Maaliskuun 2004

Jumalan Kudelma
Universaaliin Energiaan Yhdistyminen

Tervetuloa Majakan Valoa -viestiin maaliskuulle 2004.  Tämä viesti on mahdollista kuunnella alkuperäisenä äänitteenä Audio Video -osiossamme täällä:

Tässä tulee Ryhmän viimeisin viesti SUURISTA muutoksista maailmassamme.

Nauttikaa

ESPAVO!

 

 

 

Terveiset Kotoa

Rakkaat sielut, tunnetteko sen suurenmoisuuden, jota te heijastatte? Tunnetteko sen energian, jota olette tuomassa Universumiin tänä aikana? Jos voisimme tarjota teille edes pikaisen silmäyksen heijastuksestanne, se ällistyttäisi teitä. Te olette universumin kirkkaita valoja. Te olette niitä, jotka ovat valinneet huntujen asettamisen kasvoillenne, jotta voisitte muistaa uudelleen Jumalan, jotta voisitte kokea ja määritellä “Kaiken Olevaisen”. Ja me sanomme teille, että teidän kokeenne tähden kaikki paradigmat laaditaan uudelleen ja myös te itse olette jälleen kerran muuttumassa.

“Mikä On Elämän tarkoitus?”

Teidän yhteytenne “Kaikkeen Olevaiseen” on nyt tulossa vahvemmaksi, sillä olette uudelleen solmineet liiton korkeamman itsenne kanssa. Yhdistymispiste korkeamman ja alemman itsenne välillä on se, missä verho sijaitsee. Oli tärkeää, että tulette tälle planeetalle muistamatta mitään siitä keitä olitte, muistamatta suurenmoisuuttanne tai luomiskykyjänne. Sen sijaan te pelasitte peliä ja lopulta teitte suosikkikysymyksen, joka meistä on niin ihana kuulla teidän kysyvän:”Mikä on elämän tarkoitus?”. Voi, te ette aavista miten me nauramme kun me kuulemme tuon. Teillä ei ole aavistustakaan siitä keitä te olette. Te olette Jumala piilottelemassa verhon takana, näkemättä omaa heijastustanne. Meidän näkökannaltamme katsottuna tämä on kuin Jumala kysyisi miltä Jumala näyttää.

Universaali Energia – Jumalan Kudelma

Nyt teidän huntunne alkaa ohentua ja me haluamme korostaa tätä, sillä teidän oma yhteytenne “Kaikkeen Olevaiseen” on tulossa vahvemmaksi ja suoremmaksi. Auttaaksemme teitä ymmärtämään tätä yhteyttä, puhukaamme ensiksi energiasta, joka yhdistää kaiken yhdeksi energiaksi. Se on jotakin, johon olemme viitanneet menneisyydessä “Universaalina Energiana”. Itse asiassa se on Jumalan kudelma, sillä Jumala on muodostunut Universaalin Energian langoista, jotka sitoutuvat kaikkien, kaikkialla olemassa olevien asioiden ja olentojen, välille. Kyllä, se yhdistää teidät kaikki yhteen täydelliseen Ykseystietoisuuteen.

Ykseystietoisuus on jotain, josta kannattaa olla tietoinen nyt, sillä se on ensi askel korkeampaan viidennen ulottuvuuden värähtelyyn siirtymisessä. Se on paljon enemmän kuin yhteys teidän ja vieressänne istuvan henkilön välillä. Se on Ykseystietoisuutta jalkojenne alla olevan ruohon, takapihallanne kasvavien puiden, soran ja katunne kivetyksen kanssa. Nuo asiat, jotka verho saa teidät näkemään itsestänne erillisinä, kaipaavat kiihkeästi tulla yhdistetyksi korkeamman itsensä kanssa, paljon samaan tapaan kuin te olette. Ne kaipaavat yhteyttä teihin.

Rakkaat sielut, tiedättekö, keitä te olette? Me tiedämme. Ja meidän asiamme on muistuttaa teitä. Se on enkelivaltakunnan tarkoitus. Se on Mikaelin Perheen enkelillinen tarkoitus. Sillä samalla kun astumme eteenpäin, me julistamme korkeinta totuutta kaikkien tiettäväksi, sillä nyt, enemmän kuin koskaan ennen, te voitte hyväksyä tuon totuuden.

