Січень 2019

Час любові
Врівноваження

Вітання, дорогі!

Початок гри

Ми приєдналися до вас цього дня як колективність. Ми спостерігаємо, як ви рухаєтеся своїм багаторівневим існуванням, з самого початку вашої гри. Тоді планета Земля та Сім’я “і” зібралися та вирішили: “Давайте створимо гру взагалі без будь-яких правил. Подивимось, як вона розвинеться і чи зможуть люди відкрити очі та по-справжньому пригадати, ким вони є”. Тож, ця гра тривала впродовж еонів часу, проходила різні рівні та перехрестя часу та простору. І ось ви – просуваєтеся тепер ще далі до нового рівня існування. Ми так неймовірно пишаємося вами! Проте, вже кілька разів ми згадували, що спостерігаємо за енергіями розділення, якими пронизана ваша планета. Багато з цього розділення пов’язане з пропагандою страху та з тим, як часто він дуже легко розповсюджується від однієї речі до іншої.

Страх існує тільки у майбутньому

Страх та любов – це абсолютні протилежності. І хоч ви думаєте, ніби протилежною до любові є ненависть, це не так. Тому що насправді протилежний до любові саме страх. Ви можете боятися лише того, що буде у майбутньому. А найлегше визначити страх – як нестачу інформації. Ми хотіли би почати заповнювати деякі з цих інформаційних прогалин для вас. Саме тому ми чесно та відкрито ділимося з вами тим, що бачимо попереду. Дорогі, ви не завжди помічаєте, як ми неймовірно пишаємося вами та через яку вражаючу роботу ви вже пройшли, будучи людьми. Ви привели свій дух сюди, аби отримати цей досвід у такий дивовижно-вражаючий спосіб, і це виходить далеко за межі будь-яких ваших планів. Ви це побачите, коли повернетеся до Дому, ми вам це покажемо. Ви побачите результат і те, як він пульсує та розходиться хвилями, торкаючись усього. На Землі зазвичай це проявляється як протилежності: любов та страх, але насправді кожна людина випромінює хвилю повного спектру. Так, саме тому ми заохочуємо усіх людей працювати будь-яким можливим способом у напрямку єдності. Чому? Тому що вираження Єдності налаштовує дух на проживання повноспектральної хвилі.

Врівноваження

Зараз неймовірний час, щоб бути тут, і ваше місце було зарезервоване саме для цього. Тож, давайте, це ваш час. Тепер у вас є можливість зробити наступні кроки. Ці кроки відкриті прямо зараз перед усім людством, і ми з нетерпінням чекаємо, коли ви їх здійсните. Сьогодні ми хочемо поговорити про природнє врівноваження, яке існує повсюди у всесвіті. Завжди є рух і вперед, і назад: він досить просто використовується для збалансування усього, що розбалансоване. Якщо хвиля змінює свій напрямок, це означає, що вона завершила процес Врівноважування. Насправді, по усьому всесвіту існують чорні діри, які допомагають забезпечувати врівноваження між вимірами. Ви почнете розуміти багато речей, коли вступите до цієї нової реальності, але один з найпрекрасніших аспектів полягає у тому, що ви матимете врівноваження любові. Цей процес розпочинається на Землі прямо зараз. Проте, стан врівноваження може також закриватися зненацька і без попередження. Є ті, хто намагатимуться його контролювати, проте з невеликим зусиллям та заохоченням врівноважування може відкриватися та приносити той баланс, яким усі насолоджуватимуться. Час для цього настав прямо зараз. Бачите, впродовж кількох останніх років людство рухалося у напрямку загального відчуття страху. Це не є правильним чи неправильним, просто так усе відбувалося. Страх не є чимось неправильним, дорогі. Це просто емоційна реакція на проекцію. А що робити з цією реакцією – вирішувати вам. Звичайно, страх – один зі способів самомотивації.

