Maart 2019

Terugkeer van die Groep met die Blink Oë

Ons groet julle vanaf die Huis, Geliefdes!

Vandag neem ons u op reis om met u te deel wat huidiglik en oor die volgende paar maande gaan plaasvind. Daar is veranderinge wat plaasvind sodat julle almal kan begin werk met jou gawes en roepings-werk. Ja, dit is ‘n vraag wat baie mense gereeld vra: Wat is my werk hier op aarde? Wat is ek veronderstel om te doen? Alhoewel ons, ons roepings-werk in ons passie moet vind, maar wat as ons nie weet wat ons passie is nie? Wel, dit is verstaanbaar vir baie. Jy speel die spel van voorgee om ‘n mens te wees. Die sluier wat jy self ontwerp het, is baie dig en werk redelik goed. Dit weerhou jou daarvan om nie te kan onthou presies wie jy is, en ook jou geskiedenis voor hierdie lewe. Dit weerhou jou ook daarvan om jou eie gees te onthou.

Wanneer ons jou volgens jou oorspronklike geestelike naam aanspreek, draai die meeste van julle nie eers om nie. Dit is hoe lank jy hierdie speletjie gespeel het asof jy afsonderlik is. So, welkom aan boord. Vandag wil ons graag iets met jou deel om te kyk. Dit geld nie vir elke enkele persoon nie, maar almal op Aarde sal dit in die volgende paar maande en in die jare wat voorlê, ervaar. Jy sien, daar is ‘n hele verskuiwing van energie wat vir baie redes plaasvind. Ons het voorheen gepraat oor die evolusie van die planeet Aarde en die 11 dimensies van die mensdom. Om egter in hierdie eerste vlak van hierdie morfogeniese liggaam te beweeg, is waarskynlik een van die moeilikste veranderinge as jy traagheid oorwin. Jy moet die voorwaartse beweging bereik deur die ‘gerief sone’ van stilte en stabiliteit, te verlaat. Om jouself aan die gang te hou is tans baie uitdagend en jy doen dit baie goed, geliefde.

Wonderwerke Ontvou

Ons is baie opgewonde oor die algehele voorwaartse beweging. Dit is nogal aansienlik meer as wat ons in hierdie kort tydsbestek verwag het. Bravo, liewe kinders! Dit beteken dat jy hierdie werk anker. Maar hoe het jy dit gedoen? Was jy in jou passie en het dit nie besef nie? Miskien het sommige van julle dinge gedoen waarvan jy nie eers bewus was nie? Ons vertel jou, geliefde, dit is uitdagend om aan iemand te vertel wat hulle werk is. Dus, wat ons hier doen, is om jou ‘n idee te gee van hoeveel mense hierdie rolle vervul en waarvoor jy moet uitkyk. Inderdaad, wonderwerke ontvou nou op planeet Aarde.

Dit is baie opwindend soos ons julle observeer. Party van u doen genesende werk wanneer u aan die slaap raak. Baie van julle weet dit alreeds omdat jy dikwels uitgeput raak en dit neem jou ‘n uur of twee om jou energie weer te laat beweeg. Sommige van u het in hierdie ander dimensies gewerk en is nie eers daarvan bewus nie. Baie daarvan begin in die aand en gedurende die rustige tye, veral as jy deur jou rustige toestande en vernuwings-periodes gaan, wat vir baie van julle báie is. Alhoewel jy nie altyd jou geestelike werk gedurende die dag doen nie, word jy snags herlaai. Ander kere word sommige van julle so begeesterd dat jy na ander dimensies reis en werk doen.

Een metode is nie noodwendig beter nie, maar sommige van julle resoneer meer met die waarheid van een benadering en nie so noodwendig die ander een nie. Die belangrikste deel is dat jy nooit alleen is nie. So, hoe kan jy vind wat die beste vir jou is? Sonder ‘n twyfel, dit is jou passie, alhoewel jy soms nie altyd weet wat dit is nie. Soms pas jou passie as ‘n gees nie regtig in daardie menslike ervaring nie. Dit is nogal uitdagend, want jy sien nie jou refleksie op die maniere waarop baie ander mense hulself kan sien nie. Weet dat dit nou en in die waarheid veranderende dinge is wat plaasvind.

