Απρίλιος 2018

Η Συλλογική Δόνηση Αυξάνεται
Μια Υψηλότερη Αρμονική

Η Συλλογική Δόνηση Αυξάνεται

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Είμαι ο εΜ. Είμαι πολύ χαρούμενος που παρατηρώ τον πλανήτη Γη και όλες τις απίστευτες αλλαγές που συμβαίνουν εκεί. Η Γη διατηρεί την ισορροπία της. Καθώς κινείστε προς μια κατεύθυνση, η αντίθετη κατεύθυνση αυτομάτως ενεργοποιείται ώστε να βρεθεί μια ισορροπία. Αρχίζετε να κάνετε μεγάλες προόδους σε τομείς τους οποίους παρατηρούμε με μεγάλη προσοχή. Βλέπουμε τη βασική δόνηση της ανθρωπότητας να αυξάνεται περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Τώρα σας λέμε πως αν προσέξετε τις ειδήσεις σας, θα δείτε ότι τις μαθαίνετε μόνο από τη μια πλευρά. Αυτό δεν σημαίνει πως οι ειδήσεις είναι αλλοιωμένες ή ανακριβείς. Αυτό που παρατηρούμε είναι ο πραγματικός δονητικός ρυθμός και όχι η αντίδραση σε αυτόν τον δονητικό ρυθμό. Αυτό που συμβαίνει είναι πως οι δονήσεις αρχίζουν ξανά να αυξάνονται, κάτι που είναι αποτέλεσμα πολλών πραγμάτων.

Οι άνθρωποι έχουν κάνει συλλογικά βήματα προς τα πίσω ακόμα και στην εξέλιξή τους κι αυτό αρχίζει να συσσωρεύει ταχύτητα για μια εκτόξευση προς τα εμπρός, προς την ενέργεια. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο κινούνται οι άνθρωποι. Ένα βήμα εμπρός, δύο βήματα εμπρός, τρία βήματα εμπρός και μετά ένα βήμα πίσω. Δεν εννοούμε πως οι άνθρωποι κάνουν κάτι λάθος. Από αυτή την πλευρά τού πέπλου έχουμε μια εντελώς διαφορετική οπτική για τις ιδέες σας περί σωστού και λάθους. Δεν έχουμε τα συστήματα πεποιθήσεων με τα οποία οι άνθρωποι μερικές φορές πρέπει να παλεύουν. Αυτό που σας λέμε λοιπόν, είναι πως αρχίζετε να κάνετε μεγάλες προόδους προς τα εμπρός. Να ξεκαθαρίσουμε για τι μιλάμε εδώ: διαχωρισμός εναντίον ενότητας. Ναι, μιλάμε για αγάπη εναντίον φόβου, οπότε σε αυτούς τους τομείς η ανθρωπότητα κινείται προς τον διαχωρισμό σε μεγάλη κλίμακα. Η πλειονότητα των διαδικασιών σε ολόκληρο τον κόσμο όπως οι κανόνες που θεσπίζονται από τις κυβερνήσεις και τις εκλογές, έχουν να κάνουν με τον διαχωρισμό. Εμείς λατρεύουμε τη θεωρία που έχετε να φροντίζετε πρώτα τον εαυτό σας. Όμως, όταν φροντίζετε μονάχα τον εαυτό σας κι αυτό είναι το μόνο που σκέφτεστε, γίνεται εγωιστικό. Αυτή η κίνηση γίνεται σε όλο τον κόσμο και υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτό. Ναι, μπορείτε να πείτε, “Αυτό έγινε επειδή συνέβη αυτό ή εκείνο έγινε επειδή συνέβη το άλλο”. Αν και μερικά από αυτά λειτούργησαν αθροιστικά, ο γενικός δονητικός ρυθμός και η πρόοδος της ανθρωπότητας εξαρτώνται από όσους βρίσκονται εδώ τώρα.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι μεγάλο μέρος των ελιγμών που ήτα κρυμμένοι, τώρα αποκαλύπτονται σε καθημερινή βάση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δίνετε προσοχή. Καθώς συμβαίνει αυτό, θα αρχίσετε να κινείστε ξανά προς τα εμπρός και να συγκεντρώνεστε γιατί ο διαχωρισμός βρισκόταν εκεί για να παρακινήσει το παιχνίδι. Ήταν απαραίτητο να βάλετε αυτό το πέπλο μπροστά στο πρόσωπό σας, το οποίο σας επέτρεψε να νομίζετε πως είστε διαχωρισμένοι από τα πάντα. Δεν είστε αγαπημένοι μας, το αντίθετο μάλιστα. Είστε άρρηκτα συνδεδεμένοι με τα πάντα τώρα. Ναι, εννοούμε πως είστε συνδεδεμένοι με τους άλλους ανθρώπους. Πολλοί από εσάς έχετε ενσυναίσθηση σε βαθμό που μπορείτε να νιώσετε τον πόνο των άλλων περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να νιώσετε τον δικό σας. Μερικοί Εργάτες του Φωτός έχουν τόσο πολλή ενσυναίσθηση που πρέπει να αποφεύγουν την πολυκοσμία γιατί είναι ευάλωτοι. Ακόμα και το να στέκονται μπροστά σε άλλους και να λένε την αλήθεια τους, τους έχει δημιουργήσει προβλήματα.

Όχι πια Μυστικά

Για όσους από εσάς έχουν μεγάλη ενσυναίσθηση ήταν ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση επειδή υπάρχει κι ένα φρένο που έχει να κάνει με την ιδιωτική ζωή. Σε αυτό τον τομέα θα ανακαλύψετε πως συμβαίνουν δύο πράγματα. Πρώτον, θα ανακαλύψετε πως η ιδιωτικότητα δεν είναι δυνατή με τον τρόπο που ήταν παλιά. Το δεύτερο είναι πως θα ανακαλύψετε ότι ουσιαστικά δεν χρειάζεστε την ιδιωτικότητα με τον τρόπο που νομίζατε πως την χρειάζεστε. Όμως, υπήρξε πολλή ιδιωτικότητα η οποία χρησιμοποιούνταν για να χειρίζεται τους ανθρώπους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Αυτό έχει απλώσει τον φόβο στους ανθρώπους και τους έχει χειριστεί έτσι ώστε να απομακρύνονται αντί να πλησιάζουν ο ένας τον άλλον. Στα πρόσφατα χρόνια αυτό ήταν πολύ επιτυχημένο. Όμως, χωρίς μυστικά είναι απλά θέμα χρόνου πριν μπορέσουν όλοι να δουν ποιοι και τι κρύβεται πίσω από αυτό τον χειρισμό. Η ανθρωπότητα είναι έτοιμη να εκτοξευθεί προς τα εμπρός και, αν και αυτό θα πάρει κάποιον χρόνο, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Δεν το βλέπουμε να γίνεται στο άμεσο μέλλον. Αυτό που βλέπουμε από αυτή την πλευρά τού πέπλου είναι πως ο δονητικός ρυθμός τής ανθρωπότητας έχει αυξηθεί σε σημείο που ο διαχωρισμός δεν μπορεί πλέον να υποστηριχθεί. Αυτή είναι ουσιαστικά η αρχή μιας διαδικασίας ενότητας με διάφορους τρόπους, όχι μόνο για τις κυβερνήσεις αλλά και για τη διαδικασία τής σκέψης σας. Παρατηρήστε τα χρήματα και δείτε τι θα συμβεί.

