Maart 2013

Puzzelperspectief
Een nieuwe kijk op de puzzel van het leven

Van Steve

Heb een geweldige maand en blijf in het ritme!

Grote knuffels en zachte duwtjes.
Steve

Van de groep

Gegroet,

Ik ben Elrah van Ritmische Service. Ik ben vandaag hier voor een heleboel verschillende redenen. De belangrijkste reden is waarschijnlijk om jullie te laten weten hoe bijzonder jullie zijn. Weet je, mensen moeten daar regelmatig aan herinnerd worden, zodat ze werkelijk aan deze energie kunnen wennen. Jullie hebben gewerkt met iets dat volkomen nieuw is. De meesten van jullie begrijpen nog niet helemaal waar je bent. Jullie zijn in deze hele wereld van bekrachtiging geworpen en het ziet er heel anders uit dan waar jullie nog maar een paar weken geleden waren. Ook al lijkt het veel op dezelfde energie, jullie hebben nog niet geleerd hoe je alle stukjes moeten herkennen. Laat me jullie een vergelijking geven om te laten zien waar jullie staan vanuit het geheel van de mensheid op dit moment in jullie evolutie.

Perspectieven vermengen: Een nieuwe kijk op de puzzel

Jullie moeten weten, lieverds, dat jullie sneller gaan dan de snelheid van het licht. Zelfs Einstein is erg trots op jullie, want hij dacht niet dat dit mogelijk was. Het blijkt dat liefde net iets sneller gaat dan het licht en jullie zijn dat nu allemaal aan het ontdekken. Jullie maken er op een andere manier gebruik van dan voorheen, want jullie hebben liefde nooit beschouwd als een energie die bestaat in jullie wetenschappelijke wereld. Nu begint de ontdekking van kwantum mechanica en kwantum wetenschap de waarde te krijgen die binnen jullie spirituele arena al bekend is. Jullie beginnen iets te bereiken vanuit twee verschillende hoeken en ontdekken dat het ene het andere bekrachtigt. Dat is prachtig en waarschijnlijk het belangrijkste wat op dit moment op deze planeet plaatsvindt. Jullie beginnen de dingen allemaal vanuit een groter perspectief te zien. Ook al heeft de persoon die hier staat een andere kijk dan de persoon die daar staat, wanneer jullie hier allebei naar het zelfde staan kijken, is het heel anders dan voorheen. In plaats van precies het tegenovergestelde te beschrijven, zoals je voorheen deed, beginnen jullie nu trialiteit te ervaren. Jullie beginnen vanuit een derde punt in het nieuwe systeem te zien. Het oude systeem was eenvoudig; Er was een lijn die heen en weer ging, met donker aan de ene kant en licht aan de andere kant. Jullie hadden al die contrasten waar jullie het spel van net doen of je mens bent, konden spelen. Nu hebben jullie het derde punt, zodat jullie alles vanuit het hogere zelf kunnen bezien. Omdat het een totaal andere kijk is, hebben jullie het donker en het licht niet meer nodig. Jullie gaan ontdekken dat alles daar ergens tussenin bestaat.

Hoe zien jullie dat? Tja, lieverds, dat is het moeilijke. We kunnen jullie precies vertellen waar jullie heen gaan en uitleggen hoe jullie vibratiepatroon perfect zal passen, maar dan kunnen jullie het nog steeds niet zien. Jullie zicht is beperkt omdat het niet mogelijk is om alles te zien vanuit jullie biologische bubbel. Dus een deel van wat wij jullie willen vertellen is een kleine vergelijking. Heb je ooit een hele grote puzzel gelegd? De hele keukentafel leeggeruimd en gezegd:”De komende zes weken ga ik deze gigantische puzzel leggen.” Je telt de stukjes en deze heeft er 5.000. Je zegt:”Mijn hemel, dit gaat eeuwig duren!”
Hoe ga je de puzzel in elkaar leggen? Je begint met het omdraaien van de stukjes, zodat ze allemaal met de goede kant naar boven liggen en dan ga je op zoek naar een patroon, nietwaar? Je begint de patronen bij elkaar te schuiven, ook al passen de stukjes niet precies; je legt ze allemaal bij elkaar, zodat je kunt zien wat de puzzel gaat zijn. Jullie hebben dat erg goed gedaan. Jullie hebben hiermee je best gedaan, als je je realiseert dat niemand van jullie het grote plaatje heeft kunnen zien. Wanneer je je puzzel aan het maken bent op de keukentafel, komt er altijd een punt waarop je begint te zien dat de puzzel vorm krijgt. Dan kun je gaan kijken naar de stukjes die in dat grote plaatje passen, in plaats van alle stukjes proberen te passen en bij elkaar te leggen.

