Juli 2005

Det Syvende og Sidste Trin i Livet
Afslutningen på den Praktiske Magiske Serie

 

Fra Steve

På en magisk dag i september, den 18. 2004 satte vi et stort eksperiment i gang til forening af bevidsthed. Vi lavede vores globale videnskabelige eksperiment som blev kaldt Kærlighedens Net. Se hele Kærlighedens Net eksperimentet her> På denne dag, efter at eksperiment var fuldendt, gav the Group deres månedlige På-mindelser fra Home. Det var den første gang the Group startede en kanaliserings serie som de kaldte den Praktiske Magiske Serie. Disse meddelelser har været fyldt med praktiske henvisninger om hvordan man skulle anvende dem i det daglige liv. Dette er afslutningen på den praktiske magiske series meddelelser. I løbet af de seneste tre måneder har the Group tilbudt os en chance for at gennemgå og bruge de sidste tre sidste stadier eller trin i livet, uden at vi behøver at gå gennem processen, at dø. De viser os hvad disse stadier betyder, og hvordan vi kan bruge dem idag. Endskønt nogle af livets stadier kan vare i mange år, har the Group ført os gennem en oplevelse hvor vi kan opleve disse tre stadier på 90 dage. Dette er den sidste i denne serie og er alle anstrengelserne værd, selv hvis I ikke har oplevet de sidste to. De, the Group, tilbyder disse som praktiske redskaber som vi nu kan bruge hver dag til at skabe nye liv, mens vi stadigvæk befinder os i vores fysiske kroppe. Dette kalder de… den nye ascension, opstigning.

Nyd Rejsen

Steve Rother
Talsmand for the Group

 

Greetings from Home. Hilsener Hjemmefra.

Trække Forhænget, Sløret til side

Mine kære, energien er forbløffende, for I har skabt magi på denne dag. Vi kommer ind i jeres magiske rum som I har skabt, for på denne tid vil vi hjælpe jer med at se jer selv. I kom her for at sætte sløret op, at foregive at I ikke véd hjem I er, og for at støde ind i hinanden og spille dette vidunderlige Spil hvor Gud gemmer sig for Ham selv og kigger efter Hende selv. (the Game of God hiding from Himself looking for Herself). Der er tidspunkter hvor I er så desperate efter at se den anden side af sløret og huske Home igen. Denne energi er en værdifuld ting, bestående af alt som I kender i jeres hjerte. For I har en forståelse af energien fra Home. I, I har bare ikke følt den i meget lang tid. For dem af jer som har følt at sløret er blevet tyndere, har der mange gange været en sorgfuldhed som har gennemstrømmet alting som I foretager jer, for tristheden, sorgfuldheden, handler i virkeligheden om at I er her, og ikke der. Så på denne dag ønsker vi at fjerne noget af sløret for jer – og nok til at vise jer de muligheder som venter jer, for vi – vi vil nu tage jer gennem det syvende (stadie) trin af livet.

Oplev det sidste trin (stadie) i livet

Gennem de sidste to måneder har vi ført jeg gennem det femte og det sjette trin i livet, så I kunne se hvordan energi bliver opbygget, bliver opbygget til at skabe en chance for jer til at opleve denne sidste udvikling. I løbet af de næste tredive dage beder vi jer om at opleve nøjagtig hvad hver eneste sjæl oplever når de går gennem overgangen og vender Hjem, Home. Vi fortæller jer at den udviklende proces ikke vil ændre det syvende trin i livet. Der vil ikke blive tilføjet et ottende, eller niende, eller et tiende trin. Det som til sidst, endelig vil ske er, at I vil gå gennem det syvende trin i livet – men i stedet for at dø, vil I gå gennem det syvende trin i livet, mens I stadig er levende. På et punkt, idet I udvikler jer endnu mere, da vil I ‘gen-foretage’ det første trin i livet og begynde en helt ny livs cyklus, medens I stadig er her i den fysiske krop. Det er dette vi kalder ascension, opstigning. Dette er processen som er under vejs, når menneskeheden løfter deres vibration igennem den evolutionære proces, som nu er på vej. Idag beder vi jer om at tage en dyb indånding og  for et øjeblik forestille jer, idet I udånder – at dette er jeres sidste menneskelige åndedrag.