Kristalliportaalit, Kristallienergia, Kristallilapset

Tähän pisteeseen asti yhteytenne Universaaliin Energiaan oli piilotettu näkyvistänne, sillä teidän ei ollut mahdollista nähdä omia luomistöitänne. Mutta nyt kerromme teille, että teidän vuorovaikutuksenne kristalliportaalien kanssa ovat avanneet uusia potentiaaleja vaikuttaa “nyt-ajassa” tai “kehämäisessä ajassa”, jossa mennyt, nykyhetki ja tulevaisuus ovat kaikki yhtä. Samalla kun vedätte unohduksen verhoa vielä enemmän syrjään, te tulette kokemaan todellisen luontonne äärettöminä olentoina kehämäisessä ajassa.

Nykyisellään teillä on alku ja loppu rajallisina olentoina; siksi ei ole edes mahdollista muodostaa itselleen käsitystä siitä mikä todellinen äärettömyys on. Tuo on verhon toimintaa; silti, uudella suhteellanne aikaan ja paikkaan, te alatte nähdä uuden yhteyden siihen jota me kutsumme “kehämäiseksi ajaksi”. Keskusauringosta alkunsa saava energia, joka suodattuu oman aurinkonne läpi, on kristallienergiaa, joka on tehnyt tämän mahdolliseksi. Nämä ovat auringonpurkauksia, jotka ovat ladanneet ja aktivoineet Maan energialla, jota tarvitaan teidän saamiseksenne seuraavalle tasolle. Ja, itse asiassa, te tulette näkemään lisää näitä aktivointeja lähitulevaisuudessa.

Tarkkailkaa aurinkoa. Se on kuihtunut hiukan viime aikoina (kanavoitu maaliskuussa 2004), mutta me sanomme teille, että sen toiminta ei ole lopussa, koska tulette tarvitsemaan uusia kristallienergiainfuusioita sen varalle mitä tämän vuoden loppupuolella on tulossa. Kun tämä kristallienergia saavuttaa Maan, se muuttaa teidän mahdollisuuksianne, koska se yhdistää teidät suoremmin Universaaliin Energiaan. Tämä vahvempi yhteys tekee mahdolliseksi sen, että voitte vetää luomistöitänne luoksenne. Siksi olemme pyytäneet teitä tekemään kokeita Kristalliportaalien kanssa, jotka yhdistävät teidät omien tulevien ja menneiden aikojen itsejenne kanssa.

Seuraavien kolmen vuoden aikana tulette näkemään ennennäkemättömän Kristallilapsien tulvan. Kristallivärähtelyn Lapset ovat valmiina ja halukkaita saapumaan. Vaikka joitain on saapunut osittaisin ominaisuuksin varustettuna tiettyyn rajaan asti, ei mene enää kauan ennen kuin he saapuvat kaikkine ominaisuuksineen. Kun tämä tapahtuu, te näette kehittyneitä ihmisiä kävelemässä lapsina. He tulevat tarvitsemaan teidän huomiotanne ja ymmärrystänne, koska heidän ominaisuutensa melko usein ymmärretään väärin. Heidän uskomaton herkkyytensä on suoraan sukua heidän kiinteälle yhteydelleen Universaaliin Energiaan. Tästä syvästä yhteydestä johtuen he tulevat tuomaan teille aivan uuden ymmärryksen kehämäisestä ajasta ja siitä kuinka portaalit todella toimivat.

Heidän taianomaiset kykynsä ovat suora tulos heidän kyvystään yhdistyä Jumalan kudelman kanssa, joka yhdistää kaikki asiat yhdeksi. Kunhan ihmiset pääsevät ohi pelon, joka aiheutuu jonkin erilaisen näkemisestä, Kristallilapset tulevat näyttämään kaikki mahdollisuudet omata Jumalan voima vielä fyysisessä muodossa ollessanne. Tämä voima on luontainen teissä jokaikisessä. Se on Jumalan kudelma, sillä se on paljolti kuin monet langat yhdistämässä sydämiä, kudottuna toisiinsa kietoutuneiden ajan ja paikan kuvakudokseen.