De puzzel van zelf-bewustzijn

Dat is waar de mensheid zich op dit moment bevindt. Jullie beginnen het vermogen te krijgen om het grotere plaatje te zien en dit is het interessante van waar de mensheid zich nu bevindt. Mensen hebben een blokkade om zichzelf werkelijk te zien; zij noemen het de sluier. In feite is het een soort stip recht voor je die je ervan weerhoudt om door je derde oog te zien. Begrijp alsjeblieft dat er niets verkeerd is, want jullie hebben die stip daar bewust geplaatst zodat jullie de ervaring konden hebben van net doen alsof je mens bent. Oja, zodat jullie dit spel konden spelen. Maar nu hebben jullie die sluier niet meer nodig zoals voorheen. Ook al hadden jullie de sluier eerst nodig om het spel te spelen, deze begint nu volledig te verdwijnen. Tja, voor velen van jullie is dit behoorlijk verwarrend. Het is moeilijk om die kijk te verankeren, eenvoudigweg omdat jullie je hele leven met een compleet andere visie hebben geleefd. Om jezelf plotseling als iemand anders te zien, is een beetje uitdagend voor de meeste mensen. Laat me jullie zeggen, lieverds, het had slechts een lichte verandering van ritme nodig en jullie veranderden jullie wereld op een manier die jullie niet kenden. Jullie hebben het mij zojuist horen doen met mijn stem, maar ik deed het met mijn energie. Ik veranderde mijn energie om te harmoniseren met de ritmes in de zaal, met ieder van jullie voorbij de camera. Jullie zijn met zoveel, nietwaar? Maar het basisidee is dat ik ieder deel van jullie harmoniseer door het ritme een klein beetje te veranderen. Jullie voelen de energie in de ruimte en zijn nu verwachtingsvol — wachtend — op de volgende woorden. Tja, jullie kunnen met elkaar communiceren en jullie gaan leren hoe je hier gebruik van kunt maken. Nu dat jullie de grotere stukken kunnen zien waar het grote plaatje uit bestaat, kunnen jullie hopelijk je eigen plaats zien in de hartenergie, waar je gaat verblijven en welk deel van het spel je gaat spelen. Iedereen zal een stuk van de puzzel moeten nemen om je rol te vervullen. Het vraagt wat moed en dat is het enge er aan, lieverds. Wanneer je eindelijk hebt uitgevogeld waar je heen moet, zul je precies zien waar het puzzelstukje zou moeten liggen. Je zult gaan zien hoe het in elkaar past en weten dat het de volmaakte afmeting heeft op het perfecte moment. Maar dan moet je je leven veranderen en die nieuwe rol spelen. Je moet jouw kijk op wie je al die jaren bent geweest, veranderen naar het puzzelstuk dat je werkelijk bent. Wanneer je deze beweging maakt, zul je het geweldig vinden, omdat dit je in de gelegenheid stelt om jezelf uit te strekken naar wie je werkelijk bent en al je gaven te gebruiken op een manier waarvan je niet wist dat die bestond. Maar die beweging van punt A naar punt B is een beangstigende voor alle mensen. Het is een uitdaging voor jullie om uit je comfortzone te stappen en iets te zijn waarvoor je geen rolmodel hebt. We gaan jullie heel veel rolmodellen geven. Het is gemakkelijk nu jullie het grote plaatje kunnen zien waarin de hele mensheid samenkomt. Jullie beginnen te zien waar jullie heen gaan. In plaats van de kleine stukjes aan elkaar te moeten passen en ze deel voor deel te groeperen, kunnen jullie het grote plaatje zien en het spel spelen dat jullie willen spelen, omdat jullie allemaal gaven hebben gekregen. Her-inner je dat je op Aarde bent omdat je iets meedraagt dat waardevol is voor alle mensen.