De Hilsende

Der er en naturlig kamp som finder sted, for I er præget med en overlevelses mekanisme som får jer til brændende at klynge jer til livet, selvom det er et unaturligt stadie for jeres ånd.  Et overlevelses instinkt klikker ind når nogen nærmer sig døden og det er grunden til at ‘overgangs-holdenes’ medlemmer er til så stor hjælp, de siger, “Det er okay, Far. Du kan slippe. Vi kommer til at få det ok.”  Faktisk har mange af jer kontakt med mennesker omkring jer, for at slippe dem til den passende tid, så det at vende tilbage, Hjem, til Home bliver meget vigtigt. Derefter er der en hel anden proces som begynder. For endskønt I træder ud af kroppen, er I ikke helt Hjemme. Der er en port I må krydse. Gå igennem, og det må gøres af jeres egen frie vilje. For at komme her, rejser I gennem et rør eller tunnel, en dal eller hvad I nu vælger at kalde det, men det er et forløb som må rejses igennem og kun kan rejses igennem af en enkel sjæl. Men før I begynder at tage ud på denne rejse, til porten, starter I med at se De(n) Hilsende som er kommet for at ledsage jer ud af det fysiske. Under tiden vil jeres Hilsende være jeres onkel Harry som I kendte så godt da I var barn. Somme tider vil det være være jeres bedstefader eller jeres bedstemoder. Somme tider vil det være nogen som I end ikke genkender, for I har aldrig mødt dem, alligevel har de haft en kontrakt med jer til at gøre dette med jer fra det første trin i livet, og for at hilse jer når tiden kommer.  Disse, jeres ‘velkommere’, de Hilsende, er dem som er der for at opmuntre jer. “Det er i orden. I kan lade det sidste åndedrag gå. I kan slippe det. Vi er her for at tage jeres hånd. I er i sikkerhed.” Og derefter I træder ud af jeres krop og føler jer frie, men endnu er I ikke Hjemme. I er ganske enkelt på den anden side af at være menneske. I er ganske enkelt på et andet vibrationelt stadie som ikke er menneskeligt, men I er endnu ikke Hjemme.

Gå igennem Porten

Når I ankommer til porten, har I friheden til at gå gennem den med det samme. Der kommer et (tids)punkt efter dette, hvor I vil gå gennem porten, men det er ikke muligt for nogen at ledsage jer gennem den, igennem porten. I stedet må I igennem den af jeres egen frie vilje. Det er her at nogle sjæle blive hængende og/eller bliver forvirrede. Somme tider kommer de ud for en bil ulykke eller cykel ulykke og de træder ud af deres fysiske krop, og er ikke klar over at de er døde. Eftersom de er på den anden side af menneskelighed, træder de ind i det samme naturlige skabelses stadie, som I alle har, for når I ikke længere har forhindringen af illusionen ved at være menneskeligt væsen eller ved at være fysisk krop, så vil jeres skabende muligheder være uhyre forøget.

Udfordringen kommer når I bliver så forvirrede og træder ud af kroppen, ikke kan indset at I er døde. I ønsker ikke at gå Hjem (Home) gennem porten, for det er muligt for jer at skabe en virkelighed som får jer til at tro at I stadig er levende, er i live. Forstå venligst mine kære, at selv på dette stadie er der intet galt. Der er faktisk ingenting som mennesker bliver fanget ind i, for selv på dette stadie indeholder alting det frie valg. Selv om der mange gange i store tragedier sker, at folk bliver forvirret og følger de store skarer af sjæle som faktisk ikke går nogen steder hen, i stedet for at tænke på at gå Hjem, Home. For det meste skyldes dette simpelthen ren og skær mangel på viden. Når alt kommer til alt, så bliver denne enkle sandhed  ikke undervist i i skolerne, gør den? Mange gange kan undervisning og koncepter såsom denne gøre en større forskel i den menneskelige udvikling end de fleste overhovedet vil tro. Det er derfor vi ærer ‘Overgangs holdenes’ medlemmerne så meget, for de er nogle af de største healer som kan flytte menneskeheden fremad i kvantum springet.

Mød jeres Lærer (Vejleder)

Hvad er det næste som sker? Når I bevæger jer ud af overlevelses formen, slip den fysiske krop og træd ind i porten. I er Hjemme, Home. Derefter møder I jeres lærer, jeres vejleder. Dette er  en sjæl, hvis kontakt med jer ganske enkelt minder jer om jeres egen storslåethed og hjælper jer med at strække ud efter Himlen. De, jeres Lærer/Vejleder, minder jer om hvor enkelt alting er, og tager jer med gennem hele processen af hvordan tingene arbejder i Himlen og hjælper jer med at genetablere bekendtskabet med Home. Denne lærer/vejleder viser jer de forskellige processer af hvad virkelighed i virkeligheden består af, og hjælper jer med at klare, fjerne spindelvævet omkring erindringerne fra jeres menneskelige oplevelser.

