Maart 2019

TERUGKEER VAN DE CLAN VAN DE HELDERE OGEN

Groeten van Thuis

Dierbaren,

Vandaag nemen we je mee op reis om met je te delen wat er nu en de komende maanden gebeurt. Er vinden veranderingen plaats om iedereen in staat te stellen het echte werk te verankeren. De vraag die veel mensen regelmatig hebben is: wat is mijn werk? Wat moet ik doen? We moeten ons echte werk in onze passie vinden, wat als we niet weten wat onze passie is? Nou, dat is begrijpelijk. Je speelt het spel alsof je een mens bent. De sluier die je zelf hebt bedacht, is erg dik en hij werkt heel goed. Het weerhoud je ervan je te herinneren wie je bent en je geschiedenis voor dit leven te herinneren. Het weerhoud je er ook van je eigen geest te her-inneren.

Als we je bij je oorspronkelijke naam noemen, draaien de meesten van jullie niet eens om. Dat is hoe lang je deze game hebt gespeeld waarbij je deed alsof je van elkaar gescheiden was. Dus welkom aan boord. Vandaag willen we iets met je delen om op te letten. Het is niet van toepassing op elke persoon, maar iedereen op aarde zal hiervan de komende maanden en in de komende jaren iets ervaren. Zie je, er is een hele verschuiving van energie die om verschillende redenen plaatsvindt. We hebben eerder gesproken over de evolutie van planeet Aarde en de 11 dimensies van de mensheid. Het verplaatsen naar dit eerste niveau van dit morfogenische lichaam is waarschijnlijk een van de moeilijkste veranderingen als je de traagheid overwint. Je moet de voorwaartse beweging bereiken door het comfort van de stilte en stabiliteit te laten. Jezelf in beweging krijgen is een hele uitdaging en je doet het redelijk goed.

Wonderen ontvouwen

We zijn erg enthousiast over de algemene voorwaartse beweging. Het is aanzienlijk meer dan wat we in dit korte tijdsbestek hadden verwacht. Bravo, dierbaren! Het betekent dat je het werk aan het aarden bent. Maar hoe heb je het gedaan? Was je in je passie en wist je het wellicht niet? Misschien deden sommigen van jullie dingen waarvan je je  niet eens bewust was? We vertellen jullie, dierbaren, dat het een uitdaging is om iemand te vertellen wat hun taak is. Wat we hier doen, is je een idee geven van hoeveel mensen deze rollen vervullen en waar je op moet letten. Inderdaad ontvouwen zich op dit moment wonderen op planeet Aarde.

Het is heel opwindend voor ons om naar te kijken. Sommigen van jullie verrichten genezingswerk als je slaapt. Velen van jullie weten dat al omdat je vaak moe wordt wakker en het kost je een uur of twee om je energie weer in beweging te krijgen. Sommigen van jullie hebben in deze andere dimensies gewerkt en zijn er zelfs niet eens van op de hoogte. Veel daarvan begint ‘s avonds en tijdens de rustigere tijden, vooral als je door je rust-staat en verjongingsperiode gaat, wat enorm groot is voor velen van jullie. Hoewel je overdag niet altijd je spirituele werk doet, word je ‘s nachts opgeladen. Andere keren worden sommigen van jullie zo opgeladen dat je naar andere dimensies reist en daar aan het werk bent.

Eén methode is niet noodzakelijkerwijs beter dan de andere, maar sommigen van jullie voelen eenvoudig de waarheid bij de ene benadering en niet bij de andere. Het belangrijkste stuk is dat je niet alleen bent. Dus, hoe kun je vinden wat het meest effectief is voor jou? Zonder twijfel is dat je passie, ook al weet je soms niet altijd wat het is. Soms past je passie als geest niet echt in die menselijke ervaring. Dat is nogal uitdagend, omdat je je reflectie niet ziet op de manier waarop veel andere mensen zichzelf kunnen zien. Weet dat dit nu en in waarheid verschillende dingen verandert die plaatsvinden. Laten we een van die waarheden met jullie delen. Het grootste, belangrijkste deel ervan en het plaatsvinden van het wonder is iets dat we simpelweg zullen aanduiden als de terugkeer van de clan van de heldere ogen.

