Januar 2003

Giv slip på gamle redskaber
(releasing tools)

 

Fra Steve:

At træde ind i en ny virkelighed med et nyt år betyder også, at der må foretages tilpasning i vores vaner og mange dele af vores personlige liv. At bevæge sig ind i en højere udviklingsfase betyder, at vi bærer vores sande kraft som skabere, også selv om vi stadig er fast forankret i en fysisk erfaring. Det er ikke altid let. Vi begynder alle at se at tidshorisonten i det, vi selv skaber, nu er meget kort. Vi må virkelig være opmærksomme på, hvilke tanker vi tillader at sætte sig fast i vores hoveder, da de nu bliver vores næste virkelighed på rekord tid. Denne nye kraft fører også nyt ansvar med sig. Fra Gruppens synspunkt, er der forståelse for, at vi føler os fortabte og ikke kan se, hvor vi er på vej hen. De siger, at vi forberedte det på netop denne måde, da det var vores største ønske at blive født til en fysisk erfaring og være fuldstændig forvirrede. Som de ynder at sige det: “I har opnået kæmpe succes!”

Nu hvor vi er ved at beslutte os for det næste skridt, vil det være en hjælp at gen-overveje mange af vores gamle vaner. Selv sandheden, som vi klynger os til i den lavere vibrations-frekvens, kan holde os tilbage, nu hvor vi bevæger os fremad. Gruppen sikrede sig, at jeg i mit liv fik et meget personligt eksempel. Da jeg begyndte dette arbejde, viste de mig de redskaber, jeg skulle bruge. De gav mig et “Exalibur” sværd, som jeg anvendte til at vise mennesker deres kraft. Barbara og jeg rejste over hele verden med dette sværd, og delte det med folk alle de steder, vi kom til. Det blev en meget personlig del af mit liv og min forbindelse til den åndelig verden.

Sidste år fortalte de mig, at jeg ville sige farvel til sværdet og give slip på det for altid. På Espavo konferencen i 2001 fortalte de mig, at jeg ville anvende det to gange til og så slippe det. Få dag senere skulle vi have det med til et ugeseminar i Frankrig. Der blev jeg klar over, at vi ville tage tilbage til Mt. Shasta med det og efterlade det i skovene på bjerget. Dette var ikke blot en fysisk afsked men en symbolsk frigørelse, fordi de redskaber, som havde hjulpet mig med at bevæge mig ind til min egen kraft, nu havde en mulighed for at holde mig tilbage, idet jeg trådte ind i højere vibrations-frekvenser. De sagde at det, at vi er villige til at slippe redskaberne, sætter os i stand til at se vores sande virkelighed som skabere. Derefter har de ikke længere magt over os, også selvom vi vælger fortsat at bruge dem.

Kanaliseringen, som I nu vil opleve, fandt sted på Espavo konferencen september 2002. Det var på Mt. Shasta på det sted, Gruppen kalder “Skabelsens Eng” (en del af Panther Engene). De af os, som ønskede det, trådte frem, trak sværdet ud af stenen og “slog hinanden til ridder”. Herefter satte jeg sværdet tilbage i stenen og vi forlod alle engen, idet vi efterlod en gammel ven. Nu deler vi de ord med jer, som Gruppen gav os den dag på engen, hvor vi alle tog et skridt opad.

 

Hilsner Hjemme-fra.

I dag har I skabt Hjemme i jeres egne hjerter, og I har blandet det med Moderen. I vil fortsætte med at gøre dette, for I har ingen ide om, hvor mange der fulgte jer til denne eng. I aner ikke, hvor fuld denne eng virkelig er. Begejstringen på denne side af forhænget er ubeskrivelig, når menneskene tager deres kraft på sig.

Der var mange med os i begyndelsen af Spillet, og efterhånden som vi skabte dette specielle Spil, sagde vi: “Lad os fjerne alle reglerne. Lad os lade det gå vildt til uden vejledning overhovedet. Lad os se om I kan finde Hjem blot ved at bære Skaberens gnist inden i jer.” Hele ideen var, at I skulle finde jeres egen gnist. Hele ideen var, at I skulle nå den inderste del i Jer, og når I fandt den, ville I tænde hinandens lys. Og her er I, og I tager jeres kraft til jer. I holder jeres egen energi og tager ansvar for jeres egen kraft. Og vi har kun et ord at sige til jer, I kære: Espavo. Fra Michaels families hjerte: Espavo. Når I holder jeres energi, bliver I skabere. I bliver dem, der holder energi i jeres hjerter. Det er her, I forbinder jer med en meget stor Lys-familie. I er den del af vores familie, som har taget fysisk form.