Ви, імовірно, налаштували багато речей у своїх контрактах впродовж життя, які б привели вас до цього прикладу, що спонукав би вас рухатися у певному напрямку. Почавши рухатися у певному напрямку, інколи вам необхідно зачекати, доки буде забезпечено врівноваження енергій, щоб всесвіт міг вам це надати. І так ви рухаєтеся, крок за кроком. Нам це видається абсолютно неймовірним, коли ми спостерігаємо. І все ж, ми знаємо, що під час цих змін на планеті переживатиметься більше страху, аніж любові. Але є можливість це змінити, і вона починається прямо зараз. Де б ви не були у світі, якими б не були ваші обставини, політичні переконання та фінансовий статус, усе це ваш так званий “гравець” – індивідуальна деталь, яку ви рухаєте своєю еволюціонуючою гральною дошкою.

Вашого гравця можна змінити

Дорогі, ви можете змінювати так багато речей. Ви навіть можете змінити гральну дошку; про це ви зараз тільки починаєте дізнаватися, і це та магія, про яку ми хочемо поговорити. Насправді вирівнювання – це дуже просто. Ви відчуваєте зміни, які відбуваються з планетою Земля, ту інтенсивність усіх енергій, що поєднуються, коли Земля приводить людство до великого періоду змін. Природньою реакцією на зміни є страх. “Що якщо я не зроблю цього або не змінюся? Що якщо ця зміна не така хороша, як попередня?”. Ну що ж, а якщо ми скажемо вам наступне: кожна зміна призводить до чогось кращого, навіть якщо у цей момент так не здається.

Навіть коли ви озираєтеся на свої найгірші прийняті рішення або ж на щось, що відбулося з вами у житті, – чи ви б справді змінили їх, якби могли? Ні, це не входить до вашої системи. Це більше, ніж досвід з вашого минулого. Це одне з того, що робить вас тим, ким ви є насправді. Опанування майстерності у цьому означає, що воно більше вас не контролює, і це абсолютно прекрасно. У цей період змін усе людство піднімається, проте провалившись у період страху, ви тримаєте свою метаморфічну оболонку тісно навколо себе. Але це не здається чимось ненормальним, адже кожен тримає свою метаморфічну оболонку так близько навколо свого тіла, наче це стало модним. Тепер це норма – нести у собі так багато страху та мати з ним справу. Але, так, страх має і дещо хороше: його ілюзію можна заповнити.

Заповніть прогалини

Отже, саме з цим ми хочемо вам допомогти: заповнити нестачу інформації. Якими б не були ваші системи переконань, з чим би ви не працювали, заповніть спершу ті прогалини – і це відкриє для вас усі можливі двері. Вам навіть не доведеться хвилюватися про наступний крок, тому що все почне відкриватися дуже швидко. Ви можете просто слідувати за рухом енергії. Це ще одна деталь, яка зараз відбувається на глобальній основі. Але яких глибин сягне та любов або чи на достатньому рівні нею ділитимуться, цілковито залежить від людства. Увесь цей страх відтягує вас назад і притягує вашу оболонку ще тісніше до вашого тіла. Як результат ви маєте нестачу любові, адже ви просто не можете утримувати у собі і страх, і любов одночасно. Але це починає змінюватися, тому що відбулося відкриття дверей – і почалося врівноважування. Імовірно, зараз ви помічаєте більше доброти у людях, ніж раніше. Це може бути як короткий досвід, так і початок ширшої тенденції.

Чи це означає, що тепер ви увімкнете новини і побачите, що усе раптово повернуло у той напрямок, про який ви мріяли? Ні, ми говоримо не про це. Усі так стурбовані тим, у якому напрямку все рухатиметься, що це спричинило ще більше розділення. А як щодо того, щоб просто рухатися до любові? Саме це відкривається для вирівнювання, це той дисбаланс, який тепер має шанс змінитися. І це та хвиля любові, що знаходиться на планеті Земля прямо зараз. Яких глибин вона сягне, як сильно вплине на інших людей і чи допоможе покращити ситуацію на планеті Земля – залежить повністю від вас, дорогі! Це ваша робота, і час для неї прямо зараз.