Ήρθε η ώρα να δράσετε τοπικά και να σκεφτείτε παγκόσμια. Αυτό θα κάνει μια τεράστια διαφορά στον τρόπο με τον οποίο συνδέεστε μεταξύ σας. Θα ανακαλύψετε επίσης πολλές ευκαιρίες να συνδεθείτε με τη θηλυκή ενέργεια, η οποία είναι ο λόγος που ήρθα εδώ σήμερα ως μια ισορροπημένη οντότητα που φέρει ίσες ποσότητες αρσενικής και θηλυκής ενέργειας. Δημιουργώ ένα μείγμα όπου μπορώ να πάω και στις δύο κατευθύνσεις. Μπορώ να φέρω το κομμάτι τού εαυτού μου που χρειάζεται σε κάθε περίσταση. Αυτό μου δίνει μεγάλη ρευστότητα και πολλές ευκαιρίες να φτάσω σε διάφορα επίπεδα. Βλέπετε την άνθιση της θηλυκής ενέργειας με έναν πολύ σημαντικό τρόπο. Στον πλανήτη σας, συνεχίζετε να κάνετε χώρο γι’ αυτό και για τις καρδιές που ήταν σιωπηλές για πάρα πολύ καιρό. Αυτό θα φέρει επίσης μια κίνηση προς την ενότητα.

Σας είπαμε πριν αρκετό καιρό πως από εδώ και στο εξής στη ζωή στη Γη, όλα όσα διαχωρίζουν με οποιονδήποτε τρόπο θα βρουν αντίσταση και όλα όσα συνδέουν θα υποστηριχθούν. Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Υπάρχουν στιγμές αγαπημένοι μας, στις οποίες θα διαχωρίζεστε ώστε να μπορέσετε να βρείτε την ταυτότητά σας. Κατά καιρούς, οι άνθρωποι θα διαχωρίζονται ώστε να σχηματίσουν επίλεκτες ομάδες και να κάνουν το ένα ή το άλλο. Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε ένα μεγάλο κύμα διαχωρισμού εδώ και δύο χρόνια. Όμως, στο ευρύτερο σχέδιο των πραγμάτων, ήρθε η ώρα για ενότητα κι αυτό είναι που βλέπουμε εμείς. Οι δυνατότητες του βασικού δονητικού ρυθμού έφτασαν σε αυτό το επίπεδο και περιμένουμε να δούμε τι θα κάνετε. Πολλοί από εσάς έχετε έρθει για να βρίσκεστε εδώ ακριβώς αυτή τη στιγμή. Είστε μέλη τής οικογένειας της “Ε” η οποία έχει ενσαρκωθεί σε πολλά μέρη στο σύμπαν σε κρίσιμες εποχές κατά τη διάρκεια της εξέλιξης των ειδών ώστε να τα βοηθήσει να φτάσουν στην κρίσιμη μάζα και να μπορέσουν να αλλάξουν το αποτέλεσμα πολύ γρήγορα.

Η Εμφάνιση της Τρίτης Δόνησης

Αξίζετε να τιμηθείτε και σας λέμε πως ήρθε επίσης η ώρα να πείτε την αλήθεια σας. Αγαπημένοι μας, υπάρχουν πολλά υπέρ και κατά καθώς οι άνθρωποι εξακολουθούν να βλέπουν τα πράγματα μέσα από τη διττότητα. Σας ζητάμε να αρχίσετε να ψάχνετε για την τρίτη δόνηση, γιατί αυτή η δόνηση μπορεί να εναρμονίσει τα πάντα. Έχουμε ξαναπεί πως το σύμπαν είναι ουσιαστικά βασισμένο στον αριθμό τρία, ο οποίος αποτελεί τη βασική ενέργεια των πάντων στο σύμπαν. Παίζετε στην τρίτη διάσταση αλλά είστε ξεκάθαρα σημαδεμένοι με μια οπτική τής δεύτερης διάστασης. Η δεύτερη διάσταση παρείχε διττότητα, τη δυνατότητα να βλέπετε τα πράγματα ως σωστά ή λάθος, μαύρα ή άσπρα, πάνω ή κάτω, αγάπη ή φόβο. Το τρίτο μέρος τού κύματος ήταν κρυμμένο από το βλέμμα σας. Οι άνθρωποι έχουν περιορισμένο εύρος αισθήσεων.

Μπορείτε να δείτε μεταξύ συγκεκριμένων ορίων στο φάσμα τού φωτός. Μπορείτε να ακούσετε συγκεκριμένο εύρος δονήσεων. Γνωρίζετε πολύ καλά πως υπάρχουν ήχοι που δεν μπορείτε να ακούσετε και πράγματα που δεν μπορείτε να δείτε. Αυτό τώρα αλλάζει και καθώς αρχίζει να συμβαίνει, η τρίτη θέση θα αρχίζει να εμφανίζεται. Πάντα υπάρχουν τρία. Έχουμε μιλήσει για τις σχέσεις. Όταν δύο άνθρωποι προσπαθούν να εναρμονιστούν με κάποιον τρόπο, για να το καταφέρουν θα πρέπει να έχουν ένα τρίτο στήριγμα στη σχέση τους. Αυτό συνήθως είναι κάτι που αγαπούν και οι δύο ή είναι κάτι που έχουν κοινό με το οποίο τους αρέσει να ασχολούνται κι αυτό αποτελεί το τρίτο στήριγμα στη σχέση τους. Τώρα η ανθρωπότητα κινείται πέρα από τον τρόπο σκέψης τής τρίτης διάστασης και αρχίζει να αγκυρώνεται γερά στην πέμπτη διάσταση, σε αυτό το τρίτο στήριγμα που θα αρχίζει να διαφαίνεται.

Το Μορφογενές Σώμα Φωτός

Αυτό λοιπόν είναι που σας ζητάμε να προσέχετε. Ποιος είναι ο κοινός παρονομαστής; Και αρχίζετε να τον βλέπετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μόλις συνηθίσετε να τον ψάχνετε, θα μοιάζει σαν να συντονίζετε τα μάτια σας να βλέπουν ένα νέο εύρος φωτός. Η ανθρωπότητα θα αρχίσει να βλέπει πράγματα μέσα από μια ευρύτερη οπτική. Αυτό σημαίνει πως τα μάτια σας θα αλλάξουν; Ναι αγαπημένοι μας, αυτό σας λέμε. Αυτό ακριβώς συμβαίνει εδώ. Καθώς η ανθρωπότητα εξελίσσεται, θα κινηθείτε προς ένα μορφογενές σώμα κι αυτό θα είναι το πρώτο επίπεδο του σώματος φωτός προς το οποίο εξελίσσεστε. Το μορφογενές σώμα θα σας επιτρέψει να φέρετε περισσότερο φως. Θα είναι το πρώτο βήμα που θα επιτρέψει στην ανθρωπότητα να πάει λίγο μακρύτερα, εκτός της πυκνότητάς της. Καθώς θα το κάνετε αυτό, θα αρχίσετε να βλέπετε πράγματα που δεν μπορούσατε να φανταστείτε.

Αγαπημένοι μας, θα αρχίσετε να βλέπετε πράγματα που βρίσκονταν πάντα εκεί αλλά εσείς απλά δεν μπορούσατε να τα αντιληφθείτε. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να τα ψάχνετε. Όταν βλέπετε δύο αντίθετα πράγματα, ψάξτε για τη μέση. Τα μάτια ενός μορφογενούς σώματος θα σας επιτρέψουν να αρχίσετε να βλέπετε το τρίτο κύμα της ύπαρξης των πάντων. Είμαι ο εΜ και φέρω την ίδια ποσότητα αρσενικής και θηλυκής ενέργειας αν και δεν χρειάζομαι καμία. Βαδίζω στο ενδιάμεσο και είναι υπέροχο να μπορώ να το κάνω στην πραγματικότητα της τρίτης διάστασης. Ίσως να αναρωτιέστε για την έκφραση της σεξουαλικότητάς μου, όμως θεωρούμαι σέξι και για τα δύο φύλα λόγω της ισορροπίας την οποία έχω. Υπάρχουν αντίθετα άκρα για τα πάντα. Το να μπορείτε να βαδίζετε στη μέση σημαίνει πως είστε ισορροπημένοι και μπορείτε να δείτε σε τρεις πτυχές. Αρχίστε να εξασκείτε τα μάτια σας και βλεφαρίστε για να επανεκκινήσετε την όρασή σας. Σύντομα θα αντιλαμβάνεστε πράγματα που δεν μπορούσατε νωρίτερα.