Je gave met ritme presenteren

Nu is het jouw taak om je gave te vinden. Wanneer je dit vindt, moet je ook een manier vinden om van dienst te zijn en jouw boodschap, ritme of communicatie naar buiten te brengen naar andere mensen en dat is goed te doen op verschillende manieren. Leren communiceren vanuit het hart op een compleet nieuwe manier is door ritme. Ik wil jullie daar echter niet mee in de war brengen, want bijna iedereen stelt ritme nog steeds gelijk aan muziek. Ritme maakt zeker deel uit van muziek, maar het is veel meer dan dat. Het is in feite de manier waarop jullie je leven leiden. Je wilt graag je eigen unieke ritme vinden, want iedereen heeft zijn eigen interne ritme dat deel is van jouw wezen. Jullie leven je leven daarmee. Wanneer je van deze plaats naar deze loopt, loop je feitelijk in een ritme. Een deel daarvan heeft te maken met je lichaam; het heeft te maken met de lengte van je benen, de grootte van je longen. Je harmonische ritmes zijn gebaseerd op je fysieke kenmerken. Om je eigen ritme te vinden, hoef je alleen maar een lange doorlopende zin zonder komma’s en punten te lezen. Je zult woord na woord lezen en al snel het ritme vinden waarin je stem natuurlijk vloeit en het comfortabel aanvoelt. Wanneer je je eigen ritme begint te herkennen, zul je ook het ritme van anderen gewaar worden. Ritme beïnvloedt hoe goed mensen met elkaar communiceren.

Zodra je begint te zien hoe communicatie werkt door middel van ritme, zul je leren om net een beetje anders te vibreren om je standpunt duidelijk te maken. Je verandert de snelheid van je ritme voor nadruk, net zoals ik zojuist langzamer ging praten. Eigenlijk ben ik al een flink aantal jaren aan het werk met de Hoeder in hoe hij zijn ritme varieert. Hij had nooit gedacht dat we dit aan iedereen zouden gaan leren, want nu laat ik jullie zijn trucje zien. Waar dit heen leidt, is een vorm van communicatie die slechts een paar woorden nodig heeft. In het begin zul je een hele hoop woorden gebruiken, omdat je nog moet wennen aan deze manier van communiceren. Maar in een hele korte tijd zul je communiceren, van hart tot hart, zonder alle problemen en miscommunicatie rond het magnetische veld van het hart. Er zal helderheid zijn omdat je kunt spreken met alleen het ritme; dit is een heel heldere vorm van communiceren van spirit tot spirit. Het is de manier waarop wij Thuis communiceren. We hebben hier geen woorden nodig wanneer wij over jullie spreken en we spreken voortdurend over jullie. Wat nu als ik hier Thuis ben? Ik noem het Thuis met de hoofdletter T, wat een klein beetje anders is dan thuis bij jullie, omdat ik alle vrijheid van de wereld heb in mijn Thuis. Ik kan alles tegelijkertijd doen. Jullie zijn daar nog niet helemaal aan gewend. De Tijdbewaarder heeft een kleine applicatie op Aarde die “tijd” heet, dus jullie denken dat jullie niet alles tegelijkertijd kunnen doen.