Teidän uusi suhteenne tuohon Universaaliin Energiaan on se, mikä aiheuttaa hengellisen yhteyden lisääntymisen tänä aikana. Me olemme kertoneet teille, että nyt kun tämä on alkanut aktivoitua ja nämä portaalit ovat muuttuneet avoimiksi, yhä useammat alkavat kanavoida. Yhä useammat tulevat kuulemaan Hengen suoruuden omien korkeampien itsejensä kautta ja pystyvät tulkitsemaan sitä sisällään. Itse asiassa, me pyydämme teitä kaikkia kuuntelemaan huolellisesti, nojautumaan siihen ja löytämään mahdollisuuksia ilmaista se. Tuo kasvanut yhteys, jonka vahvempi yhteys Universaaliin Energiaan on tehnyt helpoksi, on kaikki mikä on tarpeellista teille saavuttaaksenne seuraavan tason.

Universaalin Energian Sekoittava Liike

Joten kun kasvatatte yhteyttänne Universaaliin Energiaan, teidän saattaisi olla hyvä tietää siitä enemmän. Universaali Energia itse on kuin lakana roikkumassa narulla. Kun työnnätte lakanaa toiselta puolelta, toiselle puolelle tulee pullistuma. Tämä kudelma on Akaasisten Arkistojen haltija, karman moottori ja syyn ja seurauksen aiheuttaja. Laajempi totuus Universaalista Energiasta on, että se sisältää erittäin suuren pullistuman, joka luotiin kun tämä vapaan valinnan peli alkoi; siksi Universaalin Energian luonnollinen toiminta on sekoittaa takaisin yhteen se, mikä kaikesta päättäen erosi, jotta voitiin luoda kaksinaisuuden illuusio, jossa olette peliänne pelanneet. Sekoittumisen vaikutuksen ymmärtäminen voi olla teille suureksi avuksi kun kuljette eteenpäin tarkoituksellisina luojina. Jos ymmärrätte, että itsensä asettaminen harmoniaan Universaalin Energian kanssa on yhtä kuin asettaa tuuli selkänsä taakse, tulee näyttämään siltä kuin Jumalan kudelma itse nyt kannattelisi teidän luomistöitänne ja toimianne.

Rakkaat sielut, te tulette näkemään mahdollisuuksia käyttää tätä informaatiota. Kaikki mitä teette yksilöinä – jokainen päätös, jokainen valinta jonka teette – me yksinkertaisesti pyydämme teitä vertaamaan Universaalin Energian luonnolliseen liikkeeseen. Sekoitatteko te vai erotteletteko te? Tässä tulette löytämään suoran vertauksen tuntemanne tuen määrään, varsinkin nyt kun uusia yhteyksiä ollaan tekemässä.

Teidän yhteytenne Universaaliin Energiaan on vahvempi ja paljon tärkeämpi ymmärtää kuin koskaan aikaisemmin. Voi, mutta ei tässä vielä kaikki, sillä te ette toimi vain yksilöinä, vaan myös ryhmänä. Tulee aika, jolloin jokaikisellä teidän yrityksistänne on henkilö, jonka ainoa työ on pitää silmällä yhtiön yleissuuntaa ja verrata sitä Universaalin Energian luonnolliseen liikkeeseen. Onko tuo yritys menossa asioiden sekoittumisen suuntaan vai onko se erottelemassa? Tietenkään siinä ei ole vielä kaikki, koska se tulee myös menemään teidän maailmanjohtajiinne ja kaikkien maailmojen kaikkien tasojen politiikkaan kaikkialla.

Kundalini, Rakkaus ja Pelko, ja Politiikka

Nyt haluamme puhua Universaalista Energiasta kun se yhdistyy teihin henkilökohtaisesti. Kun yhdistytte korkeamman itsenne kautta, se tunnetaan emootioina. Vahvin tunne, josta kaikki asiat on rakennettu, on Universaali Energia. Te tunnette sen olemuksessanne rakkauden tunteena. Rakkaus on siis Universaalin Energian “aromi”, kun se kulkee läpi oman olemuksenne ja yhdistää sydämenne kaikkiin muihin sydämiin kaikkialla. Rakkaus on todellinen elämänvoiman energia.

Monesti tämä energia saa liikkeelle reaktion fyysisessä olemuksessanne, sillä se aktivoi Kundalinienergian. Kundalini on oikeastaan elämänvoiman perusenergia fyysisessä muodossa. Joten, kun Universaali Energia sykkii läpi kehonne, te tunnette sen rakkautena; ja kun kohdataan rajoituksia, kun on uskomusjärjestelmiä, kun on muita tukoksia jotka rajoittavat tai pysäyttävät Universaalin Energian virran, te tunnette sen rakkauden vastakohtana, joka on pelko. Tässä on vielä yksi mitta harmoniallenne Universaalin Energian kanssa. Tuletteko rakkaudesta vai tuletteko pelosta? Se helpottaa teitä määrittelemään asemanne suhteessa Universaaliin Energiaan ja Jumalan kudokseen. Tuo suhde määrittelee sen onko tuuli selkäsi takana vai kohtaako jokainen askeleesi eteenpäin vastarintaa.

