Ιανουάριος 2018

Ένα Κύμα Εξισορρόπησης

Μια Οπτική Εξισορρόπησης

Χαιρετισμούς από την Εστία. Είμαι ο Επιστήμονας της Καρδιάς.

Ήρθα σήμερα κοντά σας για να σας πω κάποια ενδιαφέροντα πράγματα που θα συμβούν στον πλανήτη σας τους επόμενους μήνες. Θα υπάρξουν ευκαιρίες και πολλοί από εσάς θα βρουν ανοίγματα όπου παλιά υπήρχε αντίσταση. Υπάρχει μια μετατόπιση που συμβαίνει και αυτές οι νέες ευθυγραμμίσεις παρουσιάζονται καθώς οι άνθρωποι εξελίσσονται. Αγαπημένοι μας, έπρεπε να βιώσετε τεράστιες αλλαγές για να βρεθείτε εδώ. Δεν υπήρχε εύκολος τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο αλλά τα καταφέρατε και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Θα ανακαλύψετε πως εξαρτάται από εσάς να επιλέξετε αν θα περάσετε μέσα από αυτά τα ανοίγματα. Αυτές οι ευκαιρίες είναι δικές σας και μπορείτε να περάσετε από αυτές με τη δική σας ενέργεια. Να σας πούμε λοιπόν περισσότερα για την ενέργεια που αλλάζει την ίδια τη Γη.

Τοποθετημένοι στη Χρονική Συνέχεια

Πριν κάποιο διάστημα τοποθετηθήκατε στη χρονική συνέχεια. Τώρα η Γη τείνει προς την άλλη πλευρά αυτής της συνέχειας. Αυτό που συνέβη ήταν πως δύο αστέρες νετρονίων συγκρούστηκαν πριν αρκετό καιρό, στέλνοντας ένα κύμα ενέργειας το οποίο είχε προβλεφθεί από τον Αϊνστάιν πριν πολλά χρόνια. Αυτό το κύμα χτύπησε τη Γη έντονα, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα τη μετατόπιση της χρονικής σας συνέχειας επειδή η βαρύτητα και ο χρόνος σχετίζονται. Έμοιαζε σαν να τραβήχτηκε το χαλί κάτω από τα πόδια σας κι αυτό δημιούργησε ένα κύμα πανικού. Αυτή η αίσθηση με τη σειρά της έκανε πολλούς να αντιδράσουν υπερβολικά και να κινηθούν με τρόπους που συνήθως δεν κινούνταν κι αυτό δημιούργησε έναν διαχωρισμό ο οποίος συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Η όλη διαδικασία έμοιαζε με ένα καράβι που κινείται στο νερό και δημιουργεί κυματισμούς οι οποίοι διαδίδονται στον κόσμο σας ακόμα και σήμερα. Σας λέμε όμως πως κάτι συναρπαστικό συνέβη πρόσφατα όταν ένας αστεροειδής με διάμετρο περίπου 5 χιλιόμετρα περνούσε κοντά από τη Γη και όλα σας τα τηλεσκόπια ήταν στραμμένα επάνω του. Μέχρι τώρα δεν είχε περάσει τόσο κοντά από τη Γη ένα αντικείμενο με τόσο μεγάλη μάζα. Λόγω της εγγύτητάς του στη Γη, έφερε κι ένα ακόμα βαρυτικό κύμα το οποίο εξουδετέρωσε το αρχικό κύμα που έφτασε στο τέλος του 2015. Οι άνθρωποι και η Γη έχουν πολύ μεγαλύτερη ευαισθησία στις βαρυτικές αλλαγές απ’ όσο είναι γνωστό σήμερα. Τα πράγματα θα αλλάξουν ξανά με ευκαιρίες να ενωθούν όλες οι καρδιές σε μια. Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να κοιτάζουν προς την ενοποιημένη συνειδητότητα και να βρίσκουν τους τρόπους με τους οποίους μοιάζουν και όχι αυτούς με τους οποίους διαφέρουν.

Αυτό θα αρχίσει να ανοίγει πολλές πόρτες και καρδιές στον πλανήτη σας αλλά εξαρτάται από εσάς να το κάνετε κτήμα σας. Εν-θυμηθείτε αγαπημένοι μας πως όποτε οι άνθρωποι αποφασίσουν κάτι, τείνουν να εμμένουν σε αυτήν τους την απόφαση και να δικαιολογούν τις αποφάσεις και τις πράξεις τους. Ζητάμε απ’ όλους εσάς να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας. Πώς μπορείτε να ανοίξετε την καρδιά σας και να δείτε τις πολλές πλευρές ενός νομίσματος; Στην πραγματική πέμπτη διάσταση, πώς θα χρησιμοποιήσετε πολλές από τις αισθήσεις σας τις οποίες δεν έχετε ξαναχρησιμοποιήσει;

Όλα τα Μάτια στο Σύμπαν Είναι Στραμμένα στη Γη

Το 2012 η Γη εισήλθε εντελώς στην πέμπτη διάσταση αλλά αυτό δεν σήμαινε υποχρεωτικά πως χάσατε τους τρόπους συμπεριφοράς της τρίτης διάστασης. Υπάρχουν πολλοί που ακόμα προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τα χαρακτηριστικά της τρίτης διάστασης στην πέμπτη διάσταση, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το κύμα του διαχωρισμού να μένει για πολύ περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται. Δεν ήταν απλά ένας αστεροειδής που περνούσε ή μόνο ένα βαρυτικό κύμα που χτύπησε τη Γη. Πολλά πράγματα συμβαίνουν ταυτόχρονα λειτουργώντας συνδυαστικά και βοηθούν την ανθρωπότητα να κινηθεί προς το επόμενο επίπεδο. Αυτό βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, οπότε σας ζητάμε να γιορτάσετε και να προσθέσετε την ενέργειά σας σε αυτή την αλλαγή. Γιορτάστε την ευκαιρία να επιστρέψετε στην ενοποιημένη συνειδητότητα με τρόπο που δεν έχετε κάνει εδώ και πολύ καιρό. Προσθέτοντας την ενέργειά σας θα κρατήσετε την πόρτα για τις ευκαιρίες ανοιχτή. Ήρθε η ώρα να αφυπνιστείτε και να παίξετε τον ρόλο σας. Για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό, θα αρχίσετε να νιώθετε έναν ούριο άνεμο. Ψάξτε τον, χρησιμοποιήστε τον και προχωρήστε να πείτε την αλήθεια σας. Όταν το κάνετε με τρόπο που θα δημιουργήσει χώρο και για άλλους να επικοινωνήσουν την αλήθεια τους, εσείς θα δημιουργήσετε έναν νέο κυματισμό ενδυνάμωσης στην πέμπτη διάσταση.