Det Syvende Trin I Livet
Tilpasning

Derefter kommer der en meget vigtig del, som vi kalder det syvende trin i livet. For efter at  I er blevet fortrolige med Home, er der en proces som I må gå igennem, kaldet tilpasning. Det er en sjæle-integration af alt hvad I har oplevet i jeres livstid. Enhver begivenhed som I har oplevet er blevet vurderet for dets højeste anvendelse til jeres sjæl. Det som bliver tilbage, brugbart for jeres sjæl på det evolutionære sti, er integreret ind i sjælens kerne personlighed, og det som ikke længere er brugbart bliver nænsomt frigivet.

Der var engang da du var ni år gammel og klassens tyran tog din madpakke, gav dig et blåt øje og fortalte dig, at hvis du nogensinde fortalte det til nogen som helst, ville han komme tilbage og ikke kun banke dig men også slå din søster. Du sagde ikke et ord og du gemte dette ind i dig selv hele dit liv, altid frygtende personer som havde grov og brysk energi. Den morsomme ting er, Du kaldte dem selv ind i dit liv, om og om igen. Faktisk giftede du dig med to af dem. Den interessante del er, at vi skaber disse ting om og om igen mens mennesket spillet Spillet, som ånd forestillende at være menneske. Når du skaber denne proces, når du går Hjem, er den første ting du gør, at gå gennem alle disse oplevelser een efter een. Nej, dette er ikke lynglimtet af erindringer som finder sted når I forlader jeres fysiske krop. Dette er ganske anderledes. Dette er en forlængelses proces og I må være fortrolige med energien fra Home for at tilpasningen kan blive effektiv. Dette er det syvende og sidste trin af ethvert liv.

I jeres ældgamle skrifter er det blevet mistydet som dommedag. Ingen dømmer jer. Når alt kommer til alt, hvem ville dømme Gud? Kun Gud kan dømme Gud. I jeres tidligere udvikling som sjæle, forestillende at være menneske, var polaritet med fordømmelse brugbar. Vi fortalte jer, at på jeres udviklings sti  ikke længere havde brug for illusionens polaritet.  Nu beder vi jer om at overveje at erstatte fordømmelse med skelneevne. Det er det første redskab til at leve i de højere vibrationer på den Nye Planet Jorden. Hellere end at kalde en ting for dårlig og en anden for god, vil brugen af skelneevnen tillade jer at træffe valg uden fordømmelse. Det syvende trin af livet bruger kun skelneevnen. Jeres sjæl går gennem enhver af disse oplevelser, skelner dets fremtidige brugbarhed for jeres sjæls sti. På dette stadie af livet tilkalder I ikke kun enhver af disse individuelle oplevelser, men I kalder på essensen af en sjæl som har været involveret i oplevelsen, til at komme og sidde ved siden af jer, selvom de måske stadigvæk er på Jorden på denne tid. I har dem lige ved siden af jer, idet I begge går gennem dette og objektivt genbesøger oplevelsen. I siger, “Var det ikke sjovt? Orv, jeg kendte dig overhovedet ikke dengang. Og her kommer du så og slår mig, Husker du det? Tak fordi du spiller denne vanskelige rolle.”  Og de siger, “Ja, næste gang kan jeg måske få lov at spille rollen som en ven i stedet for? Jeg kunne ikke lide at spille den slemme fyr, men jeg elskede dig nok til at gøre det.”

Kerne Personlighed

Essensen af jeres egen sjæl kaldes kerne personlighed, for essensen af den I er som en sjæl, er kulminationen af alle de oplevelser jeres sjæl har inkorporeret op til dette punkt. Når I er på livets Spillebord, bærer I alle oplevelserne som en del af den I er. De gode, de dårlige, og de grimme, de er alle dele af det I bærer rundt på hver eneste dag i jeres liv. Hvis I bærer rundt på negative oplevelser som energi aftryk, berører de enhver tanke I har og ethvert bekendtskab.  Hvis I vælger at arbejde mod udvikling, bruger I disse oplevelser til at mestre jeres tidligere livs lektier. Når I engang har mestret dette, kan I frigive disse negative oplevelses aftryk ,  og som effekt af dette, gen-skrive jeres egen historie. I sletter aldrig fuldt ud oplevelsen, for den vil altid være en del af jer, men i stedet frigiver I energi aftrykkene som gør jer oversensitive og får jer til at overreagere. Dette er den største healing udførelse på Jorden og denne fuldendelse kommer altid inde fra.  Endskønt menneskeheden udvikler sig på en måde som aldrig tidligere  er set gennem Alt Der Er, bliver de fleste af disse energi aftryk aldrig benyttet. Det er i dette syvende og sidste trin i livet at sjælen gen-opsætter dets egne energi aftryk som forberedelse til den næste livstid, holdende energi aftrykkene (oplevelserne) som måske vil være brugbare i fremtidige livstider, og at frigive disse bliver ikke længere nødvendigt. Når en sjæl holder et energi aftryk, bliver det opmagasineret som en cellulær erindring som er parat til at blive trykket på næste gang der vil være brug for Mesterskab af en livs lektie.