De zeven clans van de e-familie

Weet je, in het begin van de planeet Aarde waren er zeven clans. De familie van E had door het universum gereisd en de spellen op het goede spoor gehouden. Ze werkten met spellen die voortijdig stopten. Daarbij leerden ze allerlei dingen om spellen te helpen aan de macht te blijven en te evolueren naar het volgende niveau in plaats van het spel te beëindigen. Toen hadden ze een idee: wat als we een spel zonder regels zouden plaatsen? Na enige discussie was het ontstaan. Voor de eerste keer besloten sommige leden van de Familie van E om te incarneren en fysieke lichamen te nemen. Dat betekende dat ze hun mooie vibrationele status moesten laten gaan en hun herinneringen moesten verliezen. Dat klopt, ze zouden binnenkomen, een sluier omdoen en mensen gelijk spelen naast alle mensen.

Terugkeer van de Clan of de Heldere Ogen

Ze brachten zeven belangrijke kenmerken mee die overal nodig zijn voor alle spellen, en ze brachten ze binnen in zeven verschillende clans. In het allereerste begin waren de clans eigenlijk een korte tijd samen terwijl ze hun energie integreerden, en vervolgens verspreidden ze zich in andere clans, zodat deze zeven belangrijke attributen op planeet Aarde werden verdeeld. Deze zijn essentieel voor elk spel dat evolutionaire stappen maakt. Het interessante deel, dierbaren, is dat je het al hebt gewonnen. Dat is misschien moeilijk te begrijpen, maar vertrouw erop dat dit niet betekent dat je stopt. Je maakt een nieuw spel, dierbaren. De uitdaging is dat het spel dat je maakt elke minuut van elke dag wordt gemaakt, net voordat je voet de grond raakt. Dus je maakt letterlijk elke beweging. Nu zul je beginnen dat uit te lijnen met een hoger doel, als je in het morfogene lichaam stapt en naar hogere niveaus. Dat gebeurt met de hulp van de Familie van E. Een van zijn clans is de Stam (Clan) van de Heldere Ogen, en ze komen nu weer aan bod.

Heb je ooit iemand gezien met stralende ogen waar je gewoon je ogen niet vanaf kunt houden? Ogen zijn volledig uniek, nog unieker dan je vingerafdrukken. Toch zijn er mensen die met instrumenten zijn binnengekomen die hen in staat stellen om zaden van licht op planeet Aarde te planten, simpelweg door hun ogen te openen en te glimlachen. De mensen die dat doen, zelfs als ze dat elke dag hun hele leven doen, realiseren zich misschien niet dat dit hun ware kracht is.

Als je vaak opmerkingen hebt gehoord zoals: “Er is iets bijzonders aan je glimlach,” dan heb je waarschijnlijk een directe lijn naar dezespirits. In tegenstelling tot het samenvoegen van een genetische lijn van afkomst, blijven deze energetische lijnen van de voorouders van de Spirit in de loop van de tijd onveranderd. Als dit bij jou resoneert, zul je je waarschijnlijk niet afvragen: hoe kan ik een verschil maken? En je zal waarschijnlijk niet beseffen dat je elke persoon in wiens ogen je hebt gekeken, diepgaand hebt beïnvloed. Hoe is dat gebeurt? Omdat je hen aan Thuis hebt herinnerd. Dit is hoe de Stam of Clan van de Heldere Ogen werkt, zaden van licht planten.

De Heldere Ogen keren terug. Niet alleen zijn het de volwassenen die erin geslaagd zijn hun vaardigheden te verbergen, maar ook veel van de jonge mensen die binnenkomen hebben zeer heldere ogen. Wacht even, mensen, alsjeblieft! Dit gebeurt vandaag en niet alleen met de nieuwe energieën die binnenkomen. Het gebeurt wereldwijd en die golf kan helpen om de energie op aarde te verplaatsen. Wat zal dat veranderen? Dierbaren, het zal alles op aarde veranderen. Plots wordt je nieuws heel stil en heb je alleen nog goed nieuws. Ja, er zijn bepaalde werkelijkheden die erop staan om in lagere vibraties te blijven hangen en daar heb je geen controle over. Je kunt er gemakkelijk uitstappen, want je creëert je realiteit door datgene waar je je ogen op richt. Verbind jezelf alsjeblieft niet met diegenen die opzettelijk kiezen om in de lagere vibraties van de oude planeet te blijven. Je hebt de mogelijkheid om te intensiveren en we moedigen je aan om het te nemen.