Αγαπημένοι μας, όλα τα μάτια στο σύμπαν είναι στραμμένα στη Γη επειδή κάτι εκπληκτικό συνέβη. Δεν είστε ο πιο τεχνολογικά εξελιγμένος πλανήτης στο σύμπαν. Βασικά πολλά άλλα όντα βρίσκονται πολύ πιο μπροστά από τις δικές σας τεχνολογικές ικανότητες. Όμως, εσείς είστε ο μοναδικός πλανήτης με ελεύθερη επιλογή, ο μοναδικός χωρίς προκαθορισμένη πορεία ή αποτέλεσμα. Έπρεπε κυριολεκτικά να περάσετε μέσα από αυτές τις εμπειρίες κάνοντας επιλογές μόνοι σας και το συναρπαστικό είναι πως έχετε προχωρήσει περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι στο σύμπαν. Σας λέμε αγαπημένοι μας πως κανένα παιχνίδι στο σύμπαν δεν έχει ποτέ αλλάξει τη συλλογική διαστασιακή πραγματικότητα όπως το έχει κάνει η ανθρωπότητα.

Το να μπορείτε να κινηθείτε από την τρίτη διάσταση μέσω της τέταρτης και να αποκτήσετε όλα αυτά τα νέα εντυπώματα εισερχόμενοι στην πέμπτη διάσταση είναι εκπληκτικό και λίγο απρόσμενο. Ακόμα προσπαθείτε να καταλάβετε πώς λειτουργούν όλες αυτές οι διαφορετικές ιδιότητες. Ακόμα και η φυσική σας λειτουργεί διαφορετικά στην πέμπτη διάσταση απ’ ό,τι στην τρίτη ή στην τέταρτη. Αν και δεν περνάτε πολύ χρόνο στην τέταρτη διάσταση, έχετε αποκτήσει πολλά από τα εντυπώματα που είναι απαραίτητα για να κάνετε αυτή τη μετακίνηση. Η συλλογική διαστασιακή αλλαγή δεν έχει ξαναγίνει πουθενά. Όλα τα μάτια στο σύμπαν είναι στραμμένα στη Γη και η ανθρωπότητα εξελίσσεται αυτή τη στιγμή. Το μεγαλύτερο όνειρό μας για όλους εσάς είναι να αρχίσετε να κινείστε προς το σώμα φωτός, αναγνωρίζοντας πρώτα το πνεύμα σας κι έπειτα την ανθρωπιά σας. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να κοιτάξετε βαθιά στην καρδιά σας και να αξιολογήσετε τον εαυτό σας και τα πάντα γύρω σας υπό ένα διαφορετικό φως. Θα το δείτε από μια άλλη οπτική, έχοντας την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα πώς είναι από την οπτική της Εστίας και όχι από την ελαττωματική οπτική που είχατε στην τρίτη διάσταση.

Αγαπημένοι μας, ακόμα και τα φυσικά σας σώματα αλλάζουν. Θα αρχίσετε να αποκτάτε νέες ιδιότητες και αισθήσεις. Σας λέμε συνέχεια πως έχετε οκτώ αισθήσεις και όχι πέντε. Εκτός από τα τσάκρα, δεν έχετε ουσιαστικά ιδέα πώς να κινείτε την ενέργεια μέσα και προς το φυσικό σας σώμα. Θα αρχίσετε πώς να φέρετε περισσότερο φως μέσα σας. Ακόμα και η όρασή σας αλλάζει. Το ορατό φως αποτελεί μονάχα ένα μικρό μέρος του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος και τώρα αρχίζετε να βλέπετε μια πιο ευρεία γκάμα. Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να ακούν δια-διαστασιακά και κάποιοι ανησυχούν για τους ήχους που ακούν. Αρχίζετε να νιώθετε έναν μαγνητισμό από τις άλλες σας διαστασιακές πραγματικότητες. Αυτό δεν είναι η συλλογική διαστασιακότητα της τρίτης, τέταρτης και πέμπτης διάστασης αλλά η διαστασιακότητα των ανθρώπων που έχουν έντεκα διαφορετικές εμπειρίες την ίδια στιγμή. Αυτές οι διαστάσεις διαχωρίζονται από μαγνητικά τοιχώματα ενέργειας κι αυτό που συμβαίνει είναι πως αρχίζετε να νιώθετε πράγματα πίσω από αυτά τα τοιχώματα. Ο μαγνητισμός της καρδιάς κινείται μέσα από τα τοιχώματα με απίστευτες ταχύτητες καθώς αυτά αρχίζουν να αποδομούνται, κάτι που φέρνει πολλές ευκαιρίες.

Απώλεια Διαχωρισμού

Καταλάβετε αγαπημένοι μας πως ζείτε στον πλανήτη της ατέλειας, οπότε πρέπει να κρύψετε την τελειότητά σας σε όλες σας τις έντεκα διαστάσεις. Αυτός ο διαχωρισμός σάς έδωσε την ευκαιρία να προσποιηθείτε ότι είστε άνθρωποι, ότι είστε διαχωρισμένοι από τους άλλους. Καθώς οι άνθρωποι αισθάνονται αυτά τα τοιχώματα να διαλύονται και τη σύνδεση με τους άλλους να γίνεται δυνατότερη, αυτό έχει σαν συνέπεια πολύ φόβο γιατί νιώθουν πως χάνουν την ταυτότητα και τη μοναδικότητά τους. Αυτό προκαλεί σε πολλούς να αντιδρούν σπασμωδικά καθώς προσπαθούν να κρατηθούν από την αλήθεια τους με τον ίδιο τρόπο που το έκαναν στην τρίτη διάσταση.