Rakkaat sielut, kukaan ei tuomitse teitä – koskaan. Teidän valintanne ovat yksinkertaisesti teidän valintojanne, eikä ole olemassa oikeaa tai väärää. On kuitenkin olemassa syy ja seuraus ja se on suorassa suhteessa asemaanne mitä tulee Universaaliin Energiaan. Joten löytääksenne onnenne, intohimonne, täyden ilon ilmaisunne tällä planeetalla kun vierailette näissä ihanissa biologian kuplissa joita asutatte, me pyydämme teitä vain ottamaan paikkanne ja yksinkertaisesti panemaan merkille suhteenne Universaaliin Energiaan.

Vielä kerran, ei tässä vielä kaikki. Tutkikaa poliittisia ja liike-elämän johtajianne ja kysykää itseltänne: ” Onko heidän sanomansa rakkauden sanoma ja asemansa sekoittumisen asema, vai onko se erottelun ja pelon sanoma?” Vaikea osa tässä on se, että teidän luonnollinen inhimillinen viehätyksenne draamaan vetää ihmisiä pelkoon nopeammin kuin se vetää heitä rakkauteen. On yksinkertaisesti helpompi pelätä kuin rakastaa. Nyt, enemmän kuin koskaan, on tärkeää ymmärtää, että kaikki edistyminen on suorassa suhteessa Universaaliin Energiaan; siis pitäkää sitä silmällä. Kun nimitätte virkaan poliittisia päättäjiä ja kun valitsette yrityksiä, joiden kanssa olette vuorovaikutuksessa, varmistukaa, että ne kannattavat sekoittumista eivätkä erottelua, rakkautta mielummin kuin pelkoa. Kun kuulette noita pelottavia viestejä, pitäkää niistä kirjaa. Onko tämä suhteessa Universaaliin Energiaan vai onko se oppositiossa? Ja ymmärtäkää, että siitä hetkestä eteenpäin te luotte oman todellisuutenne jokaisen päivän jokaisena hetkenä. Teidän päivänne, jolloin halusitte vahvoja maailman”johtajia”, ovat lähestymässä loppuaan kun jokainen teistä kannattelee enemmän omaa voimaansa.

Universaalin Energian Aika ja Paikka

Voi, on vielä lisääkin, sillä me kerromme teille, että se, minkä te tunnette lineaarisena aikana, on olemassa vain suorassa suhteessa Universaaliin Energiaan. Universaali Energia Jumalan kudoksena ilmaistaan teidän maailmassanne myös aika/paikka- jatkumona. Kuvitelma lakanasta riippumassa narulla muuttuu nyt peitoksi lojumassa litteänä maassa. Tästä perspektiivistä voidaan nähdä, että monesti on tapahtumia, jotka asettavat väreen ajan ja paikan kudelmaan. Kaikki kaikkialla tuntevat tuon väreen jossain vaiheessa. On pieniä ja suuria väreitä, jotka vaikuttavat jokaiseen ja kaikkeen. Monesti on maailmantapahtumia, jotka aiheuttavat suunnattomia väreitä tähän energiaan. Ja niin vaikeita kuin jotkut näistä saattavat ollakin, ne palvelevat melko hyvin aiheuttaen tehokkaan väreen Universaalissa Energiassa, joka luo valtavan käsityskyvyn muutoksen.

Suurin haaste tässä on se, että ihmiset haluavat tietää tarkalleen mistä asiat tulevat ja tarkalleen mihin ne menevät. Te haluatte että kaikki selitetään, sillä te olette universumissa niitä tiedonhaluisia; te olette niitä, jotka yrittävät määritellä Jumalan, pystymättä näkemään itseänne. Ja silti, me kerromme teille, että teidän yhteydellänne aikaan ja paikkaan on paljonkin tekemistä tämän kanssa. Teidän on hyvin helppoa katsoa takaisin omaan historiaanne ja nähdä kun monet näistä väreistä saatettiin liikkeeseen ja mitä ne saivat aikaan. Monesti on melkein kuin joku vetäisi maton jalkojenne alta tarkoituksellisesti ravistellakseen kaikkea teidän maailmassanne.

