Mei 2019

Geopende Deure

Ons begroet julle, Geliefdes

Ek is die Bewaarder van tyd, en ek het vandag gekom om julle op ‘n reis te neem. Ek sal met julle mee deel wat besig is om op julle planeet te gebeur, want dit is baie opwindend!

Tog,besef ons wel, dat wanneer julle slegte nuus ontvang het en julle sien gebeurewat op jul planeet plaasvind , die omstandighede dit baie moeilik maak vir mense om vorentoe te beweeg. Daar is baie van wat julle sal noem ‘tragedies’ wat gereeld plaasvind. Dit is deels die gevolg van die evolusie wat plaasvind. Eerstens, is daar ‘n paar baie interessante dinge wat met kosmiese bestraling plaasvind. Nou kan dit vir die meeste van julle baie verwarrend wees, maar in waarheid is daar ‘n oorvloed van kosmiese bestraling wat vanuit die kosmos kom, wat tans julle planeet bestraal. Dit help baie, want dit plant baie belangrike sade vir julle toekoms.

Wat ons vir u sê, geliefde, is dat elkeen van u ‘n hart het wat die wêreld voor u kan verander. Alhoewel jou fisika nog nie heeltemal saamstem nie, kan jy eenvoudig dit alles deur ‘n kortpad leer oor hoe om alles rondom jou te beïnvloed. Dit word gedoen deur jou magnetiese hart. Ja, jy kan die energie van alles in jou wêreld verander deur jou optrede alleen.

Hoeveel Lig werkers neem dit om jou planeet te verander?

Dit neem net een … jy! Dis so eenvoudig. Jy verander jou wêreld en alles om jou begin skuif. Nou beteken dit, dat jy jou asem kan ophou hierdie dag, en skielik is alles wat jy ooit wou hê, joune? Geen probleme in jou lewe nie? Wel, dis nie presies wat jy vir jouself as ‘n gees opgestel het nie. Jy speel ‘n pragtige spel van verberg en soek wat julle noem ‘wegkruipertjie’. U leer die verskille tussen hoe u vir oorlewing bedraad is, en wat u gees benodig in hierdie pragtige nuwe ervaring, om dit te leer ken en te onderskei van mekaar. Jy is besig om op ‘n heeltemal ander vlak te beweeg en dit is wonderlik vir ons om te sien. Ons sal daar wees wanneer ons kan. Om ons hande uit te brei terwyl u een vlak na die volgende stap. As u hierdie dapper spronge van die mensdom neem, om jouself kwesbaar in ‘n baie sagte situasie te maak, onthou geliefde, dit is waar u krag lê. Dit is waar dit vandaan kom, wat jy vir jouself opgestel het voordat jy hierdie speletjie begin speel het. Party van hulle lyk soos padblokkades of plekke waar jy eenvoudig nie verby kan kom nie, maar jy is nader as wat jy dink.

‘n Tyd van meesterskap

Ons vra u om daagliks ‘n paar baie eenvoudige situasies in u lewe te vind wat weerstand veroorsaak. Dit kan iets wees wat jy regtig nie graag elke dag doen nie. Nadat Steve vloeistowwe gedrink het, hou hy nie daarvan om daarna in die stort te buk nie. So, jy mag dalk vra wat moontlik daarin steek vir hom, om iets daaruit te leer? Dit gaan oor die bemeestering van weerstand in alle vorme. Bemeestering van enigiets is tans soveel makliker as wat dit selfs ‘n paar weke gelede was, want dit is werklik die ‘tyd van bemeestering’.

Die kosmiese bestraling wat die Aarde binnedring, maak ook ‘n ander potensiaal oop. Aangesien dit op hierdie manier ingaan, verander dit die omgewing waardeur dit beweeg. U mag dalk nuwe vorme van siektes en allergieë sien. Moenie jouself bekommer nie, aangesien dit min aanpassings vir die meeste sal wees. Die meeste ligwerkers is in elk geval effens geïmmuniseer. Tog sal jy ‘n paar nuwe eienskappe op jou planeet waarneem, wat basies geleenthede vir u is om dinge op ‘n nuwe maniere te ervaar. Die fisiese liggaam self begin verander, en begin om uit die greep van die gees los te laat. Alhoewel dit baie betowerend is, is dit ook baie moeilik vir mense wat heel hul lewe lank op twee bene geloop het. Jy het soveel meer waarmee jy in hierdie tye mee kan werk.

Gedurende die volgende paar weke vra ons almal om rond te kyk na dinge in jou lewe wat weerstand veroorsaak. Vind maniere om verlief te raak op hulle, al is dit net vir ‘n oomblik. Ontdek die lig in alles wat jou weerstand veroorsaak het, in die dinge wat jy nie daarvan hou om te doen nie. Hierdie ervaring kan jou ‘bandwydte’ vermeerder, want nou begin mense die lewe op ‘n nuwe manier ervaar. Daarom het ons baie werk gedoen met die gemengde realiteite wat ons onlangs geplant het. Die verbreding van die vibrasie-bandwydte in die mensdom is die eerste stap in die evolusie wat voorhande is. Begin dit as ‘n ver-ankering proses in jou daaglikse lewe en vertrou dat daar nog baie meer is.