Να έχετε υπομονή αγαπημένοι μας. Να ξέρετε πως δεν υπάρχει σωστό και λάθος επειδή η εξέλιξη θα πάει προς το σώμα φωτός όσους το επιθυμούν. Δεν έχει να κάνει με την επίκριση. Δεν έχει να κάνει με το να αφήνετε πίσω όσους είναι πολύ αργοί ή λιγότερο ικανοί να πάνε στο επόμενο επίπεδο. Όλοι θα έχουν την ευκαιρία, αν και θα υπάρξουν κάποιοι που θα μείνουν πίσω και θα αποφασίσουν να μην κινηθούν. Μην τους κατακρίνετε και να γνωρίζετε πως είναι κομμάτι σας. Βοηθήστε τους δίνοντάς τους την σκάλα που χρειάζονται ώστε να ανοίξουν την επόμενη διαστασιακή πραγματικότητα. Αγαπημένοι μας, έχετε φτάσει στην πέμπτη διάσταση. Τώρα σας ζητάμε να αρχίσετε να διώχνετε όσα πράγματα από την τρίτη διάσταση κρατούν τους ανθρώπους πίσω.

Δημιουργώντας μια Ενδυναμωμένη Κοινωνία

Τα συστήματα πεποίθησης θα αρχίσουν να ξεθωριάζουν λόγω των ατομικών πιστεύω. Αντί να κρίνετε τα πράγματα βλέποντάς τα ως σωστά ή λάθος, πάνω ή κάτω, καλά ή κακά και αγάπη ή φόβο, αρχίστε να χρησιμοποιείτε τη διάκριση. Απλά πάρτε αυτό που προορίζεται για εσάς αυτή τη στιγμή χωρίς να κρίνετε κάτι άλλο ως καλό ή κακό. Ψάξτε για το καλό στα πάντα. Καθρεφτίστε το φως ο ένας του άλλου γιατί έτσι ενδυναμώνετε τους εαυτούς σας αγαπημένοι μας. Καθώς ενδυναμώνετε τους άλλους γύρω σας, ξαφνικά βρίσκεστε σε μια ενδυναμωμένη κοινωνία. Είναι σαν να εργάζεστε στην εποχή της Μου όπου όλοι είχαν ανοιχτές καρδιές και συνδέονταν μεταξύ τους. Υπάρχουν πάρα πολλοί από εσάς τώρα στη Γη που φέρουν αυτή την απίστευτη ευκαιρία για ενσυναίσθηση. Οι ενσυναίσθητοι βρίσκονται εδώ και σε μεγάλους αριθμούς. Πολλοί κρύβονται και είναι φυσικό, επειδή είναι πολύ δύσκολο να έχετε τόσο υψηλή δόνηση σε έναν πλανήτη με τόσο χαμηλή δόνηση. Και πραγματικά, αυτή η υψηλή δόνηση έλκει τα πάντα κι εσείς έχετε κάνει μεγαλύτερη διαφορά απ’ όσο πιστεύετε, μέχρι να επιστρέψετε στην Εστία. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσάς. Να ανυπομονείτε γι’ αυτά που έρχονται αγαπημένοι μας, γιατί δεν είναι δυσάρεστα. Θα το ξαναπούμε, περιμένετε να δείτε τι έρχεται.

Έχετε δικαιωματικά φτάσει σε μια υψηλότερη δόνηση, κάνοντας βήματα που δεν έχουν ξαναγίνει. Υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια σαν το δικό σας που λαμβάνουν χώρα στο σύμπαν, περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να μετρήσετε. Όταν το αναλογιστείτε αυτό, ίσως μπορέσετε να καταλάβετε γιατί σας τιμάμε τόσο πολύ. Προχωράτε μπροστά. Ναι, μερικές φορές είναι δύσκολο κι επώδυνο. Πολλές φορές σημαίνει πως πρέπει να ζήσετε σε έναν σκληρό πλανήτη ώστε να τους αφυπνίσετε όλους αν και ποτέ δεν θα πιστεύετε στα ίδια πράγματα. Υπάρχουν εκατομμύρια τρόποι να επιστρέψετε στην Εστία αγαπημένοι μας, μη νομίζετε λοιπόν πως μόνο ένα σύστημα πεποιθήσεων θα σας πάει εκεί. Μόνο όσοι προσβλέπουν σε μια ενοποιημένη συνειδητότητα θα μπορέσουν να κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά σε αυτά που βιώνετε. Σας ζητάμε να αγαπιέστε μεταξύ σας με ανιδιοτέλεια. Να ξέρετε πως άσχετα με το ποια πλευρά πιστεύετε ότι υποστηρίζετε, ουσιαστικά είστε σε αυτό όλοι μαζί. Βγείτε μπροστά, στο νέο φως, και πάρτε τη θέση σας στην Οικογένεια της “Ε” στη Γη, επειδή αυτό έχει να κάνει με την ενδυνάμωση. Βρείτε τρόπους να ενδυναμώσετε τους άλλους γύρω σας όπως μπορείτε. Τολμήστε να σηκωθείτε και να βγείτε από την κρυψώνα σας, γιατί τώρα είναι επίσης η ώρα για να ακουστεί η φωνή σας. Δεν έχει να κάνει με το ποιος μπορεί να φωνάξει πιο δυνατά αλλά ποιος μπορεί να μείνει περισσότερο σε αρμονία με τους άλλους γύρω του. Έχετε ταξιδέψει πολύ αγαπημένοι μας και μερικοί έχετε πνεύματα που είναι λίγο κουρασμένα. Έχετε εργαστεί πολύ σκληρά κι έχετε επενδύσει πολλά σε αυτό το μεγάλο πείραμα στον πλανήτη ελεύθερης επιλογής. Να ξέρετε πως δεν είστε πια ο μόνος πλανήτης ελεύθερης επιλογής, υπάρχουν κι άλλοι που ξεκίνησαν να αντιγράφουν τα θαύματα που συμβαίνουν εδώ αυτή τη στιγμή. Ήδη έχετε κερδίσει το παιχνίδι κι αυτό είναι υπέροχο.

