April 2001

Virvler på Jorda

 

~På-minnelser Hjemmefra ~
Fra Steve. . .
Ok, nå hendte det igjen. Forrige kvelden hadde jeg Fyrtårn for denne måneden klar til å sendes til redaktøren i Toronto da de stoppet meg fra å sende den . Ser ut som de har et spesielt budskap de ønsker å presentere nå. Jeg er stolt av å presentere…. . .

 

 

 

 

 

 

 

Vi hilser dere Hjemmefra.

Velkommen Hjem Dere Utvalgte
Det er vår ære å være i nærværet til Mestrene av den Nye Energien. Dere er de utvalgte som bærer løftet om det nye lyset på Det frie valgs spillebord. Tiden for deres tilbakekomst har blitt forutsagt og misforstått i lang tid. Selv med forvirringen så er dere her. Dere er den merkede generasjonen som har funnet deres vei hit med en følese av at dere har noe å gjøre. Ja, dere har det, og nå er det tiden for tilbakekomsten til de utvalgte. Dere har hørt kallet og nå samler dere dere for å samle styrken til reisen gjennom dimensjonale virkeligheter som nå er deres mulighet. Dere er her i dette øyeblikket i tiden for å gjøre en forskjell i den kollektive vibrasjonen til menneskeheten. De menneskelige vesenene på Jorden er nå på en resonansfrekvens som vil gi næring til energivirvlene som vil åpnes, og forbinde deres Spill med andre dimensjonale virkeligheter.

Deres virkelighet har skiftet i de siste månedene med en fart som aldri før er sett på Planet Jorden. Dette har blitt sett på som en forstyrrelse for mange, men som en oppladning for andre. De av dere sensitive til Jorden har følt denne tilførsel av energien som en oppladning av deres felles batteri. Healere som bærer sensitiviteten til følelsesenergier kan ha følt en rift i stoffet til denne energien i de siste dagene. Denne energien vil bli assimilert i de kommende månedene og vil påvirke alle dimensjonale virkeligheter samtidig.

Vi snakker om Jorden på samme måte som vi ville om en person, for vi sier dere at hun er et levende, sansende vesen. Det er en tilsetning i Jordas energi som kan sammenlignes med personligheten til mennesker. Dere har egentlig alltid visst at dere har en sterk forbindelse til Jorda selv om detaljene har unngått dere så langt. Fra vårt perspektiv er dere ett og det sammen. Jorda er simpelthen i en annen dimensjons virkelighet enn deres egen eksistens. Deres tid og rom er for det meste misforstått for som vi tidligere har sagt, er et mange dimensjons virkeligheter som eksisterer i det samme tid og rom . Tiden har nå kommet for at en sterkere forbindelse lages mellom disse dimensjons virkelighetene.

En Virvel Formes På Solen

For kort tid siden snakket vi om en spesiell tid hvor all bevegelse inn i begeistring ville lett bli støttet. En syv måneders periode begynte 13. oktober 2000 som satte i bevegelse et vidu av muligheter på spillebordet, for forsterket skapelse.(Det var en direkte kanalisering gitt i New Jersey som kan lese here: “Now is the Time” Så vanskelig det enn var for dere, så var det en bevegelse framover mot begeistring på planet Jorden som aldri tidligere har vært sett. Nå, som et direkte resultat, vil energivirvlene slå rot på planeten. Disse virvlene vil forme en sterk forbindelse mellom de dimensjonale virkelighetene til Mennesket og Jorden. Dette vil endelig sette scenen for en endelige forbindelse mellom alle de dimensjonale virkeligheter vi har kalt Himmel og Jord.

For at Moderen skal forme disse portalene, trenger hun å motta og lagre energi langt hinsides hennes vanlige behov. Universet svarte på hennes med-skapelse med en virvel av energi ble formet på deres sol. Denne virvel nådde kritisk masse 29. mars 2001 og ble sendt avgårde som en bølge av energi for å bli assimilert 2. april 2001. (Siden jeg skrev dette, har solflekken blitt klassifisert som den største målte solflekk. Bilder og MPEG filmer er det mulig å se her. I disse filmene spesielt, den grønne, kan du se virvelen forme seg.
http://sohowww.nascom.nasa.gov/hotshots/X17/eit_195s.gif &
http://sohowww.nascom.nasa.gov/hotshots/X17/ ) Det var som om et kall gikk ut til helle universet som nådde alle dimensjonale virkeligheter på samtidig.