Als eerste willen we jullie bewust maken van de ritmes waarin jullie communiceren. Je zult ontdekken dat het soms lastig kan zijn omdat je hoofd vaak zoveel uitfiltert voordat het je hart bereikt. Eerst moet je uit zien te vinden wat de zin betekent en dan moet je uitvinden of het in je geloofssysteem past voordat je het daadwerkelijk je hart binnenlaat. Welnu, dat zal veranderen wanneer je met ritme communiceert. Je zult heel snel dingen kunnen weerkaatsen tegen iemands hart en dat is prachtig, want je zult ontdekken waar jouw waarheid past en waar niet. De waarheid behoort niemand toe. Het is slechts een klein segment dat resoneert met jouw vibratie, dus vind je diegenen en deelt stukken van jouw wereld, omdat je binnen bent gekomen met gaven die aan jou zijn toevertrouwd. Ten tweede zullen we jullie niet naar je graf laten gaan zonder je gaven te gebruiken op Aarde. Dat is waar je in de eerste plaats voor bent gekomen, om aan te bieden waar je mee gekomen bent. Nu is het tijd, want de puzzel begint in elkaar te geraken. Nu vindt ieder puzzelstukje dat je oppakt heel snel zijn plaats en de hele puzzel begint vorm te krijgen. Nu kun je zien waar je thuishoort en je ontdekt de plek waar je volmaakt past en dan vind je ondersteuning op alle gebieden om je heen. Je ontdekt dat je past; je kunt het sterkste punt en grootste effect hebben op Aarde gedurende die tijd.

Dus, denk aan de puzzel, lieverds. Her-inner hoe het voelt wanneer ieder stukje dat je oppakt vloeiend op zijn plaats glijdt en hoe het voelt om dat laatste stukje te vinden dat de puzzel compleet maakt. Dat is jouw stukje, dat ene stukje dat jij tot het laatst vasthoudt om op zijn plaats te leggen. Het is het stukje dat wij allemaal vieren, omdat het betekent dat jij je gaven op Aarde zult gaan uitdelen in het prachtigste en meest kritieke tijd.

Espavo, lieverds. Jullie hebben het al goed gedaan, maar we kunnen niet wachten op wat jullie nu gaan doen. Jullie zijn erg boeiend om naar te kijken vanaf deze kant van de sluier, maar nog belangrijker, wij zijn trots op jullie op een manier die jullie nooit gekend hebben. Draag het goed.
Espavo.

————————-

Gegroet, Ik ben de Bewaarder van Tijd. Ik ben hier op deze dag voor jullie. Jullie hebben mij in het bestaan geroepen, weet je. Ik was hier al de hele tijd om te kijken naar wat jullie het collectief van de groep noemen en het is heel mooi om in dat specifieke gebied van vibratie te kijken. Jullie moeten begrijpen hoe jullie er voor ons uit zien, want jullie hebben stralende gezichten die de spirit van Thuis bevatten. Iedere keer dat jullie glimlachen en die hartenergie naar buiten brengen via jullie ogen en expressies, laat je een afdruk achter op je andere mensen. Je verandert levens voorgoed. Ben je ervan bewust dat wanneer jouw hand die van een ander raakt dat je dan een klein deel van die persoon wordt en dat die persoon een klein deel van jou wordt. Wanneer je dat doet, wisselen jullie niet alleen atomen uit, maar ook vibrationele patronen. Tot op heden is dat beperkt tot feitelijk nabij en fysiek contact. Het heeft nu niet langer fysiek contact nodig om de verbinding te maken; feitelijk is dat wat Elrah gedaan heeft met zijn ritmische patronen. Een deel van de activaties waarmee we hebben gewerkt, zijn bedoeld om deze gebieden van diep begrip op Aarde te openen. Jullie zijn heel dichtbij het punt waarop jullie jezelf gaan zien op manieren die jullie dromen te boven gaan.