Απολαύστε το ταξίδι όποτε μπορείτε, βρείτε το φως μέσα σας και καθρεφτίστε το έξω. Χρησιμοποιείστε το φως ώστε να καταλάβετε και να εμπιστευθείτε πως πρώτα είστε πνεύματα. Έχετε κερδίσει τη θέση σας εδώ κι εμείς είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσάς αγαπημένοι μας. Πάρτε αυτό το υπέροχο κύμα μαγνητικής ενέργειας κι επιτρέψτε του να κάνει την καρδιά σας να σκιρτήσει. Πάνω απ’ όλα να ξέρετε αγαπημένοι μας πως σας αγαπάμε.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας χαιρετώ με αυτό τον τρόπο και σας ζητώ απλά να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε αυτό το παιχνίδι όμορφα μαζί.

Είμαι ο Επιστήμονας της καρδιάς.

_______________________________________

Ο Αμόρ βρίσκει δουλειά

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας, είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Ήρθα σήμερα για να σας φέρω την επόμενη ιστορία του Αμόρ. Ήταν μια υπέροχη σύνδεση και, αν και ήταν ξεκάθαρα στην πραγματικότητα της τρίτης διάστασης, δούλευε με τις πρώτες διαστασιακές ιδιότητες της ενοποιημένης συνειδητότητας. Σήμερα θα σας πάμε σε αυτή την ενότητα και θα σας βοηθήσουμε να δείτε τον Αμόρ καθώς προχωρά στο επόμενο στάδιο της ζωής στη Λεμουρία. Σήμερα βρίσκουμε τον Αμόρ να ψάχνει για τον σκοπό του. Έχει εξασκηθεί πολύ και έχει συναντήσει πολλούς ανθρώπους για να βρει ιδέες. Ο Αμόρ πήγε στον πατέρα του ο οποίος είχε πολύ υψηλή θέση σε αυτήν που θα ονομάζατε κυβέρνηση της Μου. Η κυβέρνηση της Λεμουρίας ήταν αρκετά διαφορετική από αυτές που βιώνετε σήμερα. Οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης δεν ήταν παγκόσμιοι ηγέτες, ήταν απλά δημόσιοι υπάλληλοι και είχαν συγκεκριμένες αρμοδιότητες και έθιμα τα οποία ακολουθούσαν. Μέσα στην κυβέρνηση δεν γινόταν κανενός είδους κριτική. Η απασχόλησή του στην κυβέρνηση επέτρεπε στον πατέρα του Αμόρ να είναι πολύ εξοικειωμένος με τα έθιμα και εξηγούσε στον Αμόρ αρκετά με το πώς είναι να βρίσκεται κάποιος σε αυτή τη θέση.

Το Πάθος Είναι το Κλειδί

Και ο πατέρας του είπε, “Αμόρ, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα σε οποιουδήποτε είδους υπηρεσία είναι να την κάνεις μέρος του πάθους σου. Γιε μου, αν μπορέσεις να βρεις κάτι το οποίο αγαπάς να κάνεις, δεν θα δουλέψεις ούτε μια μέρα στη ζωή σου. Θα διασκεδάζεις με αυτό που κάνεις κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όμως Αμόρ, πάνω απ’ αυτό θέλω να σε βοηθήσω να κατανοήσεις ένα σημαντικό έθιμο που έχει εξελιχθεί μέσα από πολλές γενεές εδώ στη Μου. Είναι το έθιμο να βρίσκεσαι σε μια δουλειά μόνο για τρία χρόνια. Αυτό που σου ζητώ να κάνεις είναι το ίδιο που κάνουμε εμείς στην κυβέρνηση της Μου. Κι αυτό είναι να δουλεύουμε όσο καλύτερα μπορούμε για όσο καιρό περνάμε καλά. Σχεδόν κάθε τρία χρόνια αλλάζουμε δουλειές. Τώρα βέβαια μπορεί να είσαι σε μια δουλειά την οποία λατρεύεις και σου παρέχει τα προς το ζην και μετά από αυτά τα τρία χρόνια. Αν όμως αφήσεις αυτή τη δουλειά για έναν χρόνο κι επιστρέψεις σε αυτήν αργότερα, έρχεσαι με διαφορετική οπτική. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά έθιμα που θέλω να σου υπενθυμίσω καθώς θα κάνεις την επιλογή σου για την επόμενη ενσάρκωση στη ζωή σου. Για το επόμενο επίπεδο του να είσαι Λεμουριανός. Πρέπει να καταλάβεις πως τίποτα δεν διαρκεί για πάντα. Αν το δεις σαν ένα ταξίδι τριών χρόνων, μπορείς να το προσεγγίσεις με τις υψηλότερες δυνατότητες”.