Kuitenkaan Universaali Energia ei ole olemassa ainoastaan teidän ulottuvuudellisessa todellisuudessanne. Se yhdistää kaikki asiat kaikissa ajan ja paikan ulottuvuuksissa. Äskettäin (kanavoitu maaliskuussa 2004) tunsitte väreen, joka ei tullut mistään teidän ulottuvuudellisen aikajananne tapahtumista. Vaikka tämä väre on ravistellut maailmaanne, te ette pysty jäljittämään sen alkuperää. Tämän alkuperä oli itse asiassa toisessa ajan ja paikan ulottuvuudessa ja asetti vahvan väreen tähän energiaan, väreen jonka monet tätä kuuntelevista ja lukevista tunsivat. Tässä tapauksessa teidän on vähän erilaista katsella ympärillenne ettekä te pysty löytämään syytä. Te tiedätte että jokin on toisin. Te tiedätte, että jokin on epätavallista. Te tiedätte, että tässä on mahdollisuus ja pystytte tuntemaan sen, muttea ette tiedä miksi.

Tässä aivonne alkavat liikkua, yrittäen keksiä mitä te tunnette ja miksi. Ihmisille on erittäin turhauttavaa yrittää panna palasia paikalleen. Joten siksipä, rakkaat sielut, kun yhteytenne Universaaliin Energiaan tulee vahvemmaksi, onnistumisessa on nyt kyse muutokseen tottumisesta. Se muuttuu energiavirran päästämiseksi lävitsenne ja kaiken ottamiseksi mitä on tarjolla, sen sijaan että yrittäisitte keksiä miten se sopii siihen mitä te pidätte “normaalina”. Me sanomme teille, että kaikki muutos johtaa johonkin parempaan. Sallikaa näiden väreiden ajan ja paikan kudelmassa johtaa teidät johonkin, jota ette edes odottaneet. Sallikaa tämän energian viedä teidät aivan uusille tasoille, jotka nyt tuovat teille mahdollisuuden vahvempaan yhteyteen oman henkenne kanssa. Tämä on nyt paikallaan. Siksi Kristalliportaalit ovat auenneet ja miksi Kristallienergia on tulossa Maahan auringonpurkauksien kautta tänä aikana. Ja siksi Kristallilapset ovat kaikki jonottamassa verhon toisella puolella, sanoen: “Koska minä saan tulla sisään?”

Kolme Sisarta: Mars, Maa ja Venus

On vielä eräs tapahtuma, jota haluamme selventää suhteessa Universaaliin Energiaan. Kaikki uudelleenyhdistymiset ja uudet yhdistymiset Universaaliin Energiaan saavat teidät arvioimaan uudelleen ja tutkimaan uudelleen kaikki menneet yhteydet. Paljon siitä, mitä nyt koette, jopa nyt uusien Kristalliportaalien ominaisuuksien kanssa, saa teidät ajattelemaan uudelleen paljon omaa yhteyttänne aikaan ja paikkaan ja mitä tämä todella on. Mutta jopa laajemmalla asteikolla me kerromme teille, että olette löytämäisillänne muutamia asioita tieteelliseltä näkökannalta, joita ette aivan kykene luokittelemaan tässä vaiheessa. Me kerromme teille, että elämänvoiman energia, joka on Marsissa, tullaan pian löytämään. Te tulette löytämään elämää Marsista. Te ette ainoastaan löydä mikroskooppisten hiukkasten elämänmuotoja Marsissa, vaan tulette löytämään elämänhistoriaa Marsista. Tiedemiehet tulevat pian tekemään löydön, joka selvästi osoittaa, että kerran Mars todellakin piti yllä elämää niin kuin te sen tunnette Maassa.

Rakkaat sielut, ei tässä vielä kaikki, sillä alussa oli kolme sisarta, ei kahta. Kolme sisarta – Venus, Mars ja Maa – kaikki pitivät yllä elämää jossain suhteessa. Kolmen sisaren välillä oli edestakaista välitöntä kommunikointia. Todisteita välittömästä kommunikaatiosta on juuri nyt löytymässä. Sellaista energiaa siirrettiin edestakaisin, jota te ette vielä tänä päivänä ole löytäneet.