U skep dit soos u praat, soos u vorentoe stap. Alhoewel ons nie spesifiek kan vertel wat jou toekoms sal wees nie, kan ons jou vertel watter rigting jy op pad is en dit is baie mooi. Ja, daar is meer van wat julle noem‘slegte nuus’ wat na jul planeet oppad is. Jare gelede het ons jou vertel dat die Verenigde State deur ‘n oorgangsiklus gaan beweeg, waar dit nie meer ‘n leier in die wêreld sou wees nie. Op die oomblik sien jy verskeie van die verskillende siklusse waarvan ons gepraat het, rakende ekonomieë en leierskap. Geagte mense, jul het nogal ‘n sterk konneksie en is nogal kreatief met daardie siklusse.

Volmaakte tydsberekening vir die eerste stap

Dit is eintlik ‘n baie mooi gebeurtenis, want soos ons jou al lank terug vertel het, dat wanneer jy opstaan, sal jy so opgewonde wees oor al die moontlikhede. Baie van julle kan dit nou doen. Verskeie maande gelede het ons baie van julle gevra om julself te begin voorberei, want teen die einde van April sal daar ‘n geleentheid wees om te skuif. Of dit nou ‘n nuwe projek is, ‘n skuif of iets waarin jy belê het, daar is so baie dinge wat nou oopgemaak word. Moenie bang wees om daardie stap vorentoe te neem wanneer die deur oopgaan nie, beweeg slegs in. As jy nie daarvan hou nie, kan jy altyd omdraai en terug beweeg of weer kies. Dit is baie makliker as wat jy dink. Tog gebeur niks totdat jy die stap neem nie, dit is waarvoor ons hier is om jou te vertel. Die kosmos rondom jou is tans op so ‘n manier om dit makliker te maak vir jou om die eerste stap te neem, wat die moeilikste van almal is. Ons vertel u ook, liewe kinders, dat hierdie deure baie vinnig weer sal sluit as dit nie binne getreë word nie. Die veranderinge waarvan ons praat, kan nie duidelik gedefinieer word nie. As dit die geval is, probeer om jou persepsie uit te brei en kyk weer.

U sal u dalk daarvan weg wil hou, want dit beteken dat die verandering wat u nou ervaar, u op ‘n heel ander plek vat. U sal baie daarvan sien soos ons vorentoe gaan, want u fisiologie sal binne ‘n paar maande begin verander. En jy mag dit as ‘n positiewe of ‘n negatiewe sien, afhangende van hoe dit jou raak, maar in waarheid het jy geweet dit kom. Moenie hierdie veranderinge vrees nie. Weet dat jy geleenthede het om in ‘n hoër vibrasie te styg – leef reg hiér, waar jy tans nou is.

Trouens, jy het vir hierdie grootste deel van jou huidige leeftyd voorberei, baie van julle, alreedsin verskillende leeftye. Daar is ‘n geleentheid om weer na u oorspronklike vorm terug te keer, voordat u so digtheids vorm soos huidiglik aangeneemhet, en ons is baie opgewonde hieroor! Dit roep dit alles weer bymekaar deur jul hartverbindings. Vertrou dat jy nooit alleen is nie. Jy is altyd omring, nie net deur ander wat daar is saam met jou, wat iets soort gelyks doen nie, maar ook deur ons, nou.

Weet dat die eerste klein tree’tjie in ‘n nuwe rigting altyd die moeilikste is om te neem. Dit het ook baie makliker geword met die onlangse geskenk van energie uit die kosmos, wat jou nou op ‘n heel nuwe manier ondersteun! Waag om die stappe te neem, om uit te spring en ‘n fout te maak. Dit is wat mense doen. Geagte mense, moet nooit vergeet dat jy perfek is nie, presies waar jy tans is en jouself bevind.

Moeniebuite jouself soek nie, want jy begin om dit alles binne-in jouself na binnetoe te bring. Daar is so baie dinge wat nou begin plaasvind. Word ‘n waarnemer van die lewe, kies presies waar jy jou gewig wil uitleen. Hou aan met die goeie werk, weet dat julle die towenaars op die spelbord is! Dit sal nie lank wees voordat jy ‘Merlia se Swaard’ begin ontdek nie. Julle beweeg pragtig vorentoe in die regte rigting en skep julle werklikheid een stap op ‘n slag. Ons kan nie méér trots voel as ons julle dophou en na julle kyk nie. Nou verlaat ons julle met drie klein herinnerings:Om mekaar met die grootste respek te behandel. Onderhou elkeen by elke geleentheid. Speel hierdie speletjie goed saam. Geniet die reis, liewe kinders. Ek is die Bewaarder van Tyd.

