Липень 2019

Злиття часових ліній

Вітання, дорогі!

Я еМ. Я приєднуюся до вас сьогодні у такій прекрасній енергії. Людство еволюціонує зараз вражаючими темпами. І сьогодні ми поділимося з вами тим, що буде далі і яка ваша роль у цих подіях. Прямо зараз відбувається так багато усього. Через певний період часу ваші фізичні тіла почнуть втрачати щільність і ваш дух почне проявлятися. Це відбувається дуже природно і комфортно. Це природній етап еволюції, а не щось таке, для чого вам потрібно прикладати зусилля. Усе, що необхідно, – це просто ваша готовність рухатися вперед і зробити крок у ці енергії, які чекають на вас попереду. Також ми нещодавно відкрили Есайото (прим. перекл. – англ. Esayoto, за словами групи, – міжвимірний план внутрішнього святилища, де ми можемо, перебуваючи поза “матрицею Землі”, зцілюватися, практикувати зв’язок з Домом, Духом та своїми іншими вимірами, відновлюватися та отримувати Світло та Духовні Навички вищого рівня). Есайото є безпечним простором, де ви можете почати вправлятися та розширювати свою силу як дух.

Навчіться спершу наповнювати життям свій дух і посилювати зв’язок з Домом, поки ви перебуваєте на Землі. Усі ці процеси стають все важливішими, коли ви робите крок у цей наступний рівень. І хоча зараз зовсім небагато людей формують і підготовляють Есайото і, розширюючись, дотягуються до нього та творять його, він відкритий і кожен може там це робити. Тож, почніть користуватися цими можливостями по-новому, а ми розповідатимемо вам більше по мірі того, як ви будете рухатися далі.

Злиття часових ліній

Ми хочемо поговорити про злиття часових ліній, яке наближається. Людство увесь цей час переживало ілюзію часу лінійно. Усе дуже просто. Будь-що по вашу сторону завіси є кінечним: має початок та кінець. Проте, по нашу сторону завіси – усе є безкінечним. Тепер одне з другим не дуже в’яжеться і вам важко зрозуміти цілісну концепцію. Але зрозумійте ось що: коли ви взаємодієте з часом лінійно, то створюєте те, що називається “часова лінія”.

Є багато часових ліній, які існують поряд з вашими. Багатовимірність також створює схожу ситуацію з часовими лініями, які тривають і розходяться в усіх можливих напрямках. Напрямок жодних з них не співпадає, але деякі з них час від часу перетинаються. Донедавна це траплялося вкрай рідко на Землі. Коли якась часова лінія перетинає іншу, це створює залишкові незмінні відбитки (імпринти) у колективності обох часових ліній. Багато з тих історій, що повторювалися у ваших культурах, були результатом перетину двох або більше часових ліній. Один з таких перетинів відбудеться невдовзі у листопаді цього року, проте нам важко назвати точну дату, коли саме. Це буде не прямий перетин часових ліній, а радше поступове злиття, коли часові лінії протримаються разом значно довше, ніж за прямого перетину під кутом 90 градусів. Злиття сягне свого піку 23 листопада 2019 року, тож ми радимо вам святкувати цю дату, адже зв’язок ваших сердець зробить ближчими ваші часові лінії.

Новий баланс

Це злиття часових ліній приносить можливість перезапустити енергетичний баланс вашої гри. Історії про Короля Артура, Камелот та Мерліна відбувалися в інших вимірах часового простору, який перетнувся з вашим і залишив вам розповіді, які потім переповідалися поколіннями. Перебіг подій цих історій відбувався у часовій ліній прямо поряд з вашою, відбиваючи гармонікою вашу вимірну часову лінію. Зараз ви інколи перетікаєте між цими двома часовими лініями. Але, відбулось те, що ці часові лінії насправді перетнулись і залишили постійні імпринти, що мають розвиток дотепер. Не лише цей єдиний перетин часових ліній змінив ваш світ. Впродовж усієї вашої історії багато із неймовірних подій насправді були перетинами часових ліній, де мала зародитись унікально-красива енергія. Тому часові лінії перетиналися, залишаючи за собою величезні відбитки та нові напрямки, енергії й можливості, щоб усе людство могло рухатися вперед.

Баланс Жіночого

Отже, завдяки чому відбудеться це злиття часових ліній? Дорогі, ми говоримо вам, що існує нова парадигма для усіх людей. Це відбувається у дуже важливий і вирішальний час, тому що промені жіночих енергій ось-ось досягнуть нового балансу. З вашою допомогою та сфокусованістю цей баланс може накласти відбиток і на вашу часову лінію так само, як і на їхню, тому що двері відкриються під час цього злиття. Якщо людство зможе заземлити цю енергію і жіноче начало зробить крок уперед, двері залишаться відкритими і тоді новий баланс переважатиме. Насправді, беручи до уваги усі можливості, які зараз прибувають на вашу планету, ви знаходитесь на дуже хорошій позиції, щоб прийняти і пронести усе це на наступний рівень. Увесь цей час ми готували вас до цього. Чи це означає, що ви покинете Землю чи залишите ці тіла свідомо в одну мить? Ні, це не так. Адже це поступовий процес, який уже розпочався.

