November 2004

Det Lemuriske Energi Reservoir
Den Praktisk (arbejdende) Magiske Serie

 

Denne meddelelse fra the Group blev oprindelig præsenteret  den dag hvor Kærlighedens Net eksperimentet fandt sted, d. 18. september 2004. Kærlighedens Net aktiviseringen blev præsenteret sammen med  over 200-000 deltagere fra mange dele på kloden.  Det var en sand hjerte forbindelse at åbne et nyt net af kærlighed som vi alle kan bruge. Det som fulgte efter var meddelelsen fra the Group som viste nogle af de praktiske anvendelser fra denne nye forbindelse. Det markerede også den første i en ny serie af meddelelser som de har kaldt “Den praktiske magiske serie”.

De videnskabelige resultater fra det globale eksperiment vil blive tilgængeligt snart. Venligst hold øje med Kærlighedens net sektionen fra espavo.org for detaljer.

God fornøjelse med skabelsen!

Steve Rother
Talsmand for the Group

 

Greetings – Hilsner fra Home

I har skabt Home på denne dag. I står nu i forbindelse med hinanden – alle og enhver af jer. I begynder at se ting, som I ikke har set tidligere. Det er en ny tid. Det er en ny alder. Kærlighedens energi forbinder nu hver eneste en af jer. I har skabt et mirakel i dette rum som befinder sig foran jer.

Det som vi vil tilbyde jer på denne dag er kun nogle få nye lege som I kan spille inde i det nye mirakel som I har skabt. Vi tilbyder jer nogle ideer om hvordan I kan aktivere det yderligere og bruge det på en praktisk facon. Alle informationerne som vi har givet i løbet af årene er ikke andet end ord på papir. Sagens kerne er, at intet af det indeholder noget magisk overhovedet, før I bruger det i jeres liv på en praktisk måde. Det som vi tilbyder jer i dag er et overblik på hvordan I kan bruge Kærlighedens Net og forbindelserne som I har lavet til praktisk magi. Dette er praktiske anvendelser på hvordan I kan bruger disse nye forbindelser.

Med meget af vores fokus på denne dag og fremefter vil vi tale om en højere form for menneskelighed. I vil bemærke det, ligesom vi har. Vi vil foretage tilpasninger for at nå jer på et højere niveau fra denne dag og fremover, på grund af jeres handlinger, jeres villighed og jeres intention om at indføje jeres egne forbindelser til jeres hjerter. I er den nye menneskehed. I er de udvalgte, for I har valgt at være her i nøjagtig dette øjeblik af jeres tid. I er dem som har gjort alt hvad I har kunnet, for at være sikre på at I kom på nøjagtig dette tidspunkt, således at I kunne være her for at hjælpe med til at få miraklerne til at ske.  Og her er I.  Miraklet udfolder sig nu.

Praktisk (arbejdende) Magi

Så den praktiske magi som vi vil vise jer på denne dag har at gøre med forstærkningen af den energi som former Kærlighedens Net, for det er begyndt. Men som enhver anden skabelse, ethvert stort maleri, enhver form for musik som I spiller eller bøger som I skriver, hvis skabelsen mister forbindelse til andre mennesker på det punkt, så spredes og fortoner det sig. Det går ind i tids annalerne som “det store glimt som det ikke var”. Endskønt vi laver meget få spådomme, forudsiger vi dog at denne nye forbindelse vil vokse og ikke fortone sig. Nu er det op til enhver af jer at bruge det på en praktisk måde, for det er den eneste måde hvorpå I kan give denne nye energi jordforbindelse på planeten Jorden. Af natur vil brugen af Kærlighedens Net, anvendelsen af denne nye energi i jeres liv, forsikre jer om at forbindelsen er forstærket. På den måde vil vi dele med jer nogle af de muligheder som benytter denne energi på en praktisk måde. Dette vil starte en nye serie af meddelelser som vi vil kalde Den Praktisk (arbejdende) Magiske serie.