Σας λέμε επίσης πως οι τοίχοι μεταξύ των διαστάσεων λεπταίνουν ταχύτατα. Έχουμε ξαναπεί πως έχετε συναισθήματα που ταξιδεύον μεταξύ των τοίχων. Πρόσφατα είπαμε πως έχετε σκέψεις που αρχίζουν να εμφανίζονται μέσω των τοίχων. Να θυμάστε πως και οι έντεκα διαστάσεις βρίσκονται στην ίδια εξελικτική βαθμίδα την ίδια στιγμή. Όμως, αν αρχίσετε να συνδυάζετε αυτές τις διαστάσεις, θα μάθετε να τις κάνετε channeling. Μάθετε να τις ακούτε, μάθετε να συνδέεστε με τον ανώτερο εαυτό σας, ο οποίος σας συνδέει με όλες τις άλλες. Κάν’ τε το σκόπιμα και αυτό θα ανοίξει πόρτες σε έναν νέο κόσμο. Αρχίζετε να θυμάστε την τελειότητά σας.

Επανένωση των Τέλειων Ατελειών

Στη Γη αγαπημένοι μας, δεν υπάρχει τίποτα τέλειο. Είναι σημαντικό να το θυμάστε αυτό, γνωρίζετε όμως πως είστε τέλειοι ως πνεύματα. Πώς γίνεται λοιπόν να ενσαρκώνεστε σε ένα φυσικό σώμα και να έχετε τόσες υπέροχες ατέλειες; Αυτό γίνεται επειδή έχετε κρύψει ένα μέρος της τελειότητάς σας στις άλλες δέκα διαστάσεις χώρου και χρόνου και κάθε μια απ’ αυτές είναι μια τέλεια ατέλεια. Παλιότερα, όταν κάποιος πέθαινε, επέστρεφε στην Εστία με την τελειότητά του αλλά αυτό τώρα αλλάζει. Πολλές φορές οι άνθρωποι χάνουν έναν γονέα, έναν φίλο, έναν γείτονα ή ακόμα και κάποιον με τον οποίον είχαν άσχημες στιγμές. Ίσως ήταν κάποιος που έπαιζε καταλυτικό ρόλο ή ήταν ο κακός στα μαθήματα ζωής τους. Αφού πεθάνει, επιστρέφει στην Εστία κι εσείς μπορείτε να τον ακούσετε. Αυτό δεν συμβαίνει πια. Βρίσκεται σε μια τελειότητα επειδή αυτό συμβαίνει όταν πεθαίνετε. Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να αποκτήσετε αυτή την τελειότητα χωρίς να χρειαστεί να πεθάνετε;

Το πρώτο βήμα γι’ αυτό είναι το μορφογενές σώμα. Είναι δυνατόν να αρχίσετε να επανενώνετε το πνεύμα που υπάρχει σε ένα μορφογενές σώμα, σε ένα υψηλότερο επίπεδο φωτεινότητας ώστε να μπορεί να φέρει περισσότερο φως. Η πυκνότητα χρειάζεται χρόνο και εξάσκηση. Θα υπάρξουν πισωγυρίσματα και φόβος. Όπως συμβαίνει σήμερα, θα υπάρξουν στιγμές που οι άνθρωποι θα φοβούνται και θα κάνουν πίσω στην εξελικτική τους πορεία.

Ένα Κάλεσμα στο Φως

Αυτή την εποχή η ανθρωπότητα κινείται ξεκάθαρα προς τα πίσω. Όμως, η βασική ενέργεια έχει αλλάξει μέσω πράξεων από μέρους σας. Με το να πιστεύετε ακράδαντα στην αλήθεια σας και να μπορείτε να την πείτε όταν χρειάζεται, τη σωστή στιγμή. Αυτό μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στον πλανήτη σας αυτή τη στιγμή.

Ο διαχωρισμός που βλέπετε τώρα είναι προάγγελος αλλαγών. Με τον χρόνο, θα εισέλθετε σε ένα υψηλότερο δονητικό επίπεδο και δεν θα χρειάζεστε την πυκνότητα του φυσικού σώματος. Βρίσκεστε στα αρχικά επίπεδα αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό και δουλεύουμε μαζί σας με μερικά εντυπώματα Πνευματικών Σπόρων, εγκλιματίζοντάς σας με το πώς θα φαίνονται και θα είναι τα πράγματα. Αυτός είναι ο εγκλιματισμός στις ενέργειες του νέου σώματος και η μάθηση του πώς να δουλεύετε με αυτό. Το μορφογενές σώμα έχει τις ικανότητες να αλλάζει, ενόσω βρίσκεται στη Γη. Καθώς η Γη αρχίζει να χαλαρώνει σε αυτό τον συγκεκριμένο κύκλο, εσείς μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους να κάνουν αυτά τα βήματα.

Πολλοί έχουν κουραστεί ή απλά δεν πιστεύουν πως όλα αυτά συμβαίνουν. Άλλοι θα τους γυρίζουν την πλάτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Κάποιοι απλά έχουν εξουθενωθεί και δεν επιθυμούν να αλλάξουν, οπότε σας παρακαλούμε να μην τους κατακρίνετε. Επιτρέψτε τους να επιλέξουν το μονοπάτι τους γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό στη Γη. Να υπάρχει ελεύθερη επιλογή. Έχετε κερδίσει το παιχνίδι και ξεκινάτε τη μαγεία. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνετε στη συνέχεια. Είμαι πολύ χαρούμενος που σας φέρνω ένα μήνυμα ελπίδας και αγάπης και μοιράζομαι μαζί σας την πληροφορία ότι η ενέργεια έχει αρχίσει να αλλάζει. Δεν έχετε δει ακόμα κάποια αντίδραση αλλά θα έρθει σύντομα επειδή οι καρδιές σας συνδέονται μεταξύ τους. Να ξέρετε πως βρίσκεστε σε ένα υπέροχο μονοπάτι κι έχετε κερδίσει τη θέση σας. Εμείς ανυπομονούμε να δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας χαιρετούμε με αυτό τον τρόπο και σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε αυτό το νέο παιχνίδι όμορφα μαζί.

Espavo.

Είμαι ο εΜ.

_______________________________________

Ο Αμόρ Συναντά τον Γιο του

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου. Θα μοιραστώ μαζί σας σήμερα μια ακόμα ιστορία από την εποχή τού Αμόρ στην ιστορία της Γης, πριν ακόμα αυτή που ονομάζετε Παγγαία. Υπήρξε μια εποχή σε αυτή την υπέροχη περιοχή όπου οι άνθρωποι μπορούσαν να επικοινωνούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας την ενέργεια της καρδιάς τους. Είχαν σχηματίσει ένα ολόκληρο επίπεδο επικοινωνίας το οποίο σήμερα ονομάζουμε βαθειά επικοινωνία. Είναι ένας τρόπος επικοινωνίας χωρίς λέξεις. Θα σας περάσω τώρα στην ομάδα που ονομάζετε γκρουπ για να σας πει το επόμενο επεισόδιο της ιστορίας τού αγοριού με το όνομα Αμόρ.

Συνεχίζουμε από εκεί που έχουμε μείνει, με τον Αμόρ να μαθαίνει πώς ναι είναι ένα ενεργό μέλος της κοινωνίας στην εποχή τής Λεμουρίας. Εκείνη ήταν μαγική εποχή για την Μου. Ήταν μια εποχή όπου τα πάντα ήταν ορατά και μπορούσαν όλοι να δουλέψουν με διάφορες ενέργειες και μάθαιναν πώς να επικοινωνούν ανοιχτά κι ελεύθερα. Σας λέμε επίσης πως εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν οι ευκολίες που έχετε σήμερα στις επικοινωνίες σας. Εσείς τώρα παρακολουθείτε μια ηλεκτρονική συσκευή. Έχετε κινητά τηλέφωνα, σταθερά τηλέφωνα, τηλεοράσεις και πολλούς τρόπους επικοινωνίας μεταξύ σας. Όλα αυτά είναι απλές μέθοδοι μιας προσπάθειας αντιγραφής μιας μικρής μερίδας όσων υπήρχαν στην εποχή τής Μου, όταν όλοι μπορούσαν να επικοινωνούν με όλους. Μπορούσαν να νιώθουν τους άλλους και δεν υπήρχαν μυστικά. Αυτό είναι πολύ διαφορετικό με ό,τι έχετε φτιάξει σήμερα.

Εκείνη την εποχή όλοι είχαν ενσυναίσθηση. Μάθαιναν να συντονίζονται. Σήμερα, θα σας πάμε στον Αμόρ και τη Σαρού που μαθαίνουν να χτίζουν μια ζωή μαζί. Μένουν μαζί αν και δεν έχουν αποδεχθεί τις δεσμεύσεις για να γίνουν αυτό που σήμερα ονομάζετε ανδρόγυνο. Έχουν όμως δεσμευτεί μεταξύ τους κι έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο αρμονίας, κάτι που είναι μαγικό. Ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον. Πολύ συχνά ο ένας ολοκλήρωνε την πρόταση του άλλου όπως κάνετε κι εσείς πολλές φορές. Έκαναν κι άλλα πράγματα που τους προετοίμαζαν για το επόμενο βήμα. Πολλές φορές η Σαρού βρισκόταν εκεί την κατάλληλη στιγμή όταν ο Αμόρ χρειαζόταν λίγη ενθάρρυνση ή κάτι άλλο που δεν μπορούσε να κάνει για τον εαυτό του. Είχαν μια πολύ μαγική σύνδεση μεταξύ τους.

Ο τρόπος που δούλευε αυτό ήταν συναρπαστικός και αρκετά εύκολος. Μερικές φορές ο Αμόρ αναρωτιόταν γιατί οι άλλοι είχαν τόσα προβλήματα σε αυτό τον τομέα. Αναρωτιόταν πώς θα λειτουργούσε αυτό στο μέλλον. Μια μέρα συζητούσε με τη Σαρού: “Αναρωτιέμαι αν θα αποκτήσουμε παιδιά κάποια μέρα. Αναρωτιέμαι αν έχουμε τέτοιο μέλλον”. Η Σαρού τον κοίταξε και είπε, “Αυτό θα συμβεί την κατάλληλη στιγμή. Αν δεν συμβεί, δεν θα μας ενοχλήσει γιατί είμαι ερωτευμένη μαζί σου και με τη δουλειά που κάνουμε”. Ο Αμόρ και η Σαρού μοιράζονταν τις διδασκαλίες τους μπροστά σε ομάδες ανθρώπων. Κάποιες φορές μαζεύονταν τις νύχτες μπροστά σε μια φωτιά και η ενέργεια κυλούσε σε όλους. Αν και όλοι ήταν ευπρόσδεκτοι να μιλήσουν και να μοιραστούν εμπειρίες, όταν ο Αμόρ ή η Σαρού άρχιζαν να μιλούν, όλοι έκαναν ησυχία. Ήταν ερωτευμένοι με τη δουλειά που έκαναν κι επίσης έκαναν μια μεγάλη διαφορά με την καρδιά και το νου τής ανθρωπότητας στην εποχή τής Μου. Ήταν υπέροχο να βλέπει κάποιος τη σύνδεση που είχαν οι δυό τους. Είχαν κι ένα κατοικίδιο, παρόμοιο με αυτό που λέτε σήμερα σκύλο. Αν και του είχαν δώσει ένα περίεργο όνομα – Μάτερ – απλά να πούμε ότι το είχαν σαν παιδί τους. Ο Μάτερ πρόσεχε το σπίτι όταν εκείνοι έλειπαν. Μερικές φορές τον φρόντιζαν οι γείτονες. Ο Μάτερ ήταν μέρος τής υπέροχης ενέργειας με την οποία είχαν χτίσει τη ζωή τους.

Αναρωτιόντουσαν αν θα αποκτήσουν παιδιά επειδή το σκέφτηκαν. Ο Αμόρ άρχισε να το σκέφτεται κι αναρωτιόταν πώς θα ήταν να είναι πατέρας. Σκέφτηκε, “Θα πρέπει να σταματήσω τα ταξίδια στα διάφορα μέρη που λέω την αλήθεια μου. Στο μεταξύ έχουμε τον Μάτερ μαζί μας. Θα είναι εδώ για όσο καιρό χρειάζεται”. Εκείνη την εποχή, ακόμα και τα ζώα ζούσαν περισσότερο από όσο ζουν τώρα. Κι έτσι ταξίδευαν μαζί. Στις μικρές διαδρομές έπαιρναν τον Μάτερ μαζί τους για να δείχνουν στους άλλους πώς η εναρμόνιση μπορούσε να λειτουργήσει με μαγικούς τρόπους.

Ήρθε όμως μια εποχή που δεν περίμενε ο Αμόρ. Ένα βράδυ, καθώς μιλούσε είδε τα μάτια κάποιου μέσα από τις φλόγες. Ήταν ένας νεαρός άνδρας που τον κοιτούσε, παρακολουθώντας κάθε του κίνηση. Κάθε λίγο, ο Αμόρ τον κοιτούσε κι αυτός προσπαθώντας να κάνει επαφή με τα μάτια. Ο Αμόρ ήξερε πως υπήρχε κάτι ιδιαίτερο αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήταν. Αργότερα, όταν όλοι οι άλλοι είχαν διαλυθεί, ο νεαρός άνδρας πήγε στον Αμόρ και του είπε, “Δεν ξέρω τι έχεις αλλά εδώ υπάρχει μια βαθιά σύνδεση. Θέλω να την εξερευνήσω λίγο περισσότερο. Να σε ακολουθήσω στις άλλες πόλεις; Μπορώ να είμαι μαζί σου; Μπορούμε να μιλήσουμε για λίγο;” Κι έτσι οι δύο άντρες πέρασαν το υπόλοιπο βράδυ συζητώντας δίπλα στη φωτιά, μοιράζοντας τις ιστορίες τής ζωής τους. Βρήκαν μυστηριώδεις ομοιότητες. Ήταν συναρπαστικό το πώς συνέβη. Ο Αμόρ αναρωτιόταν, “Έτσι είναι να έχει κάποιος παιδί; Έτσι είναι να δουλεύει κάποιος με κάποιον άλλον σε τόσο προσωπικό επίπεδο;” Ο Αμόρ ένιωσε θαυμάσια. Ένιωσε σαν να μπορούσε να μιλάει σε αυτόν τον νεαρό άντρα εντελώς ανοιχτά. Δεν χρειαζόταν να του περιγράφει ή να του εξηγεί τίποτα. Απλά του μιλούσε κι έκανε ό,τι μπορούσε για να τον ενδυναμώσει ώστε να μπορέσει να βρει τον δρόμο του. Ο Αμόρ ένιωθε πως ο νεαρός άντρας που τον έλεγαν Άμπερ, παρακολουθούσε την κάθε του κίνηση. Ο Άμπερ είχε μια υπέροχη προσέγγιση στη ζωή, ακολουθώντας την καρδιά του όπου πήγαινε. Δεν καταλάβαινε πώς ήταν να βρίσκει τη λύση. Αν και υπήρχε ισορροπία μεταξύ νου και καρδιάς, ο Άμπερ λειτουργούσε κυρίως από καρδιάς και έφερε περισσότερη θηλυκή ενέργεια. Δεν υπάρχει κάτι σωστό ή λάθος σε αυτό. Ο Άμπερ ήταν άντρας αλλά έφερε μια ισορροπία και των δύο φύλων, κάτι που έψαχναν οι άνθρωποι εκείνη την εποχή.

Ο Άμπερ έγινε πολύ καλός φίλος τού Αμόρ. Μέσα σε λίγο χρόνο, ο Αμόρ και η Σαρού έτρωγαν μαζί με τον Άμπερ. Ήταν σαν να τον είχαν υιοθετήσει. Ο Άμπερ ακολουθούσε τα βήματα του μέντορά του και μια μέρα άρχισε τη συγγραφή. Αρχικά έγραφε για πράγματα που του είχε προτείνει ο Αμόρ και κάποιες ιδέες που θεωρούσε σωστές αφού ο Αμόρ και η Σαρού ήταν συγγραφείς. Σκέφτηκε να δοκιμάσει και κάτι άλλο και άρχισε να γράφει μια ιστορία. Η ιστορία τού Άμπερ είχε να κάνει με μια ψυχή που θα ερχόταν, ένα πνεύμα που είχε συμβόλαιο να έρθει σε ένα συγκεκριμένο μέρος και σε συγκεκριμένο χρόνο αλλά οι συνθήκες είχαν αλλάξει. Θα ερχόταν στον πλανήτη τής ελεύθερης επιλογής όταν ξαφνικά ανακάλυψε πως δεν μπορούσε να κρατήσει τις υποσχέσεις του. Η μητέρα κι ο πατέρας του έκλεισαν την πόρτα αυτής της πιθανότητας πριν ακόμα γεννηθεί. Σαν πνεύμα λοιπόν έπρεπε να βρει κάποια άλλη δυνατότητα ώστε να ακολουθήσει το ίδιο συμβόλαιο κι έτσι βρήκε άλλους γονείς.

Καθώς έγραφε την ιστορία μιλώντας για το πώς λειτουργεί το πνεύμα, ο Άμπερ συνειδητοποίησε πως έλεγε τη δική του ιστορία. Αρχικά θα τον γεννούσαν ο Αμόρ και η Σαρού. Αυτό ήταν το συμβόλαιο που είχε, να είναι γιος τους. Μια μέρα το ανέφερε όταν έτρωγαν όλοι μαζί. Τελειώνοντας το φαγητό του, ο Αμόρ ρώτησε, “Άμπερ, πώς πάει το γράψιμό σου; Πώς τα πας; Χρησιμοποίησες κάποιες από τις συμβουλές μου;” Ο Άμπερ απάντησε, “Ναι, έχω να σας πω μια ιστορία”. Ο Άμπερ έφερε τα γραπτά του και διάβασε τις τελευταίες σελίδες, εξηγώντας την ιστορία τού πνεύματος. Όταν τελείωσε, κοίταξε τον Αμόρ. Είδε δάκρυα όχι μόνο στα μάτια τού Αμόρ αλλά και στης Σαρού. Όλοι είχαν συγκινηθεί πολύ από τη σύνδεση και ο Άμπερ αποφάσισε να μιλήσει. Είπε, “Πιστεύω πως έπρεπε να είμαι γιος σας. Αυτό συμβαίνει εδώ τώρα”. Όλοι αγκαλιάστηκαν και είχαν μια υπέροχη επανένωση. Κατάλαβαν πως αυτός ήταν το παιδί που θα αποκτούσαν αλλά για κάποιον λόγο η πόρτα αυτή είχε κλείσει. Αυτό ήταν το κομμάτι τής ιστορίας που ούτε ο Αμόρ ούτε η Σαρού μπορούσαν να καταλάβουν γιατί δεν είχαν φτάσει ποτέ στο σημείο να θέλουν να αποκτήσουν παιδιά. Αν και θα μπορούσαν να έχουν αποκτήσει παιδιά τα προηγούμενα χρόνια αφού όταν ζεις για τριακόσια χρόνια έχεις μεγάλο περιθώριο για να αποκτήσεις παιδιά κι έτσι κάθισαν να το συζητήσουν.

Για αρκετούς μήνες ο Άμπερ ήταν μαζί τους και τους ακολουθούσε στις ομιλίες τους στις κοινότητες της Λεμουρίας. Αυτή ήταν η δουλειά τού Αμόρ και της Σαρού για την οποία πληρώνονταν πολύ καλά. Οι άνθρωποι έκαναν προσφορές για τις διδασκαλίες τους επειδή είχαν τεράστια αξία. Η ζωή τους ήταν άνετη στις μετακινήσεις τους γιατί αυτή ήταν η πραγματική τους ανάγκη. Λόγω της ανοιχτής σύνδεσης από καρδιάς, αυτές οι ανάγκες εκπληρώνονταν και με το παραπάνω. Υπήρχε ένας άνετος τρόπος ζωής επειδή ο Αμόρ και η Σαρού ακολουθούσαν το πάθος τους.

Μια μέρα η Σαρού άρχισε τη διδασκαλία της και μίλησε για την υπέροχη θηλυκή ενέργεια και δύναμη. Είχαν μαζευτεί γυναίκες και άνδρες για να μάθουν για νέα παραδείγματα του πώς θα είναι στο επόμενο επίπεδο ενσάρκωσης. Τους ενθουσίαζε αυτό κι έτσι ο Άμπερ στάθηκε δίπλα της. Η Σαρού ήξερε πως εκείνος ήθελε να μιλήσει αλλά δεν γνώριζε αν θα μπορούσε να ταιριάξει στη διδασκαλία της. Ακόμα κι έτσι, γύρισε και τον κοίταξε στα μάτια λέγοντας, “Άμπερ, έχεις κάτι να πεις για το θέμα;” Ο Άμπερ στάθηκε μπροστά σε όλους, πήρε μα βαθιά αναπνοή και για μια στιγμή σταμάτησε εντελώς. Όλοι περίμεναν σιωπηλά. Περίμεναν κάτι κι εκείνη τη στιγμή ο Αμόρ ακούμπησε το χέρι του στον ώμο τού Άμπερ για να τον ενθαρρύνει, να του δώσει την ευκαιρία να βρει το κανάλι του. Ο Άμπερ πήρε άλλη μια βαθιά αναπνοή και ο Αμόρ τράβηξε το χέρι του τη στιγμή που ο Άμπερ άρχισε να μιλά. Ο κόσμος άρχισε να ρουφά την κάθε του λέξη. Τα λόγια που έβγαιναν από το στόμα του ήταν υπέροχα και ταίριαζαν απόλυτα στις διδασκαλίες τού Αμόρ και της Σαρού.

Ο Άμπερ είπε ιστορίες για τα πράγματα που έρχονταν. Είπε ιστορίες για προβλέψεις και πράγματα που θα γίνονταν στο μέλλον. Ιστορίες για το πώς οι άνθρωποι θα εξελίσσονταν πολύ γρήγορα και θα εισέρχονταν σε άλλο διαστασιακό επίπεδο, καθώς το πυκνό φυσικό σώμα γινόταν πιο ελαφρύ. Είχε να πει πολλές συναρπαστικές ιστορίες και αν και με τις ιστορίες του πέρασε πολλή ώρα εκείνο το βράδυ, κανείς δεν έφυγε. Ήταν συναρπαστικό να τον βλέπει κανείς γιατί ο Άμπερ είχε συνδεθεί με το κανάλι του. Αν και δεν γνώριζε τι θα πει, περίμενε ότι θα είναι κάτι από τα γραπτά του αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Αυτό που έγινε ήταν πως βγήκε μια υπέροχη ενέργεια στον κόσμο και όλοι τη λάτρεψαν. Την υποστήριξαν. Υποστήριξαν τον Άμπερ, τον Αμόρ και τη Σαρού. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκαν να ταξιδεύουν όλοι μαζί, τουλάχιστον μέχρι να παρουσιαστεί ένα άλλο μονοπάτι.

Έτσι κι έγινε για αρκετό καιρό αλλά κάποια στιγμή προσφέρθηκε στον Άμπερ μια ευκαιρία να μιλήσει μόνος του. Αρχικά την απέρριψε επειδή ήθελε την αυτοπεποίθηση που είχε μιλώντας με τους γονείς του, τους οποίους είχε υιοθετήσει στην καρδιά του. Τους σύστησε στους φυσικούς του γονείς, οι οποίοι βρίσκονταν ακόμα στη ζωή. Είχαν μια όμορφη επανένωση και για αρκετούς μήνες ταξίδευε με αυτό τον τρόπο. Ήξερε όμως πως κάποια στιγμή θα έπρεπε να βγει από τη σκιά τού Αμόρ και της Σαρού και να βαδίσει στο επόμενο επίπεδο της δικής του ενέργειας. Όλοι το είχαν αγκαλιάσει αυτό. Όλοι αγάπησαν τον καιρό που πέρασαν μαζί. Και οι τρεις ήταν χαρούμενοι που βρίσκονταν σε τέτοια αρμονία και συνέχισαν να ταξιδεύουν μαζί για αρκετό καιρό.

Ένα βράδυ που τελείωσαν τις ομιλίες του και οι τελευταίοι άνθρωποι αποχωρούσαν αφήνοντας τη φωτιά για να επιστρέψουν στα σπίτια τους με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο και αγάπη στην καρδιά τους, ο Άμπερ κοίταξε και τους δύο και είπε, “Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτή την ευκαιρία. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χώρο που μου κάνατε να βγω μπροστά. Με ενθαρρύνατε με τέτοιον τρόπο που κάνατε στην άκρη για να έχω τον χώρο να αφυπνιστώ και σας αγαπώ πολύ γι’ αυτό”. Εκείνη τη στιγμή ένα σπουδαίο συμβόλαιο μεταξύ τού Άμπερ, του Αμόρ και της Σαρού είχε ολοκληρωθεί. Και ο Αμόρ με κάποιον τρόπο ήξερε καθώς ξάπλωνε να κοιμηθεί εκείνο το βράδυ πως είχε βρει τον γιο του, το παιδί του. Κατά κάποιον τρόπο, ένα σπουδαίο συμβόλαιο είχε ολοκληρωθεί και ο Αμόρ έπεσε για ύπνο επειδή όλα ήταν καλά στην Μου.

Espavo αγαπημένοι μας.

_______________________________________

Μια Υψηλότερη Αρμονική

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου και σας φέρνω μια ιστορία για την αρμονία. Καταλάβετε πως η αρμονία είναι το έκτο επίπεδο. Οι άνθρωποι έχουν ένα μοτίβο κυμάτων για τα πάντα στην δική τους πλευρά τού πέπλου. Κάθε κύμα έχει μια συχνότητα καθώς κινείται πάνω και κάτω, μπροστά και πίσω. Αυτή είναι η συχνότητα του κύματός σας, ή ο τόνος σας. Κάθε μέρος τού σώματός σας έχει διαφορετικό κύμα και δόνηση κι όμως έχετε μια χαρακτηριστική δόνηση την οποία εκπέμπετε συνεχώς στον κόσμο. Μπορείτε να την αλλάξετε; Φυσικά και μπορείτε. Απλά σκεπτόμενοι διαφορετικά μπορείτε να ανοίξετε αυτά τα κύματα ώστε να εναρμονιστείτε ευκολότερα με τους άλλους ανθρώπους.

Στο προηγούμενο channeling, σάς είπαμε πως η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας έχει αυξηθεί αν και δεν βλέπετε τα αποτελέσματά της. Απομακρύνεστε μεταξύ σας σε αυτό το τεράστιο κύμα διαχωρισμού αλλά καθώς αυτό αρχίζει να αλλάζει, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ενότητα. Βοηθά το να έχετε κατά νου ότι η ενότητα είναι η φυσική σας κατάσταση. Αυτή είναι η πρώτη διάσταση στην οποία ζήσατε. Δεν ήσασταν διαχωρισμένοι μεταξύ σας. Αντίθετα, αποτελούσατε κομμάτι ο ένας του άλλου. Σας είναι δύσκολο να καταλάβετε αυτή την έννοια ενώ προσποιείστε πως είστε ξεχωριστοί αλλά αυτό είναι που έχετε κάνει. Έχετε αποκτήσει ξεχωριστές προσωπικότητες τις οποίες λατρεύουμε. Για εμάς δεν είναι μόνο συναρπαστικές αλλά και υπέροχες. Όταν θα επιστρέψετε στην Εστία, θα φέρετε αυτή την προσωπικότητα μαζί σας και, ως πνεύματα, θα εξακολουθείτε να γελάτε με τα ίδια αστεία, θα έχετε τις ίδιες ενέργειες, θα βλέπετε και θα πιστεύετε σχεδόν τα ίδια πράγματα. Όμως, το ανθρώπινο κομμάτι σας θα μείνει πίσω. Οι φόβοι και η ενέργειά σας που δεν εναρμονίστηκε με το ευρύτερο πνεύμα τού ποιοι είστε.

Αυτή η αρμονία είναι φανερή στον τομέα των σχέσεων. Δείτε τις σχέσεις σαν να είναι τα πλήκτρα σε ένα πιάνο. Όλοι πιστεύουν ότι πρέπει να βρουν μια σχέση στην οποία θα παίζουν ακριβώς τον ίδιο ρόλο με το ταίρι τους. Αν παίζετε συνεχώς την ίδια νότα, αν και μπορείτε να το κάνετε, είναι βαρετό. Ακόμα κι όταν παίζετε τις διπλανές νότες είναι κουραστικό. Μόνο όταν οι νότες έχουν μια βολική απόσταση μεταξύ τους μπορείτε να παίξετε μια συγχορδία και να βρείτε την αρμονία. Ουσιαστικά φεύγετε από την παραφωνία και πηγαίνετε στην αρμονία.

Αυτό είναι που ψάχνουμε καθώς γειώνεστε σε αυτό το δονητικό φως. Έρχεται αγαπημένοι μας, όπως σας έχουμε ξαναπεί. Έχουμε δει ήδη τις αλλαγές να συμβαίνουν σε δονητικό επίπεδο και τώρα εξαρτάται από τους ανθρώπους να αγκυρώσουν αυτές τις αλλαγές. Πώς γίνεται αυτό; Ψάχνοντας για την αρμονία. Ψάχνοντας για τους τρόπους με τους οποίους μοιάζετε και όχι με αυτούς που διαφέρετε. Αν και παίζετε διαφορετικές νότες, ψάξτε για την αρμονία. Ναι, έχουμε πει πως πολλές φορές αλλά στους επόμενους μήνες αυτό θα είναι πολύ πιο σημαντικό. Πολλοί από εσάς ανησυχείτε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί με διαφορετικές απόψεις. Σκέφτεστε με έναν τρόπο, πώς μπορείτε να εναρμονιστείτε με εκείνους που έχουν άλλη οπτική; Ο ένας είναι συντηρητικός κι ο άλλος φιλελεύθερος. Ξέρετε ποιος έχει δίκιο;

Όχι όσο θα είσαστε απομακρυσμένοι μεταξύ σας. Ο διαχωρισμός έχει γίνει τόσο μεγάλος αυτή την εποχή που αναρωτιόμαστε αν παίζετε καν στο ίδιο πιάνο. Έχετε εισέλθει στην πέμπτη διάσταση κι ένα κύμα φόβου σάρωσε τον πλανήτη. Πέραν αυτού, η Γη έχει πιεστεί προς έναν εντελώς ακατάλληλο χρόνο κατά τη διάρκεια ενός κοσμικού γεγονότος. Ένα κβάζαρ εξερράγη κι έστειλε ένα κύμα ενέργειας που χτύπησε σε μια πολύ περίεργη χρονική στιγμή. Κυματισμοί χτύπησαν τους ανθρώπους με τέτοιον τρόπο που τους έκαναν να προσπαθούν να κρατηθούν από τις παλιές τους αλήθειες και τις παλιές τους ιδέες, σε μια προσπάθεια να αποδείξουν ότι έχουν δίκιο. Μπορείτε να αποδείξετε ότι έχετε δίκιο; Φυσικά και μπορείτε. Ως συνειδητοί δημιουργοί μπορείτε να πιστεύετε σε οτιδήποτε θέλετε και να ακολουθείτε όποια αλήθεια θέλετε, είναι όμως αυτό αρμονία; Αυτή είναι η σημαντικότερη ερώτηση αυτή τη στιγμή.

Πόση αρμονία μπορείτε να βρείτε στους άλλους; Από εδώ υπάρχει κάποιος που παρακολουθεί ένα συγκεκριμένο κανάλι στην τηλεόραση και από εκεί υπάρχει κάποιος άλλος που παρακολουθεί ένα διαφορετικό κανάλι. Τα συστήματα πεποιθήσεών τους είναι τόσο μακριά μεταξύ τους που δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Τι μαθαίνει λοιπόν ο ένας από τον άλλον; Αυτό είναι το πρώτο βήμα προς την αρμονία. Θα συμφωνήσουν σε κάτι; Πιθανώς όχι. Αν μπορέσουν όμως να βρουν τους τομείς στους οποίους συμφωνούν, αυτό θα θέσει σε κίνηση ένα αρμονικό κύμα. Στους επόμενους μήνες αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για όλους τους ανθρώπους στη Γη. Μπορείτε να προσποιηθείτε πως είστε ακόμα διαχωρισμένοι και διαιρεμένοι, με ένα τεράστιο κενό στην κατανόηση μεταξύ σας. Ή μπορείτε να αρχίσετε να βρίσκετε όσες μικρές αρμονίες υπάρχουν. Ό,τι κι αν είναι, πάντα υπάρχει κάτι που μπορείτε να μάθετε από τους άλλους, αν ψάξετε. Αυτό θα αποτελέσει πρόκληση, τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για αρμονία σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, η οποία δεν υπήρχε μέχρι πριν λίγο καιρό. Αν μπορέσετε να επιτύχετε τόση αρμονία σε μαζικό επίπεδο, θα επιστρέψετε σε αυτό που είχατε στις μέρες τής Λεμουρίας. Θα ανακαλύψετε εκ νέου εκείνη τη μαγική ικανότητα να επικοινωνείτε από μακριά χωρίς λόγια και χωρίς την τεχνολογία που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή.

Θα μπορέσετε να εξαλείψετε πολλή από την περιρρέουσα ενέργεια η οποία ρέει τριγύρω και προκαλεί τόσο μεγάλη απογοήτευση. Μερικές φορές οι άνθρωποι πράττουν και εξοργίζονται ή φτάνουν σε πράξεις βίας όπως οι μαζικοί πυροβολισμοί. Οι άνθρωποι συχνά παραλογίζονται, απλά επειδή δεν μπορούν να κρατήσουν αυτή την έντονη ενέργεια. Πώς μπορεί όμως κάποιος να δουλέψει με έναν τέτοιον άνθρωπο; Ακούγοντας, μιλώντας και επικεντρώνοντας σε εκείνο το κομμάτι στο οποίο συμφωνείτε. Εκείνο το μικρό κομμάτι, όσο μικροσκοπικό κι αν είναι, κάνει όλη τη διαφορά. Μόλις το βρείτε, μπορείτε να απλωθείτε και να δουλέψετε μαζί του. Θα έχετε σχηματίσει έναν δεσμό και μια ενότητα που δεν μπορείτε να μοιραστείτε διαφορετικά. Αυτό έρχεται για όλους αγαπημένοι μας. Θα έχετε την ευκαιρία να εισέλθετε σε ένα μορφογενές σώμα και να μετακινηθείτε προς ένα νέο πλαίσιο φωτός για να φέρετε περισσότερο φως στο σώμα σας απ’ όσο μπορούσατε ποτέ. Αυτό θα ξεκινήσει ένα φωτεινό τρόπο ζωής που θα σας επιτρέψει να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε κατάσταση και να βρείτε την αρμονία.

Η Οικογένεια της “Ε”

Όλοι είστε καλά εκπαιδευμένοι, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνετε. Είστε μέλη τής οικογένειας της “Ε” για την οποία έχει μιλήσει ο Φύλακας. Πολλοί από εσάς θέλετε να γνωρίζετε τι σημαίνει το “Ε”. Μακάρι να μπορούσα να σας πω αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη λέξη στις γλώσσες σας για να το περιγράψει. Μπορείτε να πείτε “Ενδυνάμωση” ή “Εξέλιξη”. Μπορείτε να πείτε όλες τις ενδυναμωτικές λέξεις που ξέρετε και θα είστε αρκετά κοντά. Ίσως βοηθήσει να γνωρίζετε πως το “Ε” είναι ο πιο κοινός ήχος σε όλες τις γλώσσες.

Πολλοί έχουν έρθει με ενθυμήσεις. Μερικοί έχετε το “Ε” στο όνομά σας, το οποίο προφέρεται έντονα. Αν έχετε όνομα που δεν περιέχει το “Ε”, μερικές φορές το συντομεύετε και προσθέτετε ένα “Ε”. Όλα αυτά είναι ήπιες ενθυμήσεις του τι κάνετε εδώ, ποιοι είστε πραγματικά και τι είναι ουσιαστικά η αρμονία. Αυτά θα τα βρείτε στους επόμενους επτά μήνες με όλη την ενέργεια που έρχεται μέσα από τα 22 κύματα που πλησιάζουν στη Γη στον επόμενο χρόνο. Αυτό θα φέρει τεράστιες αλλαγές σε όλους. Αν μπορέσετε να βρείτε τρόπους να φέρετε την αρμονία στον εαυτό σας, πολλοί από εσάς θα γυρίσουν και θα το διδάξουν αυτό στους άλλους επειδή αυτή είναι η φύση σας. Το σημαντικό είναι πως σχηματίζετε μια σφαίρα αρμονίας γύρω σας σε όλες τις διαστάσεις. Μόλις μάθετε πώς να το κάνετε, ο κόσμος θα είναι ανοιχτός για εσάς.

Έχετε προσγειωθεί στην πέμπτη διάσταση κι έχετε ικανότητες συνειδητών δημιουργών. Μέχρι τώρα, πολύ λίγοι άνθρωποι το έχουν εξασκήσει αυτό με τον τρόπο που θα γίνει πολύ σύντομα, επειδή θα είναι κοινό. Αυτό που έχετε ήδη βιώσει με ανθρώπους που κάνουν μαγικά, αποτελούσε ατομική μαγεία. Αγαπημένοι μας, γνωρίζετε κάτι ξεχωριστό. Μπορείτε να πείτε ότι έχουν ένα χάρισμα αλλά δεν ξέρετε αν μπορείτε να έχετε κι εσείς το ίδιο. Ίσως τους έχετε τοποθετήσει σε ένα βάθρο αλλά αγαπημένοι μας, τι θα γινόταν αν ο κάθε άνθρωπος ξυπνούσε αύριο με το χάρισμα να βρίσκει αρμονία στα πάντα; Θα επιστρέφατε στις μέρες τής Λεμουρίας, στις μέρες ενός πολύ απλού τρόπου ζωής.

Επικοινωνώντας Μέσω Αρμονικής Συνήχησης

Θα δουλέψετε έχοντας εντελώς νέες δυνατότητες που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε πολύ γρήγορα. Εξελίσσεστε καθώς φέρετε τον μορφογενή τρόπο ζωής, μια λαμπρότητα που θα δημιουργήσει εντυπώματα σε όλους τους άλλους. Αυτό σημαίνει πως η δόνησή σας θα πάρει τα ηνία; Όχι, δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο. Σημαίνει πως μπορείτε να βρείτε μια συνήχηση με τις δονήσεις. Ο Φύλακας παίζει κιθάρα και τη φυλάει σε μια βάση στη γωνία, αν και δεν παίζει συχνά. Αν καθίσετε στο πιάνο στο ίδιο δωμάτιο που υπάρχει και μια κιθάρα και παίξετε τη νότα φα στο πιάνο, αρχίζουν να δονούνται οι χορδές φα στην κιθάρα και στο πιάνο. Αυτό είναι μια υπέροχη αρμονική συνήχηση. Η χορδή μέσα στο πιάνο είναι πολύ μακρύτερη από τη χορδή τής κιθάρας αλλά βρίσκονται σε αρμονική ισορροπία. Η εύρεση αυτής της συνήχησης θα γίνει πιο σημαντική καθώς θα εξελίσσεται η ανθρωπότητα. Υπάρχουν εκείνοι που μιλούν αλλά δεν μπορείτε να τους ακούσετε, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι με τους οποίους διαφωνείτε. Αυτό σημαίνει πως δεν τους ακούτε καθόλου; Αν ήταν να τους ακούσετε και να βρείτε το μοναδικό πράγμα με το οποίο ουσιαστικά συμφωνείτε, τότε θα κερδίζατε κάτι από αυτή την αλληλεπίδραση, το οποίο διαφορετικά θα είχατε χάσει. Αγαπημένοι μας χρειάζεται χρόνο, υπομονή και εξάσκηση για να βρείτε την αρμονική συνήχηση σε κάθε ευκαιρία.

Ήρθε η ώρα να βοηθήσετε άλλους να αφυπνιστούν από το όνειρο, να αρπάξουν την ενέργεια και να βγουν μπροστά μέσα σε ένα εντελώς νέο φως. Αγαπημένοι μας, δουλεύετε με αυτά τα πυκνά φυσικά σώματα και σας λέμε πως πολύ σύντομα θα μάθετε πώς να σταματήσετε τη διαδικασία τής γήρανσης. Είναι πιο εύκολο απ’ όσο νομίζετε. Οι περισσότεροι κρατάτε ήδη το κλειδί γι’ αυτό. Απλά δεν το έχετε χρησιμοποιήσει στην πέμπτη διάσταση.

Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να γειώνονται στην πραγματικότητα της πέμπτης διάστασης, θα γίνει πιο αποδεκτό και εύκολο να επικοινωνείτε με αυτό τον τρόπο. Θα συμβεί πολύ γρήγορα. Έχετε παρατηρήσει πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα στον πλανήτη σας τώρα; Πράγματα που έχουν χαθεί για χρόνια, ξαφνικά τα βλέπετε με διαφορετικό τρόπο. Η κρίσιμη μάζα επιτεύχθηκε. Ξαφνικά όλοι επιβιβάστηκαν. Γιατί δεν το έκαναν παλιότερα; Ένας από τους κρίσιμους παράγοντες της κρίσιμης μάζας κινείται προς το μορφογενές σώμα, όπου μπορείτε να φέρετε περισσότερο φως. Είναι αυτή η μέρα που θα ξυπνήσετε και θα ανακαλύψετε πως τα πράγματα έχουν αλλάξει; Είναι μια διαδικασία; Είναι μια ενεργοποίηση από την οποία θα περάσετε για να βρεθείτε εκεί; Όχι αγαπημένοι μας, συμβαίνει μια στιγμή κάθε φορά. Ξεκινάτε τη διαδικασία αυτή τη στιγμή. Οι περισσότεροι από εσάς δουλεύετε πάνω σε αυτό για αρκετό καιρό. Μπορεί να του έχετε δώσει διάφορα ονόματα. Μπορεί να αναφέρεστε σε αυτό με διαφορετικούς τρόπους, όμως ξεκινάει γιατί το φυσικό πυκνό σας σώμα αρχίζει να κρατά περισσότερο φως.

Αν αντικαθιστούσατε τη λέξη φως με τη λέξη αγάπη; Πόση αγάπη μπορείτε να κρατήσετε; Σας λέμε αγαπημένοι μας πως οι περισσότεροι βρίσκεστε μόνο στο ένα τοις εκατό της αγάπης που μπορείτε να κρατήσετε. Τι συμβαίνει όταν υπερφορτωθείτε με πάρα πολλή αγάπη; Θα χάσετε τη μοναδική σας προσωπικότητα; Όχι, θα γίνετε όπως οι άνθρωποι στις μέρες τής Λεμουρίας με εντελώς ανοιχτή καρδιά, όπου θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα πάντα οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να φέρετε τον πόνο των άλλων; Σημαίνει πως πρέπει να νιώθετε όλα όσα προσπαθείτε τώρα να αποφύγετε; Όχι. Μπορείτε να επιλέξετε πού θέλετε να επικεντρωθείτε. Μπορείτε να επιλέξετε με τι θα δουλέψετε και πού θα έχετε την υψηλότερη αρμονία. Αυτό απαιτεί τη επίγνωση της αρμονίας.

Την επόμενη φορά που κάποιος θα έρθει στο πεδίο σας, είτε είναι κάποιος με τον οποίο θα δουλέψετε σε προσωπικό επίπεδο είτε κάποιος τον οποίο θα παρακολουθήσετε στην τηλεόραση, όποιος κι αν είναι, νιώστε αμέσως τη δόνησή του. Βρείτε αμέσως πόση αρμονία έχετε μαζί του. Μετά κάν’ τε στην άκρη, πάρ ‘τε δύο ανάσες, επιστρέψτε και βρείτε όση αρμονία μπορείτε. Θα εκπλαγείτε με το πόση περισσότερη αρμονία μπορείτε να βρείτε σε μια κατά τα άλλα δυσάρεστη κατάσταση.

Οι επόμενοι επτά μήνες θα είναι κρίσιμοι. Η πλειονότητα των 22 κυμάτων θα έρθει εκείνο το διάστημα κι εσείς θα δείτε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να συμβαίνουν. Επίσης θα βιώσετε κάποια κίνηση προς την αντίθετη κατεύθυνση, κάτι που μπορεί να εξαλειφθεί ή να εναρμονιστεί πολύ γρήγορα. Αρχίστε να κινήστε μαζί όπου μπορείτε. Έχουμε μεγάλες ελπίδες για το τι μπορείτε να κάνετε αυτό το διάστημα, επειδή η Γη είναι δική σας. Η ανθρωπότητα είναι δική σας κι αυτό είναι το δικό σας πείραμα. Είναι το δικό σας παιχνίδι και, ουσιαστικά, εσείς έχετε γράψει τους κανόνες του παιχνιδιού. Τώρα θα αλλάξετε ό,τι χρειάζεται ώστε να αρχίσετε να επιστρέφετε στην διαδικασία τής ενότητας. Τα πράγματα που σας ελκύουν και οι εναρμονίσεις που μπορείτε να βρείτε και που θα σας επιστρέψουν σε μια κατάσταση παρόμοια με την πρώτη διάσταση όπου όλοι ήσασταν ένα, θα υποστηριχθούν. Όσα χρησιμοποιούνταν για να σας χωρίσουν, δεν θα υπάρχουν πια. Αν και θα εξακολουθούν να υπάρχουν, απλά δεν θα λειτουργούν με τον τρόπο που θα λειτουργείτε εσείς. Παίξ’ τε το παιχνίδι με χαρά αγαπημένοι μας. Σας ζητάμε να θυμάστε τρία πραγματάκια: να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό επειδή όλοι είστε δάσκαλοι. Να φροντίζεστε μεταξύ σας όποτε μπορείτε, άσχετα με τον βαθμό αρμονίας μεταξύ σας. Να απολαμβάνετε το παιχνίδι καθώς παίζετε καλά μαζί.

Espavo αγαπημένοι μας.

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!