September 2002

Latter
Det første ord

 

Fra Steve:

Den følgende tekst stammer fra Gruppens del af en “Panelkanalisering” som blev præsenteret i Santa Fe, New Mexico den 21. juli 2002 ved Kryon Mid Summer Light Conference. Sammen med mig på scenen var: Ronna Herman med Ærkeenglen Michael, Geoff Hoppe med Tobias og Lee Caroll med Kryon. Dem, som kender vor historie, er klar over at både Geoff Hoppe og jeg startede i Kryon-energien på cirka samme tidspunkt. Skønt vi alle startede samtidig og støtter hinandens arbejde, var vi gået i hver vores retning indtil denne magiske weekend. Dette var virkelig en hjemkomst for Barbara og jeg.

Dagen startede, da Lee, Geoff og jeg gik på scenen for at begynde “panelkanaliseringen”. Lee og Geoff begyndte at sige vittigheder om min hat. Så det var sådan det startede, og vi fik os en god latter over det, som nu er kendt i kanaliseringskredse som “Santa Fe hattricket”. Vi havde det mægtig sjovt, og alle var grædefærdige af grin da Ronna Herman overraskede os alle ved at komme ind fra bagenden af rummet for at få “drengene til at falde til ro”. Ronna er en meget nær ven og fantastisk kanal. Lee og jeg var aldeles overraskede over at se hende der. Både Barbara og jeg betragter Ronna som vor søster, så dette var det perfekte højdepunkt for en allerede meget speciel hjemkomst. (NB: I kan se billeder fra begivenheden i family album og espavo.org).
Ronna begyndte kanaliseringen med en meget stærk meddelelse fra “Mikie”, som hun kalder ham. Så kom Gruppen ind, fulgt af Tobias og Kryon, der ligesom fik det hele til at hænge sammen. Vi havde alle ca. 20 minutter hver. Meddelelserne den dag blev flettet ind i hinanden, næsten som om vi havde planlagt det. Tro mig når jeg siger, at det havde vi ikke, skønt jeg næsten tør vædde på, at der havde været en del plan-lægning på den anden side af sløret. Nedenstående tekst er Gruppens del af denne meddelelse. Gruppen ønskede, at dette skulle nå ud til alle, da det indeholder nogle vigtige meddelelser om kosmiske begivenheder, som vil ske i begyndelsen af næste år. Den omtaler også yderligere et træk hen imod polaritet, før vi kommer til at opleve mere enhed. Dette var faktisk en slags advarsel om ikke at gå i panik, men simpelt hen at se det som en mulighed for os som Lysarbejdere at holde lyset. Så angav de en dato, den 03/03/03, som den dag der skulle fejre fuldstændiggørelsen af denne energicyklus. Under denne meddelelse bad Gruppen mig også gøre noget, som jeg kun har gjort to gange før… åbne mine øjne under en kanalisering.
Hele panelkanaliseringen og det famøse Santa Fe Hattrick blev alt sammen optaget på video og kan fås i Lightworker Store for dem, som gerne vil have del i denne energi. htpp://www.espavo.org/shop/. Alle de henvisninger, som Gruppen gjorde til humor og latter gennem hele meddelelsen, havde at gøre med det faktum at latteren i rummet, før vi begyndte kanaliseringen, satte den perfekte energi for deres meddelelse. Den samme latter bibragte en hel del inter-dimensional opmærksomhed og de sagde, at på grund af dette, havde vi en masse tilskuere den dag. De holder mere af latter end I kan forestille jer. Latteren har været en meget vigtig meddelelse fra Gruppen i nogen tid. Faktisk havde vi før i tiden et meget kraftfuldt seminar ved navn Angel Play Plurkshop, hvor vi forholdt os til alting fra en humoristisk engels perspektiv. Det sjove ved det var, at vi var nødt til at stoppe med at afholde dette seminar, fordi folk ikke havde lyst til at bruge tid og penge på at komme til en lege – workshop. De ville åbenbart have noget mere seriøst (Gruppen ler stadig over dette). Siden har vi indarbejdet det bedste fra denne workshop i “Wings” – øvelsen. Når I starter på at læse de nedenstående ord, så bring en latter frem i jeres hjerte og et smil på ansigtet. For det er englenes sprog, siger de.