Op dit moment zijn er veel leiders op Aarde, of je het hier een leider van een collectief noemt of daar een regering. Aan de ene kant kun je een leider hebben van een collectief dat je kerk noemt en aan de andere kant heb je deze verschillende leiders van collectieven en de reden dat wij op dit moment over de leiders spreken, is omdat zij zojuist hun controle hebben verloren of wat zij aan het leiden waren. Allemaal hebben ze zojuist de controle verloren over wat ze aan het leiden waren. Een van hen is zojuist afgetreden, de eerste in 600 jaar. Heel interessant om te zien. Hij was zich ervan bewust dat hij niet langer de leiding had over wat hij moest doen. Dus wat heeft er hier plaatsgevonden? Waarom is dit gebeurd en wat brengt de toekomst voor jullie allemaal? Tja, er zullen enkele leiders zijn die weer zullen opstarten en gaan landen en hun leiderschap opnieuw bevestigen, maar dit betekent dat zij zich opnieuw moeten ankeren en dat is wat er op dit moment plaatsvindt op Aarde. Iedereen die dacht de regie te hebben op een bepaald gebied moet nu ieder deel van de eigen gronding op Aarde opnieuw evalueren; de eigen persoonlijke effecten met betrekking tot veiligheid op Aarde; wat je vermogens zijn; wat je fysieke behoeften zijn en welke nieuwe behoeften de spirit heeft met betrekking tot je fysieke lichaam op Aarde, omdat je nu meer licht in je fysieke lichaam draagt dan ooit tevoren. Hierdoor verandert je fysieke lichaam, maar je emotionele lichaam gaat door vele strekkingen en vele uitdagingen, meestal in de vorm van twijfel. Oh, het stuurt een snelle angst voor twijfel door het fysieke lichaam omdat je de gronding kwijtraakt van wat je altijd als zekerheid hebt gevoeld. Lieverds, jullie gaan door een massale golf op Aarde, bijna alsof iemand het tapijt onder je vandaan trekt. Iedereen twijfelt aan zichzelf en vraagt zich af of hij of zij op de juiste plek is en wie hij of zij morgen zal zijn. Je bent op de juiste plek op het juiste moment. Laat me hier eerst over spreken, want ik ben de Bewaarder van Tijd.

De volmaakte kruispunten van Tijd en Ruimte

Een deel van jullie grootste reis op Aarde is om jezelf op het juiste kruispunt van tijd en ruimte te plaatsen waar je ondersteund kunt worden, je eigen energie kan worden gevoeld en je boodschap kan worden gehoord op Aarde. De tijd is nu, niet meer wachten. Wanneer je de heilige energie die je op Aarde is gegeven vasthoudt en je brengt deze niet naar buiten, wat er dan gebeurt, is dat je het verliest in een andere vibratie. Je begint liever te wennen aan de vibraties rondom je heen dan dat je jouw eigen energie naar voren brengt. Het is niet verkeerd, lieverds, want veel mensen doen dat. Maar we zeggen jullie dat dit de tijd is om te weten wie je werkelijk bent, om de grotere visie van het leven op Aarde te begrijpen en nog belangrijker om jouw aandeel te realiseren. Je hebt je waarheid diep van binnen altijd geweten; het lijkt niet altijd logisch bij wat je ziet in de wereld om je heen. Alles wat we te doen hebben, is je te-rug te krijgen bij dat diepe gevoel, dat innerlijke weten dat jullie allemaal hebben en dan zijn we Thuis. We verbinden ons diep in deze momenten van heilige ruimte, dus wees daar vaak. Weet dat wij vanaf deze kant van de sluier werken en Elrah’s werk is niets meer dan te communiceren via het ritme van liefde. Velen van jullie zullen door de straat lopen, op weg naar je werk of ergens anders heen, maar je brein is al op de bestemming. Je brein projecteerde je de toekomst in, waar je al aan je bureau zit en probeert uit te vinden wat je als volgende zal doen, terwijl je nog op straat loopt om daar te komen. We zeggen jullie, jullie lopen het nu mis wanneer je dat doet. Het is nu zo ongelofelijk belangrijk om te leren ademen in ieder moment van de tijd. Dat is werkelijk alles wat je hebt.