Fordelingen af Vand-Energi

I den hensigt at se på dette fra et andet perspektiv, lad os tage jer tilbage til en tid, hvor mange af jeres samfund på Jorden begyndte. Det var en tid, hvor I samledes på høj-energifulde steder. Det var de tidligere bosættere på planeten Jorden, som blev draget til disse energi steder (hot spots).  Faktisk ved at gøre dette besluttede og fastsatte de placeringen af de fleste store byer som eksisterer den dag i dag. Mange mennesker ankom sammen for at bo på det samme sted. Undertiden, fordi jagtområdet var godt eller terrænet indeholdt sikkerhed eller kunne beskytte jer fra elementerne. I flyttede ind i huler i nogle områder og i andre etablerede i små byer, ganske enkelt  på den flade mark. Alle disse anbringelser begyndte fordi det var energivarme pletter som forbandt mennesker til hinanden. Det var faktisk den første kilde til det, som I i dag kender som Kærlighedens Net.

Dog, der har altid været en udfordring når gruppe slog sig ned på denne måde. Fordelingen af energi af det som I kalder “vand” er afgørende for menneskegrupper for at den kan vokse og trives. Det er nødvendigt for vand at cirkulerer ligeligt gennem hele samfund. Hvis dette blev  udført, så var grundlaget på plads for at en by kunne vokse. Det samme gælder Kærlighedens Net, endskønt det er en anderledes type af energi. Vand er en basisk energi som må cirkulere for at mennesker kan trives. Vi viser dette for at sammenligne med hvad det er I har gjort denne dag. Kærlighedens Net er en vandledning som vil tillade vandet at cirkulere.

Mennesket søger ikke længere efter en central  lokalitet for at få en mængde styrke. Det handler nu om at finde metoder til forbindelser uanset hvor I er. Dette er fremskridtet som I har udrettet, i jeres cyklus-udvikling for at placere jer her i denne tid. Det er det som sker. Så mens I gør dette, bliver det magisk. Det bliver alt sammen “praktisk magi”.

I lærte noget i menneskets tidligste dage, i jeres tidlige eksistens som uendelige væsener i begrænset form, for I endte med at gøre nogle meget magiske ting. En af de ting I lærte at gøre med vand var at skabe et reservoir for at sikre konstant forsyning til alle. Her skabte i store beholdere til at samle vandet for befolkningen således at det kunne bliver distribueret ligeligt ud til alle.  Dette hjalp jeres byer med at vokse. Dette hjalp grundlaget for samfund, forbandt hjerterne til hinanden på et meget praktisk niveau, til at de kunne vokse til det næste niveau og udvikles til menneskelig form.

Den Lemuriske Opstigning

Nu beder vi jer om at betragte anbringelse af det samme koncept omkring Kærlighedens Net. I virkeligheden er det et koncept som er blevet brugt siden dagene i Lemurien. Lemurien var en udviklet civilisation. Den var så højt udviklet at lemurerne ikke behøvede mange af de ting som I tror at I behøver i jeres hverdag. Mange af jer her er fra dagene omkring Lemurien og fra Atlantis. Mange af jer har indsigt i, hvordan det var og har erindringerne om hvorfor I er her og hvad I laver her. Vi ønsker at korrigere nogle af begreberne fordi det er udbredt og skrevet at Lemurien sank i havet. Vi fortæller jer,  det skete ikke helt på den måde, for sjælene fra Lemurien var så fremskredne i deres forståelse at de blev ligesom børn.

Når mennesker bliver så fremskredne at de bliver som børn, bliver Jorden et meget anderledes sted at bebo. Kontinentet Lemurien sank ikke. I stedet opsteg Lemurien ind i et højere vibrationsstadie. Selv i dag findes Lemurien på det samme fysiske sted hvor det altid har været. Det eksisterer ganske enkelt på et højere vibrationsstadie, som anbringer det i en udvidet dimension af tid og rum som vil tjene de  fremskredne væsener fra Lemurien. Det blev gjort således med alles intention, med forbindelsen fra hver eneste en, for det blev forstået af hele menneskeheden på dette punkt, at man var nået til en niveau, hvorfra det var muligt at bevæge sig til det næste vibrations stadie.

De af jer som var der i disse Lemuriske magiske dage besluttede at gå videre og holde døren åben. I gik foran og skabte rummet, men det I ikke forstod var, at den Universelle Energi aldrig ville understøtte adskillelse. Selv om I gjorde dette ud fra hjertet var der en adskillelse som blev sat i gang og som til sidst førte til at Atlantis sank.