Kom ons deel een van hulle met jou. Die grootste, belangrikste deel van hierdie en die wonderwerk wat plaasvind, is iets wat ons net sal noem as die terugkeer van die ‘Groep van die Blink oë’.

Die Sewe Groepe van die E-Familie

Jy sien, in die begin van die planeet Aarde was daar sewe ‘stamme’ of ‘groepe’. Die familie van E het die heelal aan die gang gehou om speletjies op die regte spoor te hou. Hulle het gewerk met speletjies wat vroegtydig uit die bestaan ​​geval het. Daardeur het hulle allerhande eienskappe geleer om speletjies te help om aan bewind te bly en hoe om na die volgende vlak te ontwikkel, eerder as om die spel te beëindig. Toe het hulle ‘n idee gehad: Wat as ons ‘n speletjie daar buite met geen reëls op die spel sit nie? Na ‘n paar besprekings is dit tot stand gebring. Vir die eerste keer het sommige lede van die Familie van E besluit om te inkarneer en fisiese liggame te neem. Dit beteken dat hulle hul pragtige vibrasiestatus moet loslaat en hul herinneringe verloor. Dit is reg, hulle sal binnekom, ‘n sluier aantrek en ‘n menslike rol, reg langs al die ander mense speel.

Terugkeer van die Groepvan die Blink Oë

Hulle het sewe belangrike eienskappe ingebring wat nodig is vir alle speletjies oral. En hulle het hulle saam met sewe verskillende stamme ingebring. Aanvanklik was die groepe eintlik net vir ‘n kort tydjie saam, terwyl hulle hul energie geïntegreer het, dan het hulle in ander groepe verdeel sodat hierdie sewe belangrike eienskappe op planeet Aarde versprei is. Dit is van kritieke belang vir enige spel wat evolusionêre stappe maak. Die interessante deel, geliefde, is dat jy die spel alreeds gewen het. Dit kan moeilik wees om te verstaan, maar vertrou dat dit nie beteken dat jy gaan stop nie. Jy skep ‘n nuwe speletjie, liewe kinders. Die uitdaging is dat die spel wat jy skep, elke oomblik van elke dag geskep word, net voor jou voet die grond tref. So skep jy letterlik elke beweging. Nou begin jy dit met ‘n hoër doel in lyn te bring, aangesien jy in die morfogeniese liggaam en op hoër vlakke ingaan. Dit gebeur met die hulp van die Familie van E. Een van sy stamme is die Groep van die Blink Oë, en hulle beweeg nou in hulle krag in.

Het jy iemand al ooit gesien, wat oë het waar jy eenvoudig nie kan wegkyk nie? Oë is heeltemal uniek, selfs meer uniek as jou vingerafdrukke. Tog is daar diegene wat gekom het met eienskappe wat hulle bemagtig om ligstrale op planeet Aarde te plant, bloot deur hul oë oop te maak en te glimlag. Vir die mense wat dit doen, selfs as hulle dit daagliks hul hele lewens doen, mag hulle soms nie eens self hulle ware krag besef nie.

As jy gereeld kommentaar gehad het, soos: “Daar is iets spesiaals oor jou glimlag,” dan het jy waarskynlik ‘n direkte afkoms van hierdie lyn van geeste. In teenstelling met die vermenging van ‘n genetiese afstamingslyn, is hierdie energieke lyne van die Gees-voorvader geneig om onveranderd te bly. As dit met jou resoneer, sal jy waarskynlik nie jouself vra nie: Hoe maak ek ‘n verskil? En jy sal waarskynlik nie besef dat jy elke enkele persoon in wie se oë jy gekyk het, diep geraak het nie. Hoe het dit gebeur? Omdat jy hulle aan die huis herinner het. So werk die Groep van die Blink Oë, wat saad van lig plant.