Καθώς ο Αμόρ κοίταξε τριγύρω, είδε τι έκαναν μερικοί φίλοι και δάσκαλοί του. Τότε ήταν που Αμόρ αποφάσισε πως ήθελε να γίνει θεραπευτής. Φυσικά δεν υπήρχαν πανεπιστήμια εκείνη την εποχή επειδή δεν τα χρειάζονταν. Οι άνθρωποι μάθαιναν μέσα από την εμπειρία κι αυτό ήταν που έκανε ο Αμόρ. Η πρώτη του δουλειά ήταν χωρίς πληρωμή ως μαθητής σε αυτό που θα λέγατε ιατρική εγκατάσταση. Εκείνη την εποχή αγαπημένοι μας, υπήρχαν ναοί αναζωογόνησης. Δούλευαν με τους κρυστάλλους με διάφορους τρόπους. Είναι συναρπαστικό γιατί μπορούσαν να πάνε σε αυτούς τους ναούς αναζωογόνησης κάθε τρία χρόνια και περνούσαν από μια έως τρεις μέρες. Αυτά τα μέρη ήταν υπέροχα, γεμάτα κρυστάλλους και διαθλασμένο φως παντού. Ήταν εκπληκτικό απλά και μόνο να τα βλέπει κανείς και να βρίσκεται σε αυτή την ενέργεια. Και όταν μιλούσαν, οι λέξεις δονούνταν μέσω των κρυστάλλων και αντανακλώνταν με διάφορους τρόπους. Κατά τη διάρκεια της αναζωογόνησης οι άνθρωποι διδάσκονταν αφού μπορούσαν να δουν τον πραγματικό τους εαυτό. Θα έπρεπε να είναι προσεκτικοί τι λένε γιατί τα λόγια τους θα ρίζωναν μέσα τους. Στον Αμόρ άρεσε που ήταν μέρη αλλαγής κι εξέλιξης. Ήθελε να εργαστεί ως διευκολυντής και να βοηθά τους ανθρώπους να ετοιμάζονται για να πάνε στους ναούς αναζωογόνησης και να καταλάβουν το είδος της δουλειάς που θα έχουν να κάνουν εκεί. Θα τους έδινε κατευθυντήριες γραμμές για το πώς θα κερδίσουν από αυτή τους την εμπειρία.

Ο Φόβος Είναι η Αιτία της Διαδικασίας Γήρανσης

Ο Αμόρ συνάντησε πολλούς ανθρώπους ξεκινώντας αυτή τη δουλειά. Στην αρχή η αλλαγή του φαινόταν δύσκολη καθώς ήταν συνηθισμένος να είναι ελεύθερος όλη την ώρα ψάχνοντας τρόπους να διασκεδάσει και να είναι με τους φίλους του. Απολάμβανε να έχει έναν σκοπό και λάτρευε αυτή την πρώτη του δουλειά. Ο Αμόρ έμαθε πολλά από τους ανθρώπους που δούλευαν εκεί. Τον έμαθαν πώς να διδάσκει και να ενδυναμώνει τους ανθρώπους χωρίς να τους παίρνει τη δύναμή τους. Ο Αμόρ έμαθε πώς να χαλαρώνει τους ανθρώπους, πώς να τους βοηθά να έχουν επιθυμίες και να παίρνουν όσα περισσότερα μπορούν από τις εμπειρίες τους όταν πήγαιναν στους ναούς αναζωογόνησης. Οι εγκαταστάσεις συνδέονταν επίσης με πολλές διαφορετικές μορφές θεραπείας επειδή τα σώματα ήταν πολύ πυκνά τότε και παρόμοια με αυτά που είναι σήμερα. Υπήρχαν κατά καιρούς σωματικές ασθένειες αλλά είχαν και διαφορετικούς τρόπους να τις θεραπεύουν, από δονητικής πλευράς. Ο Αμόρ άρχισε να μαθαίνει και να κατανοεί πολλά για τη δουλειά του και ανακάλυψε πως είχε την έμφυτη ικανότητα να καθρεφτίζει την ενέργεια των ανθρώπων με τέτοιον τρόπο που τους βοηθούσε να δουν τον εαυτό τους. Μια μέρα ο Αμόρ ρώτησε έναν δάσκαλό του, “Τι είναι η θεραπεία; Τι ακριβώς κάνουμε όταν θεραπεύουμε κάποιον;” Ο δάσκαλός του γέλασε με την καρδιά του. “Όχι Αμόρ. Κανείς δεν θεραπεύει κανέναν. Αυτό είναι αδύνατον. Η θεραπεία πρέπει να έρχεται από μέσα μας, άρα αυτό που κάνεις είναι να καθρεφτίζεις τους άλλους. Τους βοηθάς να δουν τους άλλους ανθρώπους με διαφορετικούς τρόπους κι έτσι μαθαίνουν να θεραπεύουν τον εαυτό τους. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ο θεραπευτής, κάποιος που δημιουργεί χώρο στους άλλους για να θεραπευτούν μόνοι τους”. Αν και η γήρανση δεν θεωρείτο ασθένεια, το προσδόκιμο ζωής ήταν περίπου 300 χρόνια στη Λεμουρία. Υπήρχαν εποχές που οι άνθρωποι πήγαιναν στους ναούς αναζωογόνησης χωρίς κατάλληλες οδηγίες ή συγκέντρωση κι επέτρεπαν στον φόβο να τους καταβάλλει. Και γερνούσαν όποτε φοβούνταν γιατί αυτή είναι πραγματικά η αιτία της γήρανσης στους ανθρώπους.

Στους ναούς, οτιδήποτε λεγόταν ή έμενε στις σκέψεις το απορροφούσαν οι κρύσταλλοι που ακτινοβολούσαν και το αντανακλούσαν στα σώματα των ανθρώπων με διαφορετική δονητική αρμονική. Αυτό επέτρεπε στους ανθρώπους να καθαρίσουν οτιδήποτε δεν ήταν σε συμφωνία με τον πραγματικό τους εαυτό, επειδή δύο δονήσεις δεν μπορούν να συνυπάρξουν στον ίδιο χώρο. Ο Αμόρ σύντομα ερωτεύτηκε τη δουλειά του. Ένιωθε πως βρισκόταν ολοκληρωτικά στο πάθος του και συχνά σκεφτόταν τα λόγια του πατέρα του. Οι δάσκαλοί του ήταν χαρούμενοι που είχαν έναν τόσο παθιασμένο μαθητή και του έδωσαν άπλετο χώρο, επιτρέποντάς του να παίρνει πολλές αποφάσεις. Ένας δάσκαλός του, τού είπε πως θα τον παρακολουθούν, “Θα βρισκόμαστε πάνω από τον ώμο σου και θα σε βοηθάμε τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο των ταξιδιών σου εδώ. Μετά από έναν χρόνο εργασίας, θα σε αφήσουμε ελεύθερο. Επιπλέον, θα σου ζητήσουμε να γίνεις δημιουργικός και να βρεις ιδέες για το πώς μπορείς να βελτιωθείς σε αυτά που σου έχουμε μάθει. Αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας δάσκαλος. Όχι μονάχα να σε μάθει αυτά που γνωρίζει αλλά και να σε ενθαρρύνει να προχωρήσεις και να φέρεις ένα κομμάτι σου στη δουλειά σου”.

