December 2003

Lette Byrden
Parate til kosmisk DSL?

 

Fra Steve & Barbara

Vi befinder os ved afslutningen at endnu et år. Når vi ser tilbage finder vi ud af at vores år 2003 var fyldt med voksende forbindelser til spirituelle familie over hele kloden. Vi kan ikke udtrykket vores taknemmelighed nok overfor alle jer som hjælper os med at samle denne familie sammen igen. Vi er så taknemmelige over at kunne være i stand til at spille rollerne som vi spiller i dette store Spil og vi er meget taknemmelige over at I alle er i vores liv. Sammen, når vi holder hinandens hænder, skaber vi mirakler!

Denne måned er Beacon of Light specielt hjælpsom med akklimatiseringen af energi skiftet som begyndte ved den Harmoniske Overensstemmelse (the Harmonic Concordance) i november 2003. Jeg ønsker samtidig at benytte lejligheden til at informere alle om nogle vigtige ændringer hos Lightworker. Vi er begyndt at præsentere Beacons of Lights månedlige meddelelser LIVE på vores Internet. I kan lytte til dem LIVE ved den programmerede tid eller downloade Audio filerne og lytte til dem, når det passer jer. Det følgende var den anden LIVE præsentation af Beacons of Light. Den næste LIVE præsentation for januar’s Beacons of Light vil blive præsenteret d. 27. december 2003, 11 am pacific time. Se programmet med alle detaljer: > https://www.espavo.org/events-calendar/

Adskillige nye projekter er ved at blive skabt inklusive the Virtual Light Project og opbygningen af websiden CrystalChrildre.com  The Virtual Light Project er et sted for mange mennesker hvor de kan præsentere deres fornemmelse af sandheden.  Mester Healers, Guddommelig inspiration, Empowerment, Menneskelige Engle, Overgangs Holdene, Videnskab omkring Lys, Lys Skrift, Kanaliserings kanalisering og andre med E-Vibration er alle sektioner vi vil præsentere.

The Crystalchildren.com web-siden vil være en åben ressource for børn, lærere, forældre og alle dem som ønsker at være en del af vores fremtid gennem opdragelse af børn. Dette er til alle børn af alle vibrationer som vil blive den afgørende kilde til information af Krystal Børn. Hvis du har en teori, artikler eller på anden måde vil hjælpe – venligst kontakt redaktør og web-master Sue på:  ed****@cr*************.com. Siden vil være åben snart,  så hold øje med annoncering på forsiden af espavo.org.

Barbara og jeg ønsker alt det bedste i denne specielle ferie. 2004 vil blive et år for os alle til at bevæge os fremad.

Store GROUP kram

Steve & Barbara Rother

 

Hilsner fra Home

Mine kære, I har foretaget en betydningsfuld ændring, idet I er trådt ind i jeres personlige virkeligheder og gennemgået nogle meget vanskelige situationer, men I er stadig her. Her er I, ser jer omkring. Prøver på at finde ud af, hvordan det næste skridt skal blive, prøver at fonde ud af, hvad det er der sker, hvad jeres energi vil foretage sig næste gang. Vi fortæller jer, at I ikke kan forestille jer klapsalverne her fra vores side af sløret, fordi I stadig er der på Jorden. Mange gange har I haft mulighederne for at gå Home. Mange gange har I haft mulighederne for at kvitte, for at afslutte. Og vi fortæller jer, at havde I gjort det, ville I være blevet modtaget her med åbne arme. Men her spørger I: “Hvad kan jeg nu gøre?  Hvordan kan Jeg hjælpe?  Hvordan kan jeg finde min passion?”  Mange af jer tror stadigvæk at det er selvisk at tænke på jeres passion, alligevel fortæller vi jer, at netop her er det, at I kan blive til den højest mulige anvendelse for Universet, som I kan blive. Find denne passion. Find enhver måde, hvorpå I kan bevæge jer ind til dette, at skabe passionen, selv denne dag.

Mine kære, der sker en polaritets integration (ensrettet fuldstændiggørelse), som sker hver eneste dag fra dette tidspunkt og fremefter og det vil føre til det næste trin i jeres egen udvikling. Det er vigtigt for jeres forståelse og det er, hvad vi ønsker at tale om denne dag: Hvordan I kan integrere polaritet. Polaritet er den illusion, i hvilken I har levet jeres liv. I har altid forstået, at der er sort og hvidt, op og ned, elske og frygte, rigtigt og forkert. Dog vi fortæller jer nu, at dette ganske enkelt er en illusion af polaritet, for det er ikke virkeligt. Den eneste ting som er virkelig er integrationen af alt det hele. Der er hverken sort eller hvidt. Det er alt sammen skygger af gråt.  Der er hverken kærlighed ej heller frygt. Det er kun energien, base energien som I kalder Kærlighed.

