ноември 2010

ЕВОЛЮЦИЯ НА МАТЕРИЯТА
Промяната на нашата въглеродна основа

 

 

 

 

 

Портали между измеренията

Поздрави от Къщи!
Енергията в тази стая току-що се промени, защото се отвори портал между измеренията. Повечето от вас са го почувствали в момента, в който енергията се вдигна. Това се усеща като разширяване на пространството и продължава известен период от време.  Всеки път, когато си помислите за някой починал човек или за нещо от другата страна на воала, на момента се отваря пространствен портал и душите идват при вас. Те имат достъп до вас всеки момент. Вие сте изпитвали това по време на цялото си съществуване на земята, но в момента някои признаци се променят. Вашата чувствителност сега е много по-голяма, така че вие ще  възприемате този вход към небесата на други нива и ще се научите как да го боравите с него. Този портал се използва в момента от огромно количество вселенски същества, които наблюдават какво се случва на планетата Земя. Възлюбени, не е съществувала дори мечта, дори една искрица мисъл, че човечеството ще стигне толкова високо на сегашния си етап на еволюция. Всъщност, вие се придвижихте толкова много дори само през последните седмици, че някои от вашите стари системи вече не ви прилягат. Нещата, които са били много важни за вас вече не ви засягат по същия начин, защото вие буквално сте се придвижили по-бързо дори от собствените си най-грандиозни мечти.
Поради тази причина всяко създание във вселената е било предупредено за онова, което се случва с вас и много от обитателите й могат да се придвижват през измеренията, за да бъдат тук и да помагат. В момента има много същества, които искат да ви асистират да извършите този преход, тъй като вие вече сте толкова близо. Знайте, че  подобно преминаване никога не е било реализирано преди. Такъв скок – по начина, по който вие го правите, никога не е бил осъществяван досега в която и да било вселенска игра. Ето защо вие имате цялото  въодушевление и визия пред себе си. Може би ще се почувствате малко дискомфортно като си представите, че сте наблюдавани всяка секунда от всеки ден. Как ли се представям? – ще се запитате.
Какво означава това за мен? Вие дори не сте знаели за тези неща доскоро, а сега разбирате, че повече не могат да съществуват никакви тайни. Никога. Започнете да свиквате да живеете в подобно обкръжение, защото това е работата, която всички предстои да свършите сега. Работа е, защото сте се придвижили по-скоро отколкото дори сами сте очаквали. Работа, но и радост. Макар и да ви коства известно усилие да се хармонизирате с тези нива, ние ви казваме, че вие ще обикнете това обкръжение и че това ще ви доведе до вкъщи по-бързо, отколкото сте си мислели. То ще ви помогне да заземите части от дома на планетата, за да осъществите мечтата си за рай на земята. Вие сте център на вашата собствена вселена, помните ли?
Хармония
Това съобщение бива чуто от всеки. Все пак, сега хармонията помежду ви сега предопределя колко далеч достига всичко във вселената. Хармонията, която постигате със съседите, приятелите и враговете ви предопределя следващите ви стъпки, защото каквото се случва с един, се случва с всички.Много е вълнуващо да наблюдаваме как вие също се забавлявате да предприемате тези стъпки, все още леко уплашени, леко стреснати от хода на събитията, тъй като не знаете точно къде отивате. Ще ви кажем, че не бихте и могли да бъдете на по-директен път до вкъщи. Не бихте могли да бъдете на по-добро място от онова, на което сте в момента, тъй че най-първото нещо, което ще ви помолим да направите е да „вдишате” този факт, както и да предявите притежание върху собственото си великолепие. Ще се наложи да се държите за ръце, докато правите следващите стъпки, защото каквото се случва на индивидуално, става и на всеобщо равнище.
Блокиране на красотата
Има много различни нива на вибрация или напредък, не само на Земята, но и в цялата Вселена. Има много, много игри, които са далеч по-напред от Земната вибрация. Все пак, никоя от тях не е започвала от такъв вибрационен диапазон, за да достигне до изцяло различен обхват, докато душите пребивават все още във физическо тяло.
В нормалния вариант, земята и нейните обитатели би трябвало да бъдат „пометени” с цел играта да започне на ново, да бъде доведена до следващото й ниво. А ето че вие правите прехода без да изчаквате това да стане. Още веднъж вие придърпахте всичко напред във вашата реалност, така че искаме да ви разкажем за някои от резултатите, както и да ви посочим накъде на обърнете поглед, тъй като сега красотата започва да се разгръща. Сега тайните навсякъде изчезват. Това е приспособяване и то също носи време на невидяна досега прелест на Земята, така че се подгответе за това.
Какво би станало, ако някой можеше да ви наблюдава всяка секунда на всеки ден? Ето, това се случва и ние трябва да ви кажем, че тъкмо когато смятате, че никой не ви гледа, сте най-прекрасни. Това са моментите, в които си позволявате да обичате себе си. Много често онази персона, която бутате пред себе си, за да ви представлява през света блокира собствената ви красота. Тъй че, поработете върху това, поиграйте си с него. Потърсете начини да бъдете по-прозрачни.
Ето че стигаме до едно важно място. Ние знаем, че е много трудно да го разберете, но вие сте бог. Същността на онова, което възприемате като Бог във всички религии. Всички неща, които сте мислели за магия, са просто отражение на вашата енергия. А сега вие се учите как да я използвате целенасочено най-големият проблем тук на Земята са вашите его-та, а те ще ви кажат на секундата, че щом сте бог, трябва да сте единствения такъв. И скоро ще откриете, че това не е истина; на следващият етап от вашата работа ще се наложи да се научите как да се отнасяте едни с други, както и как да правите място за други богове.
Приемане на енергия
Вашето физическо тяло също се възнася към кристална структура. Този физически преход означава не просто придвижване от въглеродна до силиконова основа, но в същност това е преход на самия въглерод към кристална структура. В добавка физическото тяло ще бъде повлияно от бързото технологично напредване с областта на медицината.
Например, нека да припомним факта, че хората винаги са търсили начин да стимулират физическото тяло, за да постигне то някакъв специален резултат.
В момента при вас има вълна на осъзнаване по отношение на културистите и атлетите, които използват незаконно стероиди, за да оформят телата си. И все пак вие сте само на крачка от такова разбиране на генетиката, което ще отключи много от вековните тайни на човечеството. Енергетичното поемане ще бъде разбрано и използвано от всички за балансиране на физическото тяло. При такъв ефективен метод няма да има нужда от допълнителни стимулатори и резултатите от стероидите ще могат да бъдат постигани без остатъчни елементи. Наблюдавайте медицинските списания по земята и очаквайте огромни пробиви през следващите години,  докато физическата и метафизичната наука продължават да се сливат.
Ние говорим само за една област, макар че има и много други. Нека все пак да се спрем тъкмо на тази за пример. Атлетите искат да изградят телата си така, че да бъдат по-силни и по-бързи и сега са се научили да го правят без външни влияния. Това може да бъде постигнато дори генетично…перманентно. Това ще обърка много от вашите юристи, както и другите хора, които преследват атлетите за непочтеност, но така или иначе сега цялото човечество се определя наново. Вашето физическо същество сега се доближава до истинската ви същност и вече е способно да приютява и да взаимодейства с много повече от вашето духовно ядро, докато душата пребивава в тяло. Новите ви физически тела ще съдържат много повече светлина така като кристалът може да задържи много повече светлина от водорода.
Сега всичко се свежда до една мигновена реакция, при която сте способни да пренасяте светлина по-ефективно от когато и да било. Физическите промени в тялото ще активират способността ви да се свързвате с Дома. Много от вас вече са го почувствали. Много от вас са работели с това на различни нива и сте го използвали в ежедневната си работа, което е прекрасно. Сега повече от всякога друг път онова, върху което се фокусирате, ще нараства. Това винаги е било вярно, тъй като вие сте създатели, но сега онова, върху което се фокусирате ще се развива много бързо, тъй като голям брой от наочниците и старите филтри, които сте използвали за собствена защита, не са ви нужни повече. Вие започвате да разбирате истинското великолепие на човешкото битие.