Espavo

________________________________

~Verbintenis van die Hart~

Deur Barbara Rother

 

Verandering in houding kan ‘n verskil maak

Ek is lief vir hierdie tyd van die jaar. Lente bring verandering in. Dit is ‘n nuwe begin met die vars lug en die natuur in bloei. Dit bring ook ‘n gevoel van skoonmaak. Dit kan op toepassingvan alle areas van die lewe wees. Vir my,ervaar ek die gevoel van ‘lente skoonmaak’. Dit sluit alles in my lewe in wat nie meer ‘n doel, emosioneel en fisies dien nie.

Steve en ek, soos ek seker is, ook  met baie ander mense, versamel items of in ons gedagtes of materiele besittings wat in gebiede van rommel vergader. Hoe gereeld besluit ons om uit te wis dít wat ons nie meer dien nie?

Ek kyk terug na die wintermaande en hersien die emosionele bagasie waaraan ek gehang het en op gegaar het. Ek het besluit dat ek gereed is om enigiets te los en te laat gaan waaraan ek niks kan doen nie. Ek het altyd die woorde van Alkoholiste Anoniem bewonder. “God gee my die rustigheid om die dinge te aanvaar wat ek nie kan verander nie, die moed om die dinge te verander wat ek kan, en die wysheid om die verskil te ken.” Hierdie woorde het my gehelp om meer positiewe toekoms te skep.

Om fisiese dinge los te maak, kan net soveel van ‘n vrylating wees. Die vryheid om los te maak van watter rommel jou spasie verteer, kan soos ‘n vars lug wees. Die antieke kuns van fengshui, wat ek bewonder, is ‘n leering van skoonmaak en te erken wat in jou persoonlike ruimte werk.

Steve en ek is besig om ons motorhuis uit te vee. Ons het nie net persoonlike, maar ook besigheids-items gestoor wat ons nie meer nodig het nie. Ek het ons persoonlike besittings aan organisasies geskenk. Ek het ‘n plek gevind wat gevaarlike huishoudelike afval vir jou versorg. Dit is ‘n plek wat gebruik word om batterye, ou rekenaars, drukkers, ens vir jou te vernietig. Met ons besigheid pas Steve altyd ons toerusting aan. Ek wou seker maak om veilig te beskik oor items wat die gewone vullishoop nie opneem nie.

Vanoggend het ek die lang ry na hierdie fasiliteit geneem. My motor was met hierdie bogenoemde voorwerpe en items tot aan die rand gevul! Toe die man wat daar werk, my oorlaaide voertuig sien, het hy geaarsel. Hy het gevra waar al hierdie dinge vandaan kom? Ek het eerlik beantwoord dat dit uit ons besigheid was. Hy was vinnig om te sê dat ek dit na ‘n ander plek moes neem wat sake doen met soortgelyke besighede se vullis. Hy het gesê hy sal my nie help om my goed af te laai nie, al het hy die soort van besigheid gedoen. Ek het verduidelik dat toe ek sy maatskappy gebel, het om te verduidelik wat ek na die vulliswerf moes bring, het niemand aan my hierdie inligting gegee nie. Ek het ‘n onmiddellike irritasie van hierdie man se houding aan gevoel. Op hierdie oomblik het ek ‘n vinnige oomblik gehad om te bepaal hoe ek hierdie situasie sou hanteer. Ek kon sy onbeskofheid aan hom terug besorg of om te probeer verstaan vanwaar hy vandaan kom met sy situasie. Ek het hom eerlik gesê dat ek nie geweet het, ek was nie veronderstel om so ‘n las by hierdie fasiliteit te af te laai nie. Ek het vir hom gesê dat ek volgende keerenige item na die regte plek sal neem. Hy het gesê hy kan in die moeilikheid kom om my hele motorlading te aanvaar. Ek wou nie hê hy moet in die moeilikheid kom nie. Ek het vir hom gesê ek verstaan ​​sy beleid. Hy het uiteindelik my hele motor gelos. Ek het gevoel soos op ‘n sekere vlak wat ek met hierdie man verbind het wat net sy werk gedoen het. Ek het gevoel dat hy maar net diep binne ‘n sagte reus met ‘n ongepoetste kant was, wat eintlik ‘n hart van goud gehad het, wat hy vir ‘n kort tydjie vir my gewys het. Ek het weggery en goed gevoel oor myself met hoe ek hierdie situasie hanteer het. Ons het paaie geskei met ‘n glimlag op elkeen van ons gesigte. Dit kon op ‘n negatiewe manier uitgedraai het. Deur my houding aan te pas, het dit ‘n verskil gemaak in my dag en hopelik in sy dag ook!

Met liefde en lig,

Barbara

Espavo is ‘n nie-winsgewende bewuste korporasie wat toegewyd is aan die verspreiding van lig deur bemagtiging.

Vertaal deur: Astrid

Vir ‘n lys van ons aanlyn gebeure Klik die skakel hier

Om die skedule van alle gebeure te sien Klik die skakel hier

Kopiereg Kennisgewing:

Kopiereg 2000-2019

Hierdie inligting is bedoel om te versprei en kan vrylik versprei word, geheel of gedeeltelik.

 

Geeasseblief krediet aan: www.Espavo.org

Dankie dat jy die Lig versprei het!