Ο Αμόρ ήταν ενθουσιασμένος και πήγαινε νωρίς κάθε πρωί για δουλειά. Αφού τελείωνε τη δουλειά του κάθε μέρα, καθάριζε τους ναούς αναζωογόνησης αν και αυτό δεν ήταν μέρος της δουλειάς του. Απλά ήθελε να βρίσκεται εκεί για να είναι μέρος του θαύματος και, φυσικά, να μάθει όσα περισσότερα μπορούσε. Δεν είχε να κάνει με την τεχνολογία αγαπημένοι μας, γιατί η ενέργεια των κρυστάλλων και οι κρύσταλλοι στους ναούς αναζωογόνησης έκαναν όλη τη δουλειά. Είναι μια φυσική διαδικασία με τους κρυστάλλους να έχουν την υψηλότερη δόνηση στο βασίλειο των ορυκτών. Μπορούσαν να καθρεφτίσουν την υψηλότερη δόνηση του ζωικού βασιλείου ώστε να βοηθήσουν κάθε κύτταρο του σώματος να βρει την φυσική του δόνηση. Αυτή η διαδικασία ονομαζόταν συγκράτηση και ο Αμόρ έπρεπε να μάθει να ελέγχει τις σκέψεις του επειδή αυτοί οι ναοί ήταν πραγματικοί χώροι της πέμπτης διάστασης. Οτιδήποτε ήταν ισορροπημένο μεταξύ του νου και της καρδιάς μέσα σε αυτούς τους χώρους, υλοποιούνταν στην πραγματικότητα πολύ γρήγορα κι έτσι ο Αμόρ μάθαινε να ελέγχει τις σκέψεις του.

Σύντομα ο Αμόρ επέστρεψε στο σπίτι του για μια επίσκεψη και ανυπομονούσε να μοιραστεί με τον πατέρα του αυτά που είχε μάθει. Είπε, “Πατέρα, είμαι πολύ χαρούμενος με όλα αυτά, που μπορώ να μείνω εκεί για πάντα”. Ο πατέρας του απάντησε, “Να θυμάσαι Αμόρ πως τρία χρόνια είναι το έθιμο επειδή έχεις πολλά να βιώσεις. Γιε μου, έχεις να αποκτήσεις πολλά στη ζωή σου. Μην θεωρείς τίποτα από αυτά ως καλό ή κακό. Μην κρίνεις το μονοπάτι σου. Απλά βγες μπροστά και επίτρεψε στα πράγματα να μπουν στη θέση τους και το πνεύμα θα σε οδηγήσει στις μεγαλύτερες δυνατές εμπειρίες σου ως Λεμουριανός”.

Ο Αμόρ αποκρίθηκε, “Πατέρα, είμαι χαρούμενος που καθοδηγώ τους ανθρώπους όποτε μπορώ. Ίσως κάποια μέρα να γίνω ένας Λεμουριανός οδηγός, αν και ξέρω πως θα δουλέψω κι εκεί κάποια στιγμή. Αυτό σημαίνει να περάσω από πολλά διαφορετικά επίπεδα εθίμων, μαθαίνοντας και διδάσκοντας με διάφορους τρόπους, αλλά αυτό είναι ένα από τα όνειρά μου”. Ο πατέρας του είπε, “Τρία χρόνια Αμόρ. Ακολούθησέ το για τρία χρόνια. Κάνε ένα διάλειμμα και μετά αποφάσισε πού θέλεις να πας στη συνέχεια. Μην προσκολλάσαι σε έναν μακροχρόνιο στόχο γιατί έχεις πολλά να βιώσεις στα 300 χρόνια σου σε αυτό το σώμα. Μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα. Πολλές πτυχές του εαυτού σου μπορούν να ανθίσουν εδώ. Αυτή η εποχή είναι συναρπαστική για εσένα και να βεβαιωθείς ότι θα απολαύσεις την κάθε στιγμή, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που θα θεωρήσεις λάθη σου”.