I de dage var der nogle magiske ting som I brugte, som fremskredne sjæle arbejdede I ud fra hjerte energien. Vi vil dele disse redskaber med jer med tiden, for I er nu parate til at lytte. I er nu parate til at sætte disse redskaber ind og anvende dem til praktisk brug.

Hemmeligheden om det Lemuriske Energi Reservoir

Et af disse redskaber vil vi dele med jer denne dag. Det er nu muligt efter at I har aktiveret Kærlighedens Net. Det er den Lemuriske Energi Beholder (reservoir).  Den har været i brug i meget lang tid. På samme måde som I har fundet metoder til at indsamle og distribuere vand energien på i jeres byer, vil I nu bruge det samme koncept til at indsamle og distribuere Livskraft Energi.

Vi synes at det er meget interessant at the Keeper og the Keepers keeper nu bor i Las Vegas, hvor der er en fem-årig tørke i udsigt. Indbyggerne her bliver motiveret til at finde en mere virkningsfuld metode til at distribuere vand på. Det er denne distribuering som vil afgøre den fremtidige vækst i dette område. Og mens I går ind i dette, har I nu de samme valg med Kærlighedens Net. At skabe og gen-skabe det Lemuriske Energi Reservoir er nu tilgængeligt for hver eneste af jer – på grund af Kærlighedens Net. Denne forbindelse – denne hjerte energi som tillader hver eneste af jer at forbinde jer med hinandens hjerter – er nu forstærket 177 gange mere end den var for blot få timer siden.

Med denne forøgelse, tilladende energien at bevæge sig gemme jer uden at være overvældende, er jeres næste tilgængelige opgave. Det er energien som I skal inkorporere idet I bevæger jer fremad, for det er den praktiske anvendelse af denne energi som vil afgøre dens anvendelighed i jeres egen udviklings cyklus og jeres placering i Universets historie. Vi fortæller jer dette:  lemurerne, dem som opsteg, er med jer denne dag. De holder øje med hvert eneste bevægelse I foretager og I har nu muligheden for at tage denne energi – denne kærlighed, denne hjerte forbindelse – og sætte den i anvendelse i jeres daglige liv. Dette var deres intention i begyndelsen. Måske I nu kan se det storslåede af denne cyklus som bliver tilvejebragt denne dag. Alle øjne hviler på jer.

For dem af jer som har inkarneret livstid efter livstid for at bringe denne lemuriske energi tilbage, vil det  som vi  herefter vil sige, være noget som I allerede véd dybt inde i jeres væsen. Der findes en beholdning  opmagasineret som eksisterer og krydser ind i alle virkeligheds dimensioner. Dette er Det Lemuriske Energi Reservoir. Lige som ethvert reservoir, jo mere energi I putter ind i lagerbeholderen, des mere er der til alle. Forøgelsen af distributions dueligheden af denne energi fører til et hurtigere fremskridt af helheden.  Denne ene faktor vil hjælpe menneskehedens kollektive vibrationer til at løfte sig mere end I måske aner.

Energi kender ikke til mangel

Vær venligst klar over at mangel kun er en dualistisk illusion. Energi er et udtryk for overflod, det er ikke muligt at have mangel på energi. Det er kun muligt at have en indskrænkning af distribueringen af energi. Så nu beder vi jer om at overveje at give mere styrke til jeres uddeling af Kærlighedens Nets energi. Anvend disse, jeres hjerter til at forbinde jer med alle andre på dette Kærlighedens Net. Vid, at der er et specielt sted kaldet Det Lemuriske Energi Reservoir, og jeres job, hvis I vælger det, er at tilslutte jer dette reservoir.

Brug tid hver dag, når I føler jer godt tilpas, når I føler jer energiske, når I føler kærligheden pulsere gennem jer til at sende energi hen imod dette reservoir. I vil finde den sande forståelse af “energi kender ingen mangel”, for idet I sender energi, vil I føle jer selv blive fyldt op på samme tid. På de tidspunkter hvor I føler kærligheds energi fra en hvilken som helst kilde, af hvilken som helst grund, anvend blot et øjeblik og anbring et stykke af denne smukke energi med intention. Nej, I behøver ikke at gøre det tre timer i meditation for at komme der. I behøver blot ganske enkelt at lukke jeres øjne og gøre det. I er utrolig magiske!