De personlige dramaers Rutsjebane

Når I får afbalanceret jeres egne maskuline og feminine dele af jer selv, kan I meget hurtigere tilpasse jer til denne energi. Men i mellemtiden er der emotionelle stridigheder, for mange af jer har følt emotionel stress i de sidste seks uger. Det har været meget intenst. I føler det, som om I kører i en rutsjebane. Vi fortæller jer – ja, det gør I. Men der er en hemmelighed omkring rutsjebane-turen, for det drejer sig ikke om at gribe om tværstangen, så I kan holde endnu mere fast, det handler om at I kan lære at glæde jer over turen. Det handler om at I kan lære at blive mere begejstrede, når I kører over det næste bump, at I kan lære at acceptere alle mulighederne. Mere end noget andet – i mellemtiden som I har her i de næste uger og måneder som ligger foran jer – bliver den letteste måde at akklimatisere jer på til denne rutsjebane-tur, at lette byrden.

Vi talte om det sidste gang vi var her – og bad jer venligst om omhyggeligt at iagttage jeres personlige dramaer, for de er nøglerne til denne byrde, oppakning, som I har båret rundt på. Jeres egne personlige dramaer er den del af jer, som I elsker at spille. Nu bruger vi ordet drama anderledes en de fleste af jer forstår det. De fleste af jer tror drama er en forfærdelig ting, og siger “Vi behøver ikke drama i vores liv”.  Men vi fortæller jer, mennesker er utrolig tiltrukket af drama. Og hvorfor skulle I ikke være tiltrukket af drama, for når alt kommer til alt, spiller I så ikke gemmelegen, spillet om Gem og Find? I befinder jer på den store scene. Alt vi beder jer gøre er, at forstå, at drama kan ændres og at I kan ændre dramaet til noget, som er ud fra jeres eget valg, for det er den mere vigtige del. Og på denne tid er der muligheder for jer til at lette byrden, lette oppakningen. For I vil forstå, at mens I drejer rundt om et hjørne på denne rutsjebane-tur I kalder liv, hvor I går op og ned, er det i virkeligheden den fysiske masse som skaber gyset som trækker i jeres emotioner. Så hvis der er en måde at lette denne masse på, kan turen blive mere behagelig. Så nu beder vi jer venligst om at kigge, uden vaklen på alle jeres dramaer. Kig på alle de ting som bliver spillet om og om igen i jeres liv og se, hvordan de tjener jer og se, hvad der i virkeligheden bliver taget væk fra jer. For nu er der en mulighed for at lette byrden som aldrig før. Dette kan være en tid, hvor I tager ansvar som skabere og ikke kun er I ansvarlige for jeres egen virkelighed, men I sætter også energien omkring jer, som hjælper til med at skabe virkeligheden for andre. I er ikke alene. I er en del af et større hele. I er en del af Forenet Bevidsthed og når alle forbinder sig med alle andre, vil enhver tanke, som I nogensinde har haft, føles af alle andre på planeten på en eller anden måde, for det falder sammen med det universale underbevidste sind og arbejder dets vej gennem universets energi. Så når I oplever emotionel stress, er det fordi I undertiden er fanget for stramt ind i denne energi. I holder fast i stangen i rutsjebanen, så stramt at det bliver vanskeligt. Det behøver ikke at være vanskeligt, mine kære.

Højere Sandheder for at støtte Højere Vibrationer

Vi fortæller jer at mange gange, når I bevæger jer fra et niveau til det andet, er der tidspunkter, hvor I vil opleve smerte. I er klar over det. Men venligst, vid, mine kære, at elendighed og fortvivlelse er en frivillig oplevelse. I behøver ikke at sidde fast i et drama som understøtter gentagelsen af denne smerte om og om igen. Frigivelse af denne del af jeres dramaer bliver en af de mest vigtige ting I kan gøre, når I integrerer polaritet. Det er balancen af de maskuline og feminine energier som hjælper jer så meget, når I går ind i livets næste stadium. Det er denne ting I kan gøre, frem for noget som helst andet og som kan gøre livet mere behageligt og tillade jer at bevæge jer mere frit ind i jeres passion. I ved at der er trosretninger, som vil holde jer væk fra at bevæge jer ind til nye skabelser, men I er blevet meget gode til at revurdere trosretningerne. Når I hæver jeres vibrationer sker der adskillige ting og en af dem er, at I begynder at række ud efter større sandheder for at understøtte jeres højere vibration. Når I gør det, vælger I. I skaber jeres virkelighed lige inden jeres fod rammer fortovet og lige før jeres fod rammer det næste skridt. I skaber fortovet lige foran jer. Det er magisk at iagttage fra denne side af sløret. Hvis bare I vidste, hvor meget I kan forlange, ville I ændre alting omkring den måde I gør tingene på. Men for at I kan spille Spillet bekvemt, er det nødvendigt at der er et tids-ínterval. Det er nødvendigt, at I ikke ser jeres egen skabelser i ethvert øjeblik. Så i den hensigt, at det vil ske, er det meget almindeligt af jer, at blive viklet ind i de personlige dramaer. Da er det, at det bliver jeres skabelse om og om om igen. Udfordringen omring det hele er, at I ikke tror det er jeres skabelse. I ser ikke, at I er dem der skaber jeres egen virkelighed. I forstår ikke –  og derfor tror I der er sket noget med jer og I tilkalder jeres venner, I kalder på jeres naboer og siger: “Hvorfor er energierne så vanskelige lige nu?”  Åh, men er de? Er fakta ikke det, at I ønsker at skabe drama og skaber i virkeligheden virkelighed? Åh jo. Ikke at skabe drama er den lette del, sådan set og den vanskelige del, er at gøre det. Men det vi tilbyder jer er – ikke at prøve at skille alting ad, så I forstå ethvert lille stykke, for det er ikke vigtigt. Det som er den vigtige del er at vide, at I har overtaget og at ethvert øjeblik I ikke er lykkelige i jeres virkelighed – ja så kan I blot vælge igen. Det er intentionen fra Spirit i enhver af jer, som hjælper med at integrere polariteten ind i jer og det er det som sker lige nu. Det ændrer sig meget hurtigt.