Velen die deze woorden nu lezen zijn eigenlijk van die oorspronkelijke Clan van de Heldere Ogen. We zullen je helpen herinneren wie je bent. En zelfs als je dat niet doet, zelfs als je niet het gevoel hebt dat je een van die mensen bent, kijk dan omdat ze nu ontwaken en het enige dat je hoeft te doen is glimlachen. Als je er een ziet en je denkt, oh, misschien is deze het wel, lach naar ze. Als ze terug glimlachen en je raken met hun licht, dan weet je dat dit hun taak is. We hopen dat dit eenvoudig is voor de mens om te begrijpen. Het is vrij eenvoudig, maar het is helemaal aan jou. Een nieuwe golf van lichtzaden geplant op Aarde zal beginnen. Als je lid bent van deze heilige clan, zul je je glimlach op een nieuwe manier zien oplichten. Als dit niet jouw clan is, dan is het jouw taak om deze zaden van licht te accepteren, te integreren en zo goed mogelijk door te geven.

Hoe werkt het? Gewoon glimlachen en het met rust laten

De timing van menselijke vooruitgang is precies goed voor die zaden die moeten worden geplant. Ze zullen vruchtbare grond vinden om te bloeien, en daarom keert de Clan van de Heldere Ogen terug.

Er is een echte afstemming geweest en we hopen dat velen van jullie in een positie verkeren waarin je je gemakkelijk kunt bewegen. Ja, dat is een deel van wat zich nu begint te ontvouwen. En als je het gevoel hebt dat je vastzit, of dat je niet iets doet dat je zou moeten zijn, kijk dan rond totdat je een van deze felle lichten ziet. Durf je eigen ogen te openen en kijk of je die kracht hebt. Velen van jullie doen dat, maar je bent je er niet eens van bewust. Werk er bewust mee samen en maak je geen zorgen, want dat is gewoon je hoofd. Je hart heeft geen behoefte aan angst.

Geniet van deze reis, dierbaren. Je hebt een nieuwe reis voor je en we vertellen je dat het makkelijker is dan je zou denken. Wanneer je diep in de ogen van iemand anders durft te kijken, zelfs als je hem op straat passeert, zul je deze wereld veranderen. Zelfs als je niet uit deze clan komt, kun je de tradities van de Clan van de Heldere Ogen voortzetten. En voor degenen onder jullie die zich rustig hebben verborgen, sorry, maar er is geen verborgenheid meer op planeet Aarde.

Geniet er gewoon van. Glimlach. Stuur je licht vrij en liefdevol zonder verwachting. Kijk vervolgens hoe alles op een geheel nieuwe manier begint uit te lijnen. De magie van de nieuwe aarde ligt recht voor je, je stapt er nu meteen in. We vergtellen je dat je in goede handen bent, lieve harten. Zie je, er zijn overal op planeet Aarde wezens die op deze prikkels, deze triggers, wachten. Alle clans zijn nodig, maar de eerste trigger is de terugkeer van de Clan van de Heldere Ogen.

Goed gedaan! Ga zo door met het ongelooflijke werk dat je doet in je mooie evolutionaire spel. Weet dat je nooit alleen bent. We staan altijd achter je en als je met ons wilt praten, staan we recht naast je, kijken mee over je schouder. Geniet van de reis. We laten je nu achter met deze kleine herinneringen: behandel elkaar met respect, zorg voor elkaarelkaar. Zoek naar de Clan van de Heldere Ogen en speel goed samen, dierbaren.

 

Espavo,

De groep

 

Speciaal verzoek: Copyright 2019 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.