Jullie bevinden je nu in circulaire tijd, en dat is voor jullie allemaal enorm belangrijk om te begrijpen. Je her-beleeft je verleden niet, maar je her-leeft het weefsel van je verleden. Jullie hebben allemaal speciale dingen waar jullie van houden. Het kan zijn dat je iets bij je draagt in je zak of je tas, omdat het iets speciaals voor je betekent. Het kan iets zijn dat je gegeven is door een dierbare, of je vader of moeder en je draagt het voortdurend bij je omdat het een bepaalde energie heeft. Als iemand dat nu zou vastpakken en zou zeggen: “Tja, ik ben een wetenschapper en ik ga die energie meten en ik kan die energie er niet in vinden.” Ze geven het aan je terug en zeggen: “Er zit geen energie in dit voorwerp.” Je zult de wetenschapper simpelweg tegenspreken, omdat jij in je hart weet dat er energie zit in het ding, ook al kan het niet wetenschappelijk worden bewezen in jullie wereld. Dus, hier zijn jullie dan aan het werk met de tijdsafdrukken van dit moment. Als je de toekomst in wilt gaan, dan kan dat alleen maar via dit moment. Als je je verleden opnieuw wilt bezoeken, kun je dat alleen maar via dit moment. Het verleden, het heden en de toekomst bevindt zich werkelijk in eenheid in het nu. Dit is heel moeilijk voor mensen, want jullie hebben zoveel van je leven in de toekomst geleefd, om je successen voor te bereiden, te projecteren en te proberen om ze in de toekomst te herhalen. Jullie verstoppen je positieve energie in de toekomst en je slaat je negatieve energie op in het verleden. Het probleem daarmee is dat dit weefsel van tijd een beetje het zelfde is als die geluksdingen die je met je meedraagt, want zij dragen de energie van je ervaring.

Dus wat gebeurt er wanneer je een heel moeilijke energetische ervaring hebt en je kunt die niet op dat moment rechtzetten? Het laat een afdruk achter in het weefsel van tijd en verdwijnt in je verleden. Welnu, zelfs in het verleden kun je ermee omgaan. Om dezelfde reden is het zelfs belangrijk voor je om je verleden op te schonen en om die dingen op te lossen die vanuit je heden het verleden zijn ingeglipt. De meesten van jullie hebben dat niet gedaan op Aarde. Dat is niet de gebruikelijke mogelijkheid. Zodra je het je verleden in hebt laten gaan zeg je: “Oh, gewoon doorgaan. Het zal wel weggaan.” Alleen doet het dat nooit. Want net zoals je die speciale of gelukkige tekens met die energie die je met je meedraagt, heb je met die energie zojuist een afdruk gemaakt in het weefsel van tijd, omdat tijd circulair van aard is. Wanneer je iets niet verwerkt, komt het weer terug en herbeleef je precies dezelfde situatie met meestal een andere persoon of in andere omstandigheden, maar de energie is hetzelfde, want je hebt er een afdruk van gemaakt in het nu-moment. Dus hoe kun je het meeste halen uit deze nu-momenten? Hoe leef je volledig in het nu? Betekent het dat je je toekomst helemaal moet afwijzen? Nee. Je leeft in een dimensionele wereld die nog steeds met al deze delen werkt, dus moet je nog steeds het hoofd en hart in balans brengen.

Ook al is het nog niet mogelijk op Aarde om helemaal in je hart te leven, komt dit wel steeds dichterbij. Mensen bewegen zich meer en meer naar dat evenwicht. Dit is van een schoonheid die jullie begrip te boven gaat, want het laat werkelijk zien dat jullie de gehele mensheid nu hebben geëvolueerd ver voorbij de vierde dimensie. Jullie komen in geheel nieuwe omstandigheden en jullie zullen samen je individuele energie verankeren. Alsjeblieft, her-inner je dat je niet op deze Aarde zou zijn als je niets had bij te dragen. De puzzel kan niet compleet gemaakt worden totdat alle stukjes ermee hebben ingestemd om hun rol te spelen. Welkom Thuis, lieverds.
Het is met de grootste eer dat we jullie vragen om elkaar met respect te behandelen. Zorg voor elkaar bij iedere gelegenheid die je krijgt en houd zo veel mogelijk deuren open voor de mensen om je heen. Het is een heel nieuw spel dat jullie spelen. Speel goed samen.