Voktere av Virvelen
Det er de av dere som har følt dette kallet for mange år siden og gjennom deres egen intensjon og pliktfølelse har begynt å forme energiportalene på planet Jorden Vi ser disse portalene som virvlende energisignaturer. Noen av dere har følt dere dratt for med hensikt å åpne nye portaler av energi i forskjellige deler av planeten. Vi sier dere at dette har vært veldig kraftfullt arbeid og mye har blitt oppnådd. Energisignaturene som formet de mulige virvlene har ventet lenge på å bli aktivisert. Det er også mange folk som vi kjenner for å være Vokterne av den Ny Energien. Dette er folk som former kjernen og nærer en spesiell energivirvel. Disse folkene reiser ofte til andre steder for å hjelpe med å åpne nye virvler eller besøker en etablert virvel for å returnere hjem og forsterke portalene som til slutt vil lenke de dimensjonale virkelighetene sammen. Hele denne tiden har dere trodd det ville bli romskip som ville ta dere med for å utforske nye verdener. Deres rom reise vil avsløre mye i årene framover etter som det vil lede dere til å forstå hva som eksistere in deres egen bakgård.

13. mai 2001 Virvelens Dag
Det er mange Energi virvler som har blitt formet gjennom hensikten og hengivenheten til Vokterne av den Nye Energi. Nå er disse portalen av energi aktivisert enda videre, etter som de starter prosessen av forbindelse mellom alle dimensjons virkelighetene. 13. mai er den siste dagen i en syv måneders prosess som vi snakker om . Hendelsene har startet og vil kuliminere med en aktivisering av Universal energier på 13. mai 2001. Ta denne dagen og foren den med din egen virvel av energi. Gå inne i ditt hjertes ønsker, for tiden med forsterket handling er på topp denne dagen. Finn til og med det minste ønsket og ta et lite steg inni handling på denne dagen. Ta også denne tiden og foren med Jorda selv, for hun jobber nå i full harmoni med dere alle. Lag deres egne sermonier og ta et standpunkt på denne kraft dagen. Deklarer din hensikt og følg den med handling, og en virvel av energi vil forenes med alle de andre på denne tiden. Gjør ikke dette som en plikt, men som en feiring. Jorda er i full feiring på denne dagen som hun bokstavelig fjerner sitt slør. Feire med henne og bli med hensikt en del av den enhet av kjærlighet som formes som et resultat av denne vidunderlige hendelsen.

Hjelp fra den Gamle Vaktstyrken
De tidligere vokterne av Jordas energi er rundt dere i spenning nå som dere tar disse stegene. De er hvalene og delfinene. De har overlatt vokter skapet av planeten til dere, og står nå ved deres side for å se på når dere tar deres første seg i ansvaret for Jordas energi. Øs fra denne kilden ofte, for denne kommunikasjonen har nå økt. Selv om de ikke lenger er vokterne, så har de tatt på seg en rådgivende rolle. Bruk dem ofte og søk dem ut. Så lenge som det er arbeid for dem å gjøre, vil de bli her,

Første Kontakt
Har dere noen gang sett for dere den første kontakten med en annen rase ? Vi sier dere at dere er nærmere enn dere tror. Virvlene som dere former og nærer, er nøkkelen til disse kontaktene. For lenken energetisk gjennom verktøy og portalene vil kalle dimensjonene sammen. Start først med å ta kontakt med Jorda, for hun holder nøkkelen.

Vi sier dere at spenningen i de mange overtone nivåer rundt Jorda alle summer av begeistring når dere nå skal gjøre et skift som i styrke er lik det 5. mai skiftet i 2000. Frykt ikke, kjære dere. Dere klarer den forestående jobben. Vær så snill å husk at dere er mestene av den Nye Energien. Dere er de Utvalgte og dere har en hensikt med å være her. Hvis dere har problemer med å huske deres sanne storslåtthet så vær så snill å se dere selv gjennom våre øyne og minnes Hjemme.

Det er med den største ære at vi ber dere å behandle hverandre med respekt, pass på hverandre og lek vel sammen.