Accept af Gaven

Venligst, forstå, at I lever i et område af polaritet. I har illusionen af op/ned, god/dårlig, rigtig/forkert, og frygt/kærlighed. Denne polaritet eksisterer ikke i Home, så der er tider, hvor disse oplevelser, som mennesker ville kalde negative, hvor I faktisk vælger dem for at beholde dem, fordi de vil være brugbare i fremtidige livstider. De er grundene til dette. Det er grunden til at mange af jer har tidligere livs oplevelser eller mønstre som faktisk kan føres tilbage til mange, mange livstider. Du, som en sjæl, har valgt at holde dette energi aftryk og tage det med fremad gennem din egen udvikling. Når dette sker, lagrer du energi aftrykket i din cellulære hukommelsesbank. Det er ikke godt og det er ikke dårligt. Det er ganske enkelt. Faktisk er det en ganske effektiv måde at gøre ting på.

Der er tidspunkter hvor I vil frigive positive så vel som negative oplevelser, som I har haft, fordi de ikke længere tjener jer. Men ved at frigive enhver oplevelse, er der et punkt I ønsker at overveje. Vi fortæller jer, at der er en gave som I har gemt væk i enhver af livets oplevelser. Hvis I skal frigive alting, må I først finde gaven til hvad der skal opleves. Alle ting, alle begivenheder indeholder en gave. At finde og acceptere denne gave tillader jer at tilegne jer den højeste energi i alle oplevelser. Når engang gaven er blevet modtaget, kan energi aftrykket, som kontrollerer jeres liv, blive frigivet med lethed.

Tredive dage i Livets Syvende Stadie

I løb et af de næste tredive dage har I en chance for at opleve det syvende og sidste stadie, trin af livet – uden at dø. Dette vil repræsentere evolutions processen som hele menneskeheden vil opleve, når den kollektive vibration bevæger sig ind i højere vibrations status. I løbet af disse næste tredive dage kan du tilegne dig og erkende den nye dig. Vi vil bede dig om at finde et tidspunkt til at sætte dig ned og gå gennem forskellige dele af dit liv og med intention frembringe erindringer og med intention frembringe de oplevelser som har gjort dig til den du er. Ved at undersøge enhver af dem, bestemmer du hvilke oplevelser du ønsker at beholde og hvilke du er færdig med. Vær opmærksom på at en oplevelser aldrig forlader dig, kun energi aftrykket som kontrollerer dit liv vil forlade dig. Og, hvis du ønsker at frigive aftrykkene, kan det blive gjort på den tid, hvis du har fundet gaven og ikke længere behøver aftrykket til at hjælpe dig med at mestre en livs lektie. Det er grunden til at du skrev manuskriptet til denne rolle, således at dette kunne ske. Og i det øjeblik du finder oplevelsens gave – hvad enten du kalder det positiv eller negativ – er det øjeblik du har inkorporeret denne gave ind til den du er, dig. Du kan have valgt at frigive energi aftrykket af denne oplevelse, for den behøver ikke længere at kontrollere dit liv. Du har et valg. På grund af dit fremskridt, behøver du ikke længere at vente på det syvende trin af livet efter døden for at gøre dette. Det er derfor vi har ledt dig gennem denne oplevelse over de sidste tre måneder. Det er en chance for dig, idag, til at påtage dig dit liv og bevæge din sjæl fremad med intention.

 Det Store spørgsmål: Hvorfor er jeg her?

Du er kommet her for at finde din passion. Vi ønsker kun at reflektere din storslåethed, for en del af sløret afholder dig fra at gen-huske hvem du i virkeligheden er. Det er den måde I har skrevet manuskriptet på. Lige så smuk og unik som enhver af jer er, kigger I jer ind i spejlet og siger, “Hvorfor er jeg her? Jeg ved der er en grund, men hvad laver jeg her? Jeg ved der er en mening med livet, men  hvad er det?”  Og hvis I lytter meget omhyggeligt vil I hører en dundrende latter på den anden side af sløret, når I stiller spørgsmålet, for det betyder ganske enkelt at sløret fungerer. I er her for at få denne oplevelser, på grund af sløret. Vi har blot givet jer et af redskaberne til midlertidig at fjerne sløret.