Rigtige “drejninger” af Fantom Døden

Det ligger i menneskets natur at kigge på egne mønstre i jeres liv og prøve på at regne måder ud, hvorpå I kan ændre det, mens I kigger efter det 180 grader skift. I siger, “Hvordan kan jeg ændre dette? Hvordan kan jeg ændre energien? Hvordan kan jeg vende og ændre alting i mit liv?” Det er her at mange af jer har gået gennem fantom døds oplevelser. Dette var muligheder, hvor I havde chancen for at forlade planeten. Disse var afgangs punkter for jer. Og når I kigger tilbage på disse oplevelser, vil I se, at de tilbød jer mange udførlige muligheder til at dreje 90 grader og ændre jeres virkelighed meget hurtigt. Ja, mine kære, I have denne mulighed. Og I kigger tilbage og I ser hvor let det var og hvor behageligt det var, men på det tidspunkt syntes det så vanskeligt. På den tid syntes det så stressende. Alle troede at I var blevet tossede. Alle jeres venner undrede sig over hvad der skete med en person som de kendte og elskede. Den morsomme del er, at efter I havde taget denne højre drejning, er mange af disse mennesker ikke jeres venner længere. De er simpelthen gledet ind i en anden virkelighed meget tæt på din, men en virkelighed som ikke længere gennemskærer din på regelmæssige grundlag. Du er en ændret person. Du er anderledes.

Hele jeres energi er skiftet idet I sprang fra et vibrations niveau til det næste. Åh, men det er ikke blot det, for I springer ikke kun et vibrations niveau ad gangen – I springer otte ad gangen, og det er nøjagtig det I lige har gjort. I har skabt en mulighed for at springe otte niveauer i et stort spring. Det er sket. Og nu prøver I på at kigge jer omkring, rejse jer op, og fungere i den samme verden som I gjorde tidligere. Men I er ikke den samme og det er derfor I ikke længere kan se jer selv, grunden til at I ikke kan føle det og grunden til at det er så intenst emotionelt.

Husk venligst, at I har bedt om at være her på denne tid. Mange af jer er aboriginal- healere, som insisterer på at sidde forrest i klassen. I er dem som insisterer på at være de første til at gå gennem døren, således at I kan holde den åben for alle de andre. I er de største healere, for I har skabt muligheden for Planeten Jorden, således at hun kan tage dette skridt gennem jeres egen indvielse og fokuserede intention. Og I fortjener at blive klappet ad, mine kære. I har ingen ide om, hvad det er I har gjort. Men ved at skabe denne mulighed for at I kan være de første igennem, holdende døren for alle de andre, har I også skabt mere af denne rutsjebane-tur for jer selv. Så vid, at hele nøglen til hele processen er, at lære at glædes over turen. Dette er hvad vi kalder “at grundlægge miraklet”.

Berøring af en Engel

Vi har talt om “grounding” mange gange tidligere, men lad os tale om det i dag. Der er et rør, som gennemløber jeres krop. Det starter fra toppen af jeres hoved, lige foran jeres rygrad og ender i selve Jorden. Jeres største anvendelse af dette rør, den egentlige grund til at I er her på Jorden, er, at tage ting fra det æteriske og lede dem ned gennem dette rør og bringe dem ind i Jorden. Dette er processen med skabelse fra et menneskeligt perspektiv. Nu – forestil jer at ting som eksisterer i det æteriske rige ikke har nogen substans. Når I bringer tingene ind i Jorden gennem dette rør, giver I det substans. Så måske kan I forstå at det at “grounde” miraklet faktisk er at tage tingene som ikke har nogen substans og give dem substans.

I er uendelige, grænseløse væsener i en begrænset fysisk form. Jeres ånd (spirit) er uendelig og I ved det, men forstå venligst, at jeres virkelige gave og jeres virkelige skønhed er, at jeres kroppe er begrænsede. De er fysiske og de har en begyndelse og de har en slutning og de har substans. Endskønt mange af jer letter byrden – i dette område af den fysiske krop, fortæller vi jer, at den fysiske krop er smuk ud over enhver beskrivelse. Det  er en manifestation af spirit, ånden i fysisk form, således kan I gøre ting, som selv spirit ikke kan. Så forstå venligst, at I har gaver som selv vi i de himmelske riger ikke har. Så det vi beder jer om at gøre er, at bruge disse  gaver til det højest mulige formål, at finde jeres passion og at finde ud af måder, hvorpå I kan arbejde med denne energi.