Mutta me kerromme teille, että suurelta osin syy siihen, että Kristallienergia tänään tulee Keskusauringosta, läpi solaarisen aurinkonne ja varastoidaan tektonisiin laattoihin (manner- ja valtamerilaatat), on se, että näitä tektonisia laattoja on kaikilla kolmella planeetalla. Itse asiassa se, että jotkut tektoniset laatat lakkasivat liikkumasta Venuksessa, on syy siihen että se ei nykyään pidä yllä minkäänlaista elämää, josta te olisitte tietoisia; planetaarinen sydänveri, jonka te tunnette hiilidioksidina, meni tuolloin pois tasapainosta. Mutta jokaisen energiayhteydet muuttuivat ja siksi kaikki energia kohdistettiin keskussisareen keskellä, Maahan, koska energia kohdistettiin yksinomaan siksi, että pystyttäisiin tuomaan kaikki energia ja elämänvoiman energia rakentamaan matriisi Maan ympärille. Kaikki elämänvoiman energia keskitettiin sinne tuosta hetkestä lähtien.

Te tulette pian näkemään joitakin niistä tieteellisistä todisteista, jotka osoittavat tuohon suuntaan. Pitäkää sitä silmällä. Kyllä, se tullaan tulkitsemaan monin eri tavoin, mutta jos katsotte laajempaa kuvaa luomisesta universumissa, tulette näkemään miten kaikki keskitettiin yhteen suuntaan. Yhteys Maahan itseensä ja elämänvoiman energia avustavassa verkossa ovat ne, mitkä aiheuttivat kaiken energian kohdistamisen Maahan ja molempien muiden sisarien vappaehtoisen siirtymisen horrosmaiseen tilaan. Mielenkiintoista on, ettei mene enää kauan kun elämä jälleen istutetaan tarkoituksellisesti toiselle noista sisarista. Jälleen, vieläpä pienimmässä muodossa, siemen joka itää, tulee aloittamaan kokonaisen tuhansien vuosien reaktioketjun, joka saattaa liikkeelle yhden ihmisintention suurimmista luomistöistä, joka koskaan on todistettu.

Pitääksesi Sen…Anna se pois

Korkeammasta perspektiivistä, rakkaat sielut, kaikki silmät ovat luotuina teihin, katsoen kuinka te luotte polkunne seuraavaa askelta juuri ennen ennen kuin jalkanne osuu sille. Te luotte tulevaisuuttanne jokaisen päivän jokaisena hetkenä ja me olemme niin uskomattoman ylpeitä teistä. Verhoa on nostettu niin kovin vähän. Kyllä, joistakin teistä se tuntuu melko rasittavalta, koska ei ole helppoa ymmärtää yhteyttänne “Kaikkeen Olevaiseen”; koska Universaalin Energian energia tuntuu kehossanne rakkautena ja joskus se voi olla ylivoimaista. On vain yksi tapa kuinka rakkausenergia voi tulla omaksenne. Tietäkää, että se on energiaa, eikä siksi voi olla olemassa tyhjiössä; sen täytyy liikkua ollakseen olemassa. Sen tähden ainoa tapa pitää se on antaa se pois. Luovuttakaa se eteenpäin. Koskettakaa toista ihmistä. Antakaa heidän nähdä elämänvoiman kipinä silmissänne. Antakaa heidän nähdä toivonne. Antakaa heidän nähdä unelmanne. Antakaa heidän nähdä intohimonne. Ja samalla kun siirrätte tätä yhdeltä toiselle, te jälleen kerran kudotte uudelleen Jumalan kudoksen vielä mahtavammaksi luomukseksi.

Te sekoitatte sen uuteen energiaan ja uuteen kudelmaan, joka kantaa Universaalin Energian seuraavalle tasolle. Sitä te jo olette alkaneet tehdä tänä päivänä ja katselemme mitä suurimmalla ylpeydellä. Meidän suurin tarkoituksemme oli yksinkertaisesti levittää siipemme ja auttaa heijastamaan ihmissydämen suurenmoisuutta. Te ette tiedä keitä te olette… mutta me tiedämme. Ja meidän tarkoituksemme on muistuttaa teitä omasta suurenmoisuudestanne. Kun kerran tunnette sen, me pyydämme teitä levittämään tuota energiaa eteenpäin toinen toiselle. Joitain suurimmista lahjoista, joita voitte antaa, ovat ihmisenkelin lahjat. Voitte nyt ottaa vastuun toisten auttamisesta näkemään oman suurenmoisuutensa. Tämä tehtävä on nyt edessänne.