Die blink oë kom terug. Nie net is die volwassenes wat hul vermoëns vir al hierdie leeftyd verberg het nie, maar begin ook hul vermoëns herwin om dit te doen, maar ook baie van die jongmense wat inkom, het baie blink oë. Hou vas, mense, hier gaan jy! Dit gebeur vandag en nie net met die nuwe energie wat inkom nie. Dit gebeur wêreldwyd, en die golf kan help om energie op Aarde te verskuif. Wat sal dit verander? Geagte mense, dit sal alles op aarde verander. Skielik sal jou nuus baie stil word en jy sal net goeie nuus hê. Ja, daar is sekere realiteite wat daarop aandring om in laer vibrasies te bly en jy het nie beheer oor dit nie. Jy kan maklik uit dit uitstap, want jy skep jou werklikheid deur wat jy jou oë voor oopmaak. Moet asseblief nie diegene wat doelbewus kies om in die onderste vibrasies van die ou planeet te bly, aanskakel of oordeel nie. U het die geleentheid om vibrasioneel hoër op te beweeg, en ons moedig u aan om dit te neem.

Baie wat hierdie woorde nou lees, is eintlik van die oorspronklike Groep van die Blink Oë. Ons sal u help om weer te onthouwie u is. En selfs as jy nie onthou nie, selfs as jy nie voel dat jy een van daardie mense is nie, kyk vir hulle omdat hulle nou ontwaak en al wat jy moet doen is om te glimlag. As jy een sien en jy dink, “O, miskien is dit een van hulle,” glimlag terug vir hulle. As hulle terug glimlag en jou met hul lig slaan, dan is jy ‘ingeprent’ omdat dit hul werk is. Ons hoop dit is nie te maklik vir mense om te verstaan ​​nie. Wel, dit is redelik eenvoudig, maar dit is heeltemal oorgelaat aan jou. ‘n Nuwe golf van lig wat op Aarde geplant word, sal begin. As jy ‘n lid van hierdie heilige stam is, sal jy jou glimlag op ‘n nuwe manier laat gloei. As dit nie jou stam is nie, is dit jou taak om hierdie saadjies van lig te aanvaar, te integreer en dit so goed as moontlik te laat slaag.

Hoe werk dit? Glimlag eenvoudig net, en laat dit wees.

Die tydsberekening van menslike vooruitgang is reg vir die saad wat geplant moet word. Hulle sal vrugbare grond kry om in te floreer. Daarom kom dieGroep van die Blink Oë tans terug.

Daar het ‘n ware belyning plaasgevind en ons hoop baie van julle is in ‘n posisie waarin u gemaklik is om te beweeg. Ja, dit is deel van wat nou begin oopmaak. En as jy voel dat jy vas is, of dat jy niks doen wat jy moet doen nie, moet jy net kyk totdat jy een van hierdie helder ligte sien. Durf om jou eie oë oop te maak en te sien of jy daardie krag het. Baie van julle doen, maar jy weet nie eers daarvan nie. Werk daarmee bewustelik en moenie bekommerd wees nie, want dis net jou logiese brein. Jou hart het geen vrees nodig nie.

Geniet hierdie reis, liewe kinders. Jy het ‘n nuwe rit voor jou en ons vertel jou dit is makliker as wat jy dalk dink. As jy dit durf waag om diep in die oë van ‘n ander persoon te kyk, sal jy die wêreld verander as jy dit in die straat gaan. Selfs as jy nie van hierdie groep is nie, kan jy die tradisies van die Groep van die Blink Oë laat voortduur. En vir diegene wat stil wegkruip, jammer, maar daar is nie meer op die planeet Aarde wegkruip plekke nie.

Geniet dit. Glimlag. Stuur jou lig vry en liefdevol sonder verwagting. Kyk dan as alles begin om op ‘n heeltemal nuwe manier te pas. Die betowering van die nuwe aarde is net voor jou, jy trap dit nou in. Ons vertel jou, jy is in goeie hande, liewe harte. Jy sien, daar is wesens regoor die planeet Aarde wat op hierdie sneller wag. Al die 7 groepe sal nodig wees, maar die eerste sneller is die terugkeer van dieGroep van die Blink Oë.

Wel gedaan! Hou aan met die ongelooflike werk wat jy doen in jou pragtige spel van evolusie. Weet dat jy nooit alleen is nie. Ons is altyd reg agter jou en as jy met ons wil praat, is ons reg oor jou skouer. Geniet die reis. Ons verlaat jou nou met hierdie paar klein herinnerings: behandel mekaar met respek, versorg mekaar. Soek vir dieGroep van die Blink Oëen speel hierdie spel goed saam, liewe kinders.