Polaritets integration, fuldstændiggørelse, er måden hvorpå I kan bevæge jer ind til det himmelske rige. Det er den måde hvorpå I opstiger, ascenderer. Nej, det handler ikke om at efterlade kroppen bag jer. Det handler ikke om at opgive den fysiske form og bevæge jer lige ind i det I kalder Lyskroppen. I er opmærksomme på,  at dette er den retning i hvilken I bevæger jer, men hvis I sprang derind i morgen, ville Spillet ophøre. I ville ikke være i stand til at udføre det næste niveau af bestemmelsen, som I nu arbejder på. Så I har gaver, mennesker. I har den mest vidunderlige mulighed for at røre ved hinanden, ikke kun røre med ordene, ikke kun gennem jeres kærlighed, men gennem fysisk berøring. At være i stand til at nå ud og tage en anden ved hånden er en vigtig del af menneskelig kommunikation. At berøre en på bagsiden af hjerte chakraet med en “Engels Berøring” er meget magisk, og I har denne mulighed. Det har vi ikke.

Energi-røret er emotionernes sæde

Forstå at det æteriske er heroppe. De har ingen masse, de har heller ikke substans eller fysisk form. At bringe ting fra det æteriske rige ned gennem dette rør og give det form, det er sådan I skaber. At bringe æteriske dele ned gennem energirøret integrerer substans ind i dem. Godt – røret har en interessant funktion, for det må spænde over åbningen mellem det uendelige spirituelle selv og det begrænsede fysiske selv.  Det må spænde over åbningen og eksisterer både i det æteriske rige og det fysiske rige  samtidigt. Den eneste måde at gøre dette på, er ved hjælp af energi. Der er indeholdt et energetisk sted i jeres væsen og det er der hvor forbindelsen er. Så lad os blot sige for et øjeblik, at denne æteriske del er jeres højere selv og at den lavere del er jeres lavere, eller jeres fysiske selv. Det er let at se, at der må være et forbindende punkt mellem jeres højere og jeres lavere selv. Der må være noget som spænder over åbningen mellem dem begge. Det er selve energi-røret og dette rør er også sædet for jeres emotioner. Virkeligheden er – røret er jeres emotionelle udtryk som menneske. Derfor vil enhver ændring i jeres egen vibration, af enten jeres lavere selv eller jeres højere selv udløse emotionel frigivelse. I de sidste få måneder har I ændret hele denne struktur. Og det har været vigtigt for jer at gøre det. Men nu fortæller vi jer at disse seneste ændringer går langt ud over jeres forståelse. Mange af jer har vidst at I bringer disse ting fra det æteriske rige ned gennem dette rør og skaber dem ind i jeres virkelighed. En nem måde at beskrive dette på, er simpelthen at forstå – at alting som er menneske-gjort – begyndte først som en tanke form. En tanke form er i det æteriske rige og har ingen substans. Når I bringer det ned gennem røret skaber I noget som har substans og masse.

Nu beder vi jer om at forstå, at energi aftryk er menneskelige oplevelser som aftrykker energi på jer. Disse oplevelser bliver i virkeligheden aftrykt og båret gennem livet på det ydre af energi-røret. Mange gange når I har oplevelser i livet som hjælper jer med at lette tidligere livs lektioner, er de aftrykt på det ydre af energi-røret. Når I har en vigtig kontrakt spillet ud, som er blevet anbragt af jer i det første stadie af livet eller det planlagte stadie, hjælper det jer med at lette jeres tidligere livs lektion. Det bliver undertiden omsat i handling gennem en virkelig oplevelse og specielt hvis denne oplevelse sker på en negativ måde, bærer I den med jer gennem livet som et energi aftryk på ydersiden af dette rør. Venligst, vær klar over, at I bevæger energi gennem dette rør hvert eneste sekund af dagen. Nu – forestil jer, at lige med ét får I et energi aftryk, som bliver aftrykt på det ydre af jeres rør. Det er næsten ligesom at træde på en haveslange, hvor det spærrer for strømmen af energi gennem røret. Og hver gang I skubber energien igennem, gør det en lille smule ondt. Og naturligvis – med energi-røret, værende sædet af den emotionelle krop, føler I det i jeres emotioner.