Відкриття

У людей є потреба любити та бути любимими. Ви не можете жити на цій планеті без любові. Але саме тому, що усе людство перейшло у страх невизначеності, любов було витіснено зі шляху. І саме це – те врівноважування, яке зараз відкривається. Хоч це лише коротке відкриття, якщо його застосовувати, воно може розширитися. Як вам піднятися на наступний рівень, де є любов? Ви можете почати любити свій вихід з труднощів. Саме це відбувається. Ми б хотіли, аби ви знову закохалися у самих себе, що є найважчим з усього.

Якими б не були ваші системи переконань, не важливо якої віри та традицій ви дотримуєтеся, зараз часи, коли ви можете відкрити своє серце та зробити зміни. Майте на увазі, що в оточенні цього страху складніше відкрити серце: адже відкривши його, ви, ймовірно, почуватиметеся вразливими, і це може бути складно. Тоді це спонукатиме вас захотіти закрити свою метаморфічну оболонку і відповзти назад у старий простір, і саме тоді ви схильні усе приховувати та старанно прикривати. Проте, на цьому етапі ви можете припинити сприймати себе як частину Бога. Ми так ніжно любимо вас як індивідуальних особистостей, не лише як колективність Робітників Світла. Якщо ви зможете відчути бодай частинку нашої величної любові до вас, дорогі, тоді ви зрозумієте, що є тільки один спосіб дотягнутися до неї – передати цю любов іншим.

Час закохуватися

Закохайтеся у когось, хоча б на якусь мить. Ні, вам не потрібно заморочуватися чи змінювати своє життя. Вам навіть не потрібно занурюватися у сексуальну енергію. Просто слідуйте за безумовною любов’ю за кожної можливості. Це так само легко, як споглядати красу троянди, тримаючи її у руках. Чи ви можете на якийсь час спинитися, щоб закохатися у сніг, що падає з неба та лягає на верхівки дерев? Або навіть у ту незначну зустріч з сусідом, коли ви разом виносили сміття? Що б це не було, шукайте ці можливості закохатися, тому що час настав як ніколи раніше. У вас є можливість підхопити цю хвилю любові, яка зараз переважає на планеті Земля, та привнести її у своє життя. Внесіть цю любов будь-яким способом та виразіть її. Дозвольте їй зростати та рухатися далі. Дорогі, це важливіше, ніж майбутнє. Це важливіше за те, що зараз відбувається на планеті Земля, за ситуації у політиці чи навіть за події на Уолл-стріт.

Ви ближче, ніж думаєте, дорогі. Ви відкрили двері, щоб пережити на своєму досвіді міжвимірний часовий простір. Тепер вони відкриті для вас повністю, тому що ви вже живете у п’ятому вимірі та вчитеся, як з ним працювати. Ми неймовірно вами пишаємося. Продовжуйте слідувати за своїм серцем, дорогі, крок за кроком. Якось Хранитель прямував кудись у своєму авто, і натрапив на одну зі своїх старих систем переконань. Коли він зупинився на світлофорі, на дорозі стояла людина з табличкою “Допоможіть мені”. І Хранителева система переконань почала пручатися, тож він відвернувся у інший бік. Бачите, його навчили, що, даючи милостиню, ти стаєш частиною проблеми, замість того щоб долучитися до її вирішення. У нього було стільки цих логічних пояснень, тому що на якомусь з етапів свого життя він стикнувся з людьми, які йшли на вулицю і заробляли на таких перехрестях. У нього була та проблема з його системами переконань, аж поки ми змусили його дістати з кишені трохи грошей і дати їх тому джентльменові. Це нарешті звільнило його від старих переконань. Чи це його відповідальність, що той чоловік зробить з тими грошима? Ні, справжній дар отримав він, коли дав гроші.