Afsæt tid til at gå igennem hvert afsnit af dit liv i de næste 30 dage. Træk spirit/ånden ind fra enhver person du har haft disse vekselvirkninger med. Få dem til at sidde ved siden af dig, idet du iagttager og katalogiserer enhver oplevelse af dette liv. Stil spørgsmålet fra dit højere selv og det vil vise dig alting som du behøver at spørge om. Det står alt sammen optegnet i det Akasiske arkiv. Det er en del af dit væsen. Det er opmagasineret i j dine egne cellulære erindringer, indtil du beslutter dig for at frigive dem. Behold det som en betragtning (review) til denne livstid, for selvom I bringer noget med jer ind til den næste livstid, fortæller vi jer, vil I altid have en oplevelse i hver livstid som vil reaktivere det samme energi aftryk. Og endskønt det er vidunderligt at gå tilbage og få en forståelse af hvorfor du har prøvet på at fuldføre noget i mange tidligere livstider, har du alting du behøver her idag, for at du kan udvikles som en sjæl. Når du går gennem disse liv og bringer essensen fra det menneske som var medspiller der ind i dit liv, på en måde ind i din oplevelse, og lader denne sætte sig ved siden af dig, så vil I to kigge på de vidunderlige serier af begivenheder som bliver udspillet lige foran jer. Da vil du  græde, du vil lave sjov og du vil le. Du vil huske glæden der var der på den tid, dengang I oprindeligt skrev dette manuskript sammen. For første gang vil du muligvis se den sande forbindelse til denne person, som du havde for at han/hun kunne spille med i en meget vigtig del af dit liv.  Fra da af vil I finde gaven. Når I engang finder gaven, beslutter I om denne oplevelse skal blive en del af jeres kerne personlighed eller om I ønsker at frigive energi aftrykkene omkring det. Dette er jeres valg idag. I behøver ikke at gå Home for at fuldføre dette længere. Dette er grunden til at vi har vist jer hele denne serie af praktisk magi, for vi fortæller jer, den praktiske magi serie er fuldendt denne dag.

Den Magiske Stav

Vi rækker jer nu den magiske stav. Det er ikke længere os der skal vise jer. Den er jeres. Det har den altid været. Tag den. Brug den i jeres liv på en eller anden måde. Find en praktisk anvendelse for at den kan bringe en lille smule mere smil til jeres ansigt. Hvad kom I her for at gøre? Hvad var jeres højeste intention som en sjæl, for at komme ind og sætte dette slør op og spille Spillet?  Hvad nu hvis vi fortalte jer at jeres højeste intention var at gå omkring med et smil på jeres ansigt? Ja, vi ved det, nogle af jer er ikke i stand til at fatte dette. Mennesker vil gerne komplicere alting for at kunne forstå, men sandheden er enkel. Når I smiler, når I er glade, når I er i jeres passion, når I befinder jer i en oplevelse af glæde, reflekterer I Gud. I udstråler Lyset fra Home og alle som ser jer, vil se, vil opleve den unikke del af Gud som er helt jeres. Dette er hvad I kom her for at finde. Dette er grunden til at I er her. Da er det, at I bliver til den aller højeste anvendelse for Universet som I kan blive. Træd fremad, tag den magiske stav i jeres egen hånd og brug den nu.

Give plads til sorgen

Igennem tiden vi har sammen ønsker vi at holde en lille pause for et øjeblik, for der er så meget sindsbevægelse her. Vi fortæller jer, der er tre af jer her specielt i dette rum, som i løbet af de seneste seks måneder har mistet mennesker til den anden side af sløret og de står lige over jeres skulder nu, rører ved jer, venter på at høre hvordan I accepterer denne information. Der er dem af jer som kigger på denne udsendelse, kigger efter dette lysglimt, som forstå at de er her, og omkring jer, når I tænker på dem, for det er det som sker efter det syvende trin i livet. I kommer ikke ind i en kæmpe kø eller  skal stå på række, så I kan vende jer rundt og komme tilbage… I kommer tilbage dertil, hvor I beslutter at komme tilbage til, men forstå venligst, at tid på den anden side af sløret er ganske anderledes fra den lineære tid som I som menneske foregiver at spille jeres Spil i her. For fortid, nutid og fremtid er alle sammen som een og I behøver ikke at gå fra Trin A til Trin B, alle befinder sig på samme tid.

Jeres udvikling som en sjæl fortsætter selv i Home for Spillet foregår stadigvæk og det øjeblik nogen tænker på jer på Jorden, vil jeres ånd blive kaldt på. Naturligvis har I valg,  hvorvidt  I går eller ikke, men jeres energi bliver kaldt på og ligesom mange af jer har tænkt på dem som er gået over for nylig, ja, de er lige over jeres skulder, krammende jer. De er lige her omfavnende jer, holder energien for jer.