Åh, der er mange måder, hvorpå I har deltaget i dette i fortiden. Mange af jer nægter det simpelthen og kigger den anden vej. I kan vælge ikke at lade energi løbe gennem dette rør eller endog skabe små magiske rør på ydersiden, til at lade energien løbe igennem, at omdirigere den, således at I ikke behøver at have noget med den at gøre. Derefter vil nogle af jer modigt træde ind der og foretage et hvilket som helst arbejde som er nødvendigt for at heale. Dette er gaven. Dette er de største skaberes handlinger. Det er her I har klaret jer så godt. Forstår I hvem I er og hvad I har gjort? Når I finder jer selv grædende alene i jeres rum, tror I, at I er helt alene og at ingen bryder sig om jer, forstår I da ikke at hele det himmelske rige ser efter jer, klapser med deres vinger i henrykkelse?  Véd I, at de alle berører bagsiden af jeres hjerte chakra med en Engels Berøring?  Almindeligvis ser I det ikke på den måde. Det er meget mere vanskeligt for jer at kigge om bagved sløret, når det kommer til jeres personlige oplevelser. Men hvis I forstå at processen med røret i sig selv kommer til at udløse en emotionel frigivelse, vil I byde den velkommen. I ser jer om efter muligheder til at gøre det sikkert. I viser andre hvordan I kom igennem, således at de kan gå mere behageligt igennem. Det er her det magiske ligger. Da er det, at I finder jeres passion. Da er det, at I finder tingene som I kom for, og elsker at gøre. Det er dette I bliver betroet nu,

“Grounde” Miraklet

Der vil komme en tid, lige foran jer, som vil skabe en mulighed for at integrere polaritet i jeres eget liv. Ting vil nu poppe op for jer og I vil undre jer over, hvorfor de sker. Hvis I ganske enkelt blot vil kigge til begge sider og lægge mærke til og spørge “Hvor er jeg i dualitet? Hvor er jeg i polaritets bevidsthed? Og hvordan kan jeg integrere begge sider til én?” – så vil denne tid blive meget kraftfuld. Energien er blevet sat i bevægelse, for ændringerne med Jorden og Kosmos er allerede begyndt. Nu integrerer I alle disse ændringer inden i jer selv. Alle disse ting handler om det at grounde miraklerne som vil ske. Hvis miraklet sker i Kosmos og I måtte gå gennem hele den Harmoniske Overensstemmelse (the Harmonic Concordance) om igen og ingen overhovedet bekymrede sig om at grounde energien, ville det ikke ske. I er magikerne, mine kære, I er dem som skaber Home her hvor I er nu. Nu har hver og en af jer mulighed for at tage dette og grounde denne information selv og bringe al denne vidunderlige energi ned gennem dette rør, ind i jeres eget liv. Åh ja, det kommer til at forstyrre jeres emotioner – det vi vi lige fortælle jer nu. Nogle af jer kommer til at blive temmelig bange. Nogle af jer kommer til at blive temmelig bekymrede, Nogle af jer kommer til at føle jer uden støttepunkter. Nogle af jer kommer til at føle jer fuldstændig alene. Og vi fortæller jer ganske enkelt – gør hvad I kan for at se helt ærligt på alle dramaerne som kommer til at ske i jeres liv. Se ærligt på dem og find ud af måder, hvorpå I kan lette jeres byrder emotionelt og fysisk, for disse muligheder vil bevæge sig meget hurtigt nu. Det som er sket er, at mens I har gået gennem jeres liv, har I fundet frem til måder, hvorpå I kan bevæge energien gennem dette rør uden smerte og emotionelle vanskeligheder. Her har I healet jeres energi aftryk. Den interessante ting omkring et energi aftryk er, at når I gør dette, går healingen både fremad og tilbage i tidslinjen. I healer ikke kun jer selv, I healer jeres far og hans far; I healer ligeledes jeres sønner og døtre. Men den skønneste del omkring processen er, at efter at I har bragt energien gennem røret på dette tidspunkt, gør det ikke ondt. Der er ikke længere en begrænsning på dette punkt. Der vil altid være en lille smule som trigger jer der, fordi selv når I healer noget på jer selv, er der altid en lille anelse af arvæv tilbage. Venligst kig ikke på dette arvæv som noget vanskeligt. Forstå, at arvævet i sig selv er påmindelsen om oplevelsen og gaven som blev givet til jer, for at I skulle beholde den.

Vibrerende “bukkespring” og udspænding af Energi-røret

Men nu sker der noget magisk, for I springer mange vibrations niveauer på én gang. Og mens I “springer buk” over disse vibrations niveauer, når I går gennem mange niveauer samtidigt, vil energi-røret begynde at bære en hel del mere energi end det nogensinde tidligere har gjort. Her er det nødvendigt at dette rør virkelig udvider sig og mens det gør det, begynder I at føle dette arvæv, fordi arvævet ikke udvider sig på samme måde som jeres normale struktur. Mange af jeres gamle arvæv begynder at komme frem til tider, selvom I troede I havde fået det overstået. “Ja, jeg foretog et løft for at blive en Lysarbejder. Ja, jeg er sprunget ind i denne energi…. så hvorfor kommer alt mit gamle “skidt” op nu?  Hvordan skal jeg forholde mig til det igen?”  Åh, mine kære, ved I hvem I er?  Er I klar over det magiske som sker?

