet. Energien i sig selv, fra disse kraft krystaller, har været der siden dag eet. I kan ikke benægte energi, for den eksisterer med eller uden jer. Vi beder jer om at kræve jeres fødselsret. Vi beder jer om at holde denne energi og føle denne energi mens den passerer gennem jer, ikke at I vil anvende den til at oplyse jeres rum eller opvarme jeres bygninger eller gøre jeres rejse eller teknologi, men at I nu vil bruge den til at filtrere gennem jeres eget hjerte og skabe Tyberonns drøm. Denne gang har I allerede skabt et fartøj som energetisk vil holde al den omgivende energi som har brug for at blive opmagasineret. Den er stærkere end nogen måne, for den er blevet designet specielt med det formål, at lagre hjerte energi. Endog frygt vil automatisk blive forvandlet til kærligheds energi på dette specielle fartøj. Dette blev gjort af jer, ved jeres eget design. Det var også nødvendigt for dette fartøj at blive ‘fodret’, ernæret og styrket igennem tiden og nu er dette også blive fuldendt, eftersom I har gjort dette igennem det forløbne år. Dette fartøj er en ren, gennem Gud, manifestering. Dette fartøj er Kærlighedens Net som I har skabt og brugt til at forbinde menneskers hjerter. Kærlighedens Net tillader fortsættelsen af Tyberonns drøm at genaktivere den grønne hjerte energi gennem Atlantis krystallerne.

De vil nu blive en del af jeres energi endnu engang. Skønt I ikke vil sætte dem i bevægelse i nogen tid, vil I føle den målelige energi komme fra disse områder, for det er allerede begyndt. I har målt dem hidtil gennem stormvinde og vejr forandringer. Vi beder jer om fatte denne energi, ikke fra stormene og tornadoer, men kærlighedens energi. Bland den med jeres egen. Find forbindelserne af denne hjerte energi. Genaktiver den nye spirituelle familie. Bland denne energi sammen og føl energien på gitteret i jeres daglige liv. Og denne gang vil I ikke skyde månen ned, for vi fortæller jer noget andet. På den Anden Planet af Frie Valg er der to måner. Der vil komme en tid hvor I vil besøge den Anden Planet af Frie Valg, men ikke som mennesker, for I er i træning, som Menneskelige Engle, idet I lærer af være Menneskelige Engle overfor hinanden, vil I til sidst udvikle jer til englene af den Anden Planet af Frie Valg. I de dage vil I opleve den vidunderlige frustration som vi undertiden oplever med jer og vi kan ikke vente med at iagttage det. Der vil komme en tid hvor I kigger op mod himlen og ser den anden måne endnu engang. Når I gør det, føl hjerterne fra Atlantis komme sammen igen. Dette er jeres evolutionære Vej som I har sat i gang og lige nu er det tid til at opfatte denne energi. Frygt det ikke. Lad kærlighed tale højere end frygt i jeres hjerte, for det begynder med jer. Det begynder i den energi og I vil bære kontrakten fra Tyberonn og Amor til det næste niveau for I kommer til at skabe det selv lige nu, lige her og vi vil være der og kigge på.

Det er med vores største ære at vi er her for at reflektere jeres lys, at være med jer på en enkel måde for at holde et spejl op foran jer, så I kan se jer selv ikke som den perfekte person, men fra et anderledes synspunkt. Når I har mange synspunkter, får I et større billede af hvem I i virkeligheden er. Vi beder jer om at genhuske dette, fordi tiden ligger ikke langt borte hvor I vil blive bedt om at holde det samme spejl op foran andre. Begynd at holde det op for mennesker i jeres liv. Begynd at holde det op og arbejde med mennesker som I ser bevæger sig ind i frygt. Når I føler det inden i jeres selv, vid at frygt frøet er en del af jer, noget i jer som begrænser jeres liv, selv idag. Vid at frygten kan forvandles til kærligheds energi. Arbejd med det. Leg med det. Glæd jer over det. Vi forlader jer nu med kun tre enkle påmindelser:

Behandl hinanden med den største respekt for I er Gud.

Drag omsorg for hinanden ved enhver mulighed.

Husk det er et Spil og leg godt sammen.

Espavo.

the Group

 

Forbinde Hjertet
Forvandling fra besværlighed til hjertelighed

Af Barbara Rother

Jeg har aldrig følt at tiden af Atlantis og Lemurien var en del af min fortid. Jeg hører andre mennesker fortælle sentimentale erindrings historier hvor de vidste at de var der. Jeg følte jeg var gået glip af et stort eventyr fra de vidunderlige hjertefølte oplevelser til besværlighederne som disse store lande stod for. Jeg føler at jeg er en meget ung sjæl, befinder mig her i et af de første liv. Men på en eller anden måde, i det nuværende liv og de få jeg husker fra det tidligere, har jeg lært så meget at det får mig til at føle som en meget gammel sjæl. Måske har jeg lært at forstå historierne af dem som kom før mig og værdsætter deres lektioner og oplevelser. Vi underviser alle hinanden hvis vi er åbne til at lytte, forstå og holder et åbnet sind og hjerte.