Monet teistä katselevat nyt tähtiä, tähtien asentoja, yrittäen keksiä miksi asiat ovat niin mieltäkuohuttavia juuri nyt, miksi asiat ovat niin vaikeita ja miksi asiat ovat niin helppoja. Mutta me sanomme teille, että monesti se johtuu teidän ulottuvuuksienvälisestä suhteestanne aikaan ja paikkaan ja Universaaliin Energiaan; joten ette ehkä aina näe noiden väreiden saapuvan, mutta jos otatte niistä jokaisen ja ratsastatte niillä parhaanne mukaan, jos otatte vastuun siitä, että teette parhaanne kaikessa mikä vastaanne tulee – te tulette tanssimaan intohimossanne ja leikkimään ilossanne. Silloin te olette universumille kaikkein suurimmaksi hyödyksi. Silloin te otatte paikkanne luojina Planeetta Maassa.

Te olette saavuttamassa mahdollisuuksia luoda tuota elämää sisällänne. Astukaa tarkoituksellisesti, astukaa ylpeästi ulos ja saattakaa liikkeeseen korkein intentionne itsenne hyväksi ja nähkää taian tapahtuvan. Katsokaa, kuinka saatatte liikkeeseen omat väreenne läpi Universaalin Energian, sillä teidän värähtelymallinne tunnetaan kaikkien ympärillänne olevien joukossa. Pankaa se liikkeelle korkeimman intentionne kautta, samalla tavalla kuin olette tehneet Kristalliportaalien kanssa. Sallikaa itsenne tulla tunnetuksi, tulla kuulluksi, tulla rakastetuksi ja se tulee tapahtumaan tänä päivänä.

On suurin kunniamme olla kanssanne. On suurin kunniamme, että sallitte meidän liittyä siihen osaanne, joka virtaa suoraan sydämenne läpi; sillä niin tekemällä te sallitte meidän yhdistää tuon Universaalin Energian teihin jokaiseen, ja siten sytytämme sydämenne. Jos haluatte säilyttää sen ja pitää tuon tulen palamassa, ottakaa se ulos ja jakakaa se toisen kanssa. Antakaa heidän nähdä sydämenne ja se tulee olemaan liikkeessä.

Suurimmalla kunnioituksella olemme istuneet teidän kanssanne tänä päivänä, panneet energiamme kaikkien asioiden Universaaliin energiaan kaikkialla. Te olette antaneet meille tämän mahdollisuuden ja siitä olemme ikuisesti kiitollisia. Me jätämme teidät vain kolmen lyhyen muistutuksen myötä: Kohdelkaa toisianne suurimmalla kunnioituksella, hellikää toisianne aina tilaisuuden tullen, muistakaa, että olette osa Jumalan kudelmasta kun leikitte kiltisti toistenne kanssa.

 

ESPAVO

Ryhmä

 

Sydämen yhdistäminen

Puhdistautuminen Tulevaisuuteen

Barbara Rother

San Diegossa Kaliforniassa, missä asumme, olemme äskettäin kokeneet runsaita sateita (maaliskuu 2004). Tämä on ollut siunaus koska me tarvitsemme sadetta, mutta myös uhka maanvyörymien mahdollisuuden takia. Alueellamme tapahtuneiden, paljon maata raivanneiden viimeaikaisten tulipalojen takia maaperä on nyt heikentyneessä tilassa ja sade voi vaikuttaa siihen epäsuotuisasti. Sekä tulipalot että sateet, ymmärrän sen nyt, ovat tuoneet puhdistuksen alueellemme, valmistaen sitä siihen mikä on edessämme. Se on nykyhetkemme uudistamista, siirtäen meitä eteenpäin. Me kaikki voimme yhdistyä tähän puhdistumiseen elämässämme.

Viimeisimmän meitä lähestyneen myrskyn myötä huomasin tuntevani lapsen innostuneisuutta. Meille on harvinaista saada sadetta alueellamme, joten sen yltäkylläisyyden vastaanottaminen oli tervetullutta vaihtelua meille. Vielä harvinaisempaa on saada myrsky salamien ja ukkosen kera. Tunsin, että Luontoäiti sai huomiomme sanoen: “Herää ja ole tietoinen siitä, mitä muutoksia edessäsi on.” Tunsin syvää sisäistä rauhaa sanoen itselleni, olen valmis, sillä valmis tai ei, täältä se tulee. Yhtä hyvin voimme tehdä rauhan muutoksen kanssa ja olla tulevaisuutemme virrassa.