Дивіться, як закохується дух

Знайдіть спосіб виразити любов, внесіть її у своє життя та розширте. Вносьте її надалі, коли виражаєте себе. Хвиля любові тут, на планеті Земля, і щойно ви дасте початок та продовження цьому імпульсу, ви відчуєте усю ту неймовірну енергію, що вийде вперед, аби підтримати вас та встановити зв’язок. Що відбувається, коли двоє людей відкривають очі і по-справжньому бачать дух один одного? Вони закохуються. О так, повсюди так багато опору цьому. І хтось може відвернутися та сказати: “Та, я цього не робитиму”. Але що, якщо ви просто закохаєтеся без жодних очікувань, просто задля того момента? Ми цінуємо, що ви спроможні дозволити нам любити вас увесь цей час, поки ми були тут разом з вами. Ваш подальший шлях уперед має величезне значення для усіх нас. Ми неймовірно пишаємося усім, що ви зробили тут на планеті Земля, і ми з нетерпінням чекаємо, коли побачимо, що ви зробите далі. Підхопіть цю хвилю любові, тому що ви ті, хто можуть забезпечити її врівноваження тут.

Знайте, ви на вражаючому шляху. Дорогі, ми з найвеличнішою любов’ю просимо вас ставитися один до одного з повагою. Піклуйтеся один про одного та грайте злагоджено разом, святкуючи ці прекрасні часи любові на планеті Земля.

Еспаво

Група

_______________________

Підключаючи серце

Від Барбари Ротер

Все, що Тобі Потрібно – це Любов

“Передбачення, Коментарі та Питання” (прим. перекл. – програма Predictions, Comments & Questions), які ми нещодавно презентували, стосувались лютого. Я згадувала, що лютий – мій улюблений місяць року, тому що це час святкування любові.

14 лютого – це обраний день вираження любові, День Валентина. І хоча у деяких частинах світу цей день не відзначають або відзначають іншими традиціями, я радію, коли любов до когось виражають шоколадом, квітами, подарунками, листівками та насолоджуються часом, проведеним разом. Якщо хтось каже, що ви його Валентин, то вас обрали як людину, якій хочуть виразити свою прихильність у цей особливий день.

Та чому ми маємо обмежувати ці емоції любові лише одним днем? Увесь цей місяць може бути присвяченим любові, і не лише до однієї людини, а до усіх. Знайдіть способи дарувати та отримувати любов. Як тільки ми відчуємо цей блаженний стан, наш світ відкриється новій, позитивній реальності, у якій ми захочемо перебувати впродовж цілого року.

Все починається із глибинної безумовної любові до себе. Тільки тоді ми можемо огорнути любов’ю всіх, кого зустрічаємо. Любов могутня. Вона притягує енергію. Коли ви проявляєте любов, вона встановлює вібрації, які, як магніт, притягують і дають змогу нам відчувати любов всесвіту. Тепле, любляче серце приносить позитив, тоді як відсутність любові приносить негатив. Стів та група часто кажуть: «Протилежним до любові є страх». Страх може блокувати все хороше, чого ви варті, і закрити ваше серце.

Коли ви бажаєте любові кожному, вона магічними шляхами повертається до вас. Моїм улюбленим висловлюванням є: «Живи, Смійся та Люби». Цю фразу вигравірували на моє прохання на обручці Стіва. Це слова для щасливого життя. Є нескінченно багато написаних про любов пісень. В одній із таких близьких мені пісень, написаною Бітлз, є слова: «Все, що Тобі Потрібно – це Любов». Ось лише декілька змістовних рядків.

Любов…….

Ти не здатний зробити те, що неможливе

Ти не можеш заспівати те, що неможливо заспівати

Не можеш сказати нічого, але ти можеш навчитись, як грати у цю гру

Це легко

Ти не можеш зробити те, що неможливе

Ти не зможеш врятувати тих, кого неможливо врятувати

Ти не можеш зробити нічого, але ти можеш навчитись жити моментом

Це легко

Все, що тобі потрібно – це Любов….

Від мого серця до вашого,

Барбара

Переклад українською: Юлія Олійник і Тереза Бороденчик

Довідка про авторське право:

© Espavo, www.espavo.org, 2000-2019

Ця інформація призначена для розповсюдження і може вільно розповсюджуватися повністю або частково.

Будь-ласка, посилайтеся на: http://www.espavo.org.

Дякуємо, що допомагаєте розповсюджувати Світло!