Vi vil fortælle jer en anden hemmelighed, som I vil lære i det syvende trin af livet, for det er til hjælp for mennesker som spillende Spillet i dagligdagen, at vide dette: Som udvikling for sjælen, når I krydser over og går Hjem/Home, en af de ting som I, som en sjæl, vil være interesseret i at gøre, er at tage hen og besøge de mennesker som I elskede så meget. I savner dem ikke, for I er en del af dem, mere end I er klar over. Adskillelsen og Illusionen af adskillelse er forsvundet på det punkt, men I er der. I sidder somme tider i deres soveværelse om natten og kigger på at de sover, men I kan ikke påvirke dem på nogen måde, skabe eller formehvis de stadig sørger. Igennem sorgprocessen, hvis en sjæl griber ind hos jer, vil det kun gøre sorgprocessen endnu mere vanskeligere end lettere. Så menneske, jeres opgave med alle som vender tilbage til Home og krydser over, er at finde deres livs gave i jeres eget og frigive den i kærlighed. Noget i retning af det syvende stadie af livet, at finde gaven og måden hvorpå den lever i jer. Da, og kun da vil de danse med jer i jeres drømme. De vil befinde sig over jeres skuldre hvert sekund, hver dag, smilende. De vil sidde i jeres rum om natten og se på at I sover, med et stort smil på jeres ansigt. De vil dukke op indenfor en centimeter fra jeres ansigt og give et rigtig stort smil og i jeres drømme vil I smile rigtig meget tilbage. På den måde vil de gribe ind hos jer. Sorg er en af de mest vanskelige processer som mennesker går igennem, men det er en af de største essenser af spirit, af ånden, for det betyder at I har tillid til ånden og den I er. Frigiv disse sjæle, tillad dem at fortsætte på deres egen udviklings sti fra det tidspunkt og fremad.

I er kommet her idag for at være bærere af Lyset. I har opsat sløret og kommer, forestillende at være menneske. I husker ikke at I er de største engle som nogensinde har levet, men det vil I komme til. Det er vores job at hjælpe jer, at minde jer om jeres erindringer om Home, og om jeres sande formål og om jeres højeste vibrationelle stadie her. Hvis I kan praktisere dette syvende trin i livet her idag, vil jeres liv blive genfødt igen og I vil finde mindre restriktioner i jeres liv og mere glæde. I vil tage rigtig store skridt hen imod at leve i de højere vibrationer på den Nye Planet Jorden. Tag disse skridt, hver eneste af jer. Tillad jer selv at træde frem og at være den menneskelige Engel som I i sandhed er og Home vil begynde her idag. Dette er det I kom her for at gøre. Dette er hvad jeres smil skaber. Find gaven i alting og Home vil være her omkring jer nu.

Når hver af jer rejser jer og går fra dette sted,  så vid at I bærer en speciel energi. Det er en familie gen-forening som foregår, ikke blot på denne side af sløret, men Spillene overalt. Vi må fortælle jer, at i løbet af den korte tid I har været samlet på denne dag, er disse rum blive meget overfyldte. Faktisk var der et lille parkerings problem, men vi klarede det. De over-dimensionelle niveauer, overtone niveauerne som findes overalt omkring jer er fyldte, for vi fortæller jer at dette handler ikke om jer. Det handler om Alt Der Er. Hvis I er stille inden i jer selv, vil I kunne høre de største klapsalver. Kæreste, mine kæreste, I har allerede vundet Spillet. Nu hvor I sidder rundt omkring og spørger, “Hvad kan jeg gøre herefter? Hvordan kan jeg være til tjeneste?” Træd ind i det syvende trin i livet og i løbet af de næste 30 tredive dage, afprøv det. Leg med det. Venligst husk, at alt hvad I gør er et kæmpe Spil. Det er ikke muligt at falde, selv om I prøver. I er Mestrene af Spillebordet.

Vi beder jer i stedet om at gen-huske blot tre (er der fire ting?) ting. Behandl hinanden med den største respekt, for I kigger ind i spejlet. Hav omsorg for hinanden sådan som I ville have omsorg for jer selv. Husk at dette er et stort Spil som I spiller – og spil godt sammen.

Espavo.

the Group

 

Forbinde Hjertet
Kerne personlighed

Af Barbara Rother

Der er en del i meddelelsen som Steve og the Group skrev om som specielt giver genlyd i mig. Da kerne personlighed blev diskuteret fik det mig virkelig til at tænke. Hvilke kerne personlighed har jeg båret rundt på livstid efter livstid? Jeg véd, at det alt sammen kan forbindes med livs lektier og lærdom fra oplevelserne jeg har haft. Jeg har altid følt kærlighed til  musik og sang, kærlighed til mode og glæden over at være feminin. Jeg har glædet mig over at være sammen med mennesker, men har også insisteret på at være alene for mig selv. Finansiel overflod var min givne ret. Jeg føler jeg har beskæftiget mig med problemer omkring tillid mange gange. Jeg har været nødt til at definere mine grænser fra tid til tid. Jeg føler at jeg i denne livstid har afdækket mit sande selv, lært fra fortidige og nuværende oplevelser. Det har taget livstider at afsløre hvem jeg i virkeligheden er nu, men er det ikke hvad livet handler om, at opdage hvem vi er fra tidligere oplevelser? Mit slør af forglemmelse var meget tykt tidligere. Nu har jeg opdaget alt det jeg er.