 

Hilsener Hjemmefra

I har kaldt dette sted for Hjemmet for I har skabt Hjemmet, dér hvor I nu sidder. Hvordan har I gjort det? Hvordan har I bragt Himmelen ned på Jorden på sådan et vidunderligt sted? I skabte det netop i dag, da I kom herind. Ikke kun ved hjælp af jeres hensigt, men på samme måde som Universet blev skabt i begyndelsen, for det første ord, som skabte det hele, var faktisk en latter. Forstår I, at latter er englenes sprog? Vi elsker at le. Hvis I nogensinde kommer ud af balance på nogen måde, især hvis I begynder at tænke for meget, hvilket I holder meget af, så balancér jeres energi med latter og del det med hinanden. For I har skabt Hjemmet i netop dette øjeblik ved at komme sammen som en familie næsten på samme måde som de fire oppe på scenen har gjort det. Vi siger jer, at de vibrationer, som I har sendt ud i Universet i dag med jeres latter, har fået så mange til at dukke op her og se på de mirakler som sker netop nu. Det er en glæde for os at se, for det er faktisk den afslutning samt det bedste resultat af Spillet indtil nu, som vi har kunnet håbe på. I har ført Spillet endnu videre end de vildeste drømme vi havde. Det som I har gjort er, at I har forhøjet jeres egne vibrationer så meget, at forhænget nu begynder at blive tyndere. Det begynder at blive tyndere, ikke fordi vi er kommet jer nærmere, men fordi I er kommet os nærmere. Kan I ikke mærke det?
Vi beder Vogteren om at gøre noget nu, som han har været bange for, at vi skulle bede ham om, nemlig at åbne øjnene. For I skal se jer selv gennem hans øjne. I skal se den skønhed som I holder for jer selv. I skal imprægneres med billederne af de Menneskelige Engles skønhed, som nu sidder foran jer. Glæden er utrolig.
Vi siger jer, at i dag skaber I mirakler her, for familien er samlet på mange planer. Vi taler denne morgen om nogle af de inter-dimensionelle planer. Når Krystalenergien strømmer ind mod Jorden og planeten er begyndt at ændre sig, er jeres udvikling blevet sat i bevægelse. Når dette sker, udfolder der sig mirakler. Familie som ikke har set hinanden siden tidernes begyndelse, finder sammen igen. Oprindelig åndelig familien hilser på hinanden. Tag jer lige tid til et øjeblik at kigge til siderne, foran jer og bagved jer og se hvor store sammenkomster, I nu har. Det er vidunderligt. Vi beder jer nu om at lukke øjnene i blot et øjeblik og se jer selv på samme måde som vi ser jer, for I er de mest vidunderlige åndelige væsener, som har gennemgået æoner af udvikling for at tage form i disse vidunderlige fysiske kroppe. Føl selve centret for jeres væsen strømme ud gennem jeres fysiske væren, idet I rækker ud efter hånden ved siden af jer og holder om den. Vi vil bede jer om at danne et netværk af hænder, for der er mange her i dette rum, som har bedt om at et mirakel skal ske. I er kommet her for at bede om at mirakler skal ændre jeres liv og helbrede jer. Nej, vi kan ikke skabe mirakler. Det er ikke vor opgave; det er jeres. I er skaberne. I er den energi, som har skabt Universet lige fra begyndelsen. Og vi siger jer nu, at I har muligheden for at tilføje endnu et til det første. For der tilføjes nemlig ikke en, to, tre, fire, der tilføjes en, ti, hundrede, tusind. I vil nu få denne energi til at strømme gennem jer alle sammen, idet I deler livets mirakel med hinanden under denne store sammenkomst.
Kære venner, hvis I blot kunne se hvad vi ser, så ville I være meget stolte af jer selv. For vi siger jer, I har allerede vundet Spillet. Og her står I på kanten af Spillebrættet og spørger “Hvad kan jeg gøre nu? Hvad mere kan jeg gøre, hvordan kan jeg være til tjeneste? Hvor er min lidenskab?” Kan I mærke spændingen? Slip hinandens hænder nu, og I vil føle den energi, som I har delt med hinanden. Og sikken gave I har modtaget. Et stort mirakel har netop fundet sted… og I har skabt det.
I de næste mange måneder, vil inter-dimensionelle linjer åbne sig, idet disse virkeligheders linjer blander sig med jeres egne, nogle meget mærkelige ting vil ske. Det er vidunderlige ting, som sker her på Spillebrættet i dette øjeblik. Og nogle af dem er I allerede begyndt at se. For når I bevæger jer ind i dette ekstra virkelighedsområde som har eksisteret i rummet mellem jeres finger og jeres øje, siger vi jer, at mirakler vil ske. Hvirvelstrømmene på Jorden er begyndt at dreje igen, alle sammen. Nogle af jer har følt, at I alle er vogtere af disse hvirvelstrømme. Det har I gjort godt. Nu vil nogle af disse hvirvelstrømme blive til portaler. Og de vil gennemkrydse de inter-dimensionelle virkeligheder, som har bundet hele Universet sammen. I vil da se nogle meget mærkelige ting. En af de første ting I vil se, siden I har levet så lang tid i polaritet, er bevægelse hen imod polaritet. I vil se deling. Ved denne deling beder vi jer puste til jeres lys for nu er det tid for Lysarbejderne at gribe hinandens hænder og komme sammen som åndelig familie og skabe de mirakler som I netop har skabt her. Når I gør det, velsigner I Jorden. I velsigner jer selv. I skaber Spillets mirakler.