Da I er mennesker vil der komme de dage hvor I er trætte og ikke føler at I tilfører noget til reservoiret. Der vil måske komme tider hvor I ikke føler jer godt tilpas, hvor I kommer ud for den omvendte polaritet og prøver ting som I med succes har gjort den ene gang efter den anden – og som I blot savnede.  Det er disse dage vi beder jer om at tappe ind på reservoiret, tillade jer selv at blive fuldstændig opfyldte af det. Vid, at det ikke er muligt at tømme reservoiret, for energi kender ikke til mangel. Det er energiens bevægelse som får det til at blive stærkere. Øv jer i dette og snart vil I finde ud af at jeres energi kan blive genindsat ved blot et hjerteslag. Jeres energi kan ændres og I har nye muligheder for at arbejde med jeres energetiske struktur inde i en fysisk energiboble som I ikke har haft tidligere. Dette er Praktisk (arbejdende) Magi – og det er tilgængeligt for jer på niveauer som I aldrig har set tidligere på grund af det mirakel I har sat i bevægelse på denne dag.

Mennesker har en problem med virkelighed

Mennesker har en problem med virkelighed. I tror det er virkeligt. Det er det ikke. I er ikke adskilte fra hinanden. I er en del af hinanden. Glemselens Slør som I bærer tillader jer at spille Spillet i en menneskelig energiboble. Det er det som forhindrer jer i at se at I alle deler en bevidsthedsstrøm som forbinder jer alle sammen til et hele. Denne strøm er nu mere tilgængelig på grund af jeres intention om aktivering af Kærlighedens Net. Forståelsen af konceptet af det Lemuriske Energi Reservoir vil tillade jer at sætte det i praktisk anvendelse i det daglige.

Som med alle ting, er der ingen regler på hvordan I får tilgang til den Lemuriske Energi Reservoir. Vi siger ikke: tag tre trin frem, berør gulvet med det ene knæ, gå til højre, drej på et dørhåndtag og gå ind, for det er måden at gøre det på… I bliver nødt til at fastsætte og beslutte “vejen” for jer selv. Dette er den anden bølge af at stå i sin egen kraft. Hvad er det som arbejder for jer?  Jeres intention, jeres praktiske anbringelse af disse anvendelige redskaber vil helt afhænge af jeres egne valg. Leg med det. Vov at gøre fejltagelser som børnene fra det lemuriske ville. Lav mange gode fejltagelser og find ud af hvad der fungerer for jer.

Blot det at kende konceptet af det Lemuriske Energi Reservoir – at der er et sted i midten af Kærlighedens Net, hvor I kan opmagasinere energi til jeres eget personlige brug og til at dele med andre mennesker i verden – er  det første skridt til at blive en Menneskelig Engel. Det er skridtet i jeres egen udviklings proces som tillader jer at anbringe noget derude til alle og enhver.  Idet I gør dette fodrer I jer selv ud over al forståelse. Det er det som får jer til at skinne. Det er det som får jer til at gløde. Det er det som gør jer til Lysarbejdere.

Skrive manuskriptet til den Store Plan

Det er sat i gang i dag. Vi er så umådelig spændte på det skridt I tager. Vi er så umådelig begejstrede og så umådelig stolte over jer. I har ingen ide derom, for I tror at I sidder et eller andet sted blandt en gruppe mennesker eller i et rum for jer selv. Det gør I ikke. Alle øjne fra Universet hviler på jer når I forbinder jeres hjerter med hinanden. Jeres intention om at gøre således har løftet jer. Vid, at der ikke er nogen stor plan sat i gang, men at I har dyppet penne-fjeren i blækket og I holder den over pergamentet og vi kan næsten ikke vente på at se hvad I skriver. Jeres leg er på overtid. Nu er der ikke nogen grænser for hvad I kan gøre, for I bevæger jer fra et trin af menneske til at blive en Menneskelig Engel. Det vil ikke vare længe efter dette, før I bevæger jer ind til de himmelske riger og I vil blive Englene af den anden planet af fri vilje. Det er det som sker. I er i træning og vi kan ikke vente med at se den frustration som I vil opleve, som vi oplever nu. Og når I hører den gådefulde latter over jeres skuldre, vid, at det er os, for vi vil være der med den største kærlighed.

Tror I ?