For mange år siden lavede Steve en tidligere-liv regression med mig. Jeg er det som bliver kaldt en søvngænger (somnambulist). Det er meget let for mig at blive hypnotiseret eller at gå tilbage til min fortid. Jeg fandt det forbavsende, da jeg fandt ud af at i de sidste to liv har jeg været en meget stærk kvinde, som satte mig selv først, næsten til punktet af at være egoistisk. Dette var min beskyttelse, min måde at tillade mig selv ikke at blive følelsesmæssigt såret.  Jeg føler at jeg er en temmelig ny sjæl, men de liv jeg oplevede har været begivenhedsrige og fulde at lektier i liv, som forberedte mig til min nuværende tid her på Jorden.

Mit første liv som jeg blev mindet om, var et hvor jeg levede i den Victorianske tid. Jeg boede i royale omgivelser i det smukkeste victorianske overklasse miljø.  Jeg så at jeg var en ung pige i sine første teenageår med blonde spiralkrøller, iklædt de flotteste rober. Selv op til idag føler jeg den finansielle overflod som var min. Jeg ønsker i hemmelighed at skrige nu “Hvor er alle mine penge?” Min katalysator dengang var min fars seksuelle misbrug af mig. Jeg kunne åbne mit sind overfor alle omkring mig, undtagen ham. Jeg ved at alle mine materielle behov dengang blev opfyldt med næsten alt hvad jeg forlangte. Jeg havde et stort piano som jeg spillede og sang ved for at underholde familie og venner. Endskønt jeg nød musikken, følte jeg at jeg ikke gjorde det for min egen fornøjelses skyld, men som en opvisning for min familie. Verden var min overfor alle som kunne kigge på mig udefra. Min hemmelige verden indeholdt et liv af ønske om ubetinget kærlighed fra min familie, ikke af betinget finansiel overflod.

Jeg husker at jeg havde en mor og en far som kunne vise mig kærlighed på nogle meget upassende måder. Jeg véd i mit hjerte, at dette var en forvirrende tid for mig. Jeg ønskede så meget kærlighed fra min far, men ikke på den facon. Jeg husker at jeg trådte ind i min kraft en aften efter min fader havde opført sig upassende. Vi havde siddet på vores Victorianske gynge på verandaen på en varm sommer aften. Efter han forlod mig for at gå indenfor følte jeg denne bølge af vrede og kraft komme op inden i min unge krop. Jeg sparkede til lyset som stod på gulvet, som havde oplyst verandaen, og som derved fik den til at vælte og på et øjeblik satte det hele vores hjem og familien, inklusive mig, i brand. Stadigvæk, op til denne dag, har jeg stor respekt for ild. Jeg har også et minde om min kraft. Det skræmmer mig at se, hvordan jeg misbrugte det. Det var en lektie i at stå i min egen kraft. Jeg véd hvor stærk en person jeg var dengang, selv i en ung alder. Jeg havde blot ikke stemmen til at tale min egen kraft dengang. Det var et tegn fra disse tider.

Mit næste liv var, da jeg atter kom ind som en meget stærkt kvinde. Mine erindringer bragte mit til 1940’erne, en tid med forbud. Jeg følte meget stærkt dengang, at jeg aldrig ville have nogen til at misbruge mig på nogen måde. Som barn mindedes jeg en fjern forbindelse til min mor og far. Det var, på denne tid, som om jeg ikke ville lade nogen komme for tæt på mig. Da jeg voksede op, oplevede jeg at min kerne personlighed, min kærlighed til musik, fandt udtryk som natklub sangerinde. Jeg kunne synge fra mit hjerte, til stor glæde for dem som kom ind for en drink og have en god tid. Mit hovedformål var, at have alt det sjov i livet jeg kunne opnå. Jeg var altid klædt i sidste skrig, pralende med min stil. Jeg husker, at jeg besluttede at familien ikke skulle være en del af mit liv denne gang. På en eller anden måde synes jeg at kunne huske smerten fra mit tidligere, hvor jeg ønskende betingelsesløs kærlighed og ikke modtog den. Denne gang ville jeg modtage kærlighed på mine betingelser. Jeg havde en mur omkring mit hjerte som beskyttede mig fra alting. I dette vilde liv kunne jeg finde al den kærlighed jeg overhovedet ønskede, men endnu engang, ikke den sande kærlighed jeg søgte efter. Jeg havde dog en stemme dengang. Jeg talte og alle lyttede, hvad enten det var mine ord eller min sang. Jeg må indrømme, dette var et sjovt liv. Dog, selvom jeg syntes at have det hele, fra penge til beundrende mennesker, var jeg stadigvæk søgende. Jeg følte at jeg i dette liv døde som en jaloux hustru.