Gennem mange måneder vil der ske ændringer. Det kan endda synes, som om det går et skridt tilbage. Men lad jer ikke narre af polaritetens illusion. Det er nødvendigt, for at I kan bevæge jer fremad. Men vi siger jer, kære venner, at hvis I nogen siden glemmer, hvem I er, så kom sammen med jeres åndelige familie og kig hinanden dybt i øjnene, og I vil se Gud.
Nogle af jer har følt jer fastlåst. Mange af jer har spurgt jer selv: “Hvor er min lidenskab? Hvordan kan jeg finde den? Hvordan kan jeg bevæge mig hen imod det som jeg kom her for?” Åh ja, vi kan høre spørgsmålene. Men det er ikke os, der skal besvare dem. Det er jer, der skal føle dem, for det er jeres intuition der skal udvikles. Det er et af den 5. dimensions redskaber med høj vibration, og den Ny Planet Jorden og I skal begynde at bruge den lige med det samme. Det skal hjælpe jer igennem denne polaritetens adskillelse og opdeling, som I nu står over for. Hold jeres lys højt og vær stolt deraf, for når I gør dette, vil der ikke mere kunne være nogen skygge på Planeten Jorden.
Når denne opdeling er begyndt at skride frem, beder vi jer om at lægge mærke til en speciel festdag, en glædens dag, en dag som kan hjælpe jer med at finde jeres lidenskab. For det falder nemlig sammen med fuldstændiggørelsen af jordens gitterværk. Den 03/03/03. Vi elsker tal. Vogteren forstår det ikke, for selv når han bruger sin mikrobølgeovn, kan han ikke længere indkode 1 minut. Det skal være 1 minut og 11 sekunder. Men meget af dette er simpelt hen den indbyrdes forbindelse. For når du vender dig og kigger på klokken, og du ser 12:12 eller 11:11, er det dit eget fremskridt der har gjort det. Du véd udmærket godt, at tallene er der 2 gange om dagen. Det er en såkaldt trigger. Det er dit eget højere selv, som siger: “Stop og kig lige nu, for det er nu på tide for dig at komme fremad og udvikle dig”. Det er sådanne triggere, som forbinder de inter-dimensionelle virkeligheder, som du vil komme til at opleve. Nyd rejsen, kære venner. Det er en begivenhed fyldt med glæde. Og fejr så den 03/03/03! Hold fest. Hold en Lysfest og fejr det arbejde, som I har udført indtil nu. For når I træder ind i næste dimension, vil der ske ting og sager. Vi véd, at nogen af jer har følt, at I ikke rokkede jer ud af stedet. Nogle af jer har følt, at lige meget hvad I har gjort – også selv om I bevægede jer i retning af jeres lidenskab, så har tiden ikke været inde. I har følt det, som om I har løbet panden mod en mur. I sidder alene i jeres værelse og føler jer helt alene. I føler ikke I har nogen støtte. Men vi kan sige jer, at timingen skal være perfekt! For menneskehedens samlede vibration må være høj nok til at kunne støtte det, som I er i gang med. Men det går den vej nu, takket været jeres valg. Den 03/03/03 skal I fejre lyset og holde en stor sammenkomst for Hjemmet.
Til dem af jer som har følt jer fastlåst i jeres arbejde, vil vi sige noget, som vi sagde til Vogteren da han begyndte dette arbejde. For da vi begyndte at tale gennem ham, sagde han: “Hvordan kan jeg få dette ud til folk? Hvordan kan jeg gøre dette tilgængeligt? Hvorfor føler jeg at vejen er spærret?” For han følte sig også fastlåst. Og vi sagde til ham, at han skulle være tålmodig. For timingen her hos os er ikke den samme som hos jer, dette er Hjemmets timing. Vi bad ham på daværende tidspunkt om at afholde en helt speciel ceremoni, for dette ville hjælpe ham med at bevæge sig fremad meget hurtigt. Dette vil vi nu fortælle jer. Vi beder jer simpelt hen om at sidde lige op og ned i stolen og lægge jeres hænder fladt i skødet med håndfladerne opad. Når I er klar, så udtryk jeres hensigt om at bevæge jer fremad. Og ræk så bagud og grib om jeres bagdel med begge hænder, for nu skal I i gang. (Latter). Og der er mange af jer som gjorde det! Del den Menneskelige Engels berøring med hinanden, kære venner, for I har hinanden. I er aldrig alene. Se på den Menneskelige Engel ved siden af dig. Når I i dag forlader dette rum, så se på bilen som kører ved siden af jer. Kig på personen, som står i køen foran jer i supermarkedet. Se det guddommelige i enhver og luk åbn øjnene for denne guddommelighed på samme måde, som vi har bedt Vogteren om at åbne sine. Giv af jeres kærlighed. For det er Lysarbejde.