Vi har tilbudt jer den praktiske magi fra den Lemuriske Energi Reservoir. Det er nu op til jer, som med alle ting. Det er ganske enkelt et af redskaberne som I vil kunne bruge og som vi anser for at være praktisk magiske. Vi vil bruge disse ord en masse gange i dagene fremover, for fornylig spurgte vi jer, “Tror I?”  Og derefter spurgte vi jer, “Tror I på magi?”  Og så stillede vi jer det vigtige spørgsmål, “Tror I på det magiske i jer?”  Og I nikkede alle med hovedet “Ja”. I har opsat scenen for den praktiske magi som nu ligger forude. Vores højeste intention er at være her som engle og sprede vores vinger således at vi kan reflektere vores pragt.

Det er med den største ære at vi har været sammen med jer på denne dag og iagttaget det mirakel som I skaber. I har gjort noget, hinsides forståelse af jeres egen vibrations niveau. Alle øjne i alle vibrations niveauer har iagttaget hvad I har gjort på denne dag. Vær stolte. Stå med stolthed i kærligheden til Home. Stå i jeres egen sandhed. Hold energien af den I er og del den åbent, kærlighedsfuldt med alle som vil tage den ind. Anbring denne energi fra Kærlighedens Net og hvis I har mere end jeres hjerte kan holde, send det til det Lemuriske Energi Reservoir og vid at det vil være sikkert der og blive vel-distribueret.

Det er med den største kærlighed at vi beder jer om at behandle hinanden med respekt, gen-erindre E-faktoren og værne om hinanden ved enhver lejlighed. Husk på at det er en leg I spiller med i og I forventes at have det sjovt. Leg godt sammen.

Espavo.

the Group

Vi vil snart begynde og udsende vores månedlig Beacons of Light med regelmæssigt program fra vores nye hovedkvarter i Las Vegas, Nevada. Ved begyndelsen af hver udsendelse vil vi nu bruge et øjeblik til at forbinde os med Kærlighedens net og sende energi til dette reservoir. Tror du på magi? Hold blot øje med hvad der sker nu!

Store kram  og blide puf

Steve Rother

Talsmand for the Group

 

Forbinde Hjertet
Taknemmelighed ved at vælge min virkelighed

Af Barbara Rother

Mens jeg sidder her på mit kontor i vores nye hjem i Las Vegas, Nevada, påskønner jeg mit liv. Vi rejste fra San Diego kort tid før vi tog på en tre-ugers rejse til Israel og Tyrkiet. Vores rejse føles ligesom en drøm nu, når jeg sætter mig tilrette her i min nye virkelighed.  Jeg kigger ud af vinduet og ser på de smukke bjerge dækket med sne. Jeg plejede at synes at dette område ikke var andet end ørken, kaktus og varme.  Det afslører nu dets mange overraskende egenskaber dag for dag. Det har mindet mig om at stå uden for fordømmelse og være åben overfor de mange uventede gaver livet har at tilbyde.  Las Vegas og jeg er kommet til at kende hinanden.

En anden påmindelse af at vælge min virkelighed er at vælge min egen sandhed. Jeg regnede med at tage til Israel med et åbent hjerte ved dette besøg. Sidste år da vi havde planlagt at tage dertil, blev det ikke muligt. Jeg følte at det bare ikke var tiden at rejse, uanset hvor meget jeg så frem til forbindelsen med den spirituelle familie der.  Jeg tillod frygt at komme ind i mit hjerte fra alle de ydre kilder, såsom som velmenende venner, Tv-nyheder og aviser. Jeg tillod dette at være min sandhed.

Endskønt jeg havde frygten, var der andre omstændigheder som forhindrede os i at tage af sted. Steve havde ikke nogen tvivl om det var sikkert at rejse, men han havde hjælp fra the Group!  Jeg skulle nu have lært ikke at tvivle på informationen han blev givet. Vi var kede af det og rørt over de E-mails vi fik fra folk i Israel sidste år som udtrykte deres overraskelse over at vi måtte aflyse turen.

Dette år gik det hele som smurt og jeg talte dagene til jeg blev forbundet med menneskene og det magiske land. Jeg var ikke overrasket. Fra det øjeblik Steve og jeg ankom indtil den dag vi tog af sted igen, havde jeg sådan en følelse af at være hjemme og  af fred. Jeg knuste en tåre da jeg var nødt til at rejse derfra. Gennem seminaret sagde jeg med hjertefølte ord at vi ville komme tilbage til Israel. Vi modtog så mange varme klapsalver fra menneskene som vi havde samlet til vores workshop, som sagde at de bød os velkommen tilbage. Jeg følte harmonisk kærlighed.