Gruppen

Jeg kan nå se hvorfor dette budskapet var så viktig å gi ut på denne tiden. Det rare er at 13. mai her i Statene er Morsdag. Gledelig Morsdag Moder Jord!
Store KLEMMER og vennlige dytt

 

 

~Fyrtårn av Lys meditasjon~
Ta et øyeblikk nå og finn senteret av din energi. La ditt fokus mykne ettersom du blir ett med dine omgivelser i de neste få øyeblikkene som vi reiser sammen.

Be dine hjelpere om å komme og være sammen med deg når vi begynner dette hellige arbeidet. Be om tillatelse til å gå sammen med Jorda og at hun blir en del av din sirkel på denne tiden. Pust dypt og føl energien skifte i rommet. Hvis det er andre i rommet sammen med deg, vær snill å ta deres hender et øyeblikk, form en sirkel eller sirkler inne i sirkler og foren energien. Hvis du er alene, vær så snill å husk at du ikke er alene. Foren deg energetisk til de andre som gjør meditasjonen på denne tiden.

Send energi gjennom kroppen din og begynn å bevege energien . Ta energien fra person til venstre, send den gjennom deg til personen til høyre. Ta energien inn gjennom din venstre hånd og ut gjennom din høyre. Se energien virvle av seg selv. Så bare slipp energien og la den flyte gjennom din sirkel uten anstrengelse. Føl energien fortsatt pulsere gjennom ditt vesen. Lek med energien som den danser mellom sjelene i din sirkel. Føl at den forsterkes med hver gang den passerer. Gjennom din vitende vilje har du gitt liv til en virvel av energi. Den har begynt sitt eget liv. Dans i energien og la deg selv bli leken med denne energien som den beveger seg gjennom deg.

Now take a deep breath and release the hands of the person next to you. Feel the energy as it continues to move in a swirling motion. Much like a gentle tornado, the energy has formed and is now beginning to extend upward. See that as it spirals upward it also extends outward to form a larger circle.

Ta så et øyeblikk og sett ditt personlige formål for denne energien som du har satt i bevegelse denne dagen. Hver person snakker høyt for å jorde denne vibrasjonen.

Nå hvis du ønsker, kan hver og en sende et budskap for å forbinde seg med andre dimensjonale vesener. Send dem deres hilsen i kjærlighet og plant den fast i virvelen

Ta nok engang hverandres hender og ta energivirvelen du har formet. Spør Jorda om hun vil ta i mot virvelen. Hvis svaret er ja, så jord energien fra din sirkel inn i Jorda og se at energien forsvinner inn i Jorda. Hvis du føler motstand til dette, betyr det simpelthen av dette ikke er den optimale bruken av denne energivirvel . Ta da din virvel og frigi den oppover inn i kosmos for å bli del av den nærmeste enegivirvel. Virvelen av energi bærer nå din vibrasjon og din hensikt med seg når den fortsetter. Stol på at Universet og Jorda finner det optimale stedet for denne energien, etter som du frigjør den fullstendig. Vit at du vil se denne energien igjen i en forsterket form.

Ta nå et øyeblikk og takk Jorda for hennes del i din erfaring. Føl hennes svar på din takknemlighet.

Kom nå tilbake til stedet hvor din reise begynte og se at energien har skiftet gjennom dine egne handlinger. Ta et dypt åndedrag og la det være slik.

Og slik er det . . .

 

 

Opphavsrettsnotis:
Opphavsrett 1999 Steve Rother. Denne informasjonen kan fritt distribueres i helhet eller deler sε sant det ikke er noe betaling for informasjonen og sε sant denne notisen festes ved. Nεr det brukes en forkortet versjon eller deler av dette materialet, vζr vennlig ε gjψre klart at dette er en forkortet versjon og gjψr leseren klar over at den fullstendige versjonen finnes pε http://www.espavo.org/beacons/. Takk for at du hjelper oss ε spre Lyset

Hvis denne informasjonen gir gjenklang hos deg og du ψnsker ε lese mer fra Steve og Gruppen sε kan du gjψre det pε denne nettadressen: https://www.espavo.org/beacons/ https://www.espavo.org/beacons/
Private erindrings sesjoner med Steve og Gruppen er ogsε tilgjengelige pε https://www.espavo.org/beacons/