Kuvittele itsesi sinne missä olet, kokemassa pitkää runsaiden sateiden kautta elämässäsi. Yhdistät sateen ongelmiisi, jotka eivät koskaan näytä tulevan ratkaistuksi. Ihmettelet: “Loppuuko tämä kostea kausi ikinä? Kuinka paljon sadetta Jumala antaa minulle?” Hassua, kun kysyt tämän kysymyksen, Henki näyttää lataavan jopa enemmän sadetta. Vasta kun hyväksymme sen mitä elämässämme on ja tiedämme, että pystymme selviämään kaikesta mitä tiellemme tulee, myrsky näyttää tyyntyvän.

Muista hengittää. Huomaat kaipaavasi auringonpaisteen palaamista. Ajatuksesi luovat todellisuutesi. Teet tietoisen pyrkimyksen muuttaa todellisuuttasi ja lopulta tunnet olevasi vastuussa elämästäsi. Keskittäen ajatuksesi, yhdistyen omaan sieluusi näet selkenemisen. Tummat pilvet, jotka ovat leijuneet yläpuolellasi, siirtyvät nopeasti syrjään uuden raikkaan tuulahduksen myötä. Tunne ilman keveys. Kuule lintujen laulavan. Ime auringon ystävälliset, lämpimät säteet ihoosi. Tämä on uusi alku. Tämä on elämääsi tulevan Kevään valmistelua.

Toivota tervetulleeksi tämä uusi alku sillä tiedät, että sade oli vain menneisyytesi puhdistamista. Mitä ongelmia mielessäsi on ollutkaan, olet valmis päästämään irti. Toivota tervetulleeksi tämä muutos avosylin ja tuntien voiman, elämääsi hallitsevan voiman. Sinä olet valmis. Olet valmis siirtymään eteenpäin elämässäsi. Rohkene ottaa seuraava askel polullasi. Näe menneisyytesi sellaisena kuin se oli, mutta älä ylitunteellista sitä. Kiitä menneisyyttä niistä monista oppitunneista joita se sinulle on tarjonnut ja jatka eteenpäin. Menneisyydessäsi saattaa olla iloa ja siellä saattaa olla surua. Mitä sitten olet ennen elänytkään, se on tuonut sinut siihen missä nyt olet. Se on ollut joskus vauvanaskeleita, joskus jättiläisen loikkia eteenpäin polkuasi pitkin. Kaikki nämä kokemukset ovat kuljettaneet sinut kaipaukseen suurempaan henkiseen tietoisuuteesi.
Anna menneisyyden asettua paikalleen mielessäsi, vieraillen tuossa paikassa ainoastaan jos sinun tarvitsee käyttää sitä työkaluna kun siirryt eteenpäin. Jos menneisyys tulee uudelleen luoksesi ratkaisemattoman murheen, vihan tai katumuksen myötä, palaa nykyhetkeesi. Näe kuka olet nyt. Et ole sama henkilö joka olit silloin. Olet kasvanut. Olet oppinut kiittämään mennyttä sen monista oppitunneista ja näkemään kuinka se on motivoinut sinua olemaan se henkilö, joka olet tänään.

Olet suurenmoinen henkinen olento, joka tulee kasvamaan yli odotuksiesi tulevaisuudessa. Sinun menneisyytesi, nykyhetkesi ja tulevaisuutesi ovat elämän katkeamattoman ketjun jatkumoita – elämäsi energiakehä. Juhli kaikkia elämäsi osia. Nauti siitä kuka olet.

Rakkautta ja valoa,

Barbara

 

Tekijänoikeusilmoitus:
Materiaalia käytettäessä tämä teksti liitettävä mukaan. Copyright 2004 Steve Rother. Tämä tieto on tarkoitettu levitettäväksi ja sitä saa vapaasti levittää, kokonaisuudessaan tai osittain, edellyttäen että tämä huomautus liitetään mukaan. Materiaalia saa käyttää sillä ehdolla, että kaikki oikeudet, sisältäen myös käännetyn materiaalin tekijänoikeudet, säilyvät alkuperäisellä tekijänoikeuden haltijalla. Lisätietoa Ryhmästä löytyy täältä: http://www.espavo.org tai soittamalla Lightworkeriin + 1 (702) 871 3317.
Kiitos, että autat levittämään Valoa!