Vi deler en forenet bevidsthed. Selv om jeg ikke oplevede disse tidligere tider i menneskelig form, vidste jeg at min ånd absorberede det som foregik på et andet niveau. Så da jeg endelig besluttede at være menneske, vidste jeg på et eller andet plan hvad mine forgængere havde lært. Det er en del af min cellulære hukommelse. Vi er alle forbundet. Selv om en oplevelse ikke sker individuelt for jer, føler I det på en eller anden måde og opmagasinerer det i jeres sjæl som noget at lære fra og tilpasse i den fremtidige måde at tænke og føle på.

Steve og the Group har talt om forbindelsen af hjerte energi. Dette er nøjagtig hvad jeg føler sker med os alle. Med de nuværende jord ændringer bevæger vi os emotionelt baglæns og fremad i vores tidslinje. Når en ulykke indtræffer, uanset hvilket tidsrum i historie den indtræffer, bliver vi alle berørt. Jeg har hørt nogle mennesker udtrykke bekymring når tragedier sker som de føler bedrøvelse over, skønt på afstand af de mennesker der bliver berørt. Det synes så langt væk fra deres virkelighed at det næsten er som en historie der blev fortalt. Når vi læser aviserne eller kigger på nyhederne i fjernsynet kan vi alle have den samme reaktion. Det er ligesom et drama der udfolder sig og synes uvirkeligt, ikke en del af vores daglige tilværelse.  Her igen er hvad jeg følte omkring dagene på Atlantis og Lemurien. Det er en historie som fængsler mig, men den synes ikke at være en virkelig del af den jeg er. Åh, men det er den. Alting som sker for een person bliver en del af hvad der sker for hver eneste af os. Vi kan benægte dette eller vælge at åbne vores hjerter op for menneskehedens emotioner.

En smuk del af livets udfordringer der får vores menneskelige forbindelser til at udholde besværligheder er, at med de rette indstillinger kan det tillade os fuldt ud at åbne vores hjerter for at hjælpe andre. Ja, når vi giver til hjælpeorganisationer eller hjælper de mindre heldige er vi på en eller anden måde dem som understøtter dem, så de føler det bedre. Vi føler vi har gjort en forskel og vi har, men vi gør mere end det. Ved at åbne vores hjerte healer vi os selv og andre med tidligere besværligheder og alle dem som er involveret i nuværende og tidligere tilstande. Vi som individuelle kan gøre en forskel overfor dem omkring os og dette vil derefter løfte vores eget liv op til et nyt omsorgsfuldt niveau af den vi er.

For nogle få år siden var Steve og jeg i Belgien da de forfærdelige brande nedbrændte mange hjem i San Diego området. Der var intet vi kunne gøre for at beskytte vores hjem værende så langt væk borte. Vi vidste vores familie var i sikkerhed og for os, var det alt der betød noget. Vi havde den opfattelse at selv om vi mistede alle materielle ejendele var det i orden. Vi valgte med det samme ikke at blive ofre men vidste at dette var en clearing af vores energi. Vi vidste vil ville begynde forfra igen. Vi var blandt de heldige som ikke mistede noget. Dette var begyndelsen til en ændring inde i os selv, som førte til at vi solgte dette hjem og åbnede vores hjerter op, stolende på at Spirit og os selv ville lede os i den retning og som førte os til Las Vegas til et fuldstændigt nyt eventyr i vores liv. Jeg indså dengang at jeg havde kraft til at vælge perspektivet i min verden. Jeg bestemmer hvor jeg går hen ud fra enhver oplevelse jeg skaber.

Tidligere skrev jeg om hvordan jeg påtog mig besværlighederne fra andre som mig eget og tillod mit hjerte at synke ind i et stadie af lidelse. Ændringer på denne jord vil altid finde sted. De kan føre til nye eventyr med den rette attitude. Jeg er så taknemmelig for mit liv. Jeg åbner mit hjerte nu for at hjælpe andre til at se gaven i besværlighederne. Disse er livets lektier. Jeg tænker på min egen fortid nu og ser de største vanskeligheder. Jeg kigger på mine egne største sejre. Vi kan vælge at fortsætte og skabe et nyt vidunderligt liv eller vi kan vælge at leve i beklagelse af hvad der skete i det tidligere.

Vi begynder at føle det magiske af the holiday season begynde. Hvilken perfekt mulighed til at åbne vores hjerter overfor dem som har oplevet besværligheder. Individuelt kan vi gøre en forskel i nogle andres liv. Hvis du har været en af dem der har oplevet hårde tider på det seneste,  så beslut nu at vende dit liv og vær  åben. Livets polaritet handler om  at foretage de mest negative og positive sider. Når vi åbner vores hjerte overfor andre og for os selv, vil besværlighederne blive oplyst og til gengæld vil vi være åbne til smukke potentialer.

Med Kærlighed og Lys,

Barbara

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!