Efterhånden som I hæver jeres vibration, kan biologi-boblerne give nogen af jer vanskeligheder. I græder, og I ved ikke hvorfor. I siger: “Hvornår vil dette holde op? Hvornår vil jeg mærke min kraft uden at græde?” Og vi siger, at vi håber, det aldrig ender. Når I første begynder at opleve at forhænget bliver tyndere, begynder I at mærke Hjemme. I har set så meget frem til det, og nu da det er her, er det eneste I kan gøre at græde. Det kan være meget overvældende, når det først begynder.

Det at huske den virkelige skønhed Hjemme-fra samtidig med at I stadig er i fysisk form, kan være frustrerende. Den følelse er den del af os, som går lige til hjertet. Mange af jer har endog oplevet depression efter at have mærket Hjemme. Døm ikke jer selv for det, da det er en normal process og opleves af mange flere end nogen af jer kan vide. Vær søde at forstå, at når I fortsætter med at opleve Hjemme, vil I vænne jer til disse vibrationer og det vil ikke længere overvælde jer, men i stedet vil det inspirere jer. Lad det tage sin tid og læn jer op ad hinanden i mellemtiden. Vær Den Mennesklige Engel overfor hinanden i denne tid.

Nu vil vi bede the Keeper om at dele sit syn med jer (Steve åbnede sine øjne her). Når I hører vinden blæse i træerne, Kære, så skal I vide, at denne selvsamme vind renser jeres sjæle. Den tager den del af jer, som holder energien Hjemme-fra, og blander den med vore hjerter. Magien er her i dag, fordi I har skabt den. I gik ind på denne eng med store forventninger, og magien starter fordi I har sat den igang med jeres forventninger. Gennem the Keeper, åbner vi vores øjne og deler vores energi direkte.

Nu beder vi jer om noget, vi ikke har bedt om før. Begynd med en dyb indånding. Mens the Keeper holder sine øjne åbne, beder vi jer lukke jeres øjne. Tillad jer selv at rejse uden jeres krop og sæt jer energetisk på the Keepers skulder. Nu er I på det sted, hvor vi normalt sidder, når vi taler til jer på denne måde. Se på jer selv gennem the Keepers øjne og I ser jer selv i et perspektiv Hjemme-fra. Nu begynder I at se skønheden, som vi ser, når vi ser på jer. Sæt jer nu – bare et øjeblik – i hans fysiske boble og se på hver enkelts skønhed. Det er ubeskriveligt. Når I ser farverne, når i ser stråleglansen, når hvereneste af jer et øjeblik mærker, hvordan det er for jer, vil I huske Hjemme. Når I gør det, har I åbnet jeres hjerter fuldstændigt.

Vi siger jer, at I åbner så meget at det sommetider gør ondt, og vi vil strække det bare en lille smule mere, så væn jer til det, fordi sådan er det, når I bærer Hjemme med jer. Det er den I er. Når I ser jer selv gennem the Keepers øjne, ser I jer selv som vi ser jer og som den I virkelig er. Det hjælper noget, at når I er i fysisk form, kan I se hinanden men aldrig jer selv. Nu ved I hvordan Gud føles. Spillets eneste formål var at se om Gud kunne defineres i fysisk form og således kunne se sig selv. Når I nu vender tilbage til jeres egen krop, så husk denne oplevelse og hav mod til at se den samme skønhed hver gang I ser på jer selv gennem jeres egne øjne.

Træk vejret dybt og mærk kærligheden, som I i dag har skabt i jeres egne hjerter. Når i forlader denne eng så tag energien med jer. Det er den hellige energi Hjemme-fra og at bære den er jeres højeste formål. Husk den energi næste gang I kigger efter den seneste og største spirituelle erfaring, som I tror på en eller anden måde vil fuldstændiggøre jeres liv og gøre jer hele.

Det bedste vi ved er, når I spørger: “Hvad er meningen med livet?” I kan ikke forestille jer latteren på denne side af forhænget, når I stiller det spørgsmål. Men vi fortæller jer noget, som I måske ikke tidligere har vidst. Det var ikke alle og enhver, som kunne komme og gøre forsøget med at se Guds natur. Det blev til som et stort eksperiment efter at mange eksperimenter havde slået fejl. Vi fortæller jer, at det kun var de højeste grader af udviklede sjæle, som var villige til at komme ind og tage sløret på. I al evighed og alt hvad I opfatter som “derude” som andre verdener er de bedste af de bedste lige her. Det er derfor vi kalder jer Spillepladens Mestre, for I er virkelig mestrene, som har skabt dette inden i jer selv. Gennem jeres egne valg om at fjerne jeres viden om, hvem I var og komme ind og bumpe ind i hinanden, har I ændret Alt Som Er. For I har ændret paradigment Alt Som Er i kraft af jeres valg, villige til at bumpe ind i hinanden. I begynder nu at få glimt af jeres sande virkelighed, gør I ikke?