At åbne op for kanalisering

Vi fortæller jer, det vil ikke tage år med terapi at foretage dette længere. Det bliver ikke nødvendigt at bruge den samme energi, som det engang gjorde for at lade energien løbe glat gennem jeres eget væsen. Nu er det anderledes. Nu er I dem, der har muligheden for at skabe den og til at integrere denne polaritets bevidsthed, for det er dette, som vil ændre selve energi-røret. Forbindelsen mellem det højere og det lavere selv går hurtigt. Mange af jer er begyndt at kanalisere, at forbinde jer med jeres eget højere selv, at hente information gennem jeres egen intuition. Og dette vil fortsætte med at ske på grund af udvidelsen af dette energi-rør. Så når disse gamle problemer kommer frem, når I fornemmer disse gamle ting, som I troede var godt afsluttede og I har en mulighed for at gå tilbage og gen-bearbejde arvævene, så vær venlig at byde dem velkommen med åbne arme. Vær venlig at se på det som en mulighed for jer alle til at bevæge jer til det næste niveau. I er her i fysisk form. I er de mest vidunderlige væsener – i stand til at danse i tæthed, som en spirituel familie. Hold hinanden i hænderne. Hjælp hinanden, en efter en. Find ud af måder, hvorpå I kan gøre det lettere for den næste person og hjælp jer selv, ved at sætte jer selv først – og I vil begynde at integrere polaritet meget hurtigt.

Gennem den tid der kommer, vil mange af jer finde muligheder for at ændre jeres livsstil. Nogle af jer vil ændre fysisk livsstil. Nogle af jer vil ændre jeres forbindelse med selve Jorden ved at ændre jeres forbindelse til Jordens magnetiske struktur og tilmed tyngdekraften. Forstå venligst, mine kære, at idet I oplever disse ting, vil de allerførst synes meget hverdagsagtige. Men de vil trigge en hel masse emotioner og hvis I kan byde dem velkommen, disse emotioner, med åbne arme og forstå, at de ikke er et tilbageskridt, vil det blive lettere at bevæge sig fremad. Dette er en mulighed for at bevæge sig endnu længere fremad end I var før. Omfavn det. Åh ja, vi ved der er vanskeligheder med denne proces. Hvis det at være menneske var let, ville alle og enhver gøre det. Vid, at mange af disse emotioner vil komme op til overfladen, kun for at blive tilstræbt af dem som er sikre omkring jer, endskønt det ikke er jeres hensigt. Gør det klart gennem forøget kommunikation, hvad det er der sker. Forstå og lyt til jeres eget selv, for I vil se meget af muligheden som ligger forude.

Kosmisk DSL

Det magiske af at være i stand til at forbinde gennem jeres eget højere selv er stærkere i dag end det nogensinde har været. Nu vil I se en udløsning af hændelser, som vil åbne døren til endnu mere end tidligere. Nu vil forbindelsen mellem højere og lavere Selv sætte jer i en direkte forbindelse med den Universale Energi. En måde, I kan forestille jer det på, er jeres egne computere – eftersom the Keeper tænker på denne måde, vil vi fremsætte det i en lignende analogi – for mange af jer har computere og I har en masse fornøjelse der. Derefter kommer den dag, hvor I indser, at I kan få en hurtigere forbindelse. Godt, I har lige bevæget jer fra en 14,4 modem til high-speed DSL. For det er jeres forbindelse til jeres eget Højere Selv. Den nye forbindelse er der. Hvordan I bruger den på dette punkt, er op til jer.

I har kosmisk forbindelse gennem jeres eget Højere Selv og den første ting som kommer til at ske er, at de emotionelle energier kommer til at udvide sig når dette energi-rør åbnes. I vil føle det igennem ugerne og månederne fremover, endnu mere end I tidligere har gjort. I er lige i centrum af det og det gode er, at I stadig er her.  Åh ja, mine kære, I er på toppen af rutsjebanen. Hold ikke for fast i stangen, blot sid behageligt tilbage og nyd turen – fordi, vi har forstået jer. I kan ikke falde af, hvor meget end I prøver. Ja, og nogle af jer prøver stadigvæk meget kraftigt. Men vid, at det som sker her ikke kun sker for jer alene, det går ikke kun gennem jer. I har åbnet døren for alle, så de kan følge efter, og mens hver og en af jer arbejder bevidst på at integrere det Højere Selv, at integrere denne del af jer selv og at integrere jeres maskuline og feminine eksistens, vil I lade energien flyde. I vil se forbindelsen med alle ting meget hurtigt, for dette rør udvider sig. Det bliver kortere og forbindelsen, afstanden mellem jeres højere selv og jeres lavere selv blive nu formindsket. Det sker meget hurtigt. Så find ud af måder hvorpå I kan anvende det. “Ground” miraklet, for selve miraklet er her oppe i det æteriske rige, og hvis  I ikke med vilje bringer det gennem dette groundede rør for at give det substans, vil det forblive i det æteriske rige.