Steve og jeg havde nogle få dage til at opleve området da vi besøgte Jaffa, med dens markeder, svømmende (eller skulle jeg sige “flydende”) i det Døde Hav, besøg i Qumran, hvor det Døde Havs Kranier blev fundet, og oplevede Jerusalem med dets stærke følelsesladede blandinger af energi. Jeg vidste at vi blev nødt til at vende tilbage hertil så vi kan komme til at kende dette enestående land og dets befolkning bedre. Jeg følte mig i sandhed hjemme og i fred. Jeg udtrykte at jeg ikke vidste hvad det var alle talte om, med uroligheder i dette område. Jeg kunne kun føle mit eget hjerte åben for at modtage den kolossale energi i dette land.

Dagen efter vi forlod landet for at rejse til Tyrkiet så vi i nyhederne at en 16-årig selvmords bombe var blevet udløst på en markedsplads i Tel Aviv, hvor vi havde været. Jeg græd over det sørgelige ved situationen. For et øjeblik faldt jeg tilbage i frygt, tænkte på, at jeg kunne have været der.  Derefter indså jeg at det ikke var min skæbne.  Jeg sendte kærlighed til alle involverede.

Jeg har besluttet ikke at leve i frygt men at leve i kærlighed. Israel, som alle andre steder i verden, er fyldt med polariteten af kærlighed og frygt. Vi må alle vælge vores virkelighed, uanset hvor vi bor eller hvor vi rejser.  Jeg vælger at sprede den kærlighed jeg følte i dette vidunderlige land med de mennesker hvis hjerter er åbne. Jeg vælger at fortælle hver eneste jeg kommer i kontakt med hvilket fredeligt land det er. Jeg vælger at have mit fokus rettet mod fred, ikke krig. Dette er måden vi alle kan udbrede fred, et hjerte ad gangen.

Derefter rejste vi til Ankara, Tyrkiet. Vi havde været i Istanbul to gange tidligere, men Ankara har sin egen unikke energi. Det er hovedstaden i Tyrkiet. Vi vidste fra tidligere besøg til Tyrkiet at det er et land hvor de spreder deres generøsitet og kærlighed overfor alle som kommer der. Vi havde muligheden for at gå på museums som forklarede meget af historien og om modet fra det folk som foretog disse kolossale ændringer.

Ved dette besøg præsenterede vi De Otte Hellige Rum. Hvor var det sjovt med et rum fyldt med mennesker som var åbne for ændring i deres liv. Vi ser frem til at vende tilbage til Tyrkiet næste år. Vores hensigt er at præsentere en enheds tur. Som skal begynde i Athen, Grækenland; derefter fortsætte til Istanbul, Tyrkiet; og slutte med et besøg til øen Cypern, hvor energien er delt mellem græske og tyrkiske folk. Forhåbentlig kan vi gøre vores for at forbinde de to sider med hinanden.

Mit største ønske i mit liv er at vise alle i verden at der ikke er nogen forskel mellem mennesker. Vi er alle den samme i centret af vores sjæl. Som Steve og the Group har sagt mange gange, for at vi skal kunne opleve enhed, må vi fokusere på de måder vi har ligheder i stedet for de måder hvorpå vi er forskellige.

I USA forbereder vi os på at fejre vores helligdag med Thanksgiving (taksigelsesfest – 4. torsdag i november).  Dette er en dag hvor vi samles med venner og familie for i sandhed at takke for de velsignelser vi har modtaget igennem det sidste år, for hvad vi har i vores liv i dag og for hvad vi ser frem til i fremtiden. Jeg synes at det er passende at min fødselsdag kommer på samme tid som Thanksgiving. Når jeg takker for alt som omgiver mig, fejrer jeg den jeg er jer og den jeg vil blive hver dag. Mit favorit udsagt er, “Livet bliver blot ved med at blive bedre og bedre.”  Dette er virkeligheden jeg vælger, og jeg er taknemmelig for det. . . og således er det!

Love and Light,

Barbara

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!