Ο Αμόρ μπερδεύτηκε λίγο με αυτό. Απλά ευχαρίστησε τον πατέρα του και συνέχισε με αυτό που έκανε. Αφού το σκέφτηκε για μερικές μέρες, το ανέφερε σε έναν δάσκαλό του που τον δίδασκε τη δουλειά τους ναούς αναζωογόνησης. Ο Αμόρ είπε, “Κι αν κάνω κάποιο λάθος; Αν πω σε κάποιον κάτι λάθος; Αν πάρω με κάποιον τρόπο τη δύναμη κάποιου αντί να τον βοηθήσω να ενδυναμωθεί;” Ο δάσκαλος γέλασε στοργικά και είπε, “Αμόρ, γι’ αυτό είμαστε εδώ να προσέχουμε τη δουλειά σου και να βεβαιωθούμε πως αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται σε αρμονία καθώς εισέρχονται σε αυτή την εμπειρία, ώστε να μην χάσουν αυτή την αρμονία. Επιπλέον, αυτά που θεωρείς πιθανά λάθη, μπορεί να μην είναι πάντα λάθη. Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά και υπηρετείς, αρχίζεις να λαμβάνεις από το πνεύμα καθώς ανοίγεσαι στον εαυτό σου. Χρειάζεται χρόνος και εξάσκηση αλλά επίσης κι εμπιστοσύνη ότι θα φέρεις αυτή την ενέργεια από μέσα σου και θα την προσφέρεις σε κάποιον άλλον με τη μορφή μιας λέξης ή μιας φράσης. Μην ξεχνάς Αμόρ να κρατάς την καρδιά σου ανοιχτή. Να εξασκείς το μεταμορφικό σου κέλυφος και να το ανοίγεις σε κάθε ευκαιρία, γιατί όταν συναντάς αυτούς τους ανθρώπους, μερικές φορές είναι φοβισμένοι. Μερικές φορές ανυπομονούν να πάνε στους ναούς αναζωογόνησης και άλλες φορές δεν ξέρουν τι να περιμένουν. Εσύ είσαι εκείνος που μπορείς να κρατήσεις την καρδιά τους ανοιχτή κι αυτό είναι αρκετό αγαπητέ Αμόρ. Αν κάνεις κάποιο λάθος θεωρώντας ότι είσαι άνθρωπος, είναι γιατί είσαι. Δεν βρίσκεσαι εδώ για να κάνεις τις εμπειρίες όλων των ανθρώπων τέλειες. Βρίσκεσαι εδώ για να τους βοηθήσεις όσο περισσότερο μπορείς, δημιουργώντας τον ασφαλή χώρο για να βιώσουν τον ναό αναζωογόνησης και να θεραπευτούν, αν το επιλέξουν. Αν φύγουν μετά από τρεις μέρες χωρίς να έχουν ανυψώσει τη δόνησή τους, αυτό δεν είναι δική σου ευθύνη αλλά δική τους, να το θυμάσαι αυτό. Είναι οι μόνοι που μπορούν να θεραπεύσουν τον εαυτό τους και κάποιοι θα επιλέξουν να μην το κάνουν. Πολλοί μπορεί να πάνε εκεί επειδή είναι έθιμο. Ίσως κάποιοι να επιλέξουν να μην απελευθερώσουν πράγματα που τους δημιουργούν ασθένειες. Αυτό δεν είναι σωστό ή λάθος. Δεν χρειάζεται να το κρίνεις αλλά να ανταποκριθείς στις υψηλότερες δυνατότητες που μπορείς”.

Ο Αμόρ ενθουσιαζόταν όλο και πιο πολύ κάθε μέρα που δούλευε εκεί και δεν μπορούσε να φανταστεί την πιθανότητα να φύγει μετά από τρία χρόνια. Ήδη μετά από λίγους μήνες στη δουλειά άρχισε να γίνεται ένας υπέροχος θεραπευτής και δάσκαλος. Ο Αμόρ ήταν κάποιος στα μάτια του οποίου μπορούσαν οι άνθρωποι να καθρεφτίσουν την ενέργειά τους. Ήταν εκπληκτικό να παρατηρεί κάποιος την εμπειρία του Αμόρ και των υπέροχων ενεργειών με τις οποίες είχε την ευκαιρία να δουλέψει. Ο Αμόρ άρχισε να εξελίσσεται εκείνη την περίοδο. Μοιραζόταν αυτή την ενέργεια με τον πατέρα του, ο οποίος άρχισε να εργάζεται και ο ίδιος με διάφορες ενέργειες. Ο Αμόρ είδε τον πατέρα του να φτάνει στον τρίτο χρόνο στη θέση που κατείχε. Αν και ήταν σεβάσμιος, ο πατέρας του έκανε ακριβώς αυτό που είπε κι άφησε αυτή τη θέση για έναν χρόνο. Ο Πατέρας του Αμόρ εκπαιδεύτηκε σε κάτι που δεν είχε ξανακάνει. Έλειπε πολύ στους δικούς του σε αυτόν τον χρόνο. Εκείνο το διάστημα έμαθε μια εντελώς διαφορετική υπηρεσία, έναν νέο τρόπο λειτουργίας. Μετά από έναν χρόνο επέστρεψε στη θέση του, που τον περίμενε. Κάποιοι έκαναν στην άκρη ώστε να του κάνουν χώρο και τον καλωσόρισαν θερμά. Είχε μια νέα συμπεριφορά και νέα οπτική. Πήρε τη ζωή στα σοβαρά. Εκείνη τη μέρα, όλα ήταν καλά στη Λεμουρία.

Αγαπημένοι μας, πλησιάζετε στην εποχή του Αμόρ. Επιστρέφετε σε εκείνες τις υπέροχες μέρες της Λεμουρίας. Οι καρδιές σας αρχίζουν να ανοίγουν, ξεκινάτε να νιώθετε ο ένας τον άλλον με διάφορους τρόπους και το λατρεύουμε αυτό. Ο Αμόρ θα ήταν πολύ υπερήφανος για όλους σας.

Espavo αγαπημένοι μας. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

_______________________________________

Αρμονία Εναντίον Δύναμης

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Είμαι η Μερλία κι έρχομαι σήμερα κοντά σας με μεγάλη υπερηφάνεια. Παρακολουθούμε όσα συμβαίνουν στη Γη με μια εκπληκτική οπτική όσον αφορά την ομορφιά που έχετε δημιουργήσει εδώ. Κινείστε με την ταχύτητα της αγάπης, η οποία είναι σημαντικά μεγαλύτερη από αυτήν του φωτός. Υπάρχουν δυνατότητες στο μέλλον σας να αρχίσετε να αλλάζετε και να ενώνεστε ως άνθρωποι. Έχετε δει την απίστευτη άνοδο της θηλυκής ενέργειας στον πλανήτη σας και τη μετακίνηση προς την εμπιστοσύνη στη θηλυκή φωνή. Αυτό δημιούργησε την ευκαιρία για όλους να δουν τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική και να κάνουν επιλογές συνειδητά αντί να τις κάνουν μέσω συστημάτων πεποίθησης ή παλαιών τρόπων σκέψης.