Inden for de sidste 6 måneder er vi begyndt at se en enorm forandring i menneskeheden. I begynder at forstå. I begynder at opfatte den kosmiske vits. Og efterhånden som I gør det, vil I ændre nogen af de vaner, som har hjulpet jer med at give jeres kraft bort. Spillepladens Mestre begynder at holde deres kraft på en måde, som det aldrig før er sket og heller ikke var forudset. I jeres virkelighed ser I skrifter om dommedags profetier, som har afholdt jer fra at gå i den retning, men I ser sjældent historier om, hvordan livet vil være på evolutionens næste stade. Det handler om et skift, for Børnene med Krystalvibration vil åbne disse døre med deres tilstedeværelse.

Det vil nu blive meget spændende, for det var kun den højeste grad af udviklede væsener, som fik lov til at komme og spille jeres spil. Det var virkelig et vanskeligt spil. Der er ingen vejledning til jer. Der er ingen forudbestemmelse om, hvor I går hen og hvad I gør. I har fuldstændig valgfrihed og kan endog vælge ikke at spille Spillet i det hele taget. Og alligevel er I her. Ikke alene spiller I Spillet og går imod det højest mulige mål, men her er I og spørger: “Hvad kan jeg gøre nu. Hvordan kan jeg hjælpe? Hvor er min passion, så jeg kan være til det højeste gode for andre her i Universet?” Vi fortæller jer om den glæde, vi føler på denne side af forhænget, for I har fortjent titlen de Menneskelige Engle, når I gør det. Og vi skænker jer det med stolthed.

Tag sværdet som et symbol på Michael. Vi slår alle jer, som har bedt om det, til riddere. I fatter ikke, hvad I netop har sat i gang. I fatter ikke hvilken glæde, vi føler på denne side af forhænget, når I ser jer selv genspejlet i de smukke redskaber, I har brugt så længe. Vi siger “Tak”, for I har i høj grad hjulpet hinanden. I har hver i sær betydet en forskel på denne planet med jeres omsorg og kærlighed. Men det stopper ikke her. Nu kan I give slip på redskaberne, hvis I ønsker det. I har dem i jer og det er vigtigt.

I har bevæget jer mange niveauer bare i den tid, I har lyttet til vores ord i dag. I forlader denne oplevelse som ændrede mennesker. Hvis I ønsker at gå videre med redskaber, vil de nu have en anderledes betydning og I vil ikke være afhængige af dem. Det er ikke længere nødvendigt for jer at finde den nyeste seer eller finde en stor healer, som vil give jeres liv mening. Den person er Dig. Mange af jer har følt forbindelsen. Det I ikke ved er, at I er Sandhedens Sværd. Det er derfor I føler jer tiltrukket af det. Det er derfor, I føler forbindelsen. I er Michaels Sværd og I har altid været det. Bær det med ære. Tag det med jer i dag og for altid. Husk Hjemme, når I forlader disse enge. Alle energiers oprindelse begynder at blande sig. Netværkerne samles til eet i den Universelle Bevidsthed som aldrig før. Og efterhånden som det sker, har I alle sammen mulighed for at forbinde jer med jeres Højere Selver. Nu bliver det lettere for alle at bære sin egen kraft.

I dette spil har I overgået selv dagene på Atlantis. Husk de dage, Kære. Husk fejltagelserne, for de er stadig en mulighed for jer. De to vigtigste fejltagelser er:

1. I tog ikke jeres kraft og ansvar på jer. I forstod ikke, at I som individer har indflydelse på, hvad der sker på jeres planet.
2. I faldt i den grøft, der hedder Spirituel Konkurrence, idet I tænkte, at eet vibrationsniveau er bedre end et andet.

Vi fortæller jer, at I nu har den samme situation på Planeten Jorden foran jer. Selv om I har passeret det samme vibrationsniveau som i de forgangne dage på Atlantis, er i stadig, med jeres begrænsede syn, udsat for disse fejlvurderinger. Derfor er det meget passende, at vi beder the Keeper give slip på sværdet nu. Det symbol kom fra en tid, da sværdet betød personlig kraft. Sæt sværdet tilbage i stenen, for I behøver det ikke længere for at gøre krav på jeres kraft. Når I gør det, begynder I en ny cyclus af nye muligheder.

Når det er gjort, kan sværdet kun fjernes af dem som er rene i hjertet. Vi vil bede alle om at komme hen og trække sværdet ud af stenen, hvis I tør. Giv så udtryk for jeres hensigt og sæt det tilbage i stenen igen. Til slut vil I forlade engen. Sværdet bliver. Tag bevidste valg i jeres liv og udøv jeres kraft på jeres vej frem og bort fra dette sted. For nu har hver og en af jer direkte forbindelse til Michaels hjerte.