Vi beder jer om at behandle hinanden med respekt, være gode mod hinanden og spille godt sammen.

ESPAVO
Gruppen

 

At være i kontakt med sit hjerte

Fra Barbara

Vor tid i Santa Fe, New Mexico var en mindeværdig begivenhed. Den tid vil altid vække en varm, kærlig følelse i mit hjerte. Det var en sand familiesammenkomst. Vi var sammen med nogle kendte ansigter, men blev også genforenet med nogle familiemedlemmer, som vi aldrig havde mødt personligt før. Det var en virkelig god blanding af energi med Lee og Jan, Ronna, Geoff og Linda, men også med alle de mennesker, som kom til denne magiske begivenhed. Englene var fulde af latter, og det samme var alle deltagerne. Det var en meget stor oplevelse, men vi gjorde det alle med et smil på ansigtet. Lee, Ronna og Geoffs kanaliseringer var som altid specielle. At opleve deres englekilder plus Steve og Gruppen var en historisk øjeblik.
Da Steve åbnede øjnene under kanaliseringen fyldtes mine øjne med tårer. Man skulle tro, at jeg var blevet vant til Steves kanaliseringer, da jeg overværer dette to gange om måneden under vore mange vidunderlige arrangementer. Men dette var første gang siden vi begyndte vort arbejde for seks år siden, at jeg ikke var ved hans side, da han kanaliserede. Når han kanaliserer, føler jeg normalt energien springe frem og tilbage mellem os. Det er noget jeg sætter meget pris på. For første gang sad jeg på forreste række og kiggede på som tilskuer, da holdet af kanaler udførte deres magi. Jeg kunne virkelig iagttage Steve. Da Steve åbnede øjnene, så og følte jeg så meget kærlighed og medfølelse. Jeg ved at dette er en stor del af Steve selv, men jeg kunne faktisk se Gruppen komme igennem ham. Det var derfor mine følelsesladede tårer kom frem. Det var overvældende smukt. Jeg kunne se krystalstrømmen af lys oplyst gennem hans øjne og røre alles sjæl.
Jeg blev opmærksom, da de sagde at vi igen var ved at bevæge og hen imod polaritet og igen ville opleve en deling. Min første tanke var, at jeg ikke ønskede at deltage i det! Jeg ser livet som et stort pendul, som svinger frem og tilbage i polariteten. Jeg føler en utrolig glæde ved livet lige nu. Alt er på magisk vis helt rigtigt i min verden, men det var det ikke for blot nogle få måneder siden, hvor jeg beskrev, hvordan jeg gennemgik en følelsesmæssig nedtur. Men i tiden mellem disse modsatrettede perioder var livet ren nydelse. Jeg lærte at være taknemmelig for de opløftende og de stabile tider med stor lykke. Men jeg har også lært at værdsætte når det svinger mod omvæltninger i livet. Skønt sådanne omvæltninger måtte forekomme ubehagelige på det tidspunkt, er det i sådanne perioder med polaritetsbevægelser at jeg har oplevet perioder med stor personlig vækst. Jeg véd, at jeg kan klare alt, hvad der måtte vise sig i mit liv, hvis jeg blot forbliver centreret og husker hvem jeg er. Jeg vil fejre min tilbagevenden til pendulsvingningerne som noget positivt, efter at jeg har lært lektien fra alle de oplevelser, jeg møder på min vej. Jeg personligt ser frem til at fejre 03/03/03. Det der sker i mellemtiden, vil være en livserfaring. Jeg er taknemmelig for det, som hverdagen bringer ind i mit liv og min verden. Jeg fejrer sammen med jer alle sammen glæden ved lyset og ved livet.

I kærlighed og lys

Barbara Rother

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!