Dette fører mig op til mit nuværende liv. Jeg husker disse sidste to liv så godt, så jeg kan lære fra dem. Dette er hvad vi kan gøre ved at forstå vores kerne personligheder. Jeg kom ind denne gang som et meget genert barn.  Jeg voksede fra det, da jeg lærte at det var sikkert at tale min sandhed. I dette liv var det vigtigste af alle ting jeg ønsker at skabe, en kærlig mand og børn. Lige siden jeg var en lille pige var dette mit hoved fokus på livet, indtil nu. Endskønt dette altid har været en vigtig del af mit liv, véd jeg, at det kun er en del af mit liv nu. Jeg fandt min sande kærlighed i en alder af seksten og har været sammen med ham lige siden. Børn kom ind i mit liv på et tidligt tidspunkt i vores forhold. Hele mit fokus handler om familien. Denne gang var jeg parat til at acceptere al kærlighed jeg kunne modtage og give tilbage. Kærligheden til sang kom stærk ind i dette liv men på en sikker måde. Jeg var i en sanggruppe med veninder i skolen og sangerinde i et band i den samme periode. Jeg deltog i kirkekoret på et andet tidspunkt, har sunget til bryllupper, men på en eller anden måde har jeg aldrig tilladt min sang at komme til sit fulde potentiale. Jeg føler at jeg huskede disse sidste livstider, hvor sang var en vigtig del af mit liv, men jeg associerede det på en måde med smerte. Det er en blokering i dette liv som jeg er besluttet på at overvinde.

Min moder døde tidligt i dette liv. Det er interessant, at dette har været et mønster i alle mine liv, med afstanden til en moder, en feminin figur. Dette bidrager til mine problemer omkring tillid, specielt til kvinder. Jeg arbejder stadig med dette, skønt jeg er godt på vej til at mestre dette med alle de vidunderlige kvinder jeg nu møder. Min fader var kærlig, men kunne ikke vise sin kærlighed til mig åbent. Kærligheden til mode fortsætter også i denne tid. Skønt jeg ikke var i stand til at opleve det indtil senere i livet. Min elskede far vidste ikke, hvor vigtig en sådan ting var for en pige. Nu, hvor jeg er voksen har jeg opdaget min egen kærlighed for den slags smukke detaljer.

Overflod er mit på alle områder af mit liv. Jeg sagde før, at jeg plejede at føle den største overflod som var min i fortiden og undrer mig over hvor det var henne i dette liv. Jeg véd, jeg har fundet den sande mening med overflod. Jeg har lært, at jeg har overflod på alle områder af mit liv. Penge er kun en del af sand overflod. Når jeg tror på det, flyder den finansielle overflod.

Jeg har lært at stå i min sandhed og sætte mine grænser. Jeg har lært at stå i min sandhed med min definition. Jeg synger igen. Jeg har planer om at gøre det til en vigtig del af mit arbejde.

Jeg elsker dette liv, da jeg opdagede hvem jeg er og hvem jeg har været i det tidligere. Det er sjovt at sætte alle brikkerne i puslespillet sammen, skønt jeg er sikker på at jeg vil gemme nogle få stykker til det næste liv. Jeg vælger at tro på, at jeg vil bærer mit kerne optimistiske overblik med mig, som vil vise mig gennem enhver oplevelse jeg møder. Jeg føler min sjæl i mit hjerte. Ja, der er tidspunkter, hvor jeg har brug for at træde et skridt tilbage for at omgruppere og huske hvem jeg er nu. Men med al den ubetingede kærlighed jeg har tilladt at lukke ind i mit liv nu, kan jeg gøre dette og bevæge mig fremad. Jeg har en kærlighed til mennesker omkring mig, som jeg glæder mig over, med vores biologiske og Lightworker familien. Jeg lærer mens jeg oplever hver eneste dag.

Tag tid til at finde ud af hvem du i sandhed er, og hvem du bliver dag for dag. Nyd rejsen. Det er glæden ved enhver livstid. Husk jeres kerne personlighed. Lær at kunne lide jer selv, uanset om det har taget jer ud på denne rejse kaldet livet. Det handler alt sammen om at være tilfreds med den du er. Eventyret fortsætter. Nyd det

med kærlighed og Lys

Barbara

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!