Ένα πράγμα που θέλουμε να φέρουμε στην προσοχή σας είναι πως καθώς η θηλυκή ενέργεια συνεχίζει να ανατέλλει στη Γη, υπάρχει αρμονία αντί για δύναμη. Αυτό σημαίνει πως χρησιμοποιείτε τη δύναμη με εντελώς διαφορετικό τρόπο και όχι ως έκφραση ισχύος. Καθώς εγκλιματίζεστε στις ιδιότητες της πέμπτης διάστασης, θα ανακαλύψετε πως η πραγματική δύναμη έρχεται από την εναρμόνιση. Μια από τις προκλήσεις είναι πως αφού η θηλυκή ενέργεια ανατέλλει τόσο γρήγορα, ίσως να υπάρξει αντίδραση. Αν και αυτό μπορεί να αποφευχθεί, κινείται προς αυτή την κατεύθυνση αυτή τη στιγμή. Όλοι μπορείτε να αναλάβετε την ευθύνη γι’ αυτό όπου κι αν βρίσκεστε, είτε φέρετε αντρικό είτε γυναικείο σώμα. Η θηλυκή ενέργεια ανατέλλει σε όλους. Εσείς που ήδη φέρετε πολλή θηλυκή ενέργεια, κάν’ τε χώρο για την αρσενική ενέργεια να ενσωματωθεί και να ισορροπήσει, κάτι που μπορεί να έχει ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα για όλους. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή της αντίδρασης, της απότομης κίνησης του εκκρεμούς της ανθρώπινης εξέλιξης. Αντί να πάει μέχρι την άκρη της κίνησης, θα μπορέσετε να κάνετε μια πιο χαλαρή και απαλή κίνηση.

Η Ομορφιά της Ατέλειας

Έτσι γίνονταν τα πράγματα στη Λεμουρία και γι’ αυτό σας ζητάμε να κάνετε χώρο να συμβεί και τώρα. Όσοι από εσάς φέρετε πολλή αρσενική ενέργεια, είτε είστε άντρες είτε γυναίκες τώρα, κάν’ τε χώρο για την άνοδο της θηλυκής ενέργειας, γιατί κάτι τέτοιο θα είναι σημαντικό και θα βοηθήσει να ανοίξουν πολλές πόρτες. Θα σας βοηθήσει να έχετε υψηλότερες προσδοκίες, όνειρα και φιλοδοξίες και να αρχίσετε να κατανοείτε πως όλα όσα αντιλαμβάνεστε είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι της πραγματικότητας. Σύντομα θα δείτε πως οι ατέλειές σας αποτελούν ουσιαστικά τη βάση της ομορφιάς σας. Να το έχετε αυτό κατά νου αγαπημένοι μας και να ψάχνετε παντού για την ομορφιά. Όταν βρίσκετε την ομορφιά, πολύ σπάνια βρίσκετε και την τελειότητα γιατί βασικά οι ατέλειες στη Γη είναι που δημιουργούν την ομορφιά.

Πώς λοιπόν θα αρχίσει κάποιος να αλλάζει και να βλέπει την δική του ομορφιά; Πρώτα βρείτε την ομορφιά σε όλα όσα βλέπετε γύρω σας. Κάθε φορά που κοιτάτε κάτι, αντιληφθείτε την ομορφιά του, άσχετα με το τι είναι αυτό που βλέπετε. Είτε είναι το φως που μπαίνει από ένα παράθυρο, ανθισμένα φυτά ή φύλλα που αλλάζουν χρώμα στα δέντρα, είτε απλά ένας άλλος άνθρωπος που σας χαμογελά. Όποια κι αν είναι η ομορφιά, νιώστε την κι επιτρέψτε της να σας γεμίσει εκείνη τη στιγμή. Μπορείτε να γειώσετε αυτό το φως ή την ενέργεια, απλά με το να είστε ανοιχτοί και να ξέρετε πως η δύναμή σας δεν είναι κάποιο είδος ισχύος αλλά μια αρμονία.

Ηλεκτρομαγνητισμός του Νου και της Καρδιάς

Αυτός είναι ο νέος τρόπος της πέμπτης διάστασης, να μπορείτε να επικοινωνείτε με διάφορους τρόπους, όχι μόνο από τον νου αλλά και από την καρδιά. Καταλάβετε πως ο νους είναι από τη φύση του ηλεκτρικός και η καρδιά μαγνητική αλλά και τα δύο είναι μέρος του ίδιου κύματος. Είναι μαγνητικά αν τα μετρήσετε από τη μια πλευρά και ηλεκτρικά αν τα μετρήσετε από την άλλη. Καθώς η θηλυκή ενέργεια ανατέλλει στη Γη, εσείς ανυψώνετε τη χρήση της ενέργειας της καρδιάς, ενώνοντάς την με τις σκέψεις σας με εντελώς νέο τρόπο. Αυτά είναι που συμβαίνουν και ευθυγραμμίζονται τώρα. Προς το τέλος του επόμενου έτους (σ.μ. 2018) θα δείτε κάποιες σημαντικές αλλαγές και ευκαιρίες για όλους σας να αναλάβετε τη δύναμή σας με νέο τρόπο. Μεγάλο μέρος απ’ αυτό έχει να κάνει με την άνοδο της θηλυκής ενέργειας που εξισορροπείται με την πραγματική δύναμη. Ναι, θα δείτε πολλές γυναίκες να αναλαμβάνουν θέσεις ισχύος στην κυβέρνηση. Θα δείτε πολλή από τη θηλυκή ενέργεια, ακόμα και σε αντρική μορφή, να βρίσκει μια νέα έκφραση.

Συνεχίστε την καλή δουλειά. Να ξέρετε πως δεν είστε ποτέ μόνοι και θα το εκτιμούσαμε αν σταματούσατε να προσπαθείτε τόσο πολύ. Απολαύστε αυτό το ταξίδι αγαπημένοι μας. Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων σας χαιρετώ με αυτό τον τρόπο, επειδή τελικά μπορείτε να με ακούσετε. Σας λέμε τρεις απλές υπενθυμίσεις: να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε όμορφα μαζί.

Είμαι η Μερλία. Ελάτε να με δείτε καμία φορά.

Espavo. Το γκρουπ.

 

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!