Åh ja, mange af jer lytter til kanaliseringer, som the Keeper kalder dem, mange af jer læser bøgerne og siger, “jeg ville ønske jeg havde the Group på min skulder. Jeg ville ønske jeg kunne tale til mine guider på samme måde”. Og I har ingen ide om hvor tæt på I i virkeligheden er. I har ingen anelse om, at vi står her lige ved siden af jer. I har alle forbindelser og selvom de fleste af jer ikke vil kunne kanalisere the Group, som the Keeper kalder os, har hver og en af jer forbindelser til den Universale Energi. Dette er (the matrix) støbeformen, som løber gennem alle ting og når I tapper ind på det, kan I fremkomme med jeres specielle blanding af magi. Enhver af jer vil frembringe en anderledes gnist af sandheden, når I tapper ind på denne energi. Dog, hvis I ikke tapper ind på denne energi, endskønt den befinder sig der i venteposition for jer, vil den til sidst glide væk. Víd, at I er magikerne, mine kære, I er dem som har evnerne til at nå op og gribe fat i denne energi og skabe den i jeres liv. Men hvis I ikke rækker op og griber den, vil den til sidst smutte væk. Find ud af måder, hvorpå I kan bringe den ned gennem røret. Find ud af måder, selv om det vil skabe begrænsninger for jer, selv om det måske vil forårsage nogle emotionelle ændringer eller forandringer for jer, gør det villigt. Gør det modigt. Og tillad jer selv at stige op til det næste niveau, fordi vi er her, ventende på jer med de største kram som I overhovedet kan forestille jer.

Det magiske befinder sig inde i jer. Mirakler er her, ventede i det himmelske rige, lige indenfor jeres rækkevidde. Og nu finder I ud af, at I har en stige lige foran jer. Ræk ud efter den. Træk den ned fra det æteriske rige. Bring den igennem. Vov at skabe jeres højeste virkelighed og støt jer til det. Vov at skabe de ting i jeres liv, som giver jer en bedre virkelighed og en højere levevej på jeres planet, for kun når I sætter jer selv først, vil I have fuld polaritets integration. At anbringe jer selv i denne energi, vil tillade alle ting at komme i balance, behageligt og magisk. Ugerne foran jer vil være nøglen, mine kære, Ja, det vil måske blive stressende, men det vil også blive glædeligt, ud over alt hvad I kan forestille. I træder ind i en tid med festligholdelser. Vi beder jer om at trække jer selv ud af jeres dramaer, at se mod et højere perspektiv i jeres eget liv, at vælge omhyggeligt hvilket drama I tillader jer selv at spille med i og hvilket I tillader at give slip på. At lette byrden – idet I starter på denne nedad-bakke-skråning i rutsjebanen. I stedet for at gribe fat i og forberede jer på det mest vanskeligt ridt i jeres liv, find ud af, hvordan I vil kunne nye det, hvordan I vil fortælle jeres venner og fortælle jeres naboer og fortælle jeres børn om den mest glædelige tur i nogensinde har oplevet. I er magikerne af Spillebordet. I er de største engle som nogensinde har levet og I bevæger jeg med kærlighedens fart lige nu.  Lad det ske, del det med jer selv og andre.  Åben døren – men gå selv igennem først og hold så døren for de andre, for det er her det magiske er.

Mine kære, hvis det var muligt for os at trække sløret til side, selv kun for en kort stund, for at vise jer det magiske af hvem I er, så ville vi gøre det. Udfordringen er, at hvis vi gjorde det, ville I alle tage Home og det er ikke hvad I har designet for jer selv. Så i stedet for, vil vi røre jer på hjerte chakraet med en “Engels Berøring”, vi vil berøre jer fra tid til anden, for at minde jer om at vi vil give jer disse påmindelser fra Home. Ikke for at I skal følge hvert ord ubetinget, men kun for at minde jer om – hvorfra I kom og hvor I er på vej hen. I skaber Home på jeres side af sløret. Dette er kun muligt gennem det magiske af den I er og røret som I bærer, så sig velkommen til det. Påtag det. Vi beder jer om at finde passionen, selv hvis det kun er for et kort øjeblik, for det er der, hvor de letteste overgange vil begynde. I er magiske bag enhver forståelse og når vi får jer Home, vil vi kramme jer i lang tid og bringe jer tilbage til jeres familie.

Det er med den største ære at vi taler til jer denne dag. I samles før os for at lytte til ordene – for at hjælpe med at huske energien fra Home og for at hjælpe med at huske hvem I er, men I er ikke klar over at vi også samles. For vi samles for at kigge på magikerne af Spillebordet. I ikke blot ændres jeres virkelighed, I ændrer også virkeligheder i alle dimensionelle niveauer på samme tid. Tag jeres kraft og brug den. Vær ikke bange for at lave fejltagelser. Lav en masse fejltagelser og lav også nogle gode, for kun derved vil I forstå – at der ikke er nogen fejltagelser.  Træd fremad. Tag jeres kraft og skab denne dag. Det er med største ære at vi beder jer om – kun at behandle hinanden med respekt, drage omsorg for hinanden og spille godt sammen.

ESPAVO

the Group

 

Forbinde Hjertet
Festligholdelse

Af Barbara Rother

Hvilken vidunderlig tid på året. Dette er en tid til festligholdelse for de fleste af os. Jeg kan føle spændingen idet dagene glider forbi. Hver dag opbygger forventningen til dagen foran os. Det er tid til glæde – og fortsætte med festligholdelse af begyndelsen til det nye år. Husk hvordan I følte det som barn på denne tid af året? Find frem til dette indre barns lykkefølelse dybt inde i jer.