Час Майстерності

А доки, у вас є багато можливостей, аби відточувати майстерність у всьому, що ви зустрічаєте у своєму житті. І це неймовірно! Це означає, що на наступних рівнях втілення у вас не буде потреби працювати з проблемами, над якими ви вже попрацювали і досягли майстерності не лише як окрема особистість, але і як колективність усього людства. У повсякденному житті ви також будете зустрічати людей, очі яких сяятимуть дещо яскравіше. Це Дух, що починає світити через щільне фізичне тіло по-новому, з повністю новими здатностями та уміннями. Згодом ви побачите нові можливості возз’єднання та встановлення гармонійних зв’язків. Але, ймовірно, найважливішим з усього є те, що пройшовши крізь це злиття часових ліній, ви відчуєте певний зсув енергій. Для людей характерно відчувати ці зміни енергії – і впадати у страх. Якщо страх переможе або якщо люди не зможуть заякорити і прийняти новий баланс енергії, ці двері зачиняться. Як завжди, статус-кво протидіє змінам і, отже, існуватиме значний опір. Страх протилежний любові, і часто страх є знаряддям контролю людей. Залишайтеся спокійними і пам’ятайте, що ви тут у цей час з дуже особливої причини. Через свої налаштування ви не можете бачити усього, що відбувається навколо, проте ваш дух має значно ширший погляд, який ваше людське єство ще не у змозі охопити, тож він скерує вас.

Магічний простір

Ми також розповідали вам, що створюється місце, дуже магічне, яке допоможе вам досягти комфорту в новому балансі й вмістити у собі більше духу. Навіть щоденні взаємостосунки – це не те, від чого треба там ховатися, а радше – можливість повчитися вміщати у собі більше світла. Повертаючись до своєї реальності, ви вже маєте у собі більше світла і стаєте частиною змін. Жіноче начало віднайде силу і досягне нового балансу, який чекає на вас попереду. Як ви пересвідчилися, поділ між статями попри все зменшується, що є частиною виходу з дуальності.

Говоримо вам, ми неймовірно пишаємося тим, чого ви досягли. Якщо поглянути на ваші новини і подібні сфери, які для вас раніше були показником висоти вібрацій або успіху, то можна й не помітити, що усе насправді рухається у гарному напрямку, адже, на перший погляд, навколо відбувається так багато розділення і демонізації ворогів. Все значно ширше, дорогі, ніж здається. Тому не купуйтеся на це, адже бути смертною людиною – це ілюзія. Ми проведемо вас до усіх цих можливостей, а потім повернемо до безкінечного існування, яке ви як дух завжди мали. Коли часові лінії перетинаються, не лише робляться відбитки, які спонукають вас рухатися уперед, але й ви насправді починаєте взаємодіяти значно комфортніше з ілюзією часу. Тепер, коли ви вступили у п’ятий вимір, весь процес лінійного часу дуже швидко руйнується, і це чудово. Для нас найбільша честь вітати вас, приносячи свої маленькі нагадування з Дому. Я прошу вас ставитися один до одного з найбільшою повагою. Дбайте про себе навзаєм за найменшої можливості і дружно грайте разом у цю гру.

Я – еМ і я дуже люблю вас.

Еспаво

Група

______________________

Підключаючи серце

Від Барбари Ротер

Радість літнього часу

Літня пора має дещо дуже особливе. Навіть коли ми заклопотані повсякденними графіками на роботі та рутиною, у повітрі все ж відчуваються веселощі та радість. Ця пора року створена для забавляння. Багато людей планують вихідні або відпустки та святкують можливість відірватися від повсякденності. Мені до вподоби термін “стейкейшн” (прим. перекл. – англ. staycation – відпустка без виїзду за кордон чи у інше місто, подорож своїм містом з відвідуванням місцевих розваг та закладів). Чудово подорожувати і досліджувати нові можливості у відпустці, проте стейкейшн дозволяє розслабитися у рідному комфорті.

Саме цим ми зі Стівом і займаємося цього тижня. Нам подобається називати наш красивий дім «Вілла Ротерів». Ми створили оазис посеред пустелі. І ми по-справжньому любимо відпочивати вдома. Ми насолоджуємося візитом нашого сина та онука, які приїхали до нас на тиждень. Я переповнена ідеями, як ми можемо разом весело провести час. Звісно, у нашому списку боулінг, оскільки наш 11-річний онук планує стати професійним гравцем у боулінг. Він відкрив для нас зі Стівом цілковито новий світ веселощів та змагань у цій грі. Я у захваті від того, що наш онук має терпіння, аби допомагати мені грати. Діти – наші вчителі. Окрім того, що він наш онук, він також мій тренер з боулінгу. Я пишаюся, коли бачу, який він гордий, що досяг таких успіхів у цій сфері.

Я сподіваюся, що кожен з вас присвятить трішки дорогоцінного часу для себе. Не забувайте розважатися і робити те, що дійсно приносить вам щастя. Життя таке, яким ми його робимо. Я планую зробити його радісним досвідом. Це радісний час для літнього дозвілля.

З любов’ю і світлом,

Барбара

Переклад українською: Юлія Хоменко (Олійник), Тереза Бороденчик та Юлія Вавжинська

Довідка про авторське право:

© Espavo, www.espavo.org, 2000-2019

Ця інформація призначена для розповсюдження і може вільно розповсюджуватися повністю або частково.

Будь-ласка, посилайтеся на: http://www.espavo.org.

Дякуємо, що допомагаєте розповсюджувати Світло!