Космическата шега
Вие сте отражение. Господ е бил създаден по ваш образ и подобие или вие сте били създадени по божия; в това се състои космическата шега. Ето защо – когато се поглеждате в огледалото,  ще ви помолим е да поемете отговорност за своето вътрешно себеусещане. Задръжте го, използвайте го по всякакви начини, но първо поемете отговорността за собственото си щастие. Вашите концепции за върховно същество все още важат, тъй като онова, което наричате Бог е всъщност колективната вибрация на всичко. Открийте онези късчета на радост, онези малки парченца, които ви носят удоволствие и усмивка. Нека всяка клетка в телата ви се подмлади, защото върху тази тема ще работим през следващите няколко години – не само до края на 2012.
Когато поемате първите си стъпки към новия свят и започнете да еволюирате към ново обкръжение, това ще се случва всеки ден по малко.
Сега вие ще се научите как да правите много от тези неща вътрешно, без външните влияния, към които сте предубедени. Знайте, че вие можете да проникнете в себе си и да извършите тази промяна, защото отчасти сте Бог и носите късче от Дома.  Вие сте донесли онази част от пъзела, който няма как да подредим, докато не сте готови да положите вашето парченце на масата. Сега това е вярно повече от всякога, тъй като енергията вече е в движение. Вие вече сте решили и сте направили първите стъпки напред, поради което сме толкова горди от вас.
Ние сме говорили за тези неща еони от време и все пак едва отскоро хората са в състояние да чуят. Ние се надяваме, че вие разбирате – това не е просто чуване с ушите. Това не е просто изслушване на днешното предаване или на словата, които изричаме чрез Пазителя. Не, това е вслушване в самите вас, защото вие ще чуете вашия дух да ви говори директно, стига само а му дадете шанс и да отворите вратата.
Оставяме ви с трите малки, любими напомнения. С най-голяма чест ви молим да се отнасяте винаги с уважение едни към други. Обгрижвайте се при всяка възможност. Помнете, че това е една прекрасна игра и я играйте заедно добре.

Еспаво.

Групата

 

Copyright Notice:
Copyright 2000 – 2010 Lightworker. www.espavo.org This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part with the following conditions: Use of this material signifies that the user aggress to the following conditions: 1. The words “Copyright 2000 – 2010 Lightworker. www.espavo.org” will be included with all published material. 2. User agrees that all rights, including copyrights of translated material, remain the property of Lightworker. If you translate this material we reserve the right to share that translation with credit to you as translator, on the Lightworker site to make it available to all. Further information from the Group may be found at: http://www.espavo.org.     Thanks for helping to spread the Light!