Jeg kan høre nogle af jer lige nu, “Er hun ikke en optimist? Måske livet er godt for hende men ikke for mig”. Venligst, vær klar over at jeg er bevidst om emotionerne som mange går igennem. Jeg har hørt fra folk som deler deres smerte og utilpashed i denne overgangstid. Livet er et valg. Det er op til jer hvordan I vælger at se på jeres virkelighed. Dette snarligt nærmende Nye År får os til at gen-vurdere vores virkelighed. Når I er misfornøjede med hvad I får ud af livet, lav en opgørelse af hvad det er I putter deri.  En enkel udtalelse som “jeg vælger lykken” kan bevæge jer ind til en måde at skabe netop denne følelse. Vores fremtid bliver bygget af hjørnestenene af vores fortid. Ethvert skridt har været en lærerig lektion. Men når I har oplevet lektionen er det tid til at bevæge sig videre og ikke blive stående på dette trin med modstand, skyld og finde trøst i jeres smerte. Vi bygger på det vi tror på. Vores tro er dannet af samlingen af vores tanker og emotioner, af vores forventninger til mennesker, steder og ting i vores liv. Vores fremtid er baseret på hvad vores forventninger af sandhed er i vores hverdags virkelighed.  Frigiv det som ikke længere tjener jer. Fasthold tankerne som bygger de næste hjørnesten af den du er blevet dag for dag. Se livet som et udfoldende eventyr og følg dit hjerte der hvor det fører dig hen.

Jeg fejrer denne tid på året. Jeg sætter pris på at jeg er ved en lykkelig, fredfuld tid i mit liv. Tror mig, jeg har oplevet kurverne og faldene i rutsjebanen i min fortid. De har være udfordrende og tidspunkter hvor jeg havde lyst til at opgive eller løbe væk. Jeg gennemførte det, disse tider med tillid og tro på mig selv og frem for alt – lyttede jeg til mit hjerte.  Jeg ser tilbage på disse vanskelige tider og ser hvor meget jeg er vokset. Jeg fejrer virkelig livet og den jeg er i dag. Disse udfordrende tider gav mig en styrke som fik mig til at indse at jeg han klare alt som kommer på min vej. Jeg står nu i min kraft. Vi er alle ansvarlige for vores virkeligheder. Jeg husker en periode i mit liv hvor Jeg faktisk sagde, “Gud, hvor mange flere problemer vil du give mig?”  Og hvad tror I, Han gav mig flere! Jeg gav mig selv flere. Vogt jeres ord! Nu siger jeg, “Gud, tak for alle gaverne jeg har givet mig selv i mit liv”.  Og således er det!  Jeg opfordrer jer alle til at bevæge jer fremad på jeres Vej.  Det er meget let at køre fast, tro at I ikke har nogen andre valg. Vi har faktisk valg.

Én ting jeg har bemærket, værende den emfatiske, sensitive person som jer er, er at eftersom mit liv går så gnidningsløst, synes min menneskelige natur af og til at påtage andre mennesker dramaer. Jeg har ikke selv nogen lige nu , så det ser ud som om jeg prøver på at låne dramaer fra venner, min familie eller enhver jeg taler med. Lige med eet finder jeg mit humør være nedadgående og forstår ikke hvorfor. Jeg indså da, at jeg har brug for at lave en emotionel opgørelse. Jeg ser på hvad der er mig og hvad jeg har trukket ind fra andre. Jeg tager en dyb indånding, centrerer mig selv og omgruppere hvad mit egen liv handler om. Det er interessant, fordi når jeg tage mig selv først i min egen virkelighed, træder tilbage og accepterer min lykke, har jeg mere hjælp at tilbyde andre på en balanceret måde.

Dette er en tid til at række ud mod andre – især dem som behøver en hjælpende hånd. Jeg er taknemmelig for mit liv og gaverne jeg har skabt. Jeg føler jeg at jeg har så meget at tilbyde dem omkring mig, fordi jeg har brugt tid på mig selv. Jeg ser frem til når Steve og jeg begynder at rejse igen til januar med vores Lightwork. Se tilbage til enhver som har været en vigtig del af dette år, hvad enten de har været udfordrende bekendtskaber eller en af glæde. Festlighold alle bekendtskaber. Skab fred overfor dem som har forårsaget jer smerte; ved at gøre det vil I tillade fred i jeres eget hjerte. Tak dem som har giver jer venskabets gave.  Ved at bruge dømmekraft kan vi værdsætte enhver som kommer ind i vores liv.

Stå i jeres kraft og udfordre alle til at stå i deres egen kraft. Jeg elsker slutningen på året. Det giver os alle en chance for at reflektere på alle de mennesker og begivenheder vi har oplevet. Steve og jeg har været velsignet – at have forbindelse med så mange Lysarbejdere over hele verden. Vi ser frem til år 2004 med alle dets mirakler som vi vil skabe ved forbindelse med hver eneste af jer som en spirituel familie.

med kærlighed og lys

Barbara

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!