Espavo, De groep

De Hartverbinding

Van Barbara

Het leven ontvouwt zich

De laatste tijd voel ik een extreme opwinding met betrekking tot het leven. Ik ben normaal gesproken een optimistisch persoon, maar mijn hart is op een nieuwe manier vervuld met vreugde. Dit is de lente van mijn ziel. Ik heb zo’n gevoel van verwondering met wat het leven te bieden heeft. Het is aan mij om de mogelijkheden te onderzoeken. Het is heel vroeg in de lente waar ik woon. Ik zou haast zeggen dat het mijn meest favoriete seizoen is, omdat het gevuld is met nieuw leven.

Mijn leven heeft zich op veel verschillende manieren geopend. Vorig jaar mei was ik ziek. Iedere maand sindsdien is er een geweest van sterker worden en mijn kracht opbouwen. In deze speciale tijd voel ik nu dat ik gegroeid ben naar een punt van bloei in mijn gezondheid en geluk. Het is wonderbaarlijk wat het leven te bieden heeft wanneer je hart en geest ervoor open staan. Dan begint het leven zich te ontvouwen.

Met Kerstmis was ik gezegend doordat ik een piano kreeg van Steve, mijn familie en vrienden. Dit heeft een hele nieuwe wereld voor me geopend. Ik geniet ervan om dit prachtige instrument te leren bespelen. Daarbij heb ik een prachtig mens ontmoet die mijn pianoleraar is. Zij deelt haar muzikale wereld met mij. Ze heeft mij in contact gebracht met het Smith centrum van beeldende kunsten. Ik ben me nu bewust van een andere kant die Las Vegas te bieden heeft. Dit brengt me ook weer in contact met mijn liefde voor zingen.

Een ander nieuw onderdeel van mijn leven is het herontdekken van het plezier van fietsen. Het begon niet lang geleden met onze zoon Austin toen ik tegen hem zei dat ik meer beweging nodig had. Met het warmer wordende weer stemde ik er mee in om er helemaal voor te gaan en met hem mee te gaan. De volgende dag moedigde hij me aan om onze banden op te pompen en te gaan fietsen. Ik vond dit een prima idee. Denk aan de zin: Het is net als fietsen; je verleert het nooit.” Nou, ik bleef deze zin maar in mezelf herhalen toen ik bijna van de fiets viel. Het voelde niet comfortabel, omdat ik last had van onzekerheid en ook een beetje bang was. Ik haalde Austin over om met mij van fiets te ruilen. Hij heeft een heel comfortabele beach cruiser. Die dag heb ik een zelfde fiets gekocht en sindsdien rijden we elke dag. Dit kan leiden tot wandelen in de bergen. Ik weet dat ik wil gewichtheffen (niet meer dan 5 pond!) Ik geloof niet dat Austin me kan overhalen om te gaan bergbeklimmen!

Mijn werk met Steve bij Lichtwerker begint nieuwe wegen in te gaan. Het is prachtig om dit samen te delen. Wie weet wat er nog in het verschiet ligt in het onderzoeken van mijn spirituele pad. Ik heb het gevoel dat ik zo ver ben gekomen, maar er is nog zoveel meer te leren. Ik vraag me af welke levensgebieden ik in de toekomst nog zal ontdekken. Het zal zich allemaal ontvouwen wanneer de tijd rijp is voor mij. Tot dan waardeer ik wat ik heb in het nu.
Het ene idee leidt naar het volgende en het volgende. Kom in actie en laat jouw leven zich ontvouwen op de meest prachtige manier.

Met liefde en licht,
Barbara

 

Speciaal verzoek: Copyright 2013 Lightworker.
Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.