Espavo,

die Groep

_________________________________

~Verbintenis van die Hart~

Deur Barbara Rother

Viering van die Vroulike energie

8 Maart 2019 is as Internasionale Vrouedag verklaar. Dit het my geïnteresseer om uit te vind hoe hierdie geleentheid erken sal word. Ek het die gebeurtenis vinnig na gegaan op Google en het verbind met die vele interpretasies te vinde op die internet. Ek voel elke dag is ‘n viering van hoe vroue en mans, ‘n belangrike rol speel in die balans van ons wêreld, aangesien hulle met hul vroulike en manlike energie verbind. Daar moet geen skeiding wees in die viering van mense nie. Tog sien ek die belangrikheid om vroue te vereer, so ek het voortgegaan om in die gees van die erkenning van die vroulike dag te kom.

Ongelukkig word vroue in baie gebiede van die lewe steeds op verskillende maniere onderdruk. Groot vordering is gemaak met vroue wat gelyk is aan mans, maar ons het nog tot dusver baie verder om te gaan. My hart huil oor hoe vroue in dele van hierdie wêreld behandel word van misbruik om onderbetaal te word vir hul werk, om nie ten volle erken te word vir hul vermoëns en regte nie. Hierdie disrespek van die mag van vroue kan met kennis verander word. Ek voel geseënd om met Steve getroud te wees wat my krag as vrou eer en my aanmoedig om in myself te glo.

Ek kyk na vroue wat ek in my eie wêreld raakloop. Dit sluit in die spesiale vroue wat saam met ons by Espavo, familie, vriende werk aan diegene wat ek ontmoet in my daaglikse lewe. Ek is verbaas oor elkeen van hulle met hul unieke manier om ‘n verskil te maak. Ek voel ‘n susterskap met hulle. Ons het ‘n eer en ondersteuning vir mekaar. Ek voel die krag, stryd, veerkragtigheid, intelligensie, deernis en kreatiwiteit met elke vrou wat ek ken. Dit is eienskappe van sukses. Ek koester die geleenthede wanneer ek vroue deur Espavo ontmoet. Elkeen het ‘n storie om te vertel van die lewe en hoe hulle strewe na bemagtiging.

Ek wil graag ‘n storie deel wat ek onlangs gelees het. Dit gaan oor ‘n bruid wat al haar vroulike gaste genooi het om hul trourokke met haar troue te dra. Toe dit tyd geword het vir hierdie bruid om te trou, het sy geweet sy wil ‘n nie-tradisionele troue hê. Om die “merkwaardige” vroue in haar lewe te vereer, het sy haar getroude vroulike bruilofsgaste gevra om hul eie trourokke met haar spesiale dag te dra. Sy het gesê, “Ek kon nie dink aan ‘n beter manier om al ons uniekheid en skoonheid te vier as om mekaar met ons individuele togae te inspireer nie!” Die bruid het ‘n ysige blou toga gedra soos Elsa’s in Frozen. Sy het gesê: “Dit het die hele dag meer betowerend gemaak. Wanneer vroue mekaar aanmoedig om helder te skyn, is ons onstuitbaar! “

Kan ons die onreg vir vroue in hierdie wêreld verander met so ‘n verhaal? Ongelooflik, ja, ons kan. Elkeen van ons kan hierdie wêreld ‘n beter plek maak deur die beste te wees wat ons kan wees en dan ander aan te moedig om dieselfde te doen. Espavo. Dankie dat jy jou “vroulike” krag geneem het.

Met liefde en lig,

Barbara

Espavo is ‘n nie-winsgewende bewuste korporasie wat toegewyd is aan die verspreiding van lig deur bemagtiging.

Vertaal deur: Astrid

Vir ‘n lys van ons aanlyn gebeure Klik die skakel hier

Om die skedule van alle gebeure te sien Klik die skakel hier

Kopiereg Kennisgewing:

Kopiereg 2000-2019

Hierdie inligting is bedoel om te versprei en kan vrylik versprei word, geheel of gedeeltelik.

 

Geeasseblief kredie aan: www.Espavo.org

Dankie dat jy die Lig versprei het!