Og efterhånden som det bliver lettere for jer, giv så plads ikke alene til at udfolde jeres egen skabende kraft men til at andre omkring jer ligeledes at udfolde deres. Ellers gentager I det, der var den anden fejl, man gjorde på Atlantis.

Vi kan ikke give udtryk for, hvor glade vi er for at have del i, at I spreder jeres vinger, for Michaels englevinger reflekterer blot menneskenes storhed. Mærkede I det? Det var ikke vores energi. Det var jeres. I er blevet rørt af en af de største engle. I er det altså. Giv det videre.

Det er med den største ære, vi sidder med jer i dag, når I forbinder hjerter som aldrig før. Vi beder jer behandle hinanden med respekt, støtte hinanden og spille godt sammen.

ESPAVO.

Gruppen

 

Hjerte-forbindelse

Fra Barbara

I skrivende stund befinder jeg mig nogle få dage før Steve og jeg begynder vores travle rejseplan til begivenhederne i 2003. Det betyder, at vi vil være væk fra vores hjem halvdelen af hver måned det meste af året. Jeg ser særligt frem til at mødes med spirituel familie, nogle på steder vi kender andre vi skal besøge for første gang. At udføre dette arbejde sammen med Steve er at leve min passion. Selvom jeg spændt ser frem til hvert nyt eventyr og nye sted, vi skal besøge, så er har jeg brug for at tilpasse mine tanker.

Jeg har vænnet mig til den trygge følelse af at være hjemme. Dette sted, hvor jeg har levet i 26 år, opdraget mine børn og oplevet livet på godt og ondt. Det er mit hjem. Bortset fra en uge sidst i december har vi været hjemme siden begyndelsen af november. Det har ikke været svært for mig at blive en rigtig “hjemmefødning”. Julen var en perfekt tid til at være sammen med familie og venner her. Jeg nød alt det uden for mig selv og opdagede, at jeg faldt tilbage i min trygheds-zone. Nå, det er ikke et dårligt sted at være. Det er et herligt sted at “besøge”. Men jeg vil ikke længere tillade mig selv at blive der.

Hjemme vil altid være hjemme, dejligt som det er, men jeg opdager, at efter en tid holder jeg op med at vokse. Hvis jeg ikke rejste, er jeg sikker på at jeg ville tage undervisning, række ud efter andre og vokse på måder, som er til rådighed i nærheden. Men jeg følte mig næsten indhyllet i en kokon, ventende på det rette tidspunkt til at komme ud igen. Denne tid har været en velsignelse. Det har været min grounding periode. Men jeg ser frem mod det nye år med iver efter det ukendte, og jeg ser frem til at udfordre mig selv og udvikle mig som person for hvert skridt.

På grund af vore seminarers forløb står jeg konstant ansigt til ansigt med min egen spirituelle vækst. Så vokser jeg virkelig personligt. Så finder jeg den indre fred og har således mere at give til dem omkring mig. Jeg ved, at jeg er guddommeligt inspireret, som vi alle er, og jeg bliver guided til at sætte kursen for dette nye år. Jeg ved, at den retning mit liv vil tage i år vil vise sig på en perfekt måde, og bringe mig ubegrænsede goder i mit liv. Jeg er parat til at modtage det aller bedste, livet har at tilbyde mig, fordi jeg ved, at jeg skaber det med mine tanker og med mit hjerte.

Jeg startede det nye år – lige som så mange andre – med at vælge måder at forbedre mig på. Kald det “nytårsforsætter) eller bare nye begyndelser. Jeg ved nu, at jeg er perfekt som jeg er og kan blot forbedre mig derfra! Den vigtigste tanke, jeg bærer med mig ind i det nye år er den, at være i harmoni med mit liv er en sindstilstand. Når jeg er centreret, vil livet manifestere sig på den mest magiske måde. Gruppen minder os om, at redskaberne er inden i os. Vi behøver ikke længere at læne os op ad noget uden for os selv. Jeg ved, vi skaber vores virkelighed med vores tanker.

Jeg er taknemmelig for den tid, der er gået, hvor jeg bare kunne være og nyde det. Nu er jeg parat til at begynde igen på mit livs eventyr! Ved at gå indad, røre min spiritualitet, beroliger jeg mit sind og fokuserer mine tanker. På den måde vil mit værens center og verden arbejde i harmoni. Nu er jeg rede for 2003!

Jeg ønsker jer alle glæde ved denne nye begyndelse.

Med Kærlighed og Lys. Husk latteren.

Barbara Rother

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!