Φεβρουάριος 2018

Συγχρονικότητα

22 Ενεργειακά Κύματα στο 2018

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας. Είμαι ο επιστήμονας της καρδιάς.

Ήρθα κοντά σας σήμερα για έναν πολύ ιδιαίτερο σκοπό· να σας πω λίγα πράγματα για όσα συμβαίνουν στο φυσικό σας σώμα, στο πνεύμα σας, στη σύνδεση που έρχεται. Έχουμε επίσης τοποθετήσει τις πέντε λέξεις μας στον χρόνο. Χαρείτε! Είστε έτοιμοι για το νέο παιχνίδι; Επιτρέψτε μας να σας συντροφέψουμε και να σας πούμε λίγα πράγματα για το τι συμβαίνει παντού στη Γη.

22 Ενεργειακά Κύματα

Υπήρξε πρόσφατα μια αύξηση της ενέργειας και μαζί της ήρθαν νέες ευκαιρίες. Αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη σας είναι ένα ενεργειακό κύμα. Πέρσι σάς είπαμε πως υπήρχαν τέσσερα κύματα που θα έρχονταν και που θα έθεταν σε κίνηση μεγάλες αλλαγές. Οι περισσότεροι τα νιώσατε αυτά τα κύματα. Τώρα σας λέμε πως θα υπάρξει κάτι περισσότερο. Βασικά, δεν είναι μόνο τέσσερα διακριτά κύματα αλλά είκοσι δύο και θα έρχονται το ένα μετά το άλλο με μερικά να επικαλύπτονται κι έτσι θα υπάρχουν πολλές αλλαγές στον πλανήτη σας, κάτι που είναι συναρπαστικό για εμάς. Εδώ είναι που θέλατε να βρίσκεστε κι αυτός είναι ένας λόγος που ενσαρκωθήκατε στη Γη αυτή την εποχή. Αυτή θα είναι και η τελευταία σας ενσάρκωση. Να σας πούμε λοιπόν λίγα πράγματα για τα διασκεδαστικά πράγματα που συμβαίνουν.

Προχωρώντας προς την Ενότητα

Το πιο σημαντικό είναι πως αλλάζει η φυσιολογία σας. Η βιολογία σας αρχίζει να πηγαίνει προς αυτό που θα ονομάζαμε “τριαλογία”. Πολύ απλά. Η βιολογία είναι το πνεύμα σε συνδυασμό με την φυσική ύπαρξη. Αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει είναι πως ενσωματώνετε πολλά περισσότερα από μια γενική σύνδεση μεταξύ σας. Και τώρα που οι άνθρωποι βρίσκονται σε μια πραγματικότητα της πέμπτης διάστασης, η ενοποιημένη συνειδητότητα είναι εδώ και μπορεί να βιωθεί με νέους τρόπους. Υπάρχει μεγάλη αντίσταση σε αυτό, κάτι που αποτελεί έναν λόγο για τον οποίο έχετε τόσον διαχωρισμό στον πλανήτη σας. Οι άνθρωποι το νιώθουν αυτό και φυσικά πολλοί επαναστατούν εναντίον του επειδή είναι άβολο. Ξαφνικά συνειδητοποιείτε πως δεν έχετε πια μυστικά κι αυτό φοβίζει πολλούς. Αρκετοί από εσάς απολαμβάνουν την ατομικότητα που αποτελούσε μέρος τής διαδικασίας τού να προσποιείστε ότι είστε ξεχωριστοί. Του να επιτρέπετε στον εαυτό σας να έχει ατομικότητα και μια μοναδική έκφραση του πνεύματός σας. Καθώς λοιπόν η ενέργεια αρχίζει να ενώνεται, οι άνθρωποι νιώθουν ότι το χάνουν αυτό και υπάρχει μια τεράστια αντίδραση σε πολλά μέρη του πλανήτη αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν επίσης πολλά πλάσματα που κυριολεκτικά το προωθούν και το διαδίδουν αυτό για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους, οπότε να έχετε το νου σας και να ξέρετε πως η ενότητα είναι η διαδικασία προς την οποία κινείστε, αν και οι ειδήσεις σας δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. Συμβαίνουν πάρα πολλά αγαπημένοι μας. Είναι εκπληκτικό.

Αυτή τη στιγμή στη Γη, οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν έναν ιό γρίπης ο οποίος κτυπάει σχεδόν όλες τις χώρες. Τιμήστε το γι’ αυτό που είναι αγαπημένοι μας. Παρ’ όλο που θα τελειώσει σύντομα, σας λέμε πως αυτός ο ιός καθάρισε ένα επίπεδο αντίστασης για πολλούς ανθρώπους και θα βοηθήσει άλλους τόσους να κάνουν το επόμενο βήμα μόλις όλο αυτό ξεκαθαρίσει. Θα πάρει λίγο χρόνο να απελευθερωθεί αυτό από τη Γη και είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που είχατε εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε διάφορα μέρη τού κόσμου. Έχει διαδοθεί ταχύτατα. Σας λέμε επίσης πως έχει υπηρετήσει έναν σκοπό κι αυτός είναι να καθαριστούν πολλά εμπόδια και να αρχίσετε να έχετε έναν νέο τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας ως πνεύμα που προσποιείται ότι είναι άνθρωπος. Γιορτάστε όσους έπρεπε να βιώσουν κάτι τέτοιο και ίσως πέθαναν από τα αποτελέσματά του.

Ο Φύλακας ξέχασε να βγάλει το ρολόι του. Θα βεβαιωθούμε πως θα το κάνει αυτή τη στιγμή. (Έριξαν το ρολόι μου κάτω χωρίς να το αγγίξω).

Αυξάνοντας την Αντίληψή σας

Να σας πούμε για το πώς θα σας επηρεάσει αυτό γιατί οι άνθρωποι δημιουργούν μια νέα φυσιολογία. Αυτή μπορεί να φέρει περισσότερο φως κι αυτό είναι μέρος αυτού που προκάλεσε ο ιός που χτύπησε τόσους πολλούς ανθρώπους. Άνοιξε την πόρτα ώστε να απελευθερωθούν αυτοί οι περιορισμοί. Αυτό θα διευκολύνει τη δημιουργία μιας πιο στενής σύνδεσης και οι άνθρωποι θα αρχίσουν να νιώθουν περισσότερα από ποτέ. Για πολλούς που διαθέτουν ενσυναίσθηση και δήλωναν πως τα όρια δεν ήταν ποτέ το δυνατό τους σημείο, ήταν δύσκολο να ξέρετε πού ξεκινούσατε εσείς και πού έφτανε κάποιος άλλος. Αυτό μπορεί να φαίνεται αρχικά ότι χειροτερεύει, επειδή θα αρχίσετε να νιώθετε τους άλλους ανθρώπους με νέους τρόπους. Αυτό θα είναι επίσης καλό και για όσους έχουν χαμηλότερη δόνηση. Σας λέμε επίσης πως τα πλάσματα χαμηλότερης δόνησης αρχίζουν να βλέπουν περισσότερα. Ο ευκολότερος τρόπος να καταλάβετε ότι αυξάνετε τη δόνησή σας είναι σαν να αυξάνετε η αντίληψή σας, κάτι που σας κάνει να βλέπετε περισσότερα πράγματα. Κάποιος μπορεί να δει περισσότερα πράγματα να συμβαίνουν, όσα γίνονται στο παρασκήνιο, πώς χειραγωγούνται οι καταστάσεις κι αυτό είναι καλό. Γίνονται μεγάλες αλλαγές, πολλά πράγματα θα πρέπει να αποκαλυφθούν και θα υπάρξει μεγάλη απογοήτευση καθώς οι άνθρωποι θα το βιώνουν αυτό. Συμβαίνει όμως ήδη. Από εκεί προέρχονται τα κινήματα me too” και time’s up”. Όλοι αρχίζουν να βλέπουν τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα αντί για τις ψευδαισθήσεις που έχουν τοποθετηθεί μπροστά τους.

Η αίσθηση του Χωροχρόνου

Αγαπημένοι μας, έχετε πολλές περισσότερες αισθήσεις από πέντε. Αρκετές νέες αισθήσεις θα αρχίσουν να εξελίσσονται τώρα που έχετε φτάσει κι εξελίσσεστε στην πέμπτη διάσταση. Να σας εξηγήσουμε λοιπόν μια από αυτές γιατί μπορεί αρχικά να σας μπερδέψει. Είναι η αίσθηση του χώρου. Την ονομάζουμε χωροχρόνο επειδή αυτά τα δύο είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. Αν τη δείτε σαν ένα σπειροειδές κύμα – αφού λέμε ότι ο χρόνος στην πέμπτη διάσταση είναι σπειροειδής – αν την μετρήσετε από πάνω προς τα κάτω, αυτό είναι ο χρόνος. Αν τη μετρήσετε στο εύρος της, αυτό είναι ο χώρος. Αυτά τα δύο λοιπόν είναι συνυφασμένα μεταξύ τους. Έχετε λοιπόν μια αντίληψη του χωροχρόνου στο φυσικό σας σώμα. Δεν το αντιλαμβάνεστε όμως, επειδή δεν έχετε λέξεις για να τα περιγράψετε. Ο ευκολότερος τρόπος να σας το εξηγήσουμε είναι πως έχετε αισθήσεις που αντιλαμβάνονται την ενέργεια, τις οποίες δεν έχετε περιγράψει στο παρελθόν. Αν στέκεστε σε ένα δωμάτιο κι έρθει κάποιος πίσω σας τον οποίο δεν μπορείτε να δείτε και σηκώσει τα χέρια του ψηλά, σας στέλνει ενέργεια και ίσως σας κοιτάζει με αγάπη ή μίσος – δεν έχει σημασία. Ξαφνικά νιώθετε κάτι και γυρίζετε να κοιτάξετε και βλέπετε κάποιον να στέκεται πίσω σας. Αυτή είναι η αίσθηση του χωροχρόνου, η οποία θα εξελιχθεί πολύ στα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια. Ναι, θα αρχίσετε να αντιμετωπίζετε δυσκολίες επειδή οι άνθρωποι δεν έχουν συνηθίσει να έχουν τόσο μεγάλη ευαισθησία. Ακόμα κι όσοι διαθέτουν ενσυναίσθηση θα αυξηθούν στη Γη. Σας λέμε πως δεν έχετε συνηθίσει να έχετε τόσο οξυμένες αυτές τις αισθήσεις σε σημείο που να νιώθετε πράγματα γύρω σας που συμβαίνουν στον χωροχρόνο. Καθώς αυτή η ικανότητα θα εξελίσσεται, θα έχετε τη δυνατότητα να βρίσκεστε σε ένα σπίτι ολομόναχοι και ξαφνικά να μπορείτε να καταλάβετε αν ήταν κάποιος άλλος προηγουμένως στο σπίτι ή ακόμα και σε κάποιο άλλο δωμάτιο. Θα μπορείτε να φτάσετε αυτές τις αισθήσεις στο επόμενο επίπεδο.

Θα υπάρχουν τρεις με τέσσερις αισθήσεις που θα δουλέψουμε αυτή τη χρονιά. Την πρώτη μόλις την αναφέραμε, την αίσθηση του χωροχρόνου, η οποία θα εξελιχθεί σε βάθος πολλών ετών. Θα αρχίσετε όμως να βλέπετε και νέα πράγματα να συμβαίνουν. Αυτή τη στιγμή έχετε όλες τις διαστάσεις τού χρόνου γύρω σας. Δεν είστε μόνοι. Υπάρχουν έντεκα από εσάς που βιώνουν διαφορετικές εμπειρίες, κάνουν διαφορετικές επιλογές, έχουν διαφορετικές ενέργειες, μαθαίνουν διαφορετικά πράγματα και είστε συνεχώς διαχωρισμένοι. Αυτό είναι μέρος τού παιχνιδιού. Θέλατε να εξελίξετε το πνεύμα σας και την προσωπικότητά σας όσο καλύτερα μπορούσατε. Έτσι κρύψατε ένα κομμάτι από την τελειότητά σας σε κάθε μια από αυτές τις διαστάσεις χρόνου και χώρου.

Ατομική Διαστασιακότητα

Για κάθε μια από αυτές, αυτή είναι η ατομική διαστασιακότητα την οποία εννοούμε όταν μιλάμε για πολυδιαστασιακότητα – όχι την τρίτη, τέταρτη και πέμπτη διάσταση οι οποίες είναι συλλογικές διαστάσεις αλλά την ατομική διαστασιακότητα που σας έχει διαιρέσει σε έντεκα διαφορετικούς εαυτούς. Οι τοίχοι μεταξύ αυτών των διαστάσεων έχουν αρχίσει να λεπταίνουν, πολύ περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Μπορείτε να νιώσετε συναισθήματα να περνούν από τους τοίχους. Τα συναισθήματα είναι μαγνητικά. Αν δείτε το ηλεκτρομαγνητικό κύμα ως σπείρα και το μετρήσετε κάθετα, είναι ηλεκτρικό. Αν το μετρήσετε οριζόντια, είναι μαγνητικό. Ο ηλεκτρισμός σχετίζεται με το νου σας και ο μαγνητισμός με την καρδιά σας. Έτσι, νιώθετε πράγματα από τις άλλες διαστάσεις χρόνου και χώρου επειδή αυτά τα μαγνητικά τμήματα του κύματος περνούν από τους τοίχους σχετικά εύκολα τώρα πια. Αν λοιπόν ένας διαστασιακός εαυτός σας αντιμετωπίζει μια δυσκολία, αν ξαφνικά μια εμπειρία τού προκάλεσε φόβο, είναι πιθανόν να το νιώσετε και αν και τίποτα στη δική σας πραγματικότητα δεν σας οδηγεί σε κάτι τέτοιο, ξαφνικά μπορείτε να το νιώσετε. Αυτό μπορεί να αποτελέσει τεράστια πρόκληση γιατί θα σας κάνει να αμφιβάλετε για τον εαυτό σας. Αγαπημένοι μας, αυτή είναι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στον πλανήτη σας. Αρχίζετε να γίνεστε συνειδητοί δημιουργοί. Τι συμβαίνει λοιπόν όταν οι συνειδητοί δημιουργοί αμφιβάλουν για τον εαυτό τους; Έχουν μια σπειροειδή πτώση. Δημιουργούν αυτά που σκέφτονται, οπότε να προσέχετε τι βάζετε σε αυτή τη μηχανή δημιουργίας και τι πιστεύετε, επειδή αυτά τα δύο δημιουργούν μια νέα πραγματικότητα για εσάς, η οποία κινείται πολύ γρήγορα.

Οι διαστασιακοί σας τοίχοι αφήνουν τα μαγνητικά κύματα να περνούν και σας λέμε πως αρκετά σύντομα θα αρχίσετε να λαμβάνετε και τα ηλεκτρικά κύματα. Αυτό θα είναι καινούργιο. Δεν έχει ξανασυμβεί. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως θα έχετε ιδέες. Σημαίνει πως θα βάζετε τα προβλήματά σας στην άκρη και ξαφνικά θα έχετε μια ιδέα από μια άλλη διαστασιακή σας εμπειρία. Αυτό είναι σημαντικό γιατί θα σας δώσει πρόσβαση στην τελειότητά σας. Σας λέμε αγαπημένοι μας πως στη Γη τα πάντα πρέπει να είναι ατελή. Είναι μέρος τού παιχνιδιού. Η τελειότητα δεν μπορεί να υπάρχει εδώ και, ουσιαστικά, οι μικρές σας ατέλειες είναι η βάση αυτής που αποκαλείτε ομορφιά. Θα επανέλθουμε σε αυτό μια άλλη φορά αλλά ας σας δώσουμε μια εικόνα.

Πρόσβαση στις Εμπειρίες όλων των Διαστάσεών σας στον Χρόνο και τον Χώρο

Φανταστείτε ότι δουλεύετε σε ένα πρόβλημα το οποίο μπορεί να είναι όλα τα διασκεδαστικά προβλήματα που βιώνετε ως άνθρωποι. Μπορεί να είναι ένα οικονομικό πρόβλημα. Ναι, αυτό είναι αγαπημένο πρόβλημα. Οι άνθρωποι ρωτούν για οικονομικές δυσκολίες ή δυσκολίες με σχέσεις και ξαφνικά βρίσκεστε σε ένα αδιέξοδο. Τι θα γινόταν αν το θέτατε σε κίνηση; Θα σας δείξουμε πώς να το κάνετε με συγκράτηση – πώς να το θέσετε σε κίνηση και να το απελευθερώσετε. Μέσα σε ελάχιστες ημέρες θα έχετε μια σκέψη, μια ιδέα που δεν είχατε παλιότερα, επειδή εκπέμπετε αυτή την ανάγκη στις άλλες σας διαστάσεις χρόνου και χώρου. Και τώρα, λόγω της ανύψωσης της ανθρωπότητας, λόγω όσων συμβαίνουν στην πέμπτη διάσταση, αυτό το τμήμα τού τοίχου λεπταίνει. Να θυμάστε πως έχουμε αναφέρει ξανά για τη σπείρα – μια μαγνητική, μια ηλεκτρική. Είναι σχεδόν σαν οι τοίχοι να έχουν μικρές οριζόντιες σχισμές κι επιτρέπουν να περάσουν μόνο τα μαγνητικά κύματα. Τώρα αρχίζουν να λεπταίνουν και να αφήνουν να περάσουν τα υψηλότερης συχνότητας ηλεκτρικά κύματα. Αυτό σημαίνει πως όταν σκέφτεστε κάτι και φτάνετε σε αδιέξοδο, μπορείτε να το περάσετε στους άλλους εαυτούς σας και μέσα σε 72 ώρες θα έχετε μια απάντηση. Θα λάβετε μια ιδέα, μια σκέψη, μια νέα οπτική, καθώς οι συνάψεις σας θα συνδέονται με νέο τρόπο. Ξαφνικά θα αρχίσετε να βλέπετε δυνατότητες. Αυτό είναι κάτι νέο.

Αρχικά θα συμβούν πολλές φορές αυτά. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα έχουν εξαιρετικές ιδέες και όλοι θα τις παρουσιάζουν. Οι ιδέες σας όμως θα είναι αρχικά για εσάς. Μερικές θα μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους στη Γη και άλλες όχι. Εξαρτάται από εσάς να διακρίνετε ποιες κάνουν για τι. Σας λέμε όμως πως όταν έρχεστε στη Γη είστε τέλεια όντα αλλά πρέπει να διαιρέσετε αυτή την τελειότητα αφού τίποτα τέλειο δεν μπορεί να υπάρχει εδώ. Κρύβετε λίγη από την τελειότητά σας σε μια εμπειρία και λίγη σε μια άλλη. Φαίνεται ότι δεν είστε καλοί σε κάτι. Πώς το λέτε; Είστε χάλια. Εδώ είστε χάλια σε αυτό. Αυτό συνήθως σημαίνει πως ένας άλλος σας εαυτός έχει φτάσει την τελειότητα σε κάποια άλλη διάσταση. Αν και έχετε έντεκα εαυτούς, κάποιοι από τους οποίους βρίσκονται στον ίδιο χώρο στη Γη, δεν θα ιδωθείτε ποτέ. Είναι μαγνητικά αδύνατον να συναντήσετε αυτούς τους ανθρώπους. Όμως, μπορείτε να λαμβάνετε ιδέες. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο ηλεκτρικό κομμάτι του νου, κάτι που δεν γινόταν πριν. Οι τοίχοι μεταξύ των διαστασιακών πραγματικοτήτων λεπταίνουν κι αυτό είναι κάτι εντελώς νέο. Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα το διαχειριστείτε αυτό. Σας λέμε επίσης πως υπάρχουν τρόποι για να εκπέμψετε ενέργεια πολύ άνετα και θα σας πούμε μερικούς από αυτούς. Κάποιοι έρχονται στη σειρά σεμιναρίων “Entraining Light” και θα σας δείξουν το πώς να κάνετε την τέλεια κλήση προς το σύμπαν και να πάρετε απαντήσεις. Τώρα σας λέμε πως όχι μόνο στο σύμπαν αλλά θα έχετε πρόσβαση και στους άλλους σας εαυτούς στη διαστασιακή σας πραγματικότητα κι αυτό είναι κάτι νέο. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνετε με αυτό.

Σας αγαπάμε αγαπημένοι μας. Παρακολουθούμε όλα αυτά με τα οποία δυσκολεύεστε και αντιμετωπίζετε. Είμαστε εδώ για να ανοίξουμε πόρτες και να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε ποιοι είστε και σας αφήνουμε με τρεις απλές ενθυμίσεις: να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα μαζί.

Είμαι ο Επιστήμονας της Καρδιάς.

Espavo.

___________________________________

Κοσμικά Νοήματα – Η Χαρακτηριστική σας Υπογραφή

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας, είμαι ο εΜ.

Έρχομαι σήμερα κοντά σας για να φέρω ένα μήνυμα ελπίδας για να σας βοηθήσω να καταλάβετε τι συμβαίνει στο φυσικό σας σώμα, επειδή οι αλλαγές είναι εδώ. Κινείστε, ουσιαστικά ανυψώνοντας τον εαυτό σας, όχι μόνο δονητικά αλλά και σε σωματικά. Κινείστε προς ένα σημείο όπου μπορείτε να φέρετε περισσότερο φως στο σώμα σας.

Αυτή η εποχή στη Γη είναι κρίσιμη αγαπημένοι μας. Έχετε τοποθετηθεί εδώ αυτή την ώρα, γιατί φέρετε κάτι πολύ σημαντικό για τις ενέργειες μέσα στις οποίες κινείστε. Φέρετε ένα στοιχείο-κλειδί και είστε μέρος του Όλα Όσα Είναι, μέρος όλων των αλλαγών που συμβαίνουν αυτή την εποχή στη Γη. Να σας πούμε τι συμβαίνει στο φυσικό σας σώμα. Αν κοιτάξετε στις ειδήσεις σας και σε όσα συμβαίνουν στον πλανήτη σας, θα δείτε πως υπάρχει μια τεράστια εξισορρόπηση της ανδρικής και της θηλυκής ενέργειας. Υπάρχει λόγος γι’ αυτό που εγώ, ως μια ισορροπημένη οντότητα, μπορώ να σας αποκαλύψω με αυτό το μήνυμα ελπίδας και χαράς. Ναι, είναι για εσάς που απομακρύνετε το πέπλο κι αρχίζετε να βλέπετε πέρα από τους περιορισμούς της ψευδαίσθησης στη Γη και του χρονικού ορίζοντα της ανθρωπότητας. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε περισσότερα γι’ αυτό καθώς προχωράτε κι εξοικειώνεστε περισσότερο με την πραγματικότητα της πέμπτης διάστασης και με τις νέες ιδιότητες που τη συνοδεύουν. Ο Επιστήμονας της Καρδιάς μίλησε για το πώς αλλάζει το φυσικό σας σώμα κι εγώ θέλω να συνεχίσω αυτή τη διαδικασία, λέγοντάς σας περισσότερα για το τι δυνατότητες υπάρχουν.

Σπόροι Φωτός

Αγαπημένοι μας, έχετε ξαναβρεθεί εδώ. Ξέρατε πως έρχεστε στη Γη και φυτέψατε σπόρους στη διαδρομή. Τι χρειάζεται για να καλλιεργήσετε αυτούς τους σπόρους; Μερικές φορές χρειάζεται μια ενεργοποίηση και άλλες κάτι πρέπει να συμβεί που να σας υπενθυμίσει ποιοι είστε πραγματικά. Μπορεί να οδηγείτε στον αυτοκινητόδρομο και να δείτε ένα σήμα που σας θυμίζει κάτι, λόγω του πώς είναι γραμμένο ή επειδή περιέχει κάποιο σύμβολο που σας πυροδοτεί μια βαθιά ανάμνηση. Αυτά είναι είδη πραγμάτων που τοποθετήσατε στο μονοπάτι σας πριν φτάσετε εδώ. Αυτοί είναι οι σπόροι που φυτέψατε βαθιά στο πνεύμα σας και μπορούν να βοηθήσουν με την ενεργοποίηση. Δουλειά σας είναι να ψάξετε γι’ αυτές τις συγχρονικότητες και να ανακαλύψετε αυτά που ονομάζουμε κοσμικά νοήματα που επιβεβαιώνουν το ποιοι είστε πραγματικά. Μπορεί να είναι λέξεις που διαβάζετε ή νότες που ακούτε και που ξαφνικά συνηχούν στην καρδιά σας. Αυτό που σας ζητάμε είναι όταν αυτό συμβαίνει, να κλείνετε το βιβλίο για μια στιγμή και να παίρνετε μια εισπνοή, φέρνοντάς το μέσα σας. Επιτρέψτε στην ενέργεια να κατακαθίσει πραγματικά μέσα σας και να εκπέμπεται από εσάς. Γιατί; Διότι ανοίγει το μεταμορφικό σας κέλυφος κι επιτρέπει να μπει περισσότερο φως απ’ όσο νομίζατε ποτέ δυνατόν. Όλοι σας κινείστε προς το σώμα φωτός, αν αυτό επιθυμείτε. Αυτή είναι η διαδικασία που συμβαίνει αργά στη Γη και υπάρχουν πολλές πτυχές που έχουν ανοίξει. Αγαπημένοι μας, οι συγχρονικότητες είναι γύρω σας, αν αρχίσετε να τις ψάχνετε.

Υπάρχει κάτι πολύ ενδιαφέρον γύρω απ’ αυτό. Μόλις βρείτε ένα από αυτά τα κοσμικά νοήματα που εμφανίζονται στη ζωή σας, είναι πολύ πιθανότερο να κοιτάξετε σε ένα άλλο μέρος και βρείτε κι άλλο. Είναι σαν να συντονίζεστε ώστε να βλέπετε πράγματα που έχετε φυτέψει και να αναγνωρίζετε τις αιτίες που σας επιτρέπουν να περάσετε στο επόμενο επίπεδο της ενέργειας και του φωτός σας. Όλα αυτά είναι μαγικά και βρίσκονται ουσιαστικά παντού στη Γη. Οπότε, ψάξτε για τα κοσμικά νοήματα και τοποθετήστε τα μέσα σας. Να ξέρετε πως μπορείτε να τα τοποθετήσετε και για τους άλλους γύρω σας. Αν και ίσως να μη γνωρίζετε τι μπορεί να τα πυροδοτήσει, μπορείτε να τους ενθαρρύνετε να τα βρουν μόνοι τους.

Ένας Συγχρονιστικός Τρόπος Ζωής

Ξέρετε, αγαπημένοι μας, πρόσφατα πολλοί από εσάς αρχίσατε να παρατηρείτε κύριους αριθμούς. Μερικές φορές βλέπατε 10 10 10 ή 11 11 ή κοιτάζοντας το ρολόι να βλέπατε 9 11 ή 9 9 9. Αυτοί είναι ενεργοποιητές. Τι σημαίνει αυτό; Ίσως να βρίσκονταν πάντα εκεί αλλά δεν τους είχατε προσέξει στο παρελθόν. Αν σκεφτείτε το πώς μετριέται ο χρόνος, ειδικά στις Η.Π.Α., αυτοί οι αριθμοί εμφανίζονται στα ρολόγια σας δύο φορές την ημέρα, οπότε δεν είναι απαραίτητα συγχρονιστικοί. Όμως, αναλογιστείτε τι είναι αυτό που σας κάνει να κοιτάξετε το ρολόι σας εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή. Είναι το πνεύμα σας που συντονίζεται με τις συγχρονικότητες γύρω σας. Αυτό σημαίνει να ζείτε έναν συγχρονιστικό τρόπο ζωής. Μαθαίνετε να ζείτε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, κάτι που είναι δυνατόν για όλους σας επειδή βρίσκεστε στο φως. Έχετε μάθει επανειλημμένα πώς να το κάνετε αυτό. Αγαπημένοι μας, σας λέμε πως η μαγεία έρχεται και θα μάθετε να είστε μαγικοί με τα κοσμικά νοήματα. Θα μάθετε πώς να μεταφράζετε το πνεύμα και να εμπιστεύεστε το κανάλι σας με διαφορετικό τρόπο. Ναι, κάποιες από αυτές τις επιβεβαιώσεις θα βρίσκονται παντού γύρω σας.

Στους επόμενους μήνες θα δείτε πολλές συγχρονικότητες και κοσμικά νοήματα. Να ξέρετε πως βρίσκονται εδώ για να επιβεβαιώσουν πως βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Και αν δεν τα βλέπετε, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να παρατηρείτε. Μόλις δείτε το πρώτο, θα έχετε την επιλογή να το αμφισβητήσετε ή όχι. Μπορείτε να πείτε, “Είναι απλά η φαντασία μου. Πάλι φαντάζομαι πράγματα”. Ή να το δεχθείτε σαν ένα σημάδι από το Πνεύμα στην άλλη πλευρά τού πέπλου, μια εν-θύμιση για να δώσετε προσοχή, γιατί αυτός είναι ο τρόπος που σας μιλάμε αγαπημένοι μας. Δεν σας λέμε πάντα με πολλές λέξεις τι είναι αυτό που έρχεται. Πολλές φορές απλά φυτεύουμε τους σπόρους μιας ιδέας μέσα σας και σας ζητάμε να τον αφήσετε να φυτρώσει. Έπειτα, σας παρακολουθούμε να τον φροντίζετε, να τον εξελίσσετε σε κάτι μαγικό, περισσότερο απ’ όσο θα μπορούσατε να φανταστείτε. Οι σπόροι φωτός βρίσκονται μαζί σας τώρα και το πνεύμα σας έχει πολλούς και τους εν-θυμάστε. Σε φυσικό επίπεδο, συμβαίνουν πολλά στη Γη, όπως είπε και ο Επιστήμονας της Καρδιάς, με τεράστιο ξεκαθάρισμα στο φυσικό επίπεδο. Βρίσκεστε σχεδόν στην άλλη πλευρά και βλέπετε πολλά περισσότερα από αυτή τη διαδικασία να συνεχίζονται. Να σας εξηγήσουμε όμως κάτι που ίσως φανεί χρήσιμο να το γνωρίζετε καθώς προχωράτε, ειδικά καθώς αρχίζετε να ψάχνετε αυτές τις συγχρονικότητες και τα κοσμικά νοήματα στη ζωή σας.

Δονητική Υπογραφή

Κάθε κομμάτι τού φυσικού σας σώματος έχει μια δόνηση. Τη βλέπετε ξεκάθαρα αν κοιτάξετε τα χέρια σας. Το δέρμα στα δάχτυλά σας έχει διαφορετική δόνηση από τα νύχια σας που είναι πιο σκληρά. Ναι, η δόνηση είναι πολύ υψηλότερη στο νύχι σας απ’ ό,τι στο δέρμα. Κι όμως το χέρι σας έχει μια συλλογική δόνηση. Η αλήθεια είναι πως ολόκληρο το σώμα σας έχει μια συλλογική δόνηση, την οποία ονομάζουμε δονητική υπογραφή. Η δονητική υπογραφή σας μπορεί να πυροδοτηθεί με πολλούς τρόπους. Μπορεί να πυροδοτηθεί βλέποντας ή ακούγοντας κάτι. Συχνά μπορεί να πυροδοτηθεί διαβάζοντας ή βιώνοντας κάτι που σας θυμίζει μια εποχή που αυτή η δονητική υπογραφή έρεε ελεύθερα από κάθε σημείο τής ύπαρξής σας. Αυτό σας επιστρέφει στην Εστία και στη ζωτική υγεία. Αυτό είναι δυνατόν τώρα περισσότερο από ποτέ. Είναι μέρος αυτών που θα κάνουμε με τις δονήσεις των πνευματικών σπόρων και τις ενεργοποιήσεις. Όλοι σας μπορείτε να επωφεληθείτε απ’ αυτά με διάφορους τρόπους, γιατί το σώμα σας είναι έτοιμο να τα λάβει ξανά. Σας ενθαρρύνουμε να αναπτύξετε τη συνήθεια να ψάχνετε για τις συγχρονικότητες, να τις σημειώνετε ή να τις γειώνετε με κάποιο τρόπο. Ακόμα και καθώς λέτε σε κάποιον φίλο σας για κάτι που σας συνέβη σήμερα, ξεκινάτε έναν συγχρονιστικό τρόπο ζωής που σας επιτρέπει να βρείτε το μονοπάτι με τη μικρότερη αντίσταση μέσα από σχεδόν κάθε δυσκολία που μπορείτε να φανταστείτε.

Αυτή είναι μια εποχή μεγάλων αλλαγών στον πλανήτη σας κι εσείς αποτελείτε μέρος τους. Γνωρίζοντάς το αυτό, βρείτε τη δική σας ενέργεια. Ανακαλύψτε τα τραγούδια που συνηχούν σε εσάς, αυτά με την ενεργειακή χροιά που πραγματικά σημαίνει κάτι για εσάς. Διαβάστε τα πράγματα που φέρνουν την καρδιά σας στην επιφάνεια κι επιτρέψτε στον εαυτό σας να δει τις συγχρονικότητες στα σήματα στον δρόμο καθώς οδηγείτε στον αυτοκινητόδρομο. Όταν νιώθετε πως κάτι ενεργοποιήθηκε, κλείστε το βιβλίο για μια στιγμή και χωνέψτε το νόημα των λέξεων. Αναπτύξτε μια συνήθεια να ψάχνετε για συγχρονικότητες επειδή θα σας μιλάμε εκείνες τις στιγμές. Πολλοί από αυτούς τους σπόρους τους έχετε φυτέψει εσείς. Πριν ακόμα έρθετε σε αυτό το σώμα, τοποθετήσατε κρυστάλλους στο μονοπάτι σας για να τους βρείτε στην κατάλληλη στιγμή τής εξέλιξής σας. Οι άλλοι κρύσταλλοι απλά μας επιτρέπουν να επικοινωνούμε μαζί σας και να σας δείχνουμε τον ευκολότερο δρόμο. Σας αποκαλύπτουμε την υψηλότερη δόνησή σας για να σας βοηθήσουμε να επιστρέψετε στη χαρά όποτε είναι δυνατόν, μέσω όσων κάνετε.

Έχετε τα Μάτια σας Ανοιχτά

Έχετε φτάσει σε ένα νέο επίπεδο στη Γη αγαπημένοι μας και γειώνετε με νέο τρόπο. Αυτή η εποχή είναι μαγική για όλους σας και σας χαιρετούμε. Τα πάτε πολύ καλά. Όμως, ξέρουμε πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες αυτή την εποχή. Υπάρχει ένα τρομερό κύμα διαχωρισμού στον πλανήτη σας αυτή τη στιγμή. Όλοι φαίνεται να φροντίζουν μονάχα τον εαυτό τους και να μην ανησυχούν για τη συλλογική συνειδητότητα. Αυτό θα αλλάξει, γιατί βρίσκεστε στην κυριολεξία στο επίπεδο όπου θα ανοίξετε τις πόρτες και τις δυνατότητες αλλά θα χρειαστείτε όλοι για να τα καταφέρετε. Αυτός είναι ο λόγος που μοιραζόμαστε αυτές τις πληροφορίες μαζί σας για το τι θα περάσετε. Μπορεί να επηρεάσει το σώμα σας, τα συναισθήματά σας και την ενέργειά σας. Θα επηρεάσει επίσης τον τρόπο που ζείτε τη ζωή και βιώνετε τη χαρά, κάτι που αποτελεί το κομμάτι που επιθυμούμε να σας επιστραφεί. Αυτό το φως στα μάτια σας όταν ενθουσιάζεστε. Μπορούμε να σας το δείξουμε μέσω των κοσμικών νοημάτων που βρίσκονται γύρω σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε αγαπημένοι μας, είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Θα σας μιλάμε μέσω των κοσμικών νοημάτων, οπότε αναγνωρίστε και γιορτάστε το. Θα ακούσετε πολλά από την άλλη πλευρά τού πέπλου στο μέλλον, επειδή βιώνετε ουσιαστικά μια λέπτυνση του πέπλου. Το έχετε κερδίσει αγαπημένοι μας. Έχετε φτάσει σε ένα επίπεδο όπου θα αρχίσετε να ακούτε με νέο τρόπο.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, το μοιράζομαι αυτό μαζί σας. Γιορτάστε που η ανθρωπότητα φτάνει αυτά τα υπέροχα επίπεδα φωτός και που μπορεί να αλλάξει την ιστορία τού πλανήτη σας. Έχετε τώρα την ευκαιρία να εισέλθετε σε μια πιο ενδυναμωμένη κοινωνία για όλους.

Σας αφήνουμε με τρεις απλές ενθυμίσεις: να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα μαζί. Είμαι ο εΜ.

Espavo.

___________________________________

Ο Αμόρ Μαθαίνει τα Υγιή Όρια

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Ήρθα κοντά σας σήμερα για να σας πω ένα ακόμα επεισόδιο της ιστορίας ενός αγοριού που μεγάλωνε στην εποχή τής Λεμουρίας. Υπάρχουν μεγάλες ομοιότητες με όσα συμβαίνουν τώρα στη Γη. Θα κάνω στην άκρη και θα φέρω αυτό που ονομάζουμε συλλογικότητα για να σας πάει ένα ταξίδι στον χρόνο και στον χώρο, πίσω στις ημέρες τής Μου. Να σας πάμε αγαπημένοι μας στις νέες ενέργειες που βιώνει ο Αμόρ.

Ο Αμόρ αρχίζει να δουλεύει με την δική του ενέργεια και να αγαπάει αυτό που κάνει. Ο Αμόρ είναι θεραπευτής. Αποκτά μεγάλη επίγνωση ότι είναι θεραπευτής, κατανοώντας πως οι άνθρωποι θεραπεύονται με διάφορους τρόπους. Ο Αμόρ είναι θεραπευτής που θεραπεύει με τα λόγια. Έχει μια απίστευτη και βαθιά ικανότητα να καθρεφτίζει τους άλλους με μοναδικούς τρόπους. Δουλεύει στον Ναό τής Αναζωογόνησης, σε έναν από τους πολλούς που υπήρχαν στις ημέρες τής Μου. Η Λεμουρία είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος και αν και ο πληθυσμός είναι απλωμένος σε πολλές περιοχές, ο Αμόρ επικεντρωνόταν σε μια από τις πιο πολυπληθείς, στην πιο πολυσύχναστη εποχή. Κάθε τρία χρόνια περίπου, οι άνθρωποι πήγαιναν στους Ναούς Αναζωογόνησης, κάτι που ήταν μέρος αυτού που επέτρεπε στους ανθρώπους να ζουν τριακόσια χρόνια. Οι Λεμουριανοί είχαν μια διαφορετική αντίληψη της ζωής, μια διαφορετική αίσθηση επείγοντος για κάθε στιγμή τής ημέρας. Θα έλεγε κανείς πως αφού ζούσαν τριακόσια χρόνια θα είχαν λιγότερο σεβασμό προς τη ζωή, αλλά δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Κάθε μέρα έπρεπε να είναι ξεχωριστή. Όλοι χρησιμοποιούσαν την ενέργειά τους προσπαθώντας να έχουν το πιο αποδοτικό “τώρα” που μπορούσαν.

Σήμερα βρίσκουμε τον Αμόρ να κάνει αυτό που θα ονομάζαμε “πρόσληψη”. Όταν οι άνθρωποι πήγαιναν στους ναούς, υπήρχαν κάποια συγκεκριμένα πράγματα που έπρεπε να γνωρίζουν γι’ αυτούς. Αν και οι περισσότεροι είχαν πάει πολλές φορές, έπρεπε να τους υπενθυμίζουν κάποια πράγματα που έπρεπε να προσέχουν. Όταν έμπαιναν σε αυτόν τον χώρο τής πέμπτης διάστασης, οτιδήποτε είχαν στην καρδιά και τον νου τους, μπορούσε να υλοποιηθεί ταχύτατα στη ζωή τους. Ο Αμόρ ήταν ένας από τους ανθρώπους που μπορούσε να καθίσει μαζί τους για να τους υπενθυμίσει, “Σας παρακαλώ, αν έχετε κάποιον φόβο μην τον φέρετε σε αυτό το ιδιαίτερο μέρος. Επειδή, όπως όλα τα πράγματα, μπορείτε να δημιουργήσετε φόβο σε αυτό το μαγικό μέρος”.

Ολόκληροι οι ναοί ήταν γεμάτοι με υπέροχους κρυστάλλους οι οποίοι καθρέφτιζαν την ενέργεια. Οι κρύσταλλοι λάμβαναν την ενέργεια από την καρδιά και τον νου, τις αναμείγνυαν και την καθρέφτιζαν πίσω. Κι αυτό είναι μέρος αυτών που βοηθούσαν στην επανεκκίνηση του φυσικού σώματος ώστε να μπορέσει να ανυψωθεί σε ένα άλλο επίπεδο. Ταυτόχρονα, επανεκκινούσαν το συναισθηματικό σώμα, κάτι που είναι πολύ πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί γιατί όλοι δούλευαν μαζί του με διαφορετικό τρόπο. Βασικά, αυτή η διαδικασία καθάριζε τα υπολείμματα των παλιών τρόπων δράσης. Πολλές φορές οι άνθρωποι έμεναν στους παλιούς τρόπους και δουλειά τού Αμόρ ήταν να τους υπενθυμίζει πως εισέρχονταν σε αυτά τα μέρη της τέλειας αντανάκλασης, ώστε να προσέχουν ποιες σκέψεις και συναισθήματα έφερναν μαζί τους. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό.

Ο Αμόρ δούλευε μαζί τους και βρέθηκε να το κάνει πολλές φορές αυτό. Μερικές φορές όταν άρχιζε την ομιλία του, οι άνθρωποι έβλεπαν ποιος ήταν στην πραγματικότητα. Είχε δουλέψει με διαφάνεια για πολλές ζωές, εξελίσσοντας την διαφάνεια ενός πολύ σημαντικού δασκάλου και θεραπευτή. Δηλαδή να επιτρέπει στους ανθρώπους να βλέπουν ποιος είναι, επειδή είχε πλήρη έλεγχο πάνω στο μεταμορφικό του κέλυφος. Γι’ αυτό, οι άνθρωποι μπορούσαν να δουν τα κίνητρά του. Μπορούσαν να δουν την καρδιά του κι αυτό τους επέτρεπε να τον εμπιστεύονται πολύ γρήγορα. Μερικές φορές ανακάλυπτε πως του έπαιρνε πολύ περισσότερο για να “προσλάβει” κάποιον απ’ ό,τι άλλοι συμμαθητές του που έκαναν παρόμοια δουλειά. Ο Αμόρ ανησυχούσε και ήταν περίεργος γι’ αυτό κι έτσι ρώτησε αυτόν που θα ονομάζατε αφεντικό του ή ανώτερό του για καθοδήγηση. Εκείνη την εποχή δεν τον θεωρούσαν σε καμία περίπτωση ανώτερο. Υπήρχαν κάποιοι επικεφαλής για τον προγραμματισμό των εργασιών. Ο Αμόρ τούς ρώτησε αν κάνει κάτι λάθος επειδή του έπαιρνε τόσο πολύ να φέρει τους ανθρώπους απ’ ό,τι έπαιρνε τους συμμαθητές του. Εκείνοι γέλασαν και είπαν, “Δεν καταλαβαίνεις Αμόρ. Οι άνθρωποι σε καθρεφτίζουν επειδή δεν σε εμπιστεύονται. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κερδίσεις μέσα από πολλές ζωές, οπότε σε ενθαρρύνουμε να το χρησιμοποιείς. Πρέπει να προσέχεις γιατί αλλιώς οι άνθρωποι θα σου εμπιστευτούν τη ζωή τους. Αυτό δεν είναι σωστό επειδή χωρίς να το καταλάβουν, θα θέλουν να σου παραδώσουν τη δύναμή τους. Αυτό είναι ένα έθιμο της Μου που είναι αντίθετο με τα πάντα: μην πάρεις τη δύναμη κανενός, ακόμα κι αν την προσφέρει ελεύθερα. Είναι σημαντικό για τον καθένα να κρατάει τη δύναμή του πάντα. Αν επιθυμούν να σε καθρεφτίσουν και να λάβουν μια ιδέα ή ενέργεια, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός αγαπημένε μας, γιατί οι άνθρωποι θα σε ερωτευτούν. Είναι πολύ απλό. Βλέπουν την ανοιχτή σου καρδιά και γι’ αυτό θα εξαρτώνται από εσένα, κάτι που δημιουργεί προβλήματα”.

Έτσι ο Αμόρ πήρε αυτή την ενέργεια και σταμάτησε να ανησυχεί για το πόσους ανθρώπους θα μπορούσε να εξυπηρετήσει κάθε μέρα. Άρχισε να επικοινωνεί με ανθρώπους και τους επέτρεψε να τον βλέπουν. Μερικές φορές μοιραζόταν τις εμπειρίες του και οι άνθρωποι το λάτρευαν. Έπαιρναν όσα περισσότερα μπορούσαν από τις συνεδρίες στον Ναό τής Αναζωογόνησης πολλές φορές, λόγω της προετοιμασίας που τους έκανε ο Αμόρ. Μοιραζόταν τις ιδέες τού να μπορεί να ανοίγει τις καρδιές τους χωρίς να έχει αρνητική ενέργεια. Ο Αμόρ ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος επειδή μπορούσε να το κάνει αυτό τόσο όμορφα. Με το να περιμένουν ένα θαύμα, οι άνθρωποι είχαν την ελευθερία να θεραπευτούν μόνοι τους.

Ο Αμόρ το είχε αυτό στο μυαλό του. Συχνά έπιαναν το χέρι του κι έλεγαν, “Αμόρ, πες μου τι να κάνω. Είμαι πολύ μπερδεμένος. Έχω αυτό το πρόβλημα”. Εκείνος καθόταν χαλαρά και τους απαντούσε, “Έφερες αυτό πρόβλημα για κάποιον λόγο. Θα κερδίσεις κάτι απ’ αυτό, οπότε πάρε τον χρόνο σου. Βρες τι είναι κι επίτρεψε σε αυτή την ενέργεια να καθρεφτιστεί από εσένα μέσω των Ναών Αναζωογόνησης”. Ο Αμόρ έμαθε γρήγορα να κρατάει αποστάσεις. Μπορούσε να υπηρετήσει περισσότερο το σύμπαν κρατώντας την ενέργειά του και να δουλεύει με τις λέξεις ώστε να βοηθά τους άλλους να θεραπεύονται μόνοι τους. Αποδείχθηκε πολύ καλός σε αυτό, τόσο πολύ που οι ανώτεροί του άρχισαν να στέλνουν ανθρώπους στις συνεδρίες του. Ήθελαν να χρησιμοποιεί το ταλέντο του για να εκπαιδεύει άλλους και να τους βοηθά να προετοιμάζονται για να έχουν την καλύτερη εμπειρία. Οι εκπαιδευόμενοι παρέμεναν συχνά στις συνεδρίες που είχε ο Αμόρ με άλλους ανθρώπους ώστε να μαθαίνουν από εκείνον.

Μια φορά ήταν ένας άνδρας λίγο μεγαλύτερος από τον Αμόρ, που τον έλεγαν εΜ. Βλέπετε, όταν έχετε τόσο μεγάλη διάρκεια ζωής όπως είχαμε στην εποχή τής Λεμουρίας, δεν ανησυχείτε τόσο για το αν θα είσαστε μεγαλύτεροι από κάποιον άλλον. Με τη δική σας μικρή διάρκεια ζωής στη Γη, οι γηραιότεροι είναι αναμενόμενο να γνωρίζουν περισσότερα, ειδικά όταν είστε παιδιά. Μια μέρα, ο εΜ καθόταν σε μια συνεδρία τού Αμόρ όταν ήρθε μια νεαρή κοπέλα και κοιτούσε με λατρεία τον Αμόρ καθώς εκείνος άρχισε να δουλεύει μαζί της. Ο Αμόρ τής είπε πώς να απελευθερώσει τις καθημερινές της σκέψεις και να καθαρίσει την ενέργειά της , ώστε να φτάσει στο υψηλότερο δυναμικό της από το καθρέφτισμα των κρυστάλλων στον Ναό τής Αναζωογόνησης. Δούλευε μαζί της ξεκάθαρα και τα πήγαινε πολύ καλά επειδή ήταν πολύ μαγικός. Ο εΜ είχε εντυπωσιαστεί και ρώτησε τον Αμόρ, “Πώς κρατάς απόσταση; Πώς κάνεις τους ανθρώπους υπεύθυνους;” Ο Αμόρ απάντησε, “εΜ, το πιο σημαντικό είναι απλά να τους κάνεις χώρο για να δημιουργούν τα δικά τους θαύματα, γιατί με αυτό τον τρόπο κάποιος θα κρατήσει τη δύναμή του και θα θεραπευτεί. Αν δημιουργήσω εγώ το θαύμα για εκείνους, δεν θα λειτουργήσει επειδή θα πρέπει να επιστρέφουν σε εμένα κάθε τρία χρόνια. Θα πρέπει να με ψάχνουν για να τους βοηθήσω να αποκτήσουν την ίδια ενέργεια μέσω των Ναών τής Αναζωογόνησης. Αν μπορέσω όμως να τους διδάξω πώς να απελευθερώσουν ό,τι χρειάζονται για να φτάσουν στο ανώτερο δυναμικό τους, κάθε φορά που θα έρχονται θα φέρνουν τη δική τους ενέργεια. Θα μπορούν να δουλέψουν μόνοι τους και τότε θα έχω επιτύχει”.

Ο νεαρός Αμόρ ήταν πολύ σοφός για την ηλικία του. Καταλάβαινε πώς να ακολουθεί το μονοπάτι, πώς να εργάζεται με τα έθιμα της Μου και ειδικά πώς να δουλεύει με την ενδυνάμωση. Του είχε δοθεί μια υπέροχη λέξη για να τη φέρει στον κόσμο του από έναν αγαπημένο φίλο του που είχε πεθάνει. Ήταν μέλος τής ομάδας μετάβασής του. Το όνομά του ήταν Ετού και ήταν μέγας γλωσσολόγος ο οποίος μελετούσε τις πρώιμες γλώσσες τής Μου. Όταν πέθαινε, ο Ετού έδωσε μια υπέροχη λέξη στον Αμόρ για να την επαναφέρει: espavo. Στην απλή της μετάφραση σημαίνει, “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”. Ήταν μια λέξη που ο Αμόρ προσπαθούσε να χρησιμοποιεί όποτε χαιρετούσε κάποιον. Όταν έλεγε “γεια” και “αντίο” έλεγε espavo αλλά αυτό μερικές φορές μπέρδευε τον κόσμο. Ρωτούσαν, “Τι σημαίνει αυτό; Τι μου είπες; Τι πάει να πει αυτό;” Κι ο Αμόρ καθόταν και δούλευε μαζί τους, προσπαθώντας να τους βοηθήσει να καταλάβουν: “εσύ βρίσκεσαι εκεί κι εγώ βρίσκομαι εδώ. Είμαστε ξεχωριστοί μεταξύ μας αλλά έχουμε την ίδια καρδιά και μοιραζόμαστε πολλά. Είναι όμως σημαντικό να αναλάβεις τη δύναμή σου ώστε να φτάσεις στο ανώτερο δυναμικό σου κι εγώ θα αναλάβω τη δική μου”. Ο διαχωρισμός εξαφανίστηκε από πολλούς ανθρώπους που εργάζονταν στη δουλειά τού Αμόρ, αν και παρέμεινε για πολλούς άλλους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούσαν να δουλέψουν για τρία χρόνια και μετά έπρεπε να φύγουν και να μην επιστρέψουν ποτέ στην ίδια δουλειά. Κι αυτό γιατί “καίγονταν”, κάτι που είναι πολύ συνηθισμένο όταν παίρνεις από κάποιον τη δύναμή του. Να ξέρετε πως αυτό είναι ένα από τα υπέροχα πράγματα που έμαθε ο Αμόρ τόσο νωρίς στη ζωή του. Έμαθε πώς να διατηρεί στους ανθρώπους τη δύναμή τους ενώ παράλληλα τους ενδυνάμωνε όσο καλύτερα μπορούσε. Αυτό τους έδινε το καλύτερο και υψηλότερο καθρέφτισμα του εαυτού τους και τη δυνατότητα να απελευθερώνουν την αρνητική ενέργεια, χωρίς να την κρίνουν. Όλοι φέρουν θετική και αρνητική ενέργεια και ο Αμόρ ποτέ δεν το έκρινε αυτό ως καλό ή κακό. Απλά τους έλεγε πως μπορούσαν να φτάσουν στο ανώτερο δυναμικό τους, αν μπορούσαν να το αφήσουν στην άκρη για λίγο διάστημα και να ασχοληθούν με κάτι άλλο. Αυτό λειτουργούσε αρκετά καλά και ο Αμόρ το μοιράστηκε με τον εΜ, ο οποίος έμεινε για σχεδόν δύο μήνες δουλεύοντας μαζί του μέχρι που ξεκίνησε τη δική του εργασία προετοιμάζοντας τους ανθρώπους για το υψηλότερο δυναμικό τους. Και πολύ σύντομα, ο εΜ άρχισε να λαμβάνει σχόλια από τους ανθρώπους, σε γενικές γραμμές μερικές μέρες, εβδομάδες ή μήνες αφότου είχαν φύγει από τον Ναό. Αυτοί οι άνθρωποι είχαν πιθανότατα ζήσει την καλύτερη περίοδο αναζωογόνησης κι αυτό λόγω όσων τους έλεγε ο εΜ. Και ο εΜ έγινε πολύ γνωστός επειδή ακολούθησε τον δρόμο τού Αμόρ. Αν και δεν υπήρχε ανταγωνισμός εκείνη την εποχή, δεν συνεχίστηκαν έτσι τα πράγματα.

Μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις τού Αμόρ, ήταν πως μπορούσε να φυτέψει σπόρους σε κάποιους που μπορούσαν να τους μεταφέρουν πιο μακριά και να δημιουργήσουν κάτι μαγικό. Αυτό είναι ένα επίπεδο ενδυνάμωσης αγαπημένοι μας, που επικρατούσε στις μέρες τής Μου και που αρχίζει να επιστρέφει τώρα στη Γη. Ήταν το υψηλότερο δυναμικό για κάποιον δάσκαλο το να μπορούσε να μοιραστεί κάτι με κάποιον που μπορούσε να το πάει μακρύτερα. Ναι, αυτή είναι εξέλιξη κι αυτό έκανε ο Αμόρ εκείνη την εποχή. Ειδικά όταν πήγαινε για ύπνο, ο Αμόρ ευγνωμονούσε. Τα πράγματα στα οποία επικεντρώνεσαι, επιστρέφουν σ’ εσένα. Το ήξερε αυτό το μυστικό. Και δούλευε μαζί του κάθε βράδυ πριν ξαπλώσει για να ξεκουραστεί. Εξέφραζε ευγνωμοσύνη για τα υπέροχα πράγματα που συνέβησαν μέσα στη μέρα ή για οτιδήποτε έβρισκε όμορφο και άξιο να του εκφράσει ευγνωμοσύνη. Ήταν ευγνώμων που μπορούσε να περάσει στους άλλους κάτι μαγικό και κάθε φορά που έλεγε espavo, υπενθύμιζε στον εαυτό του αυτή την εμπειρία.

Σας αφήνουμε με αυτή την υπέροχη εποχή, καθώς ο Αμόρ εξέφραζε ευγνωμοσύνη καθημερινά. Όλα ήταν καλά στη Μου.

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Espavo